TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
alex495
în 2 Iunie 2014 | alex495 întreabă:

Am si eu o intrebare si as vrea raspuns serios. Numai raspundeti la misto pentru tricoul ala idiot. De curand am fost spre Adjud ( numai stiu localitatea exact dar stiu sigur ca e pana in adjud, pe ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Mihai_Vlad_1998
în 2 Iunie 2014 | Mihai_Vlad_1998 întreabă:

Care specie de copac pluteste pe apa si nu se scufunda? Dau funda:).Ma refer la lemnul copacului daca pluteste sau daca se scufunda.

6
Răspunde Raportează
Deiutaaa
în 2 Iunie 2014 | Deiutaaa întreabă:

Imi poate spune cineva dupa cat timp poti cumpara un canton de la cfr?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2014 |

Ce sa fac cu motanul, mananca pui de gaina?

10
Răspunde Raportează
CastiCuMicrofon
în 1 Iunie 2014 | CastiCuMicrofon întreabă:

Buna! Imi poate zice si mie cineva cum se cheama florile din pozele urmatoare? http://postimg.org/gallery/4prvjio4/ ( poza 1- nume floare.etc) Funda!

5
Răspunde Raportează
Anby
în 1 Iunie 2014 | Anby întreabă:

Salutari TPU, Am o nelamurire, daca ati dori sa ma ajutati va voi oferi o funda. Niste albinute foarte dragalase s- au hotarat sa- si faca noul stup intr- o fosta gaura de aerisire de langa garsoniera...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
gabrielxxl
în 1 Iunie 2014 | gabrielxxl întreabă:

Cine stie un magazin cu piese de masini de spalat în Timisoara? Vreau sa cumpar o curea. Cel mai rapid raspuns primeste fundă!

1
Răspunde Raportează
TheSheeker
în 31 Mai 2014 | TheSheeker întreabă:

M-ar interesa un pret la un panou metalic la un gard. Cat costa confectionarea si montarea acestuia? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
CastiCuMicrofon
în 31 Mai 2014 | CastiCuMicrofon întreabă:

Buna! Imi poate zice si mie cineva cum se cheama florile din pozele urmatoare? http://postimg.org/gallery/4prvjio4/ ( poza 1- nume floare.etc) Funda!

1
Răspunde Raportează
Stef69
în 31 Mai 2014 | Stef69 întreabă:

Stie careva cum se numeste canapeaua asta http://www.tapja.com/black-and-white-colors-make-the-room-look-simple/modern-living-room-with-black-and-white-color-and-wall-interior/#.U4nJFyiomSo

2
Răspunde Raportează
FLORINDRAGHICI
în 31 Mai 2014 | FLORINDRAGHICI întreabă:

in 2 luni, doresc sa ma apuc de o (CASA) CU 2 CAMERE 5/4 METRI, suprapusa am in stoc 6 paleti de becea, si 40 de milioane, imi ajung, sa o ridic, sa torn fundatia, si sa fac acoperisul+...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru_Cernovschi_1996
în 31 Mai 2014 | Alexandru_Cernovschi_1996 întreabă:

Buna TPU Am achizitionat de curand o combina frigorifica Samsung cu sistem NO-FROST si motorul nu se mai opreste e normal sa nu se opreasca sa mearga incontinuu?

2
Răspunde Raportează
Ilinca_Mihai_Alin_1991
în 30 Mai 2014 | Ilinca_Mihai_Alin_1991 întreabă:

Am o masina de spalat care nu mai functioneaza din cauza programatorului...dar motorul merge.....intrebarea este; CUM FAC SA PUN ACEL MOTOR PE DIRECT SA FUNCIONEZE EXACT CA O MASINA DE SPALAT...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ANAHsneaman
Întrebare recomandată în 30 Mai 2014 | ANAHsneaman întreabă:

Buna TPU am o problema azi la bunica la ora 9 a intrat o vulpe la gaini a vazut- o bunica cainii nu au latrat deloc imi lipsesc 3 gaini dar de acuma na ...asta e intrebarea mea e daca a venit o data ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anghelina_Tudor_1991
Întrebare recomandată în 30 Mai 2014 | Anghelina_Tudor_1991 întreabă:

Hey, TPU, acum două săptămâni vorbeam cu un prieten și am stabilit să ne luăm niște plante de grădină. Mă gândeam să îmi cumpăr niște semințe din care să îmi iasă o tufă de agude...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
danut47
în 29 Mai 2014 | danut47 întreabă:

Am o mare problema, ieri am spalat camasa mea alb cu romburi, de mână si am pus- o la uscat, dupa ce s- a uscat am vrut sa o calc, dar am observat ca are maimulte pete de culoarea albăstru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Zapode
în 29 Mai 2014 | Zapode întreabă:

Salut, stie cineva cum se prepara/obtine/produce etc. rachiul de salcam?

