Este un put propriu de mare adancime (~100 m) o garantie a apei potabile de buna calitate in judetul Ilfov? Am auzit tot felul de chestii dubioase despre calitatea apei din zona, multi din comunele...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link cu un video in care sa arate cum se face un perete drept cu fasii din alea
O intrebare legata de "inlaturator de cioturi(stump remover)".Se gaseste in Romania? Mai exact...in Ploiesti. Se gaseste Nitrat de Potasiu la magazine care vand ingrasaminte?
Salut TPU Cum scap de gandacii aia negri de bucatarie cred Ii tot gasesc seara in cada si prin baie... am dat cu spray dar a doua zi e la fel... ce pot face mi.e scarba de ei Ms
Cum pot afla cati metri patrati are o fundatie de 16 metri lungime cu 13 metri latime?
Help! Azi am varsat din greseala niste apa pe parchet si am uitat sa- l sterg si s- a umflat cam rau si nu vreau sa afle mama pentru ca se va supara, va rog sa- mi ziceti ceva sa- l dezumflu sau ceva ...? (mai mult)
Cum se numeste aceasta floare? http://files.fbstatic.com/PostImages/0/0/9dae9464-9a1c-48d6-a84e-b411ad813509.jpg
A apelat cineva la instaltorii de pe net? Mai precis http://www.instalator-bucuresti.ro/. Ati fost multumiti? Sunt foarte scumpi?
Cunoaste cineva un instalator bun din sectorul 6 (Militari), care sa nu se intinda la bani?
Imi puteti da va rog niste idei(eventual si ceva poze) cum mi- as putea decora camera. In curand ne vom muta si as vrea cat mai multe idei de camere pentru adolescente nonconformiste. Mobila, tapete,...? (mai mult)
Hey TPU recomandati-mi si mie o combina muzicala sau home cinema pana in 300lei
Hey, am si eu o intrebare.cum s e numeste chestia aceea c e inveleste lemnul mobilierului nou? ma intereseaza denumirea utilizata de catre tamplari.este din platic sau lemn, nici nu stiu...aceea ce...? (mai mult)
Aveti idee unde pot gasi recipiente din sticla la fel precum cel din linkul de mai jos? Este vorba de fapt de doi cilindri concentrici. in cel interior este o vaza iar in cel exterior un mic acvariu... ...? (mai mult)
Cum pot scapa de gandaci? Cred ca am toate speciile de insecte in casa :| :)).Am negri, am si rosii mici cu multe picioare eachhh! Chiar acum, in timp ce pun intrebarea, am omorat unul pe dulap :|. SUNT...? (mai mult)
Am nevoie urgent de sfaturile voastre.Practic intotdeauna am avut urechelnite in casa, in special la subsol, noaptea.Am o frica groaznica de ele.Sunt scarboase si foarte rapide, in plus am mai auzit...? (mai mult)
Vreau sa dau cu var galben peste var roz. Care sunt pasii? Trebuie curatat sau amorsat?
Salutare. Aş vrea şi eu să cumpăr 10 metri de lemne, îmi puteţi sugera un site sau pe cineva care vinde? Să fie din oraşele Brăila sau Buzău. Şi un preţ vă rog. Mulţumesc.
Cine stie ce flori is astea din poza? (tin minte ca aveam mai demult un buchet de floricele si asa bine mirosea) http://25.media.tumblr.com/tumblr_m701mnIMFj1r12oofo1_1280.jpg
Cam cat m-ar costa un solar profesional/sera (nou/noua) utilata cu incalzire, ventilare, irigatie pe o suprafata de 1000 mp?
Imi pare rau daca e proasta categoria, am o problema. Caut apartament cu 2 camere, Brasov. Pe perioada lunga. De preferabil 120 euro.
Buna ziua as dori sa imi cumpar un boiler electric de le Dedeman. Va rog sa imi spuneti daca in pretul afisat acolo sunt incluse toate cele necesare, sau ce imi trebuie pentru instalare, Va multumesc!
vreau si eu siteuri cu mobila pentru casa si decoruri exterioare La cele mai multe si cele mai bune dau funda :)
Ce e mai indicat: sa te conectezi la reteaua de apa sau sa- ti faci canalizare proprie din fantana (la tara)? Care sunt argumentele pro si contra? Am inteles ca de la apa de fantana se depune calcar; ...? (mai mult)
Am o camera 360*275cm, si as vrea sa o redecorez, sa o vopsesc, etc. Vreau si eu modele de camere, sa fie rock, si frumoasa. Cine imi da cele mai multe modele frumoase primeste fundita! ...? (mai mult)
Hei stiti cumva de unde pot sa cumpar o cusca mare si frumoasa cu multe tuburi pentru 2 porucosori de guineea?
