Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
exista fantome? eu zic ca nu! astept parerea voastra!
Buna Am un teren de 500 mp si un kit de casa + 1500 de euro! Casa este din lemn masiv, are cam 80 mp si vreau sa stiu cat mar costa (sau daca imi ajung banii) sa fac o fundatie, sa o ridic sa o acopar,...? (mai mult)
Stie cineva ceva magazine online cu mobila de calitate si ieftina? fundita pentru cel mai bun raspuns!
Unde pot gasi vopsea pentru mobila culoarea fagului deschis.
Imi puteti spune cum pot sa-mi ingrujesc gazonu pe timp de iarna?
Bunaa :) Am s eu o nelamurire.As vrea sa ma mut in alt apartament si nu stiu care sunt cheltuielile cu actele si altele... eventual schimbul de apartamente... Plss Help!
Cine imi da un cont cu nivel sa fie peste 10 la FARMERAMA funda ( da-ti mesaj )
Cine are caine de rasa? si vrea sa il dea, de preferat pui
Cine are siteuri cu suport de televizor mai mare? sub 100 ron
Legumele sunt din ce in ce mai scumpe, am putea totusi sa le cultivam singuri, si am mai reduce din cheltuieli. Detalii pe: https://sites.google.com/site/culturalegumelor Merita sa facem asa ceva?
Hello TPU! Aveti ceva idei de decor pentru o camera a unei adolescente? De ex ceva de adaugat pe pereti, pe mobilier, pe pod, draperii etc. Dau funda (daca va ajuta cu ceva :)) )
Hello! In curand o sa ma mut intr-un apartament nou si as dori niste site-uri cu niste poze ca sa-mi fac idee cum va arata camera mea! :D:D dau fundoi :X
Va rog care va pricepeti la calculatoare bine bine de tot!::: DQS training failed on previous boot reverted to slower dram speed---cand aprind compu` nu se vede nimic pe ecran, dau de vreo 4-6 ori restart,...? (mai mult)
Vreau ca de ziua mea sa decorez camera imi puteti da o idee in afara de roz plzz.
Avem nevoie de un zugravit simplu intr-un apartament de 3 camere la Bucuresti si de mici lucrari -ex: vopsit cada, schimbat oglinda, etc. Toate acestea cu scopul de a-l face mai prezentabil pentru...? (mai mult)
Caut un slogan frumos pentru constructii, gen: "construieste sanatos" sau "casa visurilor tale poate deveni realitate"
as vrea sa stiu daca cineva stie vreo solutie cu care se da pe geamurile (obisnuite) este vorba de balcon, ca sa nu mai inghete iarna cand e frig.
as vrea sa fac 2 casute pentru pasarele (de forma) ca sa le prind in compaci si stiti cumva vreo masinarie care taie lemnul ( una mica si finuta) si una care face gauri mai mari?(nu ma refer la...? (mai mult)
Cine dintre voi locuiesc in grecia deoarece vreau sa va intreb :stie cineva daca in grecia exista fructul noni? sau daca exista in alte variante:sirop, plante astept raspuns
Spuneti-mi si mie niste curiozitati despre animalele din subteran, am nevoie la bilologie...cine are cele mai multe dau fundita si voturi
Buna TPU am citit pe un site ca anul asta se parta franjurile, culorile tari, salopetele, si ca se va purta si stilul ani `70. e adevarat? vreau pareri despre ce se mai poarta
As vrea sa " angajez" o menajera.care sa vina sa faca curatenie o data pe saptamana.Atributiile ei ar fi sa faca curatenie intr-un apartament cu doua camere si sa calce.Cati bani ar trebui sa-i...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:oare ce ar fi mai bine sa fac in gradina? Cand o sa am desigur:D... ori livada ori sera? care ar fi ma potrivita?
Imi puteti recomanda niste scannere bune?
