TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
ligiat96
în 18 August 2013 | ligiat96 întreabă:

Am vopsit in urma cu aproximativ 2 saptamani un mobilier cu lac colorat, cum pot sa scap de mirosul neplacut de lac? Am nevoie de idei cat mai practice. Multumesc! Funda

5
Răspunde Raportează
DomnulSarma
în 17 August 2013 | DomnulSarma întreabă:

Buna TPU.Cu ce se poate lipi polistirenul extrudat de polistiren extrudat? ( Adica sa le lipesc intre ele) Va rog am 13 ani si vreau sa fac un costum de halloween! Multumesc anticipat :)

9
Răspunde Raportează
Oprisan_Bogdanel_1980
în 17 August 2013 | Oprisan_Bogdanel_1980 întreabă:

Salut, Am si eu o intrebare, poate sa- mi faca cineva o schema electrica a unui tablou electric de apartament? ( tabloul vechi este cu 3 sigurante automate, unaeste generala 16A si celelelte doua sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Guby
în 17 August 2013 | Guby întreabă:

Sallut, puteti sa-mi spuneti cam la ce preturi este floraria din lemn de la casa?

4
Răspunde Raportează
jamesbond28
în 16 August 2013 | jamesbond28 întreabă:

am o intrebare, am un pat din lemn de brad, lacuit initial de tamplar acum vreo 8 ani. Vreau sa-l vopsesc alb. Am vreo sansa? se va prinde vopseaua in ulei peste lac?

6
Răspunde Raportează
Bogdanys
în 16 August 2013 | Bogdanys întreabă:

Apa care curge prin furtunul de la aerul conditionat poate fi folosita de exemplu la fierul de calcat sau pot uda florile cu ea? (adica este folositoare)

6
Răspunde Raportează
kakadelu
în 16 August 2013 | kakadelu întreabă:

Buna ziua TPU. Am acasa o bormasina Black&Decker la care mi s- a stricat rotorul. Am dat un search pe google, dar nu am gasit mai nimic. Bormasina este foarte buna, si- a facut treaba foarte bine. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2013 |

Cam cat e chiria la Iasi pentru o camera/ o garsionera (camera poate fi si intr-o casa)? Nu tin sa fie ultimul lux.

2
Răspunde Raportează
lovethesky
în 15 August 2013 | lovethesky întreabă:

:) Doresc ca în viitorul apropiat să- mi iau ca animal de companie un Labrador Retriever. http://www.hdwallpapers3d.com/wp- content/uploads/2013/05/labrador- retriever- wallpapers- 7.jpg ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreea0612
în 15 August 2013 | Andreea0612 întreabă:

Ce fel de parchet nu se umfla cand versi apa pe el?

7
Răspunde Raportează
AdyAdytzaAdytzuAdrian
în 15 August 2013 | AdyAdytzaAdytzuAdrian întreabă:

Buna TPU cat lapte face o capra rosie cel mai mult si cu ce trebuie hranite pentru a da mult lapte?

1
Răspunde Raportează
Mutu012
în 15 August 2013 | Mutu012 întreabă:

Buna cine imi poate spune cat costa 1 metru de zidarie cu caramida aparenta? funda! repede!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 14 August 2013 |

Bună TPU am și eu o problemă. De curând am intrat în curățenie. Locuiesc într- o locuință destul de mică, iar părinți au făcut tot posibilul să- mi facă o cameră proprie.Camera e foarte...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
iNs
în 14 August 2013 | iNs întreabă:

Daca peretele este zugravit cu var, este normal ca atunci cand freci cu mana de perete sa se ia pe mana?

7
Răspunde Raportează
Gabryel79
în 14 August 2013 | Gabryel79 întreabă:

Imi zice cineva care e reteta la rombeton?

5
Răspunde Raportează
kmidodo
în 14 August 2013 | kmidodo întreabă:

Am o mare problema...Vecinii mei au facut dezinsectie in casele lor si eu m- am trezit cu gandacii lor la mine in bucatarie.Am folosit spray impotriva lor dar nu am reusit sa- i starpesc.Are cineva o idee...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
unu111cool
în 13 August 2013 | unu111cool întreabă:

Camera mea este plina de paianjeni, zilnic ajung sa omor vreo 7- 8 unii chiar maricei.Nici nu prea adorm bine si pana nu vad camera ca este fara paianjeni nu ma simt in regula.Chiar nu am gasit...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mariuscoditoiu
în 13 August 2013 | mariuscoditoiu întreabă:

Buna TPU poate sa imi zica si mie cineva la ce distanta se poate sapa o hazna de wc fata de fantana? multumesc

6
Răspunde Raportează
vasilica1
în 13 August 2013 | vasilica1 întreabă:

Ce centrala termica imi recomandati sa cumpar?

