Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ce ziceti fetelor, v-ar placea ca prietenul vostru sa va cante o melodie de dragoste ca baiatul asta aici? https://www.youtube.com/watch?v=4z8f4IERLWk
Hei voua vi se pare normal daca stati la o terasa cu o veche prietena pe care nu a- ti mai vazut- o de mult si la un moment dat apare o alta femeie complet straina si se pune la masa langa voi doar sa ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre lampile lava?
:) Ce parere aveti despre toata treaba asta cu spiritism, satanism, fantome, invocarea spiritelor etc...Sigur ati auzit o gramada de povesti de groaza, dar de ce avem noi, ca societate, nevoie...? (mai mult)
Ma vad nevoit sa va intreb pe voi, am intrebat si pe chat- uri dar doar, , tipic romanesc" : misto- uri. Nu imi ziceti de Google translate, ca nu traduce bine, nu se intelege! Ce inseamna...? (mai mult)
E adevarat ca daca mananci grepfruit si soia prelungesti durata vietii cu pana la 25 de ani? vreau un raspuns exact.
as vrea sa slabesc 2-3 kg. ce trebuie sa fac? FUNDA
Cum scot axul din motor al unei pompe de apa de la un SH125 an 2004 adica cel care are fuliile la cap? cum il scot?:-(
Ce inseamna Portocervo? Dau funda :)
Ce părere aveţi de aşa-zisele teste de inteligenţă? E relevant scorul obţinut, după părerea voastră?
Hei, TP! Puteti sa-mi spuneti cum sa fac un chat pe Facebook. Nu grup, CHAT.
Pentru cei care se uita la mireasa pentru fiul meu.Ce cuplu va place si vreti sa castige?:*
Ce parere aveti despre femeia aia penibila de pe Youtube,Claudia Catarig, care se filmeaza cantand si dansand? :))) Ceva mai penibil de atat eu n-am putut sa vad. :))
Am si eu o intrebare: Liftul de la Slanic Prahova a fost reparat, ca vreau sa ma duc joi pe acolo.
Cum sa fiu o fata cool de 12 ani?
Buna Maine ma tund si nu stiu cum sa ma tund am incercat pe parti mai scurt si in fata mai sus da nu imi iese cum sa spun la frizer sa-mi iasa calumea?
Cum va vedeti in viitor peste vreo 10 ani?
Ma cam plictisesc.voi ce faceti cand va plictisiti?
Unde pot pune anunturi pe site?
Daca ati fi un animal ce animal ati alege?
Dintre uleiul de argan, uneliul de cocos si cel de migdale, care este cel mai bun?
Buna, am si eu o poza pe care cineva si- a scris numele in multe locuri, nsutiu cum sa spun parca ar fi stampulat- o toata cu numele facut pe calculator, deci numele este scris in multe locuri pe poza,...? (mai mult)
Stiu ca este o intrebare foate idioata... Dar stie cineva un magazin cu figurine din anime- uri prin Torino sau Milano (Italia)? M- ai am doar doua saptamani in care sa gasesc unul, si chiar vreau doua...? (mai mult)
Când intru pe twitter îmi apare pagina de internet albastră[nu ecranul doamne ajută;) ] şi îi dau refresh la fel de la ce poate fi?
Ce fel de activitati ati face intr-o tabara cu voluntari de la Crucea Rosie?
Salut oameni buni. va rog sa ma ajutati in gasirea unui antivirus bun pentru calculatorul meu. nu stiu unde sa caut pe net. am inteles ca pot gasi si cu licenta pe 6 luni. multumesc. fundita garantat.
Anul asta o sa imi schimb buletinul. Vreau sa- i intreb pe cei ce au implinit 18 ani daca si- au schimbat semnatura cand au facut al 2- lea buletin. La 14 ani am facut o semnatura care acum nu prea...? (mai mult)
Am o problema, am 1.64 si 40 de kilograme si vreau sa ma ingras...mananc foarte mult dar tot nu ma ingras...ce vitamine sau pastile as putea sa iau si de unde? (baiat)
TPU! Nu stiu cum sa explic dar de multe ori vreau sa ies cu prietenii afara sa ne primblam (dar aceasta se inampla o data in saptamana deoarece prietenul meu traieste departe si cu alti prieteni este ...? (mai mult)
Acum aproximativ 5 luni de zile am cunoscut un barbat, cu care se preconiza, speram si asa parea ca voi cunoaste linistea si dragostea de care aveam atata nevoie. Nu a fost bine decat maxim o luna de...? (mai mult)
am si eu o intrebare: scoala de soferi e mai grea iarna? Ziua mea e pe 1 ianuarie si asta inseamna ca pica si iarna si in timpul scolii(clasa a 12- a la mate- info) cand trebuie sa ma pregatesc...? (mai mult)
Care este diferența între spray-ul paralizant și cel cu piper?
La Serviciu Asamblare Standard de la PC Garage se plateste in avans?
Buna! Ce parere aveti de site-ul www.deinteres.ucoz.ro?
Buna! :) Voi ce parere aveti despre Triunghiul Bermudelor?
Am gresit modelul de deblocare al ecranului de 10 ori. Cum procedez pentru al debloca?
Vreau si eu un card de bani ( Visa/Mastercard ), dar sunt minor. Imi poate da cineva un sfat cum sa fac rost?
Mi-am făcut altă adresă de e-mail cu care să mă pot loga fe facebook, dar mă pot loga şi cu vechea adresă. Ce pot face ca să nu mi se mai întâmple asta?
Salut,intr-o zi eram afara si vream sa ma intrec la viteza cu un prieten si m-am basit si nu stiu de ce am prins viteza mare, aveam un fel de nitro. Imi poate explica cineva ce s-a intamplat?
am nevoie urgent de ajutor, am cont pe TPU de cateva zile si nu stiu cum sa pun o intrebare pe TPU, acum pun intrebarea dupa site-ul Toti pentru unu dar nu e TPU, cine ma ajuta? PLS HELP :(
Hei TPU va rog sa ma ajutati ...de unde pot sa instalez hack-ul pentru aplicatia Kim Kardashian? Mersii mult funda.
imi spune carve de ce imi suiera franele la bicicleta am frane V-brake? va rog.
O pisică albă se urcă în pom. Cum se dă jos?
Se poate face pasaport la copil daca unu din parinte este plecat in strainatate? sau sa trimita dovada prin fax sau imail, daca da ce trebuie facut, va rog un raspuns concret, MULTUMESC
Cum pot sa-mi fac pe The slap cont? The Slap este blogul din desenul victoria in lumina reflectoarelor de pe NIKELDON
Mor aici! :'( Cum pot sa faca asa ceva? Voi ce parere aveti despre ei? Eu sincera sa fiu de cand am vazut asa ceva nu mai pot sa traiesc! https://www.facebook.com/photo.php?v=750458064996977
Cine imi poate spune cum este in Portugalia? Cine locuieste ori are rude.Cum este acolo invatamantul, limba este grea de invatat? Cat mai multe detalii.
Dau funda primei persoane si vot celorlalte persoane care se inregistreaza pe onedrive de pe acest link: https://onedrive.live.com/? invref=ae7fecedeabefa1d&invsrc=90 OneDrive(SkyDrive) e un spatiu...? (mai mult)
Ce sfaturi i-ati da unui baiat ce vrea sa se sinucida?
Deci, am un prieten retardat. Sau eu sunt retardat. La munca la el, x si y, muncesc 2 zile cu 2 zile. x a muncit marti si miercuri, y a muncit joi, x a muncit vineri in locul lui y, sambata a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)