TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
WinniePooh
în 30 Iulie 2013 | WinniePooh întreabă:

Este un put propriu de mare adancime (~100 m) o garantie a apei potabile de buna calitate in judetul Ilfov? Am auzit tot felul de chestii dubioase despre calitatea apei din zona, multi din comunele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ionut321123
în 30 Iulie 2013 | Ionut321123 întreabă:

Dati-mi si mie un link cu un video in care sa arate cum se face un perete drept cu fasii din alea

5
Răspunde Raportează
Wehrmacht
în 30 Iulie 2013 | Wehrmacht întreabă:

O intrebare legata de "inlaturator de cioturi(stump remover)".Se gaseste in Romania? Mai exact...in Ploiesti. Se gaseste Nitrat de Potasiu la magazine care vand ingrasaminte?

4
Răspunde Raportează
GoGo23g
în 30 Iulie 2013 | GoGo23g întreabă:

Salut TPU Cum scap de gandacii aia negri de bucatarie cred Ii tot gasesc seara in cada si prin baie... am dat cu spray dar a doua zi e la fel... ce pot face mi.e scarba de ei Ms

3
Răspunde Raportează
Ciuciulin_Alina_Carmen_1976
în 29 Iulie 2013 | Ciuciulin_Alina_Carmen_1976 întreabă:

Cum pot afla cati metri patrati are o fundatie de 16 metri lungime cu 13 metri latime?

5
Răspunde Raportează
Ramona7
în 29 Iulie 2013 | Ramona7 întreabă:

Help! Azi am varsat din greseala niste apa pe parchet si am uitat sa- l sterg si s- a umflat cam rau si nu vreau sa afle mama pentru ca se va supara, va rog sa- mi ziceti ceva sa- l dezumflu sau ceva ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
BeTrueToWhoYouAre
în 29 Iulie 2013 | BeTrueToWhoYouAre întreabă:

Cum se numeste aceasta floare? http://files.fbstatic.com/PostImages/0/0/9dae9464-9a1c-48d6-a84e-b411ad813509.jpg

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2013 |

A apelat cineva la instaltorii de pe net? Mai precis http://www.instalator-bucuresti.ro/. Ati fost multumiti? Sunt foarte scumpi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2013 |

Cunoaste cineva un instalator bun din sectorul 6 (Militari), care sa nu se intinda la bani?

7
Răspunde Raportează
Alojzy
în 29 Iulie 2013 | Alojzy întreabă:

Imi puteti da va rog niste idei(eventual si ceva poze) cum mi- as putea decora camera. In curand ne vom muta si as vrea cat mai multe idei de camere pentru adolescente nonconformiste. Mobila, tapete,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeGea1
în 29 Iulie 2013 | DeGea1 întreabă:

Hey TPU recomandati-mi si mie o combina muzicala sau home cinema pana in 300lei

3
Răspunde Raportează
reignhd
în 29 Iulie 2013 | reignhd întreabă:

Hey, am si eu o intrebare.cum s e numeste chestia aceea c e inveleste lemnul mobilierului nou? ma intereseaza denumirea utilizata de catre tamplari.este din platic sau lemn, nici nu stiu...aceea ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
acvar1st
în 29 Iulie 2013 | acvar1st întreabă:

Aveti idee unde pot gasi recipiente din sticla la fel precum cel din linkul de mai jos? Este vorba de fapt de doi cilindri concentrici. in cel interior este o vaza iar in cel exterior un mic acvariu... ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
prizeFTW
în 29 Iulie 2013 | prizeFTW întreabă:

Cum pot scapa de gandaci? Cred ca am toate speciile de insecte in casa :| :)).Am negri, am si rosii mici cu multe picioare eachhh! Chiar acum, in timp ce pun intrebarea, am omorat unul pe dulap :|. SUNT...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2013 |

Am nevoie urgent de sfaturile voastre.Practic intotdeauna am avut urechelnite in casa, in special la subsol, noaptea.Am o frica groaznica de ele.Sunt scarboase si foarte rapide, in plus am mai auzit...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
damuss
în 29 Iulie 2013 | damuss întreabă:

Vreau sa dau cu var galben peste var roz. Care sunt pasii? Trebuie curatat sau amorsat?

6
Răspunde Raportează
GabrielDaniel
în 28 Iulie 2013 | GabrielDaniel întreabă:

Salutare. Aş vrea şi eu să cumpăr 10 metri de lemne, îmi puteţi sugera un site sau pe cineva care vinde? Să fie din oraşele Brăila sau Buzău. Şi un preţ vă rog. Mulţumesc.

