Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cum credeti ca ar iesi daca as pune gresie sparta pe un prag? mai dati-mi voi si alte idei de a pune gresia
As vrea sa imi redecorez camera. Imi puteti da cateva idei?( link-uri cu poze ). As vrea ceva in gen...o camera cu postere sau poze pe pereti daca se poate. :D Fundita!
Cu ce as putea pava scariile exterioare?
Daca vorbesti cu plantele sau le pui muzica, cresc mai repede. Am vazut de pe siteul asta: http://prietenas.ro/stiai-ca/florile-si-muzica/ Am cautat pe net si am vazut ca exista cateva experimente in...? (mai mult)
Fundita! Ce parere aveti despre acest toaster? http://www.compari.ro/prajitoare-de-aine-c4111/sinbo/st-2416-p49250820/
Cu ce se duc urmele de pe varul lavabil?
Care crezi că e cel mai bun magazin online de scule de mână/electrice de marcă?
Cum scot bitul dintr-o şurubelniţa Bosh (set X-Line 65)
FUNDAAAA! Cum scap de mirosurile din frigider?
Cat costa sa zugravesc un apartament doua camere cu materiale ieftine si cat dureaza? Apartamentul e confort unu,are hol mic, e circular.
Stiti un insecticid(nuspray)pentru gandacii de bucatarie care sa nu miroasa? Se poate scapa de gandaci ca am citit pe net ca intra si in televizor. Unde stau acum nu sunt gandaci, la o ruda sunt si ma...? (mai mult)
Vreau si eu idei de vopsele de interior, cum sa-mi fac camera. funda
Unde pot gasi cea mai ieftina tabla lindab din zona Piatra Neamt si Bacau?
am o combina frigorifica Polar, si de ceva vreme nu mai ingheata congelatorul.Ma ajuta cineva va rog:D funda.
Am zgariat din greseala peretele cu unghia si eram facuta cu rosu pe unghii cu ce sa sterg dar sa nu ramana pete pe perete, e buna acetona?
Dau funda pentru cine imi spune cum sa scap de furnicile din bucatarie! nu stiu de unde vin, dar vreau sa dispara.am dat cu sprey de insecte dar nu mor va rog frumos dati-mi solutii.
Baii lume :O Maine merg la mare. in constanta si` pana acum am fost numa` in Eforie Sud. A fost cineva in Eforie Nord? Cum ii? :-s Is carusele faine? :> Si plaja ii curata? :-s Ca la Eforie Sud ii prea...? (mai mult)
Pot sterge cu detratant chiuveta din bucatarie?
Am rupt o crenguta de la o tufa cu frunze grase (cerate) care avea niste flori portocalii spicate putin cu alb, tufa care face si niste flori rosii, floarea este sub forma de tradafiras. Am pus crenguta...? (mai mult)
Buna cum sa imi vopsesc camera am 19 ani si vreau ceva la moda va rog dati-mi si linkuri cu poze?
Am mare nevoie de ajutor! Vreau sa-mi redecorez bucataria dar nu stiu cum. Am scurgerea pe un singur perete si as vrea sa asez pe un perete mobila de bucatare dar ma lovesc de colt. As vrea sa...? (mai mult)
Sall puteti sa-mi dati si mie niste linkuri de unde sa iau idei cum se fac lucruri din scoici si din frunze de porumb(preferabil sa fie si cu poze nu doar cu scris)cine gaseste cat mai multe
Buna! Vreau sa-mi vand casa si ma intrebam ce ar fi mai bine: sa dau anunt la ziar (printat) sau unul online? M-ar ajuta sfaturile unor oameni care au trecut prin asa ceva, nu persoane care pur si simplu...? (mai mult)
Hey dragilor, imi voi aranja camera la mansarda si m.ama gandit sa fac unul din pereti doar cu poze, puse mai dezordonat, imi puteti da cateva imagini, ca eu m.am gandit, dar pana acum nu am gasit...? (mai mult)
Stii cum sa iti personalizezi o lampa?
