Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum ati aflat ca nu mai vedeti si ca va trebuie ochelari? in acel moment ce dioptrii ati avut?
Hey draga TPU.Am si eu o intrebare ledata de bratarile Loom Bands.Am vazut si eu saptamana asta la stiri ca, cumva ar fi cancerigene si ar aduce boli.Nu prea cred.Lamuriti- ma.Si mai am inca o intrebare....? (mai mult)
Ce anotimp va place cel mai mult? Cand sunteti nascuti?
De ce s-a schimbat Romtelecom si Cosmote in Telekom?
ADEVAR si Provocare : 1.Ce crezi ca apreciaza cel mai mult oamenii la tine si ce detesta cel mai mult? 2.Cate Kg. ai? 3.Cea mai penibila situatie in fata careia ai fost pus?
cineva care are chef de vorba pe diferite subiecte? :)
Ce este important pentru voi?
am o intrebare simpla; v-ați dorit sa aveți lucruri pe care le vedeți la prietenii vostri(ex:telefon fain, haine, orice)?
Am o problemuta.....Profersoara de romana mi- a spus sa strang bani pentru auxiliare si sa fac comanda. Dupa cateva zile dupa ce fac comanda...ma trezesc la scoala ca nu trebuia sa o fac.Ma ...? (mai mult)
Ati auzit poate multi dintre voi ca scuza cu migrena pentru a nu face sex a femeilor nu e reala pentru ca endorfinele ar inhiba durerea. Ati incercat vreodata acest remediu cand aveati migrene cumplite...? (mai mult)
Salut, asta e o intrebare pentru fete.Baieti cu barba si mustata vi se par neingrijiti? A inceput sa imi dea mustata de la 10 ani si mam gandid sa mi- a las si nici un comentariu nu imi va schimba parerea....? (mai mult)
Cate scoli si spitale se puteau construi cu banii din licentele Microsoft? Si cate biserici?
Sarmale sau mici ce preferati?
Are cineva idee care sunt originile lui Aurelian Temisan? Stiu ca nu conteaza, dar mereu m- am intrebat de ce este atat de inchis la ten. Totusi niciunde nu scrie ca si cum ar fi de etnie rroma. ...? (mai mult)
Chiar credeti ca Bendeac nu se va insura niciodata?
O sa va povestesc ceva ce mi s- a intamplat de mult timp. Este vorba despre o seara in care nu am putut dormi in nici un fel, parca a fost ceva ciudat, bizar s- a intamplat. M- a marcat foarte...? (mai mult)
Va place de Bendeac?
Am nevoie de putin ajutor :(. Nu stiu de ce, dar am o stare foarte ciudata si nu mai am incredere in mine deloc. Parca nu imi mai vine sa ma ridic din pat. Ma simt adeseori un om incompetent. Nu exagerez....? (mai mult)
Eu si sotia mea am primit viza catre Statele Unite...am vrea sa mergem acolo sa ne construim un viitor mai bun. Puteti sa ne recomandati un oras in care sa locuim? Adica...am cautat pe net orase dar nu...? (mai mult)
Ce cadou sa fac pentru ziua cuiva? :o
Pentru fete: 'gropiţa din obraz va plaxe la un baiat?
Care este rolul datei (01.01.20xx) in jurnal? Cu ce ajuta ea?
Ce inseamna o cronica de film? Am de facut ca tema una in format video, scris, audio, dar ce inseamna mai exact?
Hei, dacă filmul Twilight este cu vampiri, cum de nu am văzut "colț de vampir" în film, ca să zic așa :- j. Adică erau palizi și tot tacamul(nu dormeau și alt chestii pe care le "fac vampirii"...? (mai mult)
Intre Germania si SUA pe care o preferati si de ce?
Ce profesie doriti sa va realizati pe viitor?
:) As avea cateva intrebari pentru fanii kpop :D 1. Care e trupa voastra preferata de fete si baieti? 2. Ce alegeti dintre Zico sau P.O? 3. Infinite sau BTS? 4. Lay sau Tao? 5. Cine merge...? (mai mult)
Ce profil pentru facultate vi se pare mai bun Management sau Marketing?
Nu credeți ca sunt prea multe linguri si furculițe in lumea asta?
Voi pune niste intrebari, pe care as vrea, in special, sa le raspunda persoanele anume. Ceilalti isi pot da cu parerea daca doresc, desi nu gasesc rostul. Voi ( si eu, de fapt), "barbatii", ar trebui...? (mai mult)
Cand am iesit sa fumez, am vazut o lumina galbena pe cer care se misca, un avion normal nu emite asa lumina, ca o faclie care o vezi de la 20 de metri, pe urma dupa 3 4 min s- a facut albastra, a ...? (mai mult)
De ce băieții fac mişto de graşi?
"Trăiți" după această "zicală": nu exteriorul contează ci interiorul? Fiți sinceri. Eu sinceră să fiu nu. Pentru mine este important și fizicul. Don't judge me!
Cum as putea crea si eu ceva de genu http://zurizuri.chatango.com ? Funda
Astăzi fondatorul acestui site, Cătălin Teniţă, care ne- a găzduit cu generozitate, îşi serbează ziua de naştere. Vreau să- i urez un călduros la mulţi ani şi să- i mulţumesc pentru...? (mai mult)
Sall, TPU cainele meu a plecat de 3 ani... va mai fi vreo sansa sa il revad vreodata? Mereu ma rog la Dumnezeu sa mi- l deie in cale Acest caine mi- a intiparit o amprenta emotionala ce nu poate fi descrisa.:(...? (mai mult)
Cum se numesc oamenii aceia care lucreaza la banca? cei care stau la birouri si de exemplu te ajuta sa faci un imprumut sau iti dau informatii pentru a face un card. etc.
De ce nu pot visa? Adica visez dar foarte rar, o data la luna. Ce as putea face sa visez in fiecare noapte?
Ce inseamna pentru voi a fi un om fericit?
Bună ziua, îmi poate face cineva o listă cu alimente( fructe,legume etc) care să conțină fier,proteine,calciu, carbohidrați? Vă mulțumesc mult. FUNDĂ!
Hei! cine imi poate spune cum pot da block unei persoane pe whatsapp? (ma refer la aplicatie, am iph 5) multumesc mult!
Doar mie nu imi merge tumblr-ul?
Imi puteti da idei de melodii pentru un dans la bal dar care sa fie mai ritmate ca sa ne ajute mai bine sa creem miscarile dar sa nu fie foarte lungi! Dau funda va pup!
Ce inseamna blog? Sunteti de acord ca termenul de blog sa fie asociat cu tumblr? Ce parere aveti despre tumblr?
Ce ati alege daca ar fi sa plecati in strainatate: SUA sau o tara din Europa?
Cum ar putea afecta lumea inexistenţa concepţiilor de bine şi rău? (pe scurt: cum ar fi dacă binele şi răul nu ar exista?) Omul a fost/este bun sau rău? (Vreau o părere sinceră din partea voastră,...? (mai mult)
doresc sa ma ajutati si pe mine cu cv si anume : Cum pot devenii mai popular la mine in clasa? DAU FUNDA :D
Va e frica de moarte?
Ce parere aveti de persoanele care ii critica pe cei mici de inaltime?(sa critice inaltimeam nu altceva)
Ce parere aveți despre clinica Ominiclinic Iași? Detalii, va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!