Despre neon: Am o camaruta de 3x3m, as dori sa montez 2/3 tuburi de neon, culoare albastru, spefic de 36W. Seara/noaptea se simte lumina? sau de abia o sa se vada? Intreb ca sa nu le achizionez in zadar....? (mai mult)
Ce fel de calorifere recomandaţi? Care să se încalzească repede, să menţină caldura, dar să fie şi estetic :D
Am comandat geam24mm, 4lowe-16-4float si am primit geam24mm; 4float-16argon-4plth4s-prom. E acelasi lucru?
Imi spuneti si mie cum ingrijesc un hamster sa vreau sa imi iau dar trebuie sa vad mai intai daca necesita multa ingrijire pentru ca nu prea am mult timp liber. Pentru cel mai amanuntit si cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Salut am o super eroare in calculator X( imi tot aceseaza o pagina de internet fara ca eu sa fiu macar pe internet eu nu folosesc internet explorer dar totusi aceasta eroare/virus il activeaza si imi intra...? (mai mult)
Doresc sa achzitionez seminte s-au rasad de ghimbir, contra-cost s-au la schimb cu alte plante, arbusti ce-i cultiv eu; anghinare, anason, busuioc cu gust de lamaie, dafin si altele. lasati mesaj,...? (mai mult)
Cum sa fac sa fiu mai apreciata si respectata de cei din jur. eu sunt o fire calma, iertatoare. Aveti niste sfaturi?
Cum imi pot aranja camera in stil Feng Shui? Stiti...acele mici chestii, gen "patul sa nu stea langa o oglina" etc. Funda pentru cel mai complex raspuns.
Ajutati-ma va rog! ieri am primit un fluture si totul era bine dar azi nu se misca deloc sta culcat ppe o parte si da din picioare doar cand il ridic eu(ori il misc) nu vrea nici sa se ridice sta culcat...? (mai mult)
Doresc sa imi refac camera si nu stiu ce culoare sa folosesc.Imi place mult albastru turcoaz dar nu stiu cu ce sa il combin:-? Ma puteti ajuta?:O3
Orhideea tb tinuta la intuneric dau la lumina? tb s-o scot din ghiveci?
Unde este cea mai buna shaworma din bucuresti?
Ce rase de papagali vorbesc?
Pe ce siteuri pot sa-mifac publicitate pentru blogul meu: http://comoara-casei.blogspot.com/?
Unde imi pot face publicitate pentru blogulmeu de lucru de mana? http://comoara-casei.blogspot.com/
Am de transportat un joc foarte fragil intr-un geamantan cu ce as putea inveli jocul? Funda! :o3
De ce nu merge Barn Buddy X(? Nu se incarca deloc. :|
De ce canta cocosul cu ochii inchisi
Vreau si eu niste site-uri unde pot gasi centrale pe lemne second-hand.
Prin ce metoda se scoate ceara de pe haine?
Mi-am cumparat un cuptor cu microunde acum 2 saptamani! L`am asezat la bucatarie, pe masa, iar acum a inceput sa scartzaie cand ii dau drumul?! De ce? Tin sa mentionez ca de la greutatea cuptorului,...? (mai mult)
Cum scot o pata de ulei de bucatarie de pe o geaca? am spalat geaca cu detergent concentrat dar nu mi-a iesit:(((care ma ajuta urgent:((:((:((
azi mi-am pus un bol de cereale in bucatarie si vroiam sa plec in dormitor cu el. Inainte sa ajung la usa farasul mi-a cazut in cale. ce credeti ca inseamna asta>? funda funda
Eu mi-am cumparat PAROL de la D-Toys si as vrea sa stiu daca aveti idee de intrebari pentru joc de genul (,, Un Pictor" sau,, Un Arbore").
Cate gaini are salome din iaz?
Daca se varsa suc pe mocheta, se usuca si ramane pata?:) Acum am patit eu si nu stiu ce sa fac incerc sa o usuc dar mi-e frica sa nu ramana pata. Peste 1 ora se intorc parintii :) si vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!