Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU Ke imi puTeTi recomanda Un prezervativ mai bun si Mai ieftin
Unde pot gasi pe internet sa descarc un program de proectat case, camere etc? Ma ajuta cineva va rog frumos? Cat mai repede mi-as dori un raspuns bun. FUNDA+VOT. MULTUMESC
am un ochi de trandafir si nu stiu daca bag intai in apa cu zahar ca sa prinda radacina. M-am uitat pe net pe diferite forumuri si cica trebuie sa-l bag direct in pamant ( am trandafir care se baga...? (mai mult)
Cum pot sa folosesc photoscape?
Sall la toti acum cateva minute am auzit ca cineva vreia sa deschida usa de la casa dar era incuiata si inca forteaza s-o deschida ce sa ma fac?(mama nu este acasa si tel nu am)
Maslina este o leguma sau un fruct?
Vreau sa schimb imaginea când intru in joc(Cs 1.6) sa imi apara alta cum fac? Vă rog mult :* dau fundita^^?
Va rog din inima cei care chiar va pricepeti, cei care stiti sigur ca e bine, spuneti-mi si mie cu ce pot curata urmele adica lipiciul de la scoci de pe sifonier lacuit. fara sa stric mobila, heeeeelp,...? (mai mult)
Ce adeziv de faianta este cel mai bun pentru placarea pe rigips verde in baie.Astept orice parere pls.Multumesc anticipat
Cum se prepara sucul de morcovi?
Am un pistol de spuma.am folosit un tub de spuma iar pistolul n l-am curatat. teava aia a pistolului cum o pot curata de spuma intarita pe interiorul acelei tevi? merge cu spirt sau diluant ca altceva nu...? (mai mult)
Cum se numeste floarea din poza de la avatar?
Imi spuneti cum se numeste o planta erbacee cu flori violete in forma de palnie?
Sall! imi enumerati si mie 4 flori de toamna in afara de crizantema. plzzz dau funda :X
Legat de varza: stiti cumva cu ce sa ud varza pentru ca frunzele se pateaza si se gauresc? Multumesc mult anticipat.
Buna! Stie cineva retete pentru sapun natural facut in casa?
Stiti cumva cu ce solutie sa dau rosiile deoarece le pica florile? Solutia "Bravo" e buna? Multumesc mult anticipat.
Am un aer conditionat de 24000 btu care nu mai racea suficient, functionand cu freon tipul R22, am chemat instalatorul si mi-a scos totul afara, a bagat o pompa de vid si a reincarcat cu R407c(pe motiv...? (mai mult)
Dati-mi niste trucuri in casa. Funda!
Cum se ingrijeste cel mai bine o orhidee?
am cumparat 30bucati dreptunhiuri cu dimensiunile lung.6m,latime150mm,grosime 100mm.si as ruga pe cineva care stie sa imi spuna cati metri cubi am in lemnul asta.multumesc
Voi puteti sa trantiti o usa inchisa? Va puup :*:*:*
care e perioada cand apare afina si cand se termina? eu stiu ca ea cam apare prin iunie da cand se termina?
Cind apare naruto shipudenn episodul 221?
Cum se numeste planta asta? http://imgur.com/4FMSD
Se mai pot scoate petele de benzina(motorina) din iarba? benzina a intrat in pamant si acum gradina arată f. urât
Pt cei din Timisoara. Unde gasesc trandafiri negrii, albastrii, etc, etc...am fost la tot felul de florarii si nu erau. Aveti ceva idei?
As vrea sa plantez un amestec de flori pitice in jardiniere, dar nu stiu in ce perioada si ce fel de flori rezista pe caldura asta. Ma puteti ajuta? fundita pentru cel mai argumentat raspuns: p. s:...? (mai mult)
Amicii, am si eu o intrebare: are cineva dintre voi sau parintii vostri masina de cusut:NECCHI LOGICA? mi-ar trebui o copie de la manualul de instructiuni! e o masina vechie cam de prin anii '70, ...? (mai mult)
Cine vrea sa mearga la piscina? am auzit ca este gratis daca iti cumperi o piscina de copii sau ca sa faci bani poti sa-ti construesti una daca stai la casa.intrebarea este cum sa o construesc
Am o intrebare mai ciudata, dar ma tot framanta :D : Daca pui oua la o closca sa le cloceasca si in aceeasi zi pui alte oua la incubator (numai cateva :) )si in ziua in care trebuie sa iasa puii...? (mai mult)
Va e frica de paianjeni
Am abonament delfin 8 si m-ar interesa cat costa telefonul htc cha cha la prelungirea abonamentului. As mai dori si niste informatii despre telefon si ce parere aveti despre el ...si chiar sa imi? (mai mult)
Parintii mei vor sa-mi renoveze camera si nu stiu cu ce culoare sa zugraveasca.Eu as vrea mov daca aveti idei spuneti; funda
Cum pot planta gazon?
Vreau și eu poze cu living-uri mobilate sau site-uri unde pot vedea așa ceva... cât mai multe va rog...
Hey tpu.am si eu o intrebare in legatura cu planta de aloe vera.am acasa aloe vera dar frunzele ei nu cresc direct din pamant ci de pe o tulpina.sa nu fie aloe vera?
Poti trimite cainii prin fan curier?
Nu gasesc sa downloadez driver nvidia geforce fx 5200 dati download;)si OPTIPLEX GX260 AUDIO;)DAU FUNDA SI VOT
Spuneti'mi si mie va rog frumos ( in special pentru cei din Craiova ) de unde pot adopta un caine, talie mai mare, vreau sa'l tin la curte, la tara! spuneti'mi va rog daca stiti careva de unde sau daca...? (mai mult)
Am o camera in care un perete face mereu mucegai :| Daca acopar acel perete cu tapet va mai aprea mucegaiul?
Cum pot sa storc 'sucul' din aloe vera? Este vreun beneficiu pentru unghi de la aloe vera?
Fundita! Cum se numeste aceasta floare? apasati pe link http://imgur.com/9UnVi http://i.imgur.com/duQQm.jpg http://imgur.com/IlGc6 http://i.imgur.com/pwEE3.jpg
Stiti cumva cum iese oja de pe covor? :-S
Expresor Nescafe Dolce Gusto Circolo vand http://www.okazii.ro/catalog/51889787/expresor-nescafe-dolce-gusto-circolo.html
Buna! Sper sa ma puteti ajuta. Am nevoie de un program 3d pentru home design si bineinteles o adresa de unde as putea sa-l descarc. Am incercat deja chief architect dar nu merge foarte bine pe pc-ul meu....? (mai mult)
am si eu o problema, vreau sa betonez niste camere si o curte si am adus sort "margaritar" din acela gen margea, si in loc de nisip am adus "nisip steril" asa se numeste, steril si as fi foarte...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste un aparat ambiental care genereaza vapori reci din apa. Arata ca un bol de sticla sprijinit pe un tripod ce are o gaura mica in el. Prin gaura aceasta trece un fir legat la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu unde se cultiva citrice in Spania ca vreau sa ma duc si nu stiutiu in ce zona care stie il rog sa-mi imi spuna si mie. Salut.
Vrea cineva un apartament cu 3 camere Bucuresti Nerva Traian la 120 de mii de euro discutabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.