3
Răspunde Raportează
umbra09
în 28 Mai 2014 | umbra09 întreabă:

Buna acum 2 saptamani am cumparat de la lidl un citrus calamondin ( face portocale mici) si azi am observat ca frunzele de sus au inceput sa se adune de ce il tin pe balcon am termopane dar nu am perdea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LuvTH4ever
Întrebare recomandată în 28 Mai 2014 | LuvTH4ever întreabă:

Cum pot scoate mirosul de ceapa de pe un material textil? L-am spalat cu sapun dar mirosul inca persista. Ce pot face?

5
Răspunde Raportează
Cristina_Ioana_1999
în 28 Mai 2014 | Cristina_Ioana_1999 întreabă:

Buna TPU.Stie cineva cum se face identificarea calitatii la produsele din ceramica?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2014 |

Daca vreau sa imi iau un electrocasnic bineinteles nou cu garantie..la garantie imi trebuie buletinu neaparat? sau doar datele din el? Pentru ca vreau sa fie pe numele meu dar nu am buletin momentan...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Betyskumpik
în 28 Mai 2014 | Betyskumpik întreabă:

TPU am o problema! incercam sa lipesc un arc(o lamela) la un evantai, si nu am realizat ca nu am pus nimic pe birou. si am pus cu superglue, iar dupa ce am tinut apasat, am incercat sa ridic evantaiul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
rey
în 27 Mai 2014 | rey întreabă:

Bună, am probleme cu venturia inaequalis si din această cauză cred că au căzut frunzele la măr, intr- un numar deosebit de mare, fructele nu se vor mai maturiza, livada are vreo 20 de ani, numare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
valyvlad
în 27 Mai 2014 | valyvlad întreabă:

Am in gradina un bazin cu vreo 50 de crapusori.....as vrea sa stiu ce sa le dau de mancare.(PE ANOTIMPURI!)...Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

1
Răspunde Raportează
popel
în 27 Mai 2014 | popel întreabă:

Am auzit ca trebuie sa platesti o taxa daca ai piscina in curte. E adevarat?

6
Răspunde Raportează
JosePpPp
în 26 Mai 2014 | JosePpPp întreabă:

Credeti ca mai gasesc LALELE la vreo florarie in perioada asta? Stau intr-un oras mic (Dragasani).

3
Răspunde Raportează
NIMENII
în 26 Mai 2014 | NIMENII întreabă:

Cu ce se stropeste fasolea pentru combaterea gargaritelor? Doresc sa o stropesc preventiv, si as mai dori sa stiu cand se stropeste!

5
Răspunde Raportează
Didutza30
în 26 Mai 2014 | Didutza30 întreabă:

Am luat 1 l de Buctril universal Erbicid pentru porum si grau. E bine sa il folosesc singur sau in combinatie cu alte substante. FUNDA

2
Răspunde Raportează
blackandwhite2000
în 26 Mai 2014 | blackandwhite2000 întreabă:

Ai nevoie de autorizatie ca sa faci sub pamant "un fel de camera"? Sau ai nevoie de autorizatie pentru a construi o casa din lemn in curte cam 3. 5mx3.5m?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2014 |

Am o problema cu sistemul mea 5.1: de 2 zile, dupa ce maresc volumul, incepe sa bazaie urat ceva in sateliti. Nu apuc sa il dau foarte tare, si deja face urat de tot. Am verificat conexiunile cablurilor,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Claire1500
în 25 Mai 2014 | Claire1500 întreabă:

Stie cineva niste curiozitati pentru reproducerea la plante? Am nevoie pentru un referat. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Hexogen
în 24 Mai 2014 | Hexogen întreabă:

Stiu ca hidroxidul de sodiu(soda caustica) se foloseste la desfundat tevi si se gaseste de cumparat. Hidroxidul de potasiu se gaseste(potasa caustica, hidrat de potasiu, cum vreti sa- i ziceti)? Daca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xDanyxDany
în 24 Mai 2014 | xDanyxDany întreabă:

vreau sa schimb parchetul din camera mea, iar intrebarea mea este ce sa pun sub noul parchet (laminat) ca sa nu se mai formeze mucegai. Am incercat tot felul de solutii, am pus polistiren ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
flyingpotatoes
Întrebare recomandată în 24 Mai 2014 | flyingpotatoes întreabă:

M- am cam plictisit de biroul care il am acum asa ca m- am gandit sa imi fac eu unul avand in vedere ca am ramas cu destul lemn dupa ultima "reamenajare". Problema este ca nu imi place culoarea si este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Avram_Florentina_1975
în 24 Mai 2014 | Avram_Florentina_1975 întreabă:

In ce perioaa a anului se poate virful ficusului?

