Doresc sa cumpar iaurt natural
Am o intrebare. daca peretii camerei au fost dati cu var lavabil si acum vreau sa dau iar o culoare asemanatoare trebuie sa dau iar cu amorsa? sau prinde direct? Dau funda pentru cel mai bun...? (mai mult)
Care aveti calorifer pe curent, 12 elementii, pe ulei? Va rog vreau sa stiu si eu cam cat ma ajunge costul la curent intr-o luna:) Dau funda..va las si id-ul meu daca e sa vorbim. Multumesc :D
Cu ce as putea lipi plastic(folie de plastic)pe perete(lavabila) dar sa reziste mult timp? vreau sa imi fac o decoratie pe perete
Caut un magazin sau un centru in Bucuresti unde se pot executa piese din aluminiu la comanda. Mi- ati fi de mare ajutor daca stiti voi personal pe cineva sau o firma la care poate careva dintre voi a vrut...? (mai mult)
AJUTOR URGENT! Acum 2 zile cred, mama mea a gasit un excrement de soarec, la bucatarie, tata a cumparat otrava de soareci dar nu l- a muscat! Azi noapte m- am trezit pe la 5 fara si am...? (mai mult)
Aveti careva calorifer pe curent cu 12 elementi, pe ulei? Daca aveti imi puteti spune cam asa in mare, cam cat va ajunge costul la curent pe o luna? Mersii :)
BUNA. DORESC SA ACHIZITIONEZ O DRUJBA SI SUNT NEDUMERIT IN ALEGEREA EI. va rog a binevoi cu un indemn, sfat ce sa aleg pentru casuta mea de la tara ..si lemnele care le tai eu odata la an? S T H I...? (mai mult)
Azi la scoala m- am patat cu ceva negru pe pantaloni. nu sunt sigur ce e dar tind sa cred ca e smoala. vreau sa stiu daca petele ar putea iesi cu vanish sau cu altceva pentru ca imi plac mult pantalonii...? (mai mult)
Hei, as vrea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Momentan sunt in Italia si as vrea sa ma intorc in Romania, nu am unde sa locuiesc si as vrea sa imi spuneti cum e mai bine: Sa cumpar o casa gata...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara si eu o planta carnivora? Cam ce pret ar avea. Multumesc!
Stie cineva unde gasesc matrite din plastic pentru sirag de perle? Pana acum am gasit doar de silicon. Multumesc.
Cati ani traieste un perus in general? Fundita cel mai rapid raspuns
Vineri la scoala se va organiza un festival intitulat toamna de aur. De la clasa noastra sa cerut sa facem fiecare cite o lucrare care e legata de toamna, m- am gandit poate fac fruit carving, dar cum...? (mai mult)
Cu ce se poate curata petele de lavabila de pe usi ca am incercat cu de toate dar nu merge
Ce pret ar avea un computer bord c4 picasso, 1.6 hdi 2010 an fabricatie?
de unde as putea cumpara BENTONITA pentru vin din ARAD, este pentru limpezit vinul.
Care user raspunde in 10 min primeste funda. vreau sa cumpar online o cabina de dus cu tot cu cadita 90x90x180. dar nu gasesc siteuri. vreau niste siteuri cu preturi pana in 500 ron (rezonabil...? (mai mult)
Unde ati vrea sa locuiti? Oras sau sat? Bloc sau casa? De ce?
Ce știți despre tencuiala marocană Tadelakt. cunoașteți meseriași sau firmă care lucrează cu așa ceva?
Buna, Am un bambus care de un timp incoace am observat ca are varful spiralei uscat, dar capacelul este verde.Nu l- am tinut in lumina ca am inteles ca ii dauneaza.Este bine sa tai partea uscata, ii ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste bloguri despre decor? Undeva unde sa gasesc multe poze! Dau funda!
BUNA tuturor. as dori sa stiu daca un generator electric de 650 de wati, ar face fata de exempu unei betoniere. sau spre exemplu unui ciocan rotopercutor de 1000 de wati?
