Am si eu o intrebare si as vrea raspuns serios. Numai raspundeti la misto pentru tricoul ala idiot. De curand am fost spre Adjud ( numai stiu localitatea exact dar stiu sigur ca e pana in adjud, pe ...? (mai mult)
Care specie de copac pluteste pe apa si nu se scufunda? Dau funda:).Ma refer la lemnul copacului daca pluteste sau daca se scufunda.
Imi poate spune cineva dupa cat timp poti cumpara un canton de la cfr?
Ce sa fac cu motanul, mananca pui de gaina?
Buna! Imi poate zice si mie cineva cum se cheama florile din pozele urmatoare? http://postimg.org/gallery/4prvjio4/ ( poza 1- nume floare.etc) Funda!
Salutari TPU, Am o nelamurire, daca ati dori sa ma ajutati va voi oferi o funda. Niste albinute foarte dragalase s- au hotarat sa- si faca noul stup intr- o fosta gaura de aerisire de langa garsoniera...? (mai mult)
Cine stie un magazin cu piese de masini de spalat în Timisoara? Vreau sa cumpar o curea. Cel mai rapid raspuns primeste fundă!
M-ar interesa un pret la un panou metalic la un gard. Cat costa confectionarea si montarea acestuia? Multumesc.
Stie careva cum se numeste canapeaua asta http://www.tapja.com/black-and-white-colors-make-the-room-look-simple/modern-living-room-with-black-and-white-color-and-wall-interior/#.U4nJFyiomSo
in 2 luni, doresc sa ma apuc de o (CASA) CU 2 CAMERE 5/4 METRI, suprapusa am in stoc 6 paleti de becea, si 40 de milioane, imi ajung, sa o ridic, sa torn fundatia, si sa fac acoperisul+...? (mai mult)
Buna TPU Am achizitionat de curand o combina frigorifica Samsung cu sistem NO-FROST si motorul nu se mai opreste e normal sa nu se opreasca sa mearga incontinuu?
Am o masina de spalat care nu mai functioneaza din cauza programatorului...dar motorul merge.....intrebarea este; CUM FAC SA PUN ACEL MOTOR PE DIRECT SA FUNCIONEZE EXACT CA O MASINA DE SPALAT...? (mai mult)
Buna TPU am o problema azi la bunica la ora 9 a intrat o vulpe la gaini a vazut- o bunica cainii nu au latrat deloc imi lipsesc 3 gaini dar de acuma na ...asta e intrebarea mea e daca a venit o data ...? (mai mult)
Hey, TPU, acum două săptămâni vorbeam cu un prieten și am stabilit să ne luăm niște plante de grădină. Mă gândeam să îmi cumpăr niște semințe din care să îmi iasă o tufă de agude...? (mai mult)
Am o mare problema, ieri am spalat camasa mea alb cu romburi, de mână si am pus- o la uscat, dupa ce s- a uscat am vrut sa o calc, dar am observat ca are maimulte pete de culoarea albăstru...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se prepara/obtine/produce etc. rachiul de salcam?
Buna acum 2 saptamani am cumparat de la lidl un citrus calamondin ( face portocale mici) si azi am observat ca frunzele de sus au inceput sa se adune de ce il tin pe balcon am termopane dar nu am perdea...? (mai mult)
Cum pot scoate mirosul de ceapa de pe un material textil? L-am spalat cu sapun dar mirosul inca persista. Ce pot face?
Buna TPU.Stie cineva cum se face identificarea calitatii la produsele din ceramica?
Daca vreau sa imi iau un electrocasnic bineinteles nou cu garantie..la garantie imi trebuie buletinu neaparat? sau doar datele din el? Pentru ca vreau sa fie pe numele meu dar nu am buletin momentan...? (mai mult)
TPU am o problema! incercam sa lipesc un arc(o lamela) la un evantai, si nu am realizat ca nu am pus nimic pe birou. si am pus cu superglue, iar dupa ce am tinut apasat, am incercat sa ridic evantaiul...? (mai mult)
Bună, am probleme cu venturia inaequalis si din această cauză cred că au căzut frunzele la măr, intr- un numar deosebit de mare, fructele nu se vor mai maturiza, livada are vreo 20 de ani, numare...? (mai mult)
Am in gradina un bazin cu vreo 50 de crapusori.....as vrea sa stiu ce sa le dau de mancare.(PE ANOTIMPURI!)...Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
Am auzit ca trebuie sa platesti o taxa daca ai piscina in curte. E adevarat?
Credeti ca mai gasesc LALELE la vreo florarie in perioada asta? Stau intr-un oras mic (Dragasani).