4
Răspunde Raportează
Dixxi
în 23 Mai 2014 | Dixxi întreabă:

De unde pot sa cumpar : http://weheartit.com/entry/117415241/tag/lights? Sau dati- mi si mie un tutorial ceva, cum as putea sa fac? Si mai vreau si alte tutoriale \poze, cum sa- mi aranjez camera, si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristianPreda
în 23 Mai 2014 | CristianPreda întreabă:

Scuzati categoria, nu am stiut la ce alta categorie sa pun. Cu ce as putea sa dau sa nu ma mai ciupeasca tantarii? In afara de spray special. Multumesc

7
Răspunde Raportează
Ionutz_Ionut_1989
în 23 Mai 2014 | Ionutz_Ionut_1989 întreabă:

Cum fac o undita

4
Răspunde Raportează
popel
în 23 Mai 2014 | popel întreabă:

Salut oameni buni. M.am gandit serios si vreau sa imi fac o piscina in curte. M.ar intrresa dun ce pot confectiona un epurator pentru apa. Cam cat ar costa constructia acesteia avand in vedere ca o voi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marsupilami
Întrebare recomandată în 23 Mai 2014 | marsupilami întreabă:

Salutari.Am o casa batraneasca la tara unde pot sa ajung mai rar.Problema este ca au inceput sa creasca adevarate, , culturi"de buruieni pe care nu are cine sa le, , dea jos". Dati- mi un sfat si invatati-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sTr0p1neL
în 23 Mai 2014 | sTr0p1neL întreabă:

Salutare!, am o mașină de spălat mai în vîrstă, care : primește apă, nu declanșează oprirea apei cu toate că furtunul de scurgere e ridicat și nu- i ștrangulat și nu continuă programele...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Balan_Ioana_1988
în 22 Mai 2014 | Balan_Ioana_1988 întreabă:

Ador mirosul odorizantului din magazinele NIKE. Spuneti- mi va rog de unde pot lua un odorizant sa miroase asa. vreau original. nu facaturi. cine imi da siteuri cu fake uri sa nu se oboseasca sa mai posteze....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cassandrra
în 22 Mai 2014 | cassandrra întreabă:

Am pus rasad de tomate, arata foarte bine; dupa saptamini in care a plouat frunzele se ingalbenesc si au si mici puncte negre din pacate si pe frunzele foarte tinere; unele au chiar pete brune.Cu ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimgirltpu
în 21 Mai 2014 | Anonimgirltpu întreabă:

Creste graul in ghiveci? Mie imi creste pana in punctul de iarba apoi se ofileste. As vrea sa se dezvolte pana la sfarsit, sa pot culege boabele de grau. Se poate?

4
Răspunde Raportează
SteelShadow
Întrebare recomandată în 21 Mai 2014 | SteelShadow întreabă:

Bonsaiul Chinese Bird Plum trebuie pulverizat cu apa pe frunze? Vreau răspunsuri doar de la cunoscatori in domeniu.

3
Răspunde Raportează
alex554
Întrebare recomandată în 21 Mai 2014 | alex554 întreabă:

Buna ziua! Vreau sa fac un gard din tabla zimcata si nu stiu ce suruburi sa folosesc la prinderea ei pe tevile de metal. Daca ma paoate ajuta cineva cu mai multe informatii, va rog lasati un raspuns. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sunterbay
în 21 Mai 2014 | Sunterbay întreabă:

Cineva cunoaște denumirea autohtonă pentru planta ornamentală "Morning Glory"?

6
Răspunde Raportează
Rolfmir_Rolfmir_1987
în 20 Mai 2014 | Rolfmir_Rolfmir_1987 întreabă:

Buna am si eu o mica dilema, am o firma de constructii mai mica si doresc o colaborare cu firme mai mari de constructii care fac ansambluri rezidentiale stiti unde pot gasi informatii despre aceste firme...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Biancaa2000
în 20 Mai 2014 | Biancaa2000 întreabă:

Buna TPU! De ce ferestrele se construiesc cu geamuri duble?

7
Răspunde Raportează
gaga22
în 19 Mai 2014 | gaga22 întreabă:

Am o mica, sau mare(depinde cum priviti voi lucrurile)problema. Nu stiu din ce motiv( poate am avut un moment de retard mintal) am aruncat o sticla de 0.5L mototolita in WC si acum s- a infundat(apa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    22 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 22 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.501
  • Întrebări: 3.954.420
  • Răspunsuri: 17.663.004
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Automobile

Automobile

Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.353 Conversaţii