Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am dat foc la niste hartii in chiuveta. Evident s-a ars.Stie cineva cum pot curata acea pata. va rog mult
Eu stau la casa iar pe un perete exterior al casei a inceput sa se faca mucegai, e perete proaspat construit si proaspat vopsit.Nu am aruncat apa sau alte lichide, este inauntrul casei si se vede...? (mai mult)
Unde pot gasi bulbi de lalele negre?
Cum pot acoperi o gaura mica in perete? dar sa acopar si o pata galbuie?
credeti ca daca dormi in camera unde se afla un ficus acesta poate avea efect asupra somnului( insomnie) multumesc frumos
Ce parere aveti despre casele din lemn? Cam cati ani rezista o asemenea casa?
Daca cunoaste careva reteta drojdiei?:)
Ce este masca de par si la ce foloseste? :)
Vreau sa pun gazon pe un teren de fotbal de dimensiuni reduse.As vrea sa stiu cum sa il pun si ce tip trebuie.Eu as vrea sa reziste cat de cat fara apa, pentru ca nu il pot uda. Si nu am de gand sa pun...? (mai mult)
Daca mi-as vopsi camera:un perete albastru deschis, un perete verde deschis, celalalt roz deschis si cel ramas si tavanul galben-pal ar arata bine? prima oara m-am gandit sa vopsesc cate doi-doi pereti...? (mai mult)
Cand infloreste orhideea? Intre ce perioade? URGENT> Multumesc.
Sunt interesat cum se ingrijeste si planteaza TUIA. Las id de mess pentru cine stie un site sau are informatii.(andreyu_11@yahoo.com).
Cum pot sa-mi amenajez casa cat mai frumos?/
Are cineva floarea Aechmea Primera? Cum o ingrijiti? Au mai inflorit vreodata puii ei dupa ce planta mama a murit?
Cum spalam perdele din organza (nu, nu are nici o legatura cu sexul din pacate :)) ) ca sa nu se sifoneze?
Cum schimb un robinet de trecere? E mai bine sa folosesc calti sau e buna si banda de magneziu pentru instalatii?
Buna si la multi ani tuturor! Eu si cu sotul meu dorim sa facem o casuta care ar trebui sa aiba 73 mp dupa calculele noastre, dar nu stim cam cat ne-ar putea ajunge autorizatia de constructie si proiectul...? (mai mult)
Am o casa foarte mare si de curand a inceput sa face mucegai pe pereti cu ce as putea scapa de el? Multumesc anticipat
Mi-am luat un frigider nou si nu imi place cum mirose... Cand l-am luat am crezut ca o sa scap de acel miros, dar fara niciun rezultat, chiar daca l-am spalat cu apa si otet... Persista in toata bucataria? (mai mult)
Cum se inmulteste curmalul din seminte?
Cum pot decora ieftin o camera de adolescent? Ceva facut manual sau peretii, in afara de postere. E cam goala si e roz, cu mobila destul de urata(stil vechi).
Cand si cum se planteaza un brad? Ceva explicatii sau cateva site-uri. Multumesc
Facelia este o planta perena?
Vi se pare ca mobila veche e urata?
Ce parere aveti? Se poate taia pal cu fierastraul pendular, o portiune destul de lunga (cam 2m)asta pentru ca nu am altceva la indemana si sa ma deplasez la un tamplar ar fi complicat.Sau cu ce altceva...? (mai mult)
Cum chituiesc scurgerea de la WC (vasul de toaleta)? Stiu ca exista chit rosu si silicon sanitar. Chitul rosu nu stiu unde-l gasesc. Am vas toaleta, cot portelan si teava de plastic caduce la conducta...? (mai mult)
Ce pamant prefera cactusii?
Cum se ia rugina de pe aluminiu? dacă cineva ştie răspundeţi vă rog.
as dori sa stiu ceva, dar va rog sa imi raspundeti doar cei care stiu sigur si cat de cat, nu asa sa aruncati o suma oarecare. As dori sa stiu cam in jur de cat costa o casa ca sa o cumperi?...? (mai mult)
Anul acesta ne-am mutat intr-un apartament nou toate bune si frumoase pana cand au aparut moliile. Inca din luna mai de cand am pasit pentru prima data am observat molii in apartament. Puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Cum as putea sterge ecranul laptopului de praf si amprente fara sa il zgarii?
Buna spuneti-mi va rog un sait unde pot gasi despre florile de camera
Ce accesoriu s-ar potrivi in camera mea dac am pereti bej iar mobilierul este asemanator cu parchetul stejar? multumesc!
E bine sa fii cu fostii tai prieteni in relatii bune?
De unde pot cumpara si eu un dezumidificator electric in Bucuresti? As prefera sa-l iau din magazin nu sa-l comand pe internet dar puteti pune si linkuri. Eventual imi puteti recomanda un anume...? (mai mult)
Se zice ca ar exista 2 tipuri de "Craciunita" :-? (poate ca mai sunt :-? ) Una este acea floare care isi inroseste frunzele: http://www.sereflori.ro/files_/Image/Poza%201%20Craciunita%20mare%20Cristi.JPG ...si? (mai mult)
Care este animalutul vostru preferat?
Am o camera mica. Cum pot sa o personalizez(fara ajutor)?
Am si eu o floare Craciunitasi nu stiu cum sa o ud...: stie cineva? cata apa ii trebuie? de cate ori se uda?
Daca versi sarea ce se intampla?
Ce proportie trebuie sa existe intre lungimea si latimea unei mese de sase persoane, astfel incat aceasta sa arate bine?
Buna, as vrea si eu sa-mi renovez camera:termopan, linoleum, vopsire, izolare(poliestiren), usa metalica, birou, pat, dulap, tv, aer conditionat.[cam cat mar costa in jur de cat] ziceti-mi si...? (mai mult)
Cu ce se pot scoate petele din haine colorate?
Fetelor! Va este mila sa sacrificati un curcan? Daca nu, spuneti-mi si mie cum sa procedez. Am 2 si vreau sa-i sacrific pe balcon, cu cutitul. M-am saturat sa ma tot rog de unul si altul!
Florile sunt minunate.Inveselesc Universul prin culorile lor si dau un aer mai respirabil prin parfumul lor.Care sunt florile d-voastre preferate si ce credeti ca simbolizeaza floarea favorita? Mie imi...? (mai mult)
Ati aflat ca in acest an culorile la moda ale bradului sunt rosu si argintiu?
Cine stie unde pot gasi sa cumpar pentru primavara arbustul crape myrtle(lagerstroemia indica)?
Cu ce pot sa imi curat monitorul? am un monitor cu plasma si sa asezat mult praf si mizerie pe el. As vrea sa stiu cu ce pot sa il curat fara sa il zgari sau sa ii sparg cristalele. Multumesc!
era de curand, aici pe site. un articol dat de catre unu din sponsorii nostri( Heyo.etc.)> nu mai stiu exact care
Am cumparat de la un supermarchet o zambila in ghiveci. Azi am taiat floarea care s-a facut si am pus-o intr-o vaza. Acum nu stiu ce sa fac cu bulbul. Are inca frunzele verzi si mai are si un pui langa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!