Cu ce se stropeste fasolea pentru combaterea gargaritelor? Doresc sa o stropesc preventiv, si as mai dori sa stiu cand se stropeste!
Am luat 1 l de Buctril universal Erbicid pentru porum si grau. E bine sa il folosesc singur sau in combinatie cu alte substante. FUNDA
Ai nevoie de autorizatie ca sa faci sub pamant "un fel de camera"? Sau ai nevoie de autorizatie pentru a construi o casa din lemn in curte cam 3. 5mx3.5m?
Am o problema cu sistemul mea 5.1: de 2 zile, dupa ce maresc volumul, incepe sa bazaie urat ceva in sateliti. Nu apuc sa il dau foarte tare, si deja face urat de tot. Am verificat conexiunile cablurilor,...? (mai mult)
Stie cineva niste curiozitati pentru reproducerea la plante? Am nevoie pentru un referat. Multumesc.
Stiu ca hidroxidul de sodiu(soda caustica) se foloseste la desfundat tevi si se gaseste de cumparat. Hidroxidul de potasiu se gaseste(potasa caustica, hidrat de potasiu, cum vreti sa- i ziceti)? Daca ...? (mai mult)
vreau sa schimb parchetul din camera mea, iar intrebarea mea este ce sa pun sub noul parchet (laminat) ca sa nu se mai formeze mucegai. Am incercat tot felul de solutii, am pus polistiren ...? (mai mult)
M- am cam plictisit de biroul care il am acum asa ca m- am gandit sa imi fac eu unul avand in vedere ca am ramas cu destul lemn dupa ultima "reamenajare". Problema este ca nu imi place culoarea si este...? (mai mult)
In ce perioaa a anului se poate virful ficusului?
De unde pot sa cumpar : http://weheartit.com/entry/117415241/tag/lights? Sau dati- mi si mie un tutorial ceva, cum as putea sa fac? Si mai vreau si alte tutoriale \poze, cum sa- mi aranjez camera, si...? (mai mult)
Scuzati categoria, nu am stiut la ce alta categorie sa pun. Cu ce as putea sa dau sa nu ma mai ciupeasca tantarii? In afara de spray special. Multumesc
Cum fac o undita
Salut oameni buni. M.am gandit serios si vreau sa imi fac o piscina in curte. M.ar intrresa dun ce pot confectiona un epurator pentru apa. Cam cat ar costa constructia acesteia avand in vedere ca o voi...? (mai mult)
Salutari.Am o casa batraneasca la tara unde pot sa ajung mai rar.Problema este ca au inceput sa creasca adevarate, , culturi"de buruieni pe care nu are cine sa le, , dea jos". Dati- mi un sfat si invatati-...? (mai mult)
Salutare!, am o mașină de spălat mai în vîrstă, care : primește apă, nu declanșează oprirea apei cu toate că furtunul de scurgere e ridicat și nu- i ștrangulat și nu continuă programele...? (mai mult)
Ador mirosul odorizantului din magazinele NIKE. Spuneti- mi va rog de unde pot lua un odorizant sa miroase asa. vreau original. nu facaturi. cine imi da siteuri cu fake uri sa nu se oboseasca sa mai posteze....? (mai mult)
Am pus rasad de tomate, arata foarte bine; dupa saptamini in care a plouat frunzele se ingalbenesc si au si mici puncte negre din pacate si pe frunzele foarte tinere; unele au chiar pete brune.Cu ce...? (mai mult)
Creste graul in ghiveci? Mie imi creste pana in punctul de iarba apoi se ofileste. As vrea sa se dezvolte pana la sfarsit, sa pot culege boabele de grau. Se poate?
Bonsaiul Chinese Bird Plum trebuie pulverizat cu apa pe frunze? Vreau răspunsuri doar de la cunoscatori in domeniu.
Buna ziua! Vreau sa fac un gard din tabla zimcata si nu stiu ce suruburi sa folosesc la prinderea ei pe tevile de metal. Daca ma paoate ajuta cineva cu mai multe informatii, va rog lasati un raspuns. ...? (mai mult)
Cineva cunoaște denumirea autohtonă pentru planta ornamentală "Morning Glory"?
Buna am si eu o mica dilema, am o firma de constructii mai mica si doresc o colaborare cu firme mai mari de constructii care fac ansambluri rezidentiale stiti unde pot gasi informatii despre aceste firme...? (mai mult)
Buna TPU! De ce ferestrele se construiesc cu geamuri duble?
Am o mica, sau mare(depinde cum priviti voi lucrurile)problema. Nu stiu din ce motiv( poate am avut un moment de retard mintal) am aruncat o sticla de 0.5L mototolita in WC si acum s- a infundat(apa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?