Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Hey TPU... vreau sami redecorez camera canapeaua este portocalie iar covoru rosu cu portocaliu ce culori ar merge sa vpsesc peretii in afara de rosu
Salut cat ma costa sticla la un geam termopan (s-a spart geamul la usa) are 104 cu 61
De ieri au aparut niste furnici la mine in bucatarie, cum pot sa scap de ele? Am auzit ceva de acid boric sau borax nici numai stiu, ar putea sa imi dea cineva detalii? Va rog!
Botnita de metal este buna pentru ciobanesc german de 1 an si 2 luni? Cand il duc la plimbare acum il duc fara botnita si respira tare pe gura. Daca ii pun botnita oare poate sa mai deschida gura si...? (mai mult)
Botnita de metal este buna pentru ciobanesc german de 1 an si 2 luni? Cand il duc la plimbare acum il duc fara botnita si respira tare pe gura (pe acolo se racoreste). Daca ii pun botnita oare poate...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mi se mai invarta contoarele la apa calda/rece ca imi vine intretinerea exagerat de mult.
Botnita de metal este buna pentru ciobanesc german de 1 an si 2 luni? Cand il duc la plimbare acum il duc fara botnita si respira tare pe gura (pe acolo se racoreste). Daca ii pun botnita oare poate sa...? (mai mult)
O intrebare la care tare mi-asi dori sa gasesc raspunsul! Stie cineva unde gaseste material de antifonat masina de spalat vase? E vorba de materialul acela obtinut din deseuri gen ate presate,...? (mai mult)
Ce metode de a scapa de muste stiti? in afara debanda pentru muste si spreiul de gandaci? funda
O vecina de-a mea are gandaci de bucatarie.Cum sa o ajut sa scape de ei?
Pisica mea s-a prins de lipiciul de soareci. Ce sa fac? Dau funda... urgent!
Brasov. De unde pot cumpara sau comanda plase de tantari.Cunoasteti vreun loc unde se fac sau o persoana care le confectioneaza la comanda?
Vreau sa stiu si eu cand se planteaza stanjenelul galben ( de balta sau cam asa ceva)?
Ce tratamente imi sugerati pentru rasnirea gusii la puii de gaina.este gusa tot atata nu se mai goleste.tratamente naturiste vreau din batrani
Sal.As vrea sa zugravesc camera mica a unui apartament obisnuit.15 Litri de vopsea lavabila sunt de ajuns?
vreau sa ma mut si am nevoie de niste cutii de carton! Aveti idee de unde as putea sa fac rost de ele?(sa le cumpar) Multumesc
Stie cineva daca pentru o terasa de genu pe picioare de beton trebuie proiect de constructie? http://www.ubytovna-kralupy.cz/ubytovna.kralupy.terasa.viktor
Sall TPU! ce cadou ia-s putea face surorii mele mai mare?
Buna, imi spune si mie careva cum calculez eficacitatea luminoasa la o lampa cu vapori de mercur? de exemplu: la 200 V am "X " lm/W la 210 V am "Y" lm/W la...? (mai mult)
Am si eu o hortensie, si as vrea sa ii dau o culoare.(acum este alba ) cine ma poate ajuta ^ ^?
Buna TPU... as vrea sa stiu si eu ce iese pe un desfasurator abonament cosmote? urgent fundita "ies paginile care au fost accesate"?
Funda la raspunsu care merge! Aveti idee cum sa fac ca sa strang mai multe voturi la un concurs? am nevoie de 500 si abia am 31 ttp://mp3fustangiu.com/concurent-Davidoaie%20Malina%20Eliza.html se termina...? (mai mult)
Cu ce se scot petele de pe mileuri ca am incercat cu clor dar nu am reusit. stiti vreun truc?
Cum scap de plosnite dinn apartament? am copil mic
Help! Am o fusta cu dungi late, orizontale, colorate, si din greseala- la o petrecere- mi-a picurat sos rosu exact pe dunga alba. Am ajuns acasa si am incercat sa o curat, si am pus cu mare atentie...? (mai mult)
Tot eu sunt! cine poate sa-mi dea niste site-uri cu dormitoare adica sa comand online acea mobila.Trebuie sa imi renovez camera mea e o camera mai micuta....Cine ma poate ajuta dau funda mare mare!