Au aparut preturi la Vile corbeanca?
Buna, TPU! Eu am la usa mai multe ghivece cu flori.De la un timp incoace, cand sunt plecata de acasa, imi dispare cate un ghiveci sau este rasturnat pe jos.Eu banui vreo doi vecini. Astazi, cand am fost...? (mai mult)
Buna,am o jucarie de plus uriasa nu incape in masina de spalat, cum o curat?
Va rog sa imi spuneti daca pot sa las pompa submersibila in apa pe timpul iernii? Va multumesc.
Am cumparat recent un frigider la mana a doua si are pe el 4 stele din care una pe profil alb si 3 pe profil negru stie cineva sa mi spuna cam ce consum are un asemenea frigider? multumesc pentru raspunsuri...? (mai mult)
Cum calculez cati metri de gresie imi intra intr-o baie?
Am cumparat o masina de spalat, a implinit pana acum 2-3 saptamana iar acum nu merge sa deschid compartimentul pentru detergent... stie cineva ce sa fac?
BUNA! Am 13 ani si nu stiu cum sa imi decorez camera.VA rog trimitetimi imagini sau poze pe email:(tedytedy712) FUNDA!
Imi trimiteti si mie imagini cu camere de tineret pe email:(tedytedy712)
Care este diferenta dintre legume si fructe?
Heii buna TPU!:* Deci-vreau sa-mi fac o casuta din lemn cu prietenii(ca acelea din copac), dar nu am idee cum as putea face: -Puteti sa-mi spuneti ce materiale ar trebui folosite? -Cateva modele cu...? (mai mult)
Cum lipesc o creanga de pom? Am un mar in curte si are multe mere. Cred ca din cauza greutatii lor s-a desprins o creanga mare din el, este cam 1/3 din coronament. E desprinsa jumatate, jumatate inca...? (mai mult)
Care este mai buna caramida cu goluri in interior sau BCA-ul? Funda avantaje si dezavantaje.
Pareri despre Pesticid SIMGNU la arderi daca acestia se ofilesc de la varf si frunzele pe langa tulpina iar apoi toata planta, ce parere aveti merge? Intreb pentru ca nu vreau sa le dauneze. Multumesc...? (mai mult)
Salutare,am lasat niste oua la prajit in jur de 5 ore pe foc si am afumat toti peretii si toate camerele.Ce pot folosi sa scot mirosul din camere? Nev urgenta pls
Buna TPU. am auzit ca se poate ca sa iti faci cainele rau doar dadundui o anumita mancare! Daca este adevarat cam ce mancare i-as putea da?
Ce este bun pentru fisuri in perete? Rola din hartie sau rola din fibre de sticla? Sau altceva? :D Funda. \:D
La profilul turizm si alimentatie la ce dai teze si bac
Cati saci de tinci alb intra la 60 de mp?
Cat se ia la mp de dat tinci?
tocmai ma mut si vreau sa imi cumpar o chiuveta noua. am vazut ceva intesesant din acril. vreau sa stiu daca este vreo problema in cazul in care ajunge pe ia acetona? se distruge sau se avariaza?...? (mai mult)
SAlutare tuturor!, am o problema: imi trebuie un dispozitiv, pentru alungarea rozatoarelor gen sobolani, soareci... stau la tara si imi cam fac vizite prietenii, am nevoie de un dispozitiv cu alimentare? (mai mult)
Unde as putea gasi polistiren expandat la bucata? Multumesc anticipat celor ce vor raspunde!
Hey..TPU! Eu am mobila in camera mea maronie.As putea sa vopsesc mobila cu ceva sa fie alta culoare cu spray sau ceva de genul.Se gasesc in comert chestii de genul? Mersi mult anticipat. Daca nu.ce culoare...? (mai mult)
Vreau sa-mi dresez si eu cainele sa faca giubuslucuri cum sa fac asta? Pana acum stie sezi si ataca atat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!