Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot face mai multe like-uri la poza de profil de pe facebook? va rog raspunsuri bune! Dau funa :* :)
Hi, deci stiu ca poate nu e nici locul potrivit pentru asa ceva dar caut pe cineva, mai exact pe cineva cu care pot sa ma inteleg. Vreau sa mai am pe cineva cu care pot sa discut, am un prieten (nu iubit,...? (mai mult)
Daca v-ar pune cineva sa vorbiti in fata unui public nu foarte larg despre un anumit subiect, timp de aproximativ 3 minute, care ar fi acel subiect?
Să zicem că are cineva pentru tine o veste bună şi una rea. Pe care vrei să o auzi prima?
M am inscris la scoala de soferi in iulie si pana acum am facut peste 40 de ore de condus prin oras(care este destul de mic de altfel) si pot spune ca eu conduc foarte bine si foarte atent, stiu toate...? (mai mult)
Ok deci as vrea sa stiu daca ma place si ce credeti.M- a observat in curte si am facut cunostinta apoi venea pe hol zicand ca sunt frumoasa asa am inceput sa vb pe fb.I- am spus multe despre mine pentru...? (mai mult)
De ani buni ma gandesc sa imi fac un tatuaj gen "maori" doar ca personalizat. Tot caut simboluri diferite care reprezinta ceva din viata mea doar ca nu sunt inca destule si nu prea gasesc ceva foarte...? (mai mult)
De ce, pe Facebook, sunt majoritatea inculti, si inteleg totul gresit? Tocmai am postat, in cadrul unui grup, urmatoarea postare: "Cine doreste sa fim prieteni? Am 23 de ani. Doar prieteni (aviz...? (mai mult)
E bine sa fii ironic/a? dau funda :D
Care e faza cu Izabella? :)) vad ca toti fac glume, dar nu inteleg nimic!?
Hei TPU, vreau sa- mi fac o pagina pe facebook si nu prea am idee cu ce, vreau sa fie ceva gen Oameni ai Bucurestiului/Brasovului/Brailei/etc. Dar nu asta, ceva de genul... Ma ajutati? Daca nu pagina...? (mai mult)
nu stiu daca sunt pe-aici oameni din ungheni. Dar intrebarea mea este : Cit costa sa faci o fotografie la ungheni?
Ştiu că o să sune ciudat, dar ce înseamnă "NŢ" şi"Gn"?
Cat aveau vacanta "copiii revolutiei"?
Credeti ca daca o fata are telefon scump si mare si se imbraca mereu elegant. e o fata fitoasa? Sincer
10-15 Reguli pentru a trai in armonia! FUNDA! :*
HEY TPU! Puteti sa imi spuneti niste superstitii( nu conteaza din ce tara-dar sa fie specificata )... As avea nevoie de 15 superstitii. Va multumesc anticipat! O zi buna!
Cu totii facem greseli in viata nu? Am decis sa o iau de la capat si vreau un tatuaj care sa- mi aminteasca mereu asta ceva scris de gennu regret nimic sau un nou inceput. Ceva idei? Dau funda. ...? (mai mult)
Ce e aia,, ziua izabelei,,? am vazut ca tot facebookul e cu aia
De ce viata e asa plictisitoare?
Vreau si eu sa stiu cum o cheama pe fata din videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=yjqP94-RRAY va rog daca stiti
Cum ar fi viata fara internet? http://bravonet.ro/blog/viata- fara- internet/2015/01/13/ Cine mai crede ca acest articol este pentru persoane mai triste decat se cred! Se pare ca adblock- ul trece...? (mai mult)
Nu v- aţi săturat să vedeţi articolele alea cu "Nostadamus preziceri pentru 2010/2011/2012/2013/2014/2015: începe al treilea război mondial"? De când am facebook tot văd. Oamenii chiar îşi dores...? (mai mult)
Cum explicati expresia,, Ce faci? As face da nu am pe cine sa ajut"?
Ce raspuns potrivit ai putea da la intrebarea " Cat ceri?"?
Heii, TPU. Am fost invitata sambata sa pictez niste copii pe fata la o petrecere aniversara la un loc de joaca. vreau sa fac si trucuri de magie si sa fiu imbracata in magician. Ce alte idei imi dati ...? (mai mult)
Cine e IZABELLA de care vorbeste peste tot? FUNDA!
Hei TPU am si eu nevoie de o uratura frumoasa si mai originala
Am fost invitat pe facebook la ziua Izabelei in Bucuresti la nu stu' ce restaurant. E de bine sau de rau? Am apasat pe "maybe". Ce ar trebui sa fac? Ce cadou pot sa ii cumpar Izabelei? E frumoasa?
Ce inseamna"A-ti pierde umbra"?
Ce nume merge cu Sofia? :)
Ce parere aveti ca s-a anulat ZIUA IZABELEI? Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Sunt baiat, am 16 ani, sunt indragostit. De ce naiba melodia asta m-a facut sa plang? https://www.youtube.com/watch?v=5sTJf7LvdAQ
M- am inscris la Romanii au Talent si am fost acceptat pe internet. am trimis o melodie cantata de mine ..eu sunt din Iasi iar cei de la Protv m- au sunat si mi- au spus sa ma prezint la preselectiiile...? (mai mult)
Voi va faceti sau aveti timp pentru citit?
A mai transportat cineva animalul de companie cu autocarul : din strainatate spre Romania sau invers? Cateua mea este de talie medie, aproape 11 kg, are carnet de sanatate si are cip/pasaport,...? (mai mult)
Cum e sa te muti in alta tara? S-a mutat cineva in Spania,Franta, Italia? Cum esti primit? E greu sa te adaptezi? ; D
Ştiţi cumva cât costă un tatuaj pe degetul inelar?
De unde chestia cu "nu ma bag man"?
Deci a aparut pe Facebook o chestie cu "Ziua Izabellei". Deci, care e faza si cine e aceasta Izabella?
Buna TPU. Oare e un defect asa de mare ca sunt baiat si scriu poezii?
Voi ce alegeti Orlando Bloom sau Justin Biber? Eu il pe Orlando... :)
De unde provin scamele¿ Stiu ca din aer, dar mai precis ce le produce?
Ce culoare avea la par Veronica Micle?
Ce inseamna Shiniaho?
Care tigari vi se par cele mai bune? sau ce tigari fumati? ps. nu incepeti cu 'lasa-te' si d'astea. multumesc!
Multi dintre ni avem modele, peroane care si vrem sa fim ca ele sau au anumite insusiri foarte bune pe care am vrea sa le avem si noi. Intrebarea mea este daca aveti anti- modele, persoane ca nu va...? (mai mult)
Nu sunt nebun, urmez un liceu cu tematica umanista si sunt stapan pe situatiile care mi se intampla: Astazi (12.01.2015), cand am intrat pe usa, dupa ce venisem de la liceu, primesc pe telefonul...? (mai mult)
Cand apare Naruto Shippuden The Last?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului