TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
Florica_Stroie_1955
în 12 Octombrie 2012 | Florica_Stroie_1955 întreabă:

Doresc sa cumpar iaurt natural

6
Răspunde Raportează
Mihai_Răileanu_1991
în 12 Octombrie 2012 | Mihai_Răileanu_1991 întreabă:

Am o intrebare. daca peretii camerei au fost dati cu var lavabil si acum vreau sa dau iar o culoare asemanatoare trebuie sa dau iar cu amorsa? sau prinde direct? Dau funda pentru cel mai bun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Teolps
în 11 Octombrie 2012 | Teolps întreabă:

Care aveti calorifer pe curent, 12 elementii, pe ulei? Va rog vreau sa stiu si eu cam cat ma ajunge costul la curent intr-o luna:) Dau funda..va las si id-ul meu daca e sa vorbim. Multumesc :D

5
Răspunde Raportează
georgiana967
în 11 Octombrie 2012 | georgiana967 întreabă:

Cu ce as putea lipi plastic(folie de plastic)pe perete(lavabila) dar sa reziste mult timp? vreau sa imi fac o decoratie pe perete

7
Răspunde Raportează
George129309
în 11 Octombrie 2012 | George129309 întreabă:

Caut un magazin sau un centru in Bucuresti unde se pot executa piese din aluminiu la comanda. Mi- ati fi de mare ajutor daca stiti voi personal pe cineva sau o firma la care poate careva dintre voi a vrut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Octombrie 2012 |

AJUTOR URGENT! Acum 2 zile cred, mama mea a gasit un excrement de soarec, la bucatarie, tata a cumparat otrava de soareci dar nu l- a muscat! Azi noapte m- am trezit pe la 5 fara si am...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Teolps
în 10 Octombrie 2012 | Teolps întreabă:

Aveti careva calorifer pe curent cu 12 elementi, pe ulei? Daca aveti imi puteti spune cam asa in mare, cam cat va ajunge costul la curent pe o luna? Mersii :)

2
Răspunde Raportează
tibyke
în 10 Octombrie 2012 | tibyke întreabă:

BUNA. DORESC SA ACHIZITIONEZ O DRUJBA SI SUNT NEDUMERIT IN ALEGEREA EI. va rog a binevoi cu un indemn, sfat ce sa aleg pentru casuta mea de la tara ..si lemnele care le tai eu odata la an? S T H I...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Trebor_4651
în 10 Octombrie 2012 | Trebor_4651 întreabă:

Azi la scoala m- am patat cu ceva negru pe pantaloni. nu sunt sigur ce e dar tind sa cred ca e smoala. vreau sa stiu daca petele ar putea iesi cu vanish sau cu altceva pentru ca imi plac mult pantalonii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TreiSurori
în 10 Octombrie 2012 | TreiSurori întreabă:

Hei, as vrea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Momentan sunt in Italia si as vrea sa ma intorc in Romania, nu am unde sa locuiesc si as vrea sa imi spuneti cum e mai bine: Sa cumpar o casa gata...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mihutt
Întrebare recomandată în 10 Octombrie 2012 | Mihutt întreabă:

De unde imi pot cumpara si eu o planta carnivora? Cam ce pret ar avea. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
PrincessSophie
în 10 Octombrie 2012 | PrincessSophie întreabă:

Stie cineva unde gasesc matrite din plastic pentru sirag de perle? Pana acum am gasit doar de silicon. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Mully
în 9 Octombrie 2012 | Mully întreabă:

Cati ani traieste un perus in general? Fundita cel mai rapid raspuns

2
Răspunde Raportează
WILFIX
în 9 Octombrie 2012 | WILFIX întreabă:

Vineri la scoala se va organiza un festival intitulat toamna de aur. De la clasa noastra sa cerut sa facem fiecare cite o lucrare care e legata de toamna, m- am gandit poate fac fruit carving, dar cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nicolae_Laura_1981
în 9 Octombrie 2012 | Nicolae_Laura_1981 întreabă:

Cu ce se poate curata petele de lavabila de pe usi ca am incercat cu de toate dar nu merge

4
Răspunde Raportează
bendl
în 9 Octombrie 2012 | bendl întreabă:

Ce pret ar avea un computer bord c4 picasso, 1.6 hdi 2010 an fabricatie?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Octombrie 2012 |

de unde as putea cumpara BENTONITA pentru vin din ARAD, este pentru limpezit vinul.

