Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre acest mouse e bun? http://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/dragon-war/phantom-ele-g4-black/
Cate/ce limbi straine vorbiti fluent?
Este obligatoriu sa pun categoria 'Conversatii' la fiecare întrebare sau sa pun la ce categorie e normal?
Se pot sterge intrebarile puse pe TPU? Cum?
Aş dori să devin reprezentantă la Avon, dar am câteva întrebări. 1. Cum dau banii primiţi pe comandă? Adică, îi trimit prin poştă, sau cum? :)) 2. Dacă am sub 18 ani trebuie să fac ...? (mai mult)
Cum sa imi dau seama daca cineva ma vrea pentru ceea ce sunt sau pentru ceea ce am?
În curând e ziua mea, şi mi- o fac acasă. Aveţi ceva idei de jocuri ca să nu ne plictisim? Sau. Ce am putea face ca să nu ne plictisim? Şi am nevoie şi de câteva farse pe care să le pregătesc...? (mai mult)
Eu am cont la raiffeisen, daca sediul unde mi- am facut cont nu are program sambata, atunci operatiunea unui transfer de bani nu este activata (procesata) sambata? Sau nu conteaza, si alte banci raiffeisen...? (mai mult)
Buna cum va merge? Sper ca va merge bine ca mie nu asa de bine sa va spun si de ce:Vreau sa fug de acasa.M- am saturat de viata mea mama e insuportabila am ajuns sa o urasc fiindca nu ma lasa sa fac nimic...? (mai mult)
Va vine sa credeti, filmuletele astea sunt din Rusia https://www.youtube.com/watch?v=DEU-rh6Py2U
Hahahahahahaha,nu vi se pare amuzant? Eu nu mai pot de ras. =)))))) Mai dati-mi filmulete amuzante pe youtube. https://www.youtube.com/watch?v=s7dxJp-csCU
Salutare. stie careva un site bun a gasi perechea, jumatatea ta.Pt ca eu nu mai stiu ce sait e bun. NU gasesc nici siteul nici jumatatea
Cei care ati facut scoala de soferi,cum a fost cu analizele medicale? ce analize sunt, se poate pica la examenul medical?
Stie cineva unde pot gasi desenele Casa Foster Pentru Prieteni Imaginari? Pe internet se mai gasesc doar 2 episoade.
Cum pot sa aflu nnr. de telefon care ma apeleaza cu nr. ascuns? exista o aplicatie pentru asta?
Salut, am si eu o problema cu ask.ul, eu cam injur lumea pe acolo si mi- au suspendat contul si mi- e urat sa fac altul pentru ca aveam cam multe aprecieri. Stiti cumva cam cat timp sta suspendat sau...? (mai mult)
Astazi m- am culcat la ora 00:00 si am adormit la ora 1:30. desi imi consum energia prin sport de o saptamana incoace nu pot dormi mai mult de 5 ore ceea ce ma ingreuneaza in viata zilnica si...? (mai mult)
Stiti cumva daca in Romania se difuzeaza Teen choice awards anul acesta? In SUA stiu ca este pe 10 august. Multumesc anticipat!
în România, pirateria este sau nu ilegală?
Am nevoie de site-uri in care se fac schimb de voturi!
As vrea sa va intreb, daca am 15 ani; 1, 53 m si 45 kg, sunt grasa?
BunAA TPU! Unde pot gasi un horoscop cat de cat adevarat?
Vreau sa ma invat sa vorbesc fraceza liber ca si cum vorbesc romana? Pun fundita pentru cele mai bune raspunsuri!
Colegiul National Spiru-Haret din Bucuresti are toate clasele(1-12)? Funda
Vi s-a intamplat sa regretati mult o fapta/decizie care v-a influentat viata intr-un anume mod?
Este nepoliticos sa nu-ti dai ochelarii de soare jos de la ochi atunci cand te intalnesti pentru prima data cu cineva?