Buna, vreau sa-mi decorez un perete dar nu stiu cum vreau sa fie un model simplu pe care il pot picta cu spreiuri asemanatoare cu cele de masina.Culorile maro si corai deschis.Un model simplu vreau.Vot...? (mai mult)
Ce se intampla daca pun fierul de calcat pe rufe ude? Vreau sa port un anumit tricou in seara asta si nu stiu ce sa ii fac ca sa se usuce mai repede. Aveti vreo idee?
Cum pot sterge ceara de epilat de pe birou? Mi-a cazut pe birou si acum este lipicios.Va rog ajutor!
garoafele si crizantemele sunt flori de mort?
Pot sa le dau la puii de gaina castraveti fara coaja? mentionez ca au intre 3 saptamani si 4 saptamani.si mai vreau sa imi dati ceva idei de verdeata ca sa le pot da.
Sas dori sa stiu cum se numeste "rumegusul" sau "aschiile" acele maro care se pun in gradina intre flori ca decor si sa nu creasca iarba? va rog ajutati-ma!
Buna am cumparat un set de cesti de pe Dolce gusto si ma gandeam cate cesti sunt intru set?
Stie cineva ce inaltime are o saltea Dormeo Memory 2+12?
Unde se gasesc antene wifi?
Am un Samsung Galaxy Fit si nu inteleg de ce a inceput sa se aprinda ecranul(este blocat) cand vrea el. Mi se intampla foarte des. Din 10 secunde in 10 secunde.
Sall all TPU, va rog sa-mi spuneti si mie in ce zona din Ploiesti se afla vreun magazin Feng-Shui.
Va rog sa nu ma credeti nebuna! In casa la bunicii mei se intampla lucruri ciudate si foarte strani, ieri stateam cu una dintre prietenele mele in sufragerie pe canapea pana cand deodata vedem...? (mai mult)
Care stii daca pot bate o teava in pamant pentru apa, vreau sa o folosesc cu o pomapa de mana, apa ii cam la 10 m adancime si ce teava ar trebui sa folosesc, mersi anticipat
Help! Care sunt gandacii otravitori si dati-mii poze cu ei, ii vreau pe toti!
Salut, as dori sa amenajez o camera in stil retro, aveti idee unde pot gasi niste perdele, veioze retro, etc?
Cine imi da si mie un site despire -tartacute- adica dovlecei de decor(sunt niste dovlecei de ornament si sunt mici, se aseaza pe mobila ca ornament sau altundeva)... funda
Care este cel mai bun stil pentru a construi o casa?
Am aproximativ 500 g. samburi de piersici (miezul acela amarui). Spuneti-mi daca existe niste retete de inghetata sau ceva de genul ca sa le prepar si da-ti-mi respectiva reteta.
Am si eu o problema, sper ca cineva sa ma poata ajuta, de aceea va multumesc anticipat! Vecinii de la scara alaturata mie si.au montat acoperis pe bloc(sarpanta).In coltul dispre scara vecina(a mea...? (mai mult)
Cine e din BT si are drum pe la unguri? Am nevoie de niste goldazim...e o solutie pentru o boala la plante.(atentie ca e ilegala deci nu e bine sa va gaseasca cu ea la granita)
Mi-am pirdut catelusa! E pechinez, are 1 an, o cheama Liza, are blana negru deschis cu putin alb pe la labute. Daca vreti poze cu ea sa o vedeti id-ul meu este robytzu_mafiot@yahoo.com. Nr meu de telefon...? (mai mult)
Creste/a crescut cineva legume in apartament? Am vazut pe TVR2 la emisiunea "Jamie Oliver găteşte în 30 de minute" cum isi lua direct menta si chili din niste ghivece... Awesome! Deci ma poate ajuta? (mai mult)
Sal.Am un balcon inchis cu geam cu rama de fier.Cand inchid un geam este un spatiu de cativa mm si vreau sa-l astup sa se inchida perfect geamul.Cum pot face asta si sa nu fie scump?
Hey,TPU! Ce solutie imi recomandati pentru indepartarea petelor de carmin de pe covor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.