Am vopsit in urma cu aproximativ 2 saptamani un mobilier cu lac colorat, cum pot sa scap de mirosul neplacut de lac? Am nevoie de idei cat mai practice. Multumesc! Funda
Buna TPU.Cu ce se poate lipi polistirenul extrudat de polistiren extrudat? ( Adica sa le lipesc intre ele) Va rog am 13 ani si vreau sa fac un costum de halloween! Multumesc anticipat :)
Salut, Am si eu o intrebare, poate sa- mi faca cineva o schema electrica a unui tablou electric de apartament? ( tabloul vechi este cu 3 sigurante automate, unaeste generala 16A si celelelte doua sunt...? (mai mult)
Sallut, puteti sa-mi spuneti cam la ce preturi este floraria din lemn de la casa?
am o intrebare, am un pat din lemn de brad, lacuit initial de tamplar acum vreo 8 ani. Vreau sa-l vopsesc alb. Am vreo sansa? se va prinde vopseaua in ulei peste lac?
Apa care curge prin furtunul de la aerul conditionat poate fi folosita de exemplu la fierul de calcat sau pot uda florile cu ea? (adica este folositoare)
Buna ziua TPU. Am acasa o bormasina Black&Decker la care mi s- a stricat rotorul. Am dat un search pe google, dar nu am gasit mai nimic. Bormasina este foarte buna, si- a facut treaba foarte bine. ...? (mai mult)
Cam cat e chiria la Iasi pentru o camera/ o garsionera (camera poate fi si intr-o casa)? Nu tin sa fie ultimul lux.
:) Doresc ca în viitorul apropiat să- mi iau ca animal de companie un Labrador Retriever. http://www.hdwallpapers3d.com/wp- content/uploads/2013/05/labrador- retriever- wallpapers- 7.jpg ...? (mai mult)
Ce fel de parchet nu se umfla cand versi apa pe el?
Buna TPU cat lapte face o capra rosie cel mai mult si cu ce trebuie hranite pentru a da mult lapte?
Buna cine imi poate spune cat costa 1 metru de zidarie cu caramida aparenta? funda! repede!
Bună TPU am și eu o problemă. De curând am intrat în curățenie. Locuiesc într- o locuință destul de mică, iar părinți au făcut tot posibilul să- mi facă o cameră proprie.Camera e foarte...? (mai mult)
Daca peretele este zugravit cu var, este normal ca atunci cand freci cu mana de perete sa se ia pe mana?
Imi zice cineva care e reteta la rombeton?
Am o mare problema...Vecinii mei au facut dezinsectie in casele lor si eu m- am trezit cu gandacii lor la mine in bucatarie.Am folosit spray impotriva lor dar nu am reusit sa- i starpesc.Are cineva o idee...? (mai mult)
Camera mea este plina de paianjeni, zilnic ajung sa omor vreo 7- 8 unii chiar maricei.Nici nu prea adorm bine si pana nu vad camera ca este fara paianjeni nu ma simt in regula.Chiar nu am gasit...? (mai mult)
Buna TPU poate sa imi zica si mie cineva la ce distanta se poate sapa o hazna de wc fata de fantana? multumesc
Ce centrala termica imi recomandati sa cumpar?
In tabelul de la intretinere in bloc este o sectiune unde scrie " ET PTR ACM" ce inseamna si cum se contorizeaza acest lucru? mersi
parintii mei au un aer conditionat de vreo 4 ani, si pana acum a mers perfect. De vreo saptamana, aparatul ala de afara, face un zgomot ciudat, se aude tare, eu stau la etaju` 4 si cand...? (mai mult)
Am si eu o intrebare dar rog seriozitate, am o verigheta si scrie pe ea ceva, vreau sa sterg ce scrie acum si sa scriu altceva, stiti cumva daca se poate sterge ce este acum pe ea? si rescris...? (mai mult)
M`ar interesa sa inchiriez o garsoniera confort 1 in Arad dar care sa nu ma coste mai mult de 100-150 Eur pe luna. Orice sugestie e bine venita;)
Am o drujba si cand o bag in sarcina, se accelereaza si apoi moare... Ce trebuie sa fac? mersi:)
in casa am un liliac mic chiar in camera mea si mi-e frica sa ma muste sau sa imi faca ceva periculos ce pot sa fac mi-e frica :( dau funda si nu este nicio gluma vreau raspunsuri bune.
cum pot sa-mi decorez camera mea, vreau raspunsuri si le vreau cit mai repede, daca este posibil
Ajuutorr am pe perdea vreo 5 fluturi de molii sau nu stiu ce sunt si nu am nici spray de gaze sau altceva si nu stiu cum sa le scot. Va rog spuneti mi ce sa fac!