9
Răspunde Raportează
TheLoveDoctor
în 13 August 2013 | TheLoveDoctor întreabă:

In tabelul de la intretinere in bloc este o sectiune unde scrie " ET PTR ACM" ce inseamna si cum se contorizeaza acest lucru? mersi

2
Răspunde Raportează
Xscape
în 13 August 2013 | Xscape întreabă:

parintii mei au un aer conditionat de vreo 4 ani, si pana acum a mers perfect. De vreo saptamana, aparatul ala de afara, face un zgomot ciudat, se aude tare, eu stau la etaju` 4 si cand...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2013 |

Am si eu o intrebare dar rog seriozitate, am o verigheta si scrie pe ea ceva, vreau sa sterg ce scrie acum si sa scriu altceva, stiti cumva daca se poate sterge ce este acum pe ea? si rescris...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Boubayern
în 13 August 2013 | Boubayern întreabă:

M`ar interesa sa inchiriez o garsoniera confort 1 in Arad dar care sa nu ma coste mai mult de 100-150 Eur pe luna. Orice sugestie e bine venita;)

1
Răspunde Raportează
asined01
în 13 August 2013 | asined01 întreabă:

Am o drujba si cand o bag in sarcina, se accelereaza si apoi moare... Ce trebuie sa fac? mersi:)

2
Răspunde Raportează
CRC98
în 13 August 2013 | CRC98 întreabă:

in casa am un liliac mic chiar in camera mea si mi-e frica sa ma muste sau sa imi faca ceva periculos ce pot sa fac mi-e frica :( dau funda si nu este nicio gluma vreau raspunsuri bune.

8
Răspunde Raportează
vicauta
în 13 August 2013 | vicauta întreabă:

cum pot sa-mi decorez camera mea, vreau raspunsuri si le vreau cit mai repede, daca este posibil

3
Răspunde Raportează
Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
în 13 August 2013 | Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:

Ajuutorr am pe perdea vreo 5 fluturi de molii sau nu stiu ce sunt si nu am nici spray de gaze sau altceva si nu stiu cum sa le scot. Va rog spuneti mi ce sa fac!

17
Răspunde Raportează
TLG
în 12 August 2013 | TLG întreabă:

Buna, va rog daca poate cineva sa ma ajute ptr.mama.Intrebarea mea este daca cunoasteti o batrana care are nevoie de cineva sa o ingrijeasaca pentru a ramane in casa, mama mea are varsta de 54 de ani ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mayy
în 12 August 2013 | Mayy întreabă:

De ce cand calc anumite haine mi se vad lucioase ca si ucm ar fi arse?

4
Răspunde Raportează
pufipuf
în 12 August 2013 | pufipuf întreabă:

Heii. Deci ..pe scurt : pe biroul meu (din stejar ) a ajuns cumva marker ( de la faber castle ) si as vrea sa stiu daca pot cumva sa fac sa dispara pata aia. Funda! :o3

3
Răspunde Raportează
Miranda27
în 12 August 2013 | Miranda27 întreabă:

Sunt singura acasa cu sora mea si vrem sa facem niste oua fierte. Cam cat timp se lasa oale la fiert, cat sa nu fie crude, nici sa nu se crape sau altceva. Ne cam grabim, ca sa nu vina parintii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
be2bold
în 12 August 2013 | be2bold întreabă:

exista vreo metoda de largire, marire a pantofilor cu cel putin 2 numere si mai mult daca se poate. Mentionez ca sunt niste bocanci din piele naturala de foarte buna calitate. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Marian_Marius_1973
în 12 August 2013 | Marian_Marius_1973 întreabă:

Va salut cu respect! Am o casa construita pe limita de hotar, in prelungirea casei am un gard din boltari din beton ina\lt de 1.5 m. pe o latime de 50 metri. (de fapt casa si gardul sunt construiti pe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FunlandCompany
în 12 August 2013 | FunlandCompany întreabă:

am şi eu o întrebare, la cate săptamani de la naştere se pot da nişte caţeluşi, spre adopţie? Mulţumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
adrew
în 12 August 2013 | adrew întreabă:

Pisica isi ascute ghearele de mobila si hainele mele, acuma recent mi-a deteriorat geanta mea de piele, ce sa fac?

