Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa imi cumpar un Matiz pentru ca de altceva nu am bani deocamdata :). E destul de ok pentru o masina de oras (nu o sa plec cu ea din Bucuresti) asa ca as vrea sa va intreb care sunt avantajele si...? (mai mult)
Unde mai pot gasi o Impala din 1967?
Cand e mai bine sa dai examenul pentr permisul de conducere?
Ce masina e mai usor de condus pentru o femeie? Citroen C3 sau Mini Cooper?
Ce ulei folosesc la un motor daewoo tacuma?
Care sunt costurile totale pentru a inmatricula o masina cu detaliile de ma jos? - Renault Clio, euro 3, 5-6 vechime, emisii CO2 : 119 * Ideea e in afara de taxa de inmatriculare, se mai plateste...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un logan in leasing, dar am vreo 3000 de euro pe care vreau sa-i dau avans. M-ar interesa cam cat ar fi leasingul pe 3 ani sa zicem? Multumesc anticipat!
-Din ce cauza diferenta dintre consumul urban si cel din exterior este (in general)mai mica la masinile cu motor diesel?
Cum imi aleg aparatul de aer conditionat pentru masina?
Ce fac daca expira rar-ul? rar-ul expira pe 8 martie, iar dosarul la finante este depus din 26 februarie. daca nu ridic dosarul si apoi achit taxa pana pe 8 martie, trebuie sa mai fac actualizare rar?...? (mai mult)
Ce este in neregula cu farurile din spate ale masinii mele?! Nu se mai aprind deloc, sub nicio forma, si nu stiu ce sa le mai fac. M-am uitat la sigurante si la filament, par ok toate!
Unde pot gasi o lista cu toate statiile ITP?
Daca mi-am luat o masina second-hand inainte de 15 decembrie 2008, dar am inmatriculat-o ulterior, pot primi diferenta rezultata in urma reducerii valorii pentru taxa auto?
Ce trebuie sa faci ca sa-ti recuperezi banii platiti degeaba pe taxa auto triplata?
Ce sa fac sa iau permisul de condus? Adica...sa nu mai dau kicks...stiti pe unde as putea gasi "tips& tricks"?
Stie cineva pe ce site-uri free pot sa inscriu si eu o motocicleta de vanzare? Am o Yamaha FZR de 1000 (o minunatie de moto) si nu am reusit anul trecut sa o dau... Nu stiu unde e mai bine sa o inscriu? (mai mult)
Ce parere aveti de Opelurile Corsa?
Este cineva interesat de achizitionarea unui Golf 4, lovit, poate fi folosit doar pentru piese!? Mai multe detalii la nr. tel. 0723977381. Sau daca stiti pe cineva interesat lasati un mesaj si va fi contactat....? (mai mult)
Cum sa iei traseu
Exista vreun loc / firma de unde pot inchiria un papuc sau o dubita mica, fara sa folosesc actul de identitate? Sunt dispus sa platesc in avans toata suma si asigurarea si tot.
Cum functioneaza o masina? Adica... care componente fac ce? ( pe scurt)
Are cineva o carte tehnica la un iseki tu150f?
Cum functioneaza bluetooth la modelul vdo cd1737x
Cand apare noua taxa in Monitorul Oficial?
Exista autoturism care se conduce fara permis de conducere?
Are rost sa cumperi o masina la mana a doua? Ma refer la una adusa din Germania eventual. Aveti idee cat ajung taxele in total pentru o masina de 4 ani vechime si capacitate cilindrica de 2000cmc?
FORD MONDEO: exista dispozitiv de incalzire rapida la FORD Mondeo B4Y 2002 motorina?
Ce categorii de permis auto exista?
Cum iti faci pagina de web
Cati cai putere are maxim un Audi A4?
va rog sa ma ajutati cu informatii privind costurile (taxe si tva ), cum pot sa o achit? cash sau op?; si actele necesare si legale pentru a cumpara o masina utilitara second hand din Germania...? (mai mult)
Cum poti afla codul de culoare al masinii?
V-a oprit vreodata politia ca mergeati prea incet? :)
Cam cat costa sa schimb bujiile la un Logan?
In cat timp trebuie inmatriculata o masina cumparata din strainatate? Ce se intampla daca depasesti termenul limita?
Cum pot fi scutit de impozitul auto
Cum pot sti daca un mecanic de la un service auto ma pacaleste la bani?
De unde pot comanda piese la mana a doua pentru un Golf IV?
Poti sa iti vopsesti masina de unul singur? Sau trebuie sa mergi neaparat la service?
As vrea sa-mi cumpar o masina la mana a doua…am in jur de 6000 euro. Ce-mi recomandati? Sunt insurat, am si doi copii, deci trebuie sa fie o masina mai spatioasa…
Cam cat costa sa iti vopsesti masina? Am un Logan.
De unde iau si eu o carena de scuter chinezesc:D? pls?
In ce an a fost fabricat primul ford mustang?
In cazul in care asigurarea nu iti acopera dauna, il poti da in judecata pe cel care te-a lovit, astfel incat sa-ti acopere diferenta?
Imi puteti recomanda un service ieftin si bun pentru masini nemtesti?
Cand estimati ca in Romania vor exista drumuri in adevaratul sens al cuvantului?
Ce masini au demaraj misto?
Cat costa sa-ti cromezi motorul? Am o Honda, chopper
Daca exista vreo solutie care sa-mi faca numarul de la autoturism invizibil pentru radar? Cum se numeste? Unde se gaseste? Cat costa?
Cum iti poti da seama daca o masina la mana a doua a fost lovita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
Luci2558 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!