2
Răspunde Raportează
Deeutza0745
în 28 Iulie 2013 | Deeutza0745 întreabă:

Cine stie ce flori is astea din poza? (tin minte ca aveam mai demult un buchet de floricele si asa bine mirosea) http://25.media.tumblr.com/tumblr_m701mnIMFj1r12oofo1_1280.jpg

1
Răspunde Raportează
unul1
în 28 Iulie 2013 | unul1 întreabă:

Cam cat m-ar costa un solar profesional/sera (nou/noua) utilata cu incalzire, ventilare, irigatie pe o suprafata de 1000 mp?

2
Răspunde Raportează
Ralucagreen23
în 28 Iulie 2013 | Ralucagreen23 întreabă:

Imi pare rau daca e proasta categoria, am o problema. Caut apartament cu 2 camere, Brasov. Pe perioada lunga. De preferabil 120 euro.

1
Răspunde Raportează
emmmaaaaaaaaa
în 27 Iulie 2013 | emmmaaaaaaaaa întreabă:

Buna ziua as dori sa imi cumpar un boiler electric de le Dedeman. Va rog sa imi spuneti daca in pretul afisat acolo sunt incluse toate cele necesare, sau ce imi trebuie pentru instalare, Va multumesc!

2
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 27 Iulie 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

vreau si eu siteuri cu mobila pentru casa si decoruri exterioare La cele mai multe si cele mai bune dau funda :)

8
Răspunde Raportează
WinniePooh
în 27 Iulie 2013 | WinniePooh întreabă:

Ce e mai indicat: sa te conectezi la reteaua de apa sau sa- ti faci canalizare proprie din fantana (la tara)? Care sunt argumentele pro si contra? Am inteles ca de la apa de fantana se depune calcar; ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bubbico
în 27 Iulie 2013 | Bubbico întreabă:

Am o camera 360*275cm, si as vrea sa o redecorez, sa o vopsesc, etc. Vreau si eu modele de camere, sa fie rock, si frumoasa. Cine imi da cele mai multe modele frumoase primeste fundita! ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nimic_7914
în 27 Iulie 2013 | nimic_7914 întreabă:

Hei stiti cumva de unde pot sa cumpar o cusca mare si frumoasa cu multe tuburi pentru 2 porucosori de guineea?

2
Răspunde Raportează
Constantinnnnnn
în 26 Iulie 2013 | Constantinnnnnn întreabă:

Va salut am o mica intrebare am un loc la tara oarte mare si are pe el 2 case nu foarte mari grajd chestii din astea e la cativa km nu stiu exact de orasul Vaslui dar nu asta e problema vreau sa stiu cam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
morris1
în 26 Iulie 2013 | morris1 întreabă:

Salut.as dori sa stiu cum sta treaba cu inchirierea aprtamentelor.suntem 3 pers si dorim sa inchiriem un apartament pentru facultate iar proprietarul cere 300 euro.treaba asta inseamna ca cere 300 euro...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TheJustMeAd3lyna
în 26 Iulie 2013 | TheJustMeAd3lyna întreabă:

Bunaaa tuturor! Stie cineva site-uri de unde pot cumpara sabloane de pereti pentru camera copiilor? Va rog dati-mi ideii! Si eu dau fundita :D :)

2
Răspunde Raportează
lenupika
în 26 Iulie 2013 | lenupika întreabă:

Ieri au iesit puii din oua dar mama lor a murit si nu stiu cum sa ii cresc. Ce trebuie sa le fac?

6
Răspunde Raportează
minodora01051969
în 26 Iulie 2013 | minodora01051969 întreabă:

A folost cineva pistolul de vopsit Paint bullet? Ma intereseaza daca este cum spun in reclama, in sensul ca nu face murdarie (stropeste) si din punctul de vedere al eficientei. Merita sa investesti o ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 25 Iulie 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

Hei TPU doresc si eu un site cu tot ce tine de amenajari interioare ata mobila si diverse si amenajari exterioare Cu aparate electronice de supraveghere si diverse multumesc dau funda la cele mai multe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Overom
în 25 Iulie 2013 | Overom întreabă:

Salut, cat costa sa renovezi o curte asta insemnand niste dale si un gazon fals, in special ma intereseaza cat costa acele dale nu vreau scumpe ceva mai ieftin?