Va salut am o mica intrebare am un loc la tara oarte mare si are pe el 2 case nu foarte mari grajd chestii din astea e la cativa km nu stiu exact de orasul Vaslui dar nu asta e problema vreau sa stiu cam...? (mai mult)
Salut.as dori sa stiu cum sta treaba cu inchirierea aprtamentelor.suntem 3 pers si dorim sa inchiriem un apartament pentru facultate iar proprietarul cere 300 euro.treaba asta inseamna ca cere 300 euro...? (mai mult)
Bunaaa tuturor! Stie cineva site-uri de unde pot cumpara sabloane de pereti pentru camera copiilor? Va rog dati-mi ideii! Si eu dau fundita :D :)
Ieri au iesit puii din oua dar mama lor a murit si nu stiu cum sa ii cresc. Ce trebuie sa le fac?
A folost cineva pistolul de vopsit Paint bullet? Ma intereseaza daca este cum spun in reclama, in sensul ca nu face murdarie (stropeste) si din punctul de vedere al eficientei. Merita sa investesti o ...? (mai mult)
Hei TPU doresc si eu un site cu tot ce tine de amenajari interioare ata mobila si diverse si amenajari exterioare Cu aparate electronice de supraveghere si diverse multumesc dau funda la cele mai multe...? (mai mult)
Salut, cat costa sa renovezi o curte asta insemnand niste dale si un gazon fals, in special ma intereseaza cat costa acele dale nu vreau scumpe ceva mai ieftin?
Am o casa care este facut din chirpici este casa bunicilor si de la podea cam jumate de metru inaltime pe pereti se umfla si se decojeste "trage" care stie ce pot sa ii fac ca sa nu mai "traga'
Am o intrebare! Am facut acum vreo 5- 6 ani cerere dinaceia la primarie pentru loc de casa, mi- a venit abia acum un plic ca ar trebui sa ma duc sa completez dosaru si zice si ceva de niste puncte, legate...? (mai mult)
Sal TPU stie cineva siteuri cu mobila pentru casa siteuri utilitare cu vopsea pentru porti si elctronice diverse? Daca da dau funda la cele mai multe si cele mai bune
Week- endul asta intentionez sa fac o mica petrecere cu niste prieteni, in aer liber (am un teren la marginea Bucurestiului, amenajat destul de dragut, dar fara casa). Problema este ca seara sunt...? (mai mult)
Buna am niste pantaloni albi si vreo cateva pete pe ei i- am spalat de vreo 5 ori si nici cum nu vor sa iasa. Ce sa fac ca i- am spalat cu dero, cu cocolino si cu plicuri dinalea mici verzi de la Ariel...? (mai mult)
Unde pot gasi asa un pat? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=423732344410893&set=pb.101541949963269.-2207520000.1374662040.&type=3&theater :)))))))) Dau funda :)
Sall uitilizatori TPU imi puteti da niste site- uri cu interfoane cu camera ifilitrata inauntrul acestora si sa apara pretul :) Sau mai multe tipuri de interfoane/sonerii cele ce pot fi folostite pentru...? (mai mult)
Buna TPU :)! Vreau sa imi schimb total camera \m/. Am 13 ani si sunt fata.Deci sa va spun cate ceva despre personalitatea mea : - sunt pretentioasa - sunt energica - sunt prietenoasa - sunt sociabila ...? (mai mult)
De ce imi ramane apa in compartimentul de balsam la masina de spalat?
Daca am pierdut singura cheie de la casa, se poate face o cheie noua pe aceeasi yala?
Caut vopsele fluorescente pentru camera, in afara de siturile minune de pe google, stie cineva un loc sau alte siteuri pentru asa ceva? Prefer din Bucuresti.
Peste cateva zile imi enovez camera si nu stiu ce culori sa aleg. Am nevoie de 2 culori, cu care sa vopsesc camera. Voi ce culori imi sugerati? Du funda la raspunsul care mi- a placut cel mai...? (mai mult)
Vreau sa imi decorez camera, imi doresc sa pun tablouri (gen postere) pentru fete, sa lipesc fotografii de pe net cu semnificatii si tot felul de chestii. Vreau site- uri de unde as putea cumpara...? (mai mult)
Salut, asi dori sa aflu cum pot turna in curte ( cam 2m patrati ) niste beton, ce imi trebuie? cum procedez? este pentru o piscina.
Cum indepartez acetona de pe portelan
Hey! Daca ati avea o camera un pic mai mica, ce ati alege? Un pat de o persoana pentru mai mult spatiu sau unul dublu pentru mai mult confort? Eu stau la curte si totusi imi petrec mult timp in camera....? (mai mult)
Am dat cu erbicid in curte pentru buruieni si am doi caini si voiam sa va intreb daca le dau drumul in curte se poate intampla ceva sau sa-i mai tin cateva zile in padoc?
Imi puteti spune si mie cand se seamana samanta de lalele?(ma refer la semintele care se gasesc dupa scuturarea florii, nu la bulb)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!