Buna, va rog daca poate cineva sa ma ajute ptr.mama.Intrebarea mea este daca cunoasteti o batrana care are nevoie de cineva sa o ingrijeasaca pentru a ramane in casa, mama mea are varsta de 54 de ani ...? (mai mult)
De ce cand calc anumite haine mi se vad lucioase ca si ucm ar fi arse?
Heii. Deci ..pe scurt : pe biroul meu (din stejar ) a ajuns cumva marker ( de la faber castle ) si as vrea sa stiu daca pot cumva sa fac sa dispara pata aia. Funda! :o3
Sunt singura acasa cu sora mea si vrem sa facem niste oua fierte. Cam cat timp se lasa oale la fiert, cat sa nu fie crude, nici sa nu se crape sau altceva. Ne cam grabim, ca sa nu vina parintii...? (mai mult)
exista vreo metoda de largire, marire a pantofilor cu cel putin 2 numere si mai mult daca se poate. Mentionez ca sunt niste bocanci din piele naturala de foarte buna calitate. Multumesc.
Va salut cu respect! Am o casa construita pe limita de hotar, in prelungirea casei am un gard din boltari din beton ina\lt de 1.5 m. pe o latime de 50 metri. (de fapt casa si gardul sunt construiti pe...? (mai mult)
am şi eu o întrebare, la cate săptamani de la naştere se pot da nişte caţeluşi, spre adopţie? Mulţumesc anticipat!
Pisica isi ascute ghearele de mobila si hainele mele, acuma recent mi-a deteriorat geanta mea de piele, ce sa fac?
Salutar! Știe cineva unde găsesc o vopsea neagra care rezista la temperaturi de peste 200 grade.
Stie cineva cum se poate scapa de cariile de lemn din grinzile casei caci am incercat mai multe tratamente si nu am reusit?
URGENT! Am o lada frigorifica de- aia mica pentru masina si as dori sa- mi cumpar cutii de- alea de le bagi in congelator sa fie reci si dupa le pun pe acolo peste sticlele de suc sau ce imi pun in lada. ...? (mai mult)
Buna Tpu.Am o centrala Westen pulsar 240i si de cateva zile nu mai incalzea am chemat un meserias in centrale pentru am schimba sonda de apa calda. Dupa ce mi- a schimbattotu bine si frumos pana cand am...? (mai mult)
Ce spuneti! Centrala feroli sau ariston bis 1950 pu ceva de genu era, calorifere din aluminiu decat cele din otel am inteles ca sunt mult mai bune, cu un filtru lavabil si un detector de gaze, ar mai trebuii...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un apartament in Rm.Valcea,ce cartier/zona imi sugerati si de ce? Dar si ce cartier/zona nu? Multumesc anticipat, dau funda :D
Cat costa o cutie de vopsea pentru tabla sau metale? funda!
Stie cineva cu ce produse se poate reconditiona o cada de baie - format vechi? Am una care prezinta 2 mici puncte ce par a fi de rugina, de asemenea stratul superior, alb, nu mai este chiar alb. Nu...? (mai mult)
Pentru cei care au acasa asa ceva. Mai exact cum inmultesc floarea Calansoe (Kalanchoe)? Are 3- 4 butasi si vreau sa o inmultesc.Am tot cautat informatii dar nu am gasit ceva concret care sa ma lamureasca.Pe...? (mai mult)
TPU! as vrea pareri despre canapele cu sezutul umplut cu puf de gasca. ma intereseaza daca puful se taseaza in timp. merita sa- mi iau asa ceva? m- am asezat pe o astfel de canapea si e foarte confortabila,...? (mai mult)
Am avut o guma pe pantaloni etc etc mama a scos guma cu fierul de calcat si ziar. Guma a iesit dar pantaloni au ramas patati :(. Cu pot sa scot pata aceea? Multumesc.
Am nevoie de nişte reţete de brioşe uşor de făcut. Vă rog mult de tot, răspunsuri normale!
Mi-am patat un tricou cu tus de ochi.Am incercat sa scot petele cu Vanish da nu au iesit.Ce sa fac, ca tricoul e alb cu desene negre.Sa incerc cu clor?
Salcamii infloresc si in ghiveci?
Arborele de cauciuc de cata apa are nevoie? Unde trebuie sa stea? Are nevoie de mult soare? Cat mai multe detalii, va rog. Funda*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!