5
Răspunde Raportează
Daniel_9018
în 25 Iulie 2013 | Daniel_9018 întreabă:

Am o casa care este facut din chirpici este casa bunicilor si de la podea cam jumate de metru inaltime pe pereti se umfla si se decojeste "trage" care stie ce pot sa ii fac ca sa nu mai "traga'

4
Răspunde Raportează
benga94
în 25 Iulie 2013 | benga94 întreabă:

Am o intrebare! Am facut acum vreo 5- 6 ani cerere dinaceia la primarie pentru loc de casa, mi- a venit abia acum un plic ca ar trebui sa ma duc sa completez dosaru si zice si ceva de niste puncte, legate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 25 Iulie 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

Sal TPU stie cineva siteuri cu mobila pentru casa siteuri utilitare cu vopsea pentru porti si elctronice diverse? Daca da dau funda la cele mai multe si cele mai bune

6
Răspunde Raportează
figure
Întrebare recomandată în 24 Iulie 2013 | figure întreabă:

Week- endul asta intentionez sa fac o mica petrecere cu niste prieteni, in aer liber (am un teren la marginea Bucurestiului, amenajat destul de dragut, dar fara casa). Problema este ca seara sunt...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2013 |

Buna am niste pantaloni albi si vreo cateva pete pe ei i- am spalat de vreo 5 ori si nici cum nu vor sa iasa. Ce sa fac ca i- am spalat cu dero, cu cocolino si cu plicuri dinalea mici verzi de la Ariel...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
KinderBeiib
în 24 Iulie 2013 | KinderBeiib întreabă:

Unde pot gasi asa un pat? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=423732344410893&set=pb.101541949963269.-2207520000.1374662040.&type=3&theater :)))))))) Dau funda :)

3
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 24 Iulie 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

Sall uitilizatori TPU imi puteti da niste site- uri cu interfoane cu camera ifilitrata inauntrul acestora si sa apara pretul :) Sau mai multe tipuri de interfoane/sonerii cele ce pot fi folostite pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Magdalena234
în 24 Iulie 2013 | Magdalena234 întreabă:

Buna TPU :)! Vreau sa imi schimb total camera \m/. Am 13 ani si sunt fata.Deci sa va spun cate ceva despre personalitatea mea : - sunt pretentioasa - sunt energica - sunt prietenoasa - sunt sociabila ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
suntata
în 24 Iulie 2013 | suntata întreabă:

De ce imi ramane apa in compartimentul de balsam la masina de spalat?

6
Răspunde Raportează
pisicmic23
în 24 Iulie 2013 | pisicmic23 întreabă:

Daca am pierdut singura cheie de la casa, se poate face o cheie noua pe aceeasi yala?

13
Răspunde Raportează
Anonimul00700
în 24 Iulie 2013 | Anonimul00700 întreabă:

Caut vopsele fluorescente pentru camera, in afara de siturile minune de pe google, stie cineva un loc sau alte siteuri pentru asa ceva? Prefer din Bucuresti.

2
Răspunde Raportează
alexutza7791
în 23 Iulie 2013 | alexutza7791 întreabă:

Peste cateva zile imi enovez camera si nu stiu ce culori sa aleg. Am nevoie de 2 culori, cu care sa vopsesc camera. Voi ce culori imi sugerati? Du funda la raspunsul care mi- a placut cel mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
HubbleBubblle
în 23 Iulie 2013 | HubbleBubblle întreabă:

Vreau sa imi decorez camera, imi doresc sa pun tablouri (gen postere) pentru fete, sa lipesc fotografii de pe net cu semnificatii si tot felul de chestii. Vreau site- uri de unde as putea cumpara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
cristianoionut93
Întrebare recomandată în 23 Iulie 2013 | cristianoionut93 întreabă:

Salut, asi dori sa aflu cum pot turna in curte ( cam 2m patrati ) niste beton, ce imi trebuie? cum procedez? este pentru o piscina.

4
Răspunde Raportează
Andreishmek
în 23 Iulie 2013 | Andreishmek întreabă:

Cum indepartez acetona de pe portelan

5
Răspunde Raportează
MgtfDinamo
în 23 Iulie 2013 | MgtfDinamo întreabă:

Hey! Daca ati avea o camera un pic mai mica, ce ati alege? Un pat de o persoana pentru mai mult spatiu sau unul dublu pentru mai mult confort? Eu stau la curte si totusi imi petrec mult timp in camera....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 22 Iulie 2013 |

Am dat cu erbicid in curte pentru buruieni si am doi caini si voiam sa va intreb daca le dau drumul in curte se poate intampla ceva sau sa-i mai tin cateva zile in padoc?

8
Răspunde Raportează
andreeadidio
în 22 Iulie 2013 | andreeadidio întreabă:

Imi puteti spune si mie cand se seamana samanta de lalele?(ma refer la semintele care se gasesc dupa scuturarea florii, nu la bulb)

1
Răspunde Raportează
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • AndreiAdrian012
    trimisă pe 24 Decembrie

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 3 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.514
  • Întrebări: 3.954.457
  • Răspunsuri: 17.663.275
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.360 Conversaţii