Am si eu o intrebare Ce plante sau legume pot planta acum in luna octombrie? Daca puteti sa imi spune- ti va rog si cum sa le ingrijesc :) Ce- l mai frumos sau detaliat raspuns primeste Funda + ...? (mai mult)
Cum scapi, cu ce solutie, de apa rosie sau galbena care este in gradina. Tata vrea sa traga o fantana in spate dar apa... e pur si simplu galbena cum poti scapa de ea prin metode mai ieftine? Nu cu dedurizatoare...? (mai mult)
Buna TPU am o problema mare si e nevoie sa fie rezolvata neaparat! mi- am cumparat usa si am montato am plecat de acasa si cand m- am intors usa era blocata nu mergea incuietoarea deloc ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Buna TPU. Ceva idei de desene pe pereti pentru camera mea?( sunt fata si am 16 ani) as prefera nu desene cu printese, caluti si curcubee:)), ceva gen copaci, sau tot felul de forme am mai vazut si...? (mai mult)
Buna tpu.am nevoie de o bucata de sticla pentru o vitrina in Iasi cine stie de unde sa mi ica si mie va rog
Folosesc masina de spalat haine Whirlpool AWE 8725, si nu stiu UNDE GASESC ACEL COMPARTIMENT IN CARE SE ADUNA SCAMELE. a inceput sa curga putina apa pe jos de cate ori o pun in functiune si presupun...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie site-uri de unde pot cumpara piese de schimb pentru boiler. FUNDA la cine gasesc!
Am un frigider care in spate de dinafara are inghetat (are un strat de 4 cm de gheata) firul care iese din congelator si se duce spre motor.mentionez ca frigiderul raceste desi e in starea asta de aproximativ...? (mai mult)
Cam cat costa sa pun geamuri termopan ( 1400 x 1700)? In doua canate sau trei? Care sunt mai bune? Acelea care sunt maro? Help!
Salutari fetelor! apelez la ajutorul vostru pentru ca stiu ca (o mica parte dintre voi) stiti sa spalati haine, dar nu manual. Sunt student si la camin avem si niste masini de spalat. Cum se procedeaza...? (mai mult)
Hey! am auzit la radio ca e un arborele chinezesc care creste in medie cu 7 cm in diametru pe an si e bun in constructii.stie cineva cum se numeste? FUNDA!
ma mut in casa noua si am 14 ani, as vrea sfaturi de cum sa- mi decorezi camera, aa si sunt baiat. Adica culoare, mobilier, etc. Vreau sa- mi fac camera sa zic asa "tip americana" adica...? (mai mult)
Ce culori de dormitor se poarta?:)
Masina mea de spalat evacueaza apa afara...ce e de facut? Este Wirlpool nou noutza!
Cum se monteaza pietricelele decorative de gradina? ....se pune ceva sub ele pentru a nu creste iarba printre sau cum?
Buna la toata lumea :) Vroiam sa fac un ceai si am ars ibricul pentu ca l- am lasat cam 30min si acum nu stiu cum sa il curat sa nu observe mama ( va spune ca nu sunt responsabila.) Deci ajutati- ma va...? (mai mult)
Hello :D! cine stie, care este diferenta dintre albui si albiu? va rog, ajutor si desigur funda.
Am si eu o intrebare.Vara asta mi- am luat o pereche de sandale de la San Savana un magazin foarte scump insa cu niste pantofi foarte frumosi din piele naturala sau intoarsa.Si cum spuneam mi-...? (mai mult)
Help, mi s-a stricat fierul de calcat aveti vreo solutie sa imi calc tricoul... URGENT!
Chirie in Bucuresti mai eftin? :)
Stiti cumva cum se scoate guma de pe blugi sau urmele de pix :(? FUnda
Nu stiti cum as putea sterge pixul, dar fara sa se observe ca e sters?
Sall, bunicu meu e plecat de cateva zile, si a lasat pe aragaz o oala de piure cu 2 ficatei de curcan, si azi cand m- am dus sa il iau sa il dau la pisici era maro si avea viremi, de ce s- a facut asa?...? (mai mult)
sunt din Timisoara, as dori sa amenajez un apartament cu 3 camere pentru inchiriat (cost mai redus al amenajarii, calitate medie). Apartamentul nu are gresie, faianta, acum se monteaza ...? (mai mult)
Unde pot gasi in Constanta, sa pot cumpara cada treptunghiulara 110 /70 cm! Astept raspunsurii, nu uitati dau funda! Multumesc
Am un aragaz arctic.la aprinderea cuptorului am probleme, flacara se stinge am stat si 5 minute tinand apasat butonul.normal ar fi ca dupa 5- 10 secunde flacara sa ramana aprinsa.am nevoie de ajutorul...? (mai mult)
Caut garsoniere de inchiriat in judetul Buzau zona oricare in afara de dragaica, pret pana in 300 lei. Rog foarte multa seriozitate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!