3
Răspunde Raportează
readdevil
în 8 Octombrie 2012 | readdevil întreabă:

Care user raspunde in 10 min primeste funda. vreau sa cumpar online o cabina de dus cu tot cu cadita 90x90x180. dar nu gasesc siteuri. vreau niste siteuri cu preturi pana in 500 ron (rezonabil...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Octombrie 2012 |

Unde ati vrea sa locuiti? Oras sau sat? Bloc sau casa? De ce?

12
Răspunde Raportează
Ciclism_Urban_1974
în 8 Octombrie 2012 | Ciclism_Urban_1974 întreabă:

Ce știți despre tencuiala marocană Tadelakt. cunoașteți meseriași sau firmă care lucrează cu așa ceva?

1
Răspunde Raportează
bob13
în 7 Octombrie 2012 | bob13 întreabă:

Buna, Am un bambus care de un timp incoace am observat ca are varful spiralei uscat, dar capacelul este verde.Nu l- am tinut in lumina ca am inteles ca ii dauneaza.Este bine sa tai partea uscata, ii ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IndieBird
în 7 Octombrie 2012 | IndieBird întreabă:

Imi puteti spune si mie niste bloguri despre decor? Undeva unde sa gasesc multe poze! Dau funda!

4
Răspunde Raportează
C_Donca_Adrian_1978
în 7 Octombrie 2012 | C_Donca_Adrian_1978 întreabă:

BUNA tuturor. as dori sa stiu daca un generator electric de 650 de wati, ar face fata de exempu unei betoniere. sau spre exemplu unui ciocan rotopercutor de 1000 de wati?

1
Răspunde Raportează
Zettt
în 7 Octombrie 2012 | Zettt întreabă:

Am si eu o intrebare Ce plante sau legume pot planta acum in luna octombrie? Daca puteti sa imi spune- ti va rog si cum sa le ingrijesc :) Ce- l mai frumos sau detaliat raspuns primeste Funda + ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elenushpisicush
în 7 Octombrie 2012 | Elenushpisicush întreabă:

Cum scapi, cu ce solutie, de apa rosie sau galbena care este in gradina. Tata vrea sa traga o fantana in spate dar apa... e pur si simplu galbena cum poti scapa de ea prin metode mai ieftine? Nu cu dedurizatoare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ronny22
în 7 Octombrie 2012 | Ronny22 întreabă:

Buna TPU am o problema mare si e nevoie sa fie rezolvata neaparat! mi- am cumparat usa si am montato am plecat de acasa si cand m- am intors usa era blocata nu mergea incuietoarea deloc ma puteti ajuta?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MasterOfDisaster
în 6 Octombrie 2012 | MasterOfDisaster întreabă:

Buna TPU. Ceva idei de desene pe pereti pentru camera mea?( sunt fata si am 16 ani) as prefera nu desene cu printese, caluti si curcubee:)), ceva gen copaci, sau tot felul de forme am mai vazut si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Octombrie 2012 |

Buna tpu.am nevoie de o bucata de sticla pentru o vitrina in Iasi cine stie de unde sa mi ica si mie va rog

1
Răspunde Raportează
Fishy23
în 6 Octombrie 2012 | Fishy23 întreabă:

Folosesc masina de spalat haine Whirlpool AWE 8725, si nu stiu UNDE GASESC ACEL COMPARTIMENT IN CARE SE ADUNA SCAMELE. a inceput sa curga putina apa pe jos de cate ori o pun in functiune si presupun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cornel320
în 6 Octombrie 2012 | Cornel320 întreabă:

Spuneti-mi si mie site-uri de unde pot cumpara piese de schimb pentru boiler. FUNDA la cine gasesc!

2
Răspunde Raportează
Annekie67
în 5 Octombrie 2012 | Annekie67 întreabă:

Am un frigider care in spate de dinafara are inghetat (are un strat de 4 cm de gheata) firul care iese din congelator si se duce spre motor.mentionez ca frigiderul raceste desi e in starea asta de aproximativ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IndieBird
în 5 Octombrie 2012 | IndieBird întreabă:

Cam cat costa sa pun geamuri termopan ( 1400 x 1700)? In doua canate sau trei? Care sunt mai bune? Acelea care sunt maro? Help!

