Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Caut lucrari in constructii urgent! IM: byaanahi2008
Ce parere aveti despre plantele naturale si utilizarea lor in medicina homeliopata?
Cand portii haine negre te fac mai slab/a.De ce?
Am luat intr'o zi trei feluri de seminte de flori. Apoi m-am dus sa pun un pic de seminte pe un mormant si am aruncat mi-a zis cineva sa arunc cu seminte pe mormant ca vor...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta prin mess videocall sa fac clatite.va trimit idul prin mesaj privat
Vara asta vreau sa-mi pun o centrala termica. In ziua de azi sunt o groaza de modele si toate sunt bune. Care ar fi cea mai buna varianta calitate-pret pentru apartamentul meu de 80m2. As inclina...? (mai mult)
AM OR PROBLEMA MEGAULTRAURGENTA! am spart din greseala o sticla de parfum (era mare :-S) si nu stiu cum sa scap de mirosul care s-a raspandit in baie(uram parfumul ala X( ) Am stans cioburile, am spalat...? (mai mult)
Salut, am tot cautat pe aici pe tpu.ro dar nu am gasit nimic concludent, asa ca lansez urmatoarea intrebare gospodinelor cu experienta si nu numai: Ce detergent folositi pentru spalarea rufelor albe/colorate? Daca...? (mai mult)
Sall...stau la casa si un vecin de al meu are dihori si vrem sa ii prindem sa ii omoram nici el nu ii poate pinde ce sa le fac spuneti o capcana ceva dau funda
Caut un cumparator pentru vanzarea unei case cu teren de 6550mp in Judetul ARGES Comuna CORBI Satul STANESTI pret initial 25000euro pentru detalii contactati numarul :0722338337...? (mai mult)
As dori sa stiu de unde se poate cumpara folie transparenta autoadeziva pentru parchet? Am schimbat usa de la camera si fiind mult mai joasa decat cea veche, nu se mai poate deschide peste covor. Am parchet...? (mai mult)
Haloo! Am o orhidee si frunza s`a rup oare daca o pun in apa face radacini ( am pus-o de o saptamana si nu s`a uscat ) si adac face radaini cam in cat timp? funda celui mai bun raspuns:*
Vreau sa stiu niste site-uri de case de vazare cu gradina si piscina daca se poate cat de repede va rog eu... Multumesc
Vreau sa-mi fac o mica bucatarie in exteriorul casei.Problema este ca nu am apa. As dori sa cumpar un rezervor de apa dar nu foarte mare( de 50- 100 l ar fi ideal ). Doresc niste linkuri unde pot gasi asa...? (mai mult)
am nevoie de un sfat am luat de la cineva niste cirese negre si vreau sa pun si eu niste samburi in pamant, in ghiveci sa fac un rasad iar mai apoi sa il mut undeva afara.va merge ceea ce...? (mai mult)
M-au invadat furnicile cum scap de ele? Sunt in toata casa
Am o problema pentru. detinatorii de plante exotice: am o colocazie de vreo 6~7 ani. A tot crescut si ajunsese sa faca frunze uriase de 50 de cm. Problema e ca face incontinu frunze, iar cele vechi incep...? (mai mult)
Am o problema pentru. detinatorii de plante exotice: am un cactus (habar n-am ce specie) imens. Are 21 de ani si a crescut ca in Mexic: inalt si drept (fara vas are cam 1, 6 metri). Problema tocmai de...? (mai mult)
Ce cantitate de piatra vanata se pune laa 10 l de apa?
am o pisica noua si isi face treburile in flori in vazon. ii arat sa-si faca in cutia cu nisip dar nu vrea. ce sa fac?