7
Răspunde Raportează
HAHAALEX
în 11 August 2013 | HAHAALEX întreabă:

Salutar! Știe cineva unde găsesc o vopsea neagra care rezista la temperaturi de peste 200 grade.

1
Răspunde Raportează
melittavio
în 11 August 2013 | melittavio întreabă:

Stie cineva cum se poate scapa de cariile de lemn din grinzile casei caci am incercat mai multe tratamente si nu am reusit?

1
Răspunde Raportează
anonymous1sau1nu
în 11 August 2013 | anonymous1sau1nu întreabă:

URGENT! Am o lada frigorifica de- aia mica pentru masina si as dori sa- mi cumpar cutii de- alea de le bagi in congelator sa fie reci si dupa le pun pe acolo peste sticlele de suc sau ce imi pun in lada. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ricardo931711123
în 11 August 2013 | Ricardo931711123 întreabă:

Buna Tpu.Am o centrala Westen pulsar 240i si de cateva zile nu mai incalzea am chemat un meserias in centrale pentru am schimba sonda de apa calda. Dupa ce mi- a schimbattotu bine si frumos pana cand am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
benga94
în 11 August 2013 | benga94 întreabă:

Ce spuneti! Centrala feroli sau ariston bis 1950 pu ceva de genu era, calorifere din aluminiu decat cele din otel am inteles ca sunt mult mai bune, cu un filtru lavabil si un detector de gaze, ar mai trebuii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ToxicCoke
în 11 August 2013 | ToxicCoke întreabă:

As dori sa imi cumpar un apartament in Rm.Valcea,ce cartier/zona imi sugerati si de ce? Dar si ce cartier/zona nu? Multumesc anticipat, dau funda :D

1
Răspunde Raportează
hp8510p
în 10 August 2013 | hp8510p întreabă:

Cat costa o cutie de vopsea pentru tabla sau metale? funda!

4
Răspunde Raportează
Daniel26
în 10 August 2013 | Daniel26 întreabă:

Stie cineva cu ce produse se poate reconditiona o cada de baie - format vechi? Am una care prezinta 2 mici puncte ce par a fi de rugina, de asemenea stratul superior, alb, nu mai este chiar alb. Nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LadyMelian
în 10 August 2013 | LadyMelian întreabă:

Pentru cei care au acasa asa ceva. Mai exact cum inmultesc floarea Calansoe (Kalanchoe)? Are 3- 4 butasi si vreau sa o inmultesc.Am tot cautat informatii dar nu am gasit ceva concret care sa ma lamureasca.Pe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2013 |

TPU! as vrea pareri despre canapele cu sezutul umplut cu puf de gasca. ma intereseaza daca puful se taseaza in timp. merita sa- mi iau asa ceva? m- am asezat pe o astfel de canapea si e foarte confortabila,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Psychedelicz
în 9 August 2013 | Psychedelicz întreabă:

Am avut o guma pe pantaloni etc etc mama a scos guma cu fierul de calcat si ziar. Guma a iesit dar pantaloni au ramas patati :(. Cu pot sa scot pata aceea? Multumesc.

5
Răspunde Raportează
Christiana03
în 9 August 2013 | Christiana03 întreabă:

Am nevoie de nişte reţete de brioşe uşor de făcut. Vă rog mult de tot, răspunsuri normale!

4
Răspunde Raportează
SakuraTheCherryBlossom96
în 9 August 2013 | SakuraTheCherryBlossom96 întreabă:

Mi-am patat un tricou cu tus de ochi.Am incercat sa scot petele cu Vanish da nu au iesit.Ce sa fac, ca tricoul e alb cu desene negre.Sa incerc cu clor?

4
Răspunde Raportează
firstboy
în 9 August 2013 | firstboy întreabă:

Salcamii infloresc si in ghiveci?

4
Răspunde Raportează
MyShadow
în 8 August 2013 | MyShadow întreabă:

Arborele de cauciuc de cata apa are nevoie? Unde trebuie sa stea? Are nevoie de mult soare? Cat mai multe detalii, va rog. Funda*

3
Răspunde Raportează
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • AndreiAdrian012
    trimisă pe 24 Decembrie

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    18 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    13 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă pe 24 Decembrie

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.512
  • Întrebări: 3.954.453
  • Răspunsuri: 17.663.236
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
American Dad

American Dad

Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.359 Conversaţii