3
Răspunde Raportează
mihhay
în 5 Octombrie 2012 | mihhay întreabă:

Salutari fetelor! apelez la ajutorul vostru pentru ca stiu ca (o mica parte dintre voi) stiti sa spalati haine, dar nu manual. Sunt student si la camin avem si niste masini de spalat. Cum se procedeaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristina987
în 5 Octombrie 2012 | Cristina987 întreabă:

Hey! am auzit la radio ca e un arborele chinezesc care creste in medie cu 7 cm in diametru pe an si e bun in constructii.stie cineva cum se numeste? FUNDA!

3
Răspunde Raportează
Goggler77
în 5 Octombrie 2012 | Goggler77 întreabă:

ma mut in casa noua si am 14 ani, as vrea sfaturi de cum sa- mi decorezi camera, aa si sunt baiat. Adica culoare, mobilier, etc. Vreau sa- mi fac camera sa zic asa "tip americana" adica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adyanadyana
în 4 Octombrie 2012 | adyanadyana întreabă:

Ce culori de dormitor se poarta?:)

8
Răspunde Raportează
Tyya23
în 4 Octombrie 2012 | Tyya23 întreabă:

Masina mea de spalat evacueaza apa afara...ce e de facut? Este Wirlpool nou noutza!

6
Răspunde Raportează
Laurentiu245
în 4 Octombrie 2012 | Laurentiu245 întreabă:

Cum se monteaza pietricelele decorative de gradina? ....se pune ceva sub ele pentru a nu creste iarba printre sau cum?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2012 |

Buna la toata lumea :) Vroiam sa fac un ceai si am ars ibricul pentu ca l- am lasat cam 30min si acum nu stiu cum sa il curat sa nu observe mama ( va spune ca nu sunt responsabila.) Deci ajutati- ma va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Winchesster
în 3 Octombrie 2012 | Winchesster întreabă:

Hello :D! cine stie, care este diferenta dintre albui si albiu? va rog, ajutor si desigur funda.

1
Răspunde Raportează
jenimara50cent
în 3 Octombrie 2012 | jenimara50cent întreabă:

Am si eu o intrebare.Vara asta mi- am luat o pereche de sandale de la San Savana un magazin foarte scump insa cu niste pantofi foarte frumosi din piele naturala sau intoarsa.Si cum spuneam mi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Xpert2000
în 3 Octombrie 2012 | Xpert2000 întreabă:

Help, mi s-a stricat fierul de calcat aveti vreo solutie sa imi calc tricoul... URGENT!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2012 |

Chirie in Bucuresti mai eftin? :)

4
Răspunde Raportează
Valentynaaa
în 3 Octombrie 2012 | Valentynaaa întreabă:

Stiti cumva cum se scoate guma de pe blugi sau urmele de pix :(? FUnda

6
Răspunde Raportează
ekekerica
în 2 Octombrie 2012 | ekekerica întreabă:

Nu stiti cum as putea sterge pixul, dar fara sa se observe ca e sters?

2
Răspunde Raportează
adrianboss2011
în 2 Octombrie 2012 | adrianboss2011 întreabă:

Sall, bunicu meu e plecat de cateva zile, si a lasat pe aragaz o oala de piure cu 2 ficatei de curcan, si azi cand m- am dus sa il iau sa il dau la pisici era maro si avea viremi, de ce s- a facut asa?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
uly22
în 1 Octombrie 2012 | uly22 întreabă:

sunt din Timisoara, as dori sa amenajez un apartament cu 3 camere pentru inchiriat (cost mai redus al amenajarii, calitate medie). Apartamentul nu are gresie, faianta, acum se monteaza ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AnutzaTa
în 30 Septembrie 2012 | AnutzaTa întreabă:

Unde pot gasi in Constanta, sa pot cumpara cada treptunghiulara 110 /70 cm! Astept raspunsurii, nu uitati dau funda! Multumesc

1
Răspunde Raportează
dany063
în 30 Septembrie 2012 | dany063 întreabă:

Am un aragaz arctic.la aprinderea cuptorului am probleme, flacara se stinge am stat si 5 minute tinand apasat butonul.normal ar fi ca dupa 5- 10 secunde flacara sa ramana aprinsa.am nevoie de ajutorul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
f1r3TiG3R
în 30 Septembrie 2012 | f1r3TiG3R întreabă:

Caut garsoniere de inchiriat in judetul Buzau zona oricare in afara de dragaica, pret pana in 300 lei. Rog foarte multa seriozitate.

1
Răspunde Raportează
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 12 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 13 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 13 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă acum 21 ore

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.533
  • Întrebări: 3.954.493
  • Răspunsuri: 17.663.575
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Corina

Corina

Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.372 Conversaţii