Nu stiti pe cineva care doreste lut pentru modelaj? oale de sarmale, ghivece de flori, seturi de cescute de cafea, toate din ceramica, etc, fac si la comanda tot ce sa poate din lut
Am o intrebare :) FANTA DE PORTOCALE PATEAZA? :( ca pe tesatura nu e colorata... adica este precum apa. Am auzit ca cea de struguri pateaza. dar cea de portocale? este tesatura ALBA si a stat udata cu fata? (mai mult)
Hey! doresc sa imi fac in camera un panou decorativ, pe care sa lipesc hartiute corlorate cu diferite mesaje. ce mesaje imi recomandati? a, si am nevoie de niste imagini pe care sa le imprim si sa le...? (mai mult)
Am un ciobanesc german de 2 luni si la piciorul drept am observat ca la degetu mare are 2 ungii si parca e impartit degetul in 2? Din cate am vazut nu ii afecteaza mersul dar cand creste poate avea? dau...? (mai mult)
Am niste faianta foarte multa. Si are adeziv pe ea (Ceresit CM11), as vrea sa o curat de adeziv, cum pot sa fac asta mai rapid, acum am doar o daltita si un ciocan, as vrea sa mai accelerez procesul,...? (mai mult)
Vreau lista de lecturi pentru clasa 5 la toamna intru in clasa 5
Ce rasa este cainele din imagine? ciobanesc german? are 2 luni
Este ciobanesc german cainele din imagine sau daca nu ce rasa este? Imaginea este pe linkul de facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002494337915
Am nevoie de ulei de cuisoare, dar vreau sa-l prepar acasa, nu sa-l cumpar de la plafar sau de unde se vinde.Stie cineva cum se face? Am nevoie de cantitati si de mod de preparare, cat timp sa...? (mai mult)
Cine sta in Bucuresti, sector 5,. Unde stai exact? FUnda cel mai aproape de mine :D!
Merita un apartament 3 camere 135 000 EUR?
La mine in casa se simte un miros cam urat din cauza catelului chiar daca nu face in casa, lasa par si cna dvine de afara nu il spalm tot timpul si miroase urat, ma gandeam sa spal parchetu cu spirt adica...? (mai mult)
Care imi poate zice cum pot inmulti bulbii de lalea, si cum se intretin?
Aveti probleme cu gandacii de bucatarie? Daca da, in ce zona a Bucurestiului stati si in ce tip de bloc (cate etaje are)?
Aveti probleme cu gandacii de bucatarie? Daca da, in ce zona a Bucurestiului stati si in ce tip de bloc (cate etaje are)? Multumesc.
Cum pot scapa de omizile de pe copaci? Pls am nev de cat mai multe sugestii. Dau funda:)!
Imi puteti da niste instructiunii pentru caratenie? Nu prea ma pricep! :(
Dragii mei, am o prolema si sper sa ma ajutati. M-am mutat de curand la tara si aragazul meu are nevoie de duze pentru butelie, pentru ca afuma ingrozitor. Cand am cumparat aragazul probabul mi s-au dat...? (mai mult)
Caut sa vind o casa in Ungaria, sau sa o schimb cu garsoniera in Oradea, Arad, Timisoara! Ce sfaturi aveti? De unde sa incep?
Stie cineva o revista asemanatoare cu revista PROIECT-catalog de case rezidentiale?
In gradina...am niste menta plantata. iar pe menta niste gandaceii albastrii luciosi! ce sunt aia? fac rau la plante?
BUna! Odata cu venirea verii m-am horatat sa imi redecorez camera iar ca totul sa fie mai interesant vreau sa fac cat mai multe lucruri handmade.Deja am facut niste huse pentru perne dar nu prea stiu cu...? (mai mult)
In Romania ce randament dau panourile solare? Merita investitia? As dori consultanta daca se poate.
Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie? (Funda, celui mai logic raspuns )
Cine imi spune si mie cum se joaca ourWorld primeste funa+vot!
Salutare. Are cineva idee despre combinatia de culori fino scortisoara si grafit pentru mobila living? Vreau sa imi fac o mobila pe comanda si as dori sa stiu daca dau bine cele doua culori. Puse monstrele...? (mai mult)
Referitor la planta care o cultiv in gradina si nu-i stiam denumirea cred ca este vorba de filimica (Calendula officinalis) va rog, cine are s-au cunoaste aceasta planta sa-mi spuna daca floarea are parfum...? (mai mult)
De ceva timp, la mine la tara a venit un dihor(sau mai multi:-?) Si vine aproape in fiecare noapte.pe la mai multe case. Gainile sunt urcate sus dar nu sunt inchise.si cu toate astea a luat cateva. Si...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face sa scap de gandaci. Vin din baie si noaptea se plimba peste tot, am gasit si prin bucatarie, si pe hol, mai lipsesc la mine in camera sa intre. Sunt niste gandaci...? (mai mult)
ce mai faceti, as vrea sa va intreb ceva stiti ceva coduri la farmerama in afara de schule? dau fundita si vot.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!