As vrea sa vad niste vedete goale dar sa nu fie facaturi va rog - Inna - Ruby - Lora - Andra Selena Gomez Si daca mai stiti alte vedete fane sa- mi trimiteti lingul va rog frumos dau funda si...? (mai mult)
Voua care fete vi se par mai dragute? Cele mai micute sau cele inalte? Vreau raspunsuri doar de la baieti si sa argumentati. :)
Care este labuta norocoasa la iepure? Cea din fata sau cea din spate? Conteaza daca este cea din stanga sau cea din dreapta? Argumentati. Dau Funda
A revenit curentul "emo"? Vad numai adolescenti cu bretoane-n ochi, par colorat, pierce-uri si tigara-n bot. Care-i faza? Ce parere aveti despre copilasii astia?
Un snur rosu prins la mana, te scapa de deochi?
Stiti cumva un site cu semne de plictiseala?
Ce sunt "cart-urile" din televiziuni? Puteti sa imi spuneti mai detaliat? Multumesc.
Vă salut. Am problem cu autentificare de messenger pe telefoane mobile. Îmi spune că username s- au parola este incorectă dar pe e- mail pot să mă conectez fără nicio problemă. Aveţi idee dacă...? (mai mult)
Din cand in cand, rar, am stai de melancolie si ma gandesc involuntar la anumite perioade frumoase din adolescenta mea cand totul era frumos si viata era inca ușoară. In astfel...? (mai mult)
Cum se fac CD-urile cu melodii?
Daca ii dau cuiva urmarire, aceea persoana va vedea la notificari?
Voi faceti gimnastica de dimineata? zilnic,sau nu? si ce miscari, exercitii? FUNDITA!
Salutare, am asa o mica dilema, haha, deci sunt 2 baieti, in ultimul timp comunic cu ei des si imi plac de ambii in acelasi timp. Sa fie unul A si altul B, cu A am inceput a comunica de prin iunie...? (mai mult)
Salut tuturor de pe TPU, as dori sa va exprimati parerea cu privevire la art acesta http://gandeste.org/general/medicamente- care- ucid/25150 daca aveti si alte articole de acest gen as dori sa le postati...? (mai mult)
Cum te-ai descrie intr-un singur cuvant?
De ce pe unii ii apuca plansul cand descanta? ce se intampla? (nu stiu ce categorie sa aleg :)) )
Salut mai sunt 7 zile pana in 16 august cand trebuie sa merg la o nunta, eu de abia astept si nu stiu ce sa fac sa imi treaca timpul mai repede.
Am nevoie de semnul alchimic pentru copac. Daca bine am gasit, este format din semnul pamantului+ semnul semintei. Am nevoie de semnul pentru samanta (seed). As dori site- ul sau ce intermediu gasiti...? (mai mult)
Heyy TPU :***am o intrebare:cum pot sa fac imaginea mai mare la desenatori.ro? FUNDA!
Recent m- am intors din vacanta de la rudele mele care locuiesc intr- un orasel mic unde toata lumea cunoaste pe toata lumea (eu il numesc sat:)) ) din Rep.Moldova. Nedumerirea mea este in ...? (mai mult)
Hey, Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa fac cadou unui prieten foarte drag, si am gasit si o idee, m- am gandit la o cana personalizata. Dar nu orice cana, Acea cana vreau sa fie plina de scris,...? (mai mult)
Am o problema legata de contul meu de facebook, sper sa sune cuiva cunoscut. Nu stiu exact cum sa formulez, sa zicem ca ora la care se trimite un mesaj catre cineva, e cu totul alta decat cea reala, ...? (mai mult)
Cine face schimb de voturi pe facebook sa ma caute!
Http://lh5.ggpht.com/-6rY7q3WHgn0/S_4fTpm8pWI/AAAAAAAALtY/6z9OxXswyE4/MD-monogramma-tattoo2.jpg În ce zonă aș putea să-mi fac acest tatuaj? NU AM NICI O IDEE, VĂ ROG, PUȚIN AJUTOR!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a