Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna pentru voi adolescenta...cum o descrieti? Cel mai rapid si bun raspuns are funda!
Stiti un cuvant derivat care sa se termine in sufixul "-jor"? Am stat o gramada sa ma gandesc si tot n-am gasit.:))
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama de la zewa?:D funda!
Ce facultate as putea urma(st intr'a 11-a A), avand in vedere ca ador filosofia(desi n'am facut niciodata la scoala), imi place romana:-?, dar observ ca ma pricep biiine la partea reala(mate/fizica/info)-ma...? (mai mult)
De unde pot sa descarc in romana cartile "eragon" si de unde pot descarca filmele. Plz! Funda!
Am inceput sa joc Perfect World si nu pot sa imi dau seama cum pot face rost si eu de rochii, bluzite mai dragute etc... nu armuri, se iau de pe internet, in joc sau trebuie sa faci ceva anume? Cam? (mai mult)
Am cateva "specimene" la mine in clasa care se penseaza, se epileaza pe maini, pe picioare, isi dau cu lac din acela transparent pe unghii(cica arata bine)... unii isi dau si cu fond de ten. Si de multe? (mai mult)
Ce prefereti, sa fiti mintiti frumos, sau sa vi sa spuna verde in fata?
Ce defecte aveti?
Va rog imi dati niste programe online de modificat poze/desenat? ^^ Ceva gen SumoPaint...si daca vreti sa le si descrieti...(dau findita/fundoi/funda cum vreti voi sa o numiti)
As vrea si eu un joc multiplayer daca e posibil urgent ca dau steluta
Cum va caracterizati?
Ati jucat Shaiya? ce credeti despre acest joc si ce nu va place la el? Merita jucat? plz daca puteti detalii despre joc :)
Am ochii putin micuti... Cum sa ma machez sa dau impresia ca sunt mai mari? funnddDDDddaa; x
Imi spuneti si mie ce trebuie sa contina un curriculum vitae la un elev?
De unde downloadez fifa07 full free? si cum il instalez? 2 funde
Ce sarbatoare se apropie? Cine stie funda!
Ce materie preda profesorul/profesoara vostru/voastra preferat/a?
Beau in jur de 3 (200 ml) cani de ceai verde pe zi, fara zahar, miere sau indulcitor si-am observat ca ma doare stomacul destul de rau, doar dimineata. E normal, mai ales ca nu-mi afecteaza apetitul...? (mai mult)
Sunt pasiuonati de fotografie pe aici? mici fotografi? sau poate chiar profesionisti?
Cum aș putea face un jurnal special de mână, cam ce materiale, cum să fac?
Servuss, imi spuneti va rog si mie cum se fac bratariile acelea din ata? Am vazut ca toata lumea are din alea.Si chiar mi se par ceva fain, doar ca nu tiu cum se fac? Imi spuneti si mie, va rog? Sau...? (mai mult)
Buna, Am o relatie de 2 ani si cateva luni cu un barbat pe care-l iubesc si ma iubeste, avem ganduri serioase, doar ca parintii lui, mai exact tatal lui, e un om foarte dificil si face niste glume...? (mai mult)
Cui nu-i place in Romania sa plece in alte tari, aveti ceva impotriva? daca nu sa nu va mai aud ca aia nu e buna, aia nu e buna, ce e aici sat fara stapin?
Imi dati si mie niste idei pentru o petrecere de halloween?:) am niste idei dar vreau sa vad daca mai exista ceva la care nu m-am gandit:">. si vreau sa mentionez ca m-am gandit sa combin halloweenu cu...? (mai mult)
Cine imi da teme de samsung coroboy care se deschide in sus
Cum mi-as putea convinge o prietena sa mearga la dentistul scolii :):-/ vreau din proprie experienta sau sfaturi, nu de pe site-uri :P ThX TPU
Pentru cei care au cont pe Animezup:X.Cumpot sa postez un fic?;;)Vreau toate detaliile;)) Fundita
Astazi a fost cea mai urata zi din viata mea! Mama mea vrea sa ma imbrac gros pentru ca crede ca racesc.Si eu mi-am luat uniforma pe dedesubt un maieu si o geaca de piele.Si vroia sa-mi iau...? (mai mult)
Cum afli daca ai farmece sau vraji facute? va rog nu rasp la misto
Salut intrebarea e pentru cei care joaca cs cine stie dc nu pot intra pe servere imi scrie serve is not fund la toate si cum pot rezolva asta?
Pana la urma Bieber traieste sau nu? Uita-ti motivul pentru. care am pus intrebarea http://www.youtube.com/watch?v=t0KNXr349gY
Daca sunteti cls a 6-a si v-a dat test la geometrie plss spuneti-mi si mie in mare cam cu ce v-a dat. funda:)
Ce temperatura aveti momentan in camera; eu 22.0 grade Celsius!
Cine ma poate ajuta cu o intrebare putin cam grea:Pocait, ce inseamna?
Ma ajutati si pe mine plzz.cum se rezolva problema...suma a doua nr prime este 99. aflati nr, scuze dar nu sunt buna deloc la mate.mersi!
De obicei, toate sucurile energizante pe langa cofeina si multe vitamine, mai contine si taurina. Ce este aceea? Si din ce se extrage?
De ceva vreme am o problema cu download-ul, intru pe site-ul de pe care descarc mereu cu viteza mare, dau sa descarc de exemplu, un film, ca la astea intalnesc mai des aceasta problema, incepe sa descarce...? (mai mult)
Buna legat de bile care cresc in apa cat costa, si de unde le pot lua si sa fie din Bucuresti findca nu stau la fundul satului. DAU FUNDA
Am o nelamurire. Am terminat o facultate la taxa (3 ani) si un master la buget (2 ani). Vreau sa dau la o a doua facultate. Daca intru la buget, am voie sa raman, sau sunt obligata sa o platesc...? (mai mult)
Salut, zicetim va rog, mai multe site-uri cu trucuri pentru windows?
Salutare tuturor.am si eu o intrebare.sunt nou pe TPU. ce trebuie sa fac pentru a putea vorbi la "Discuta Live!"? multumesc anticipat :D
Daca ai avea doar 24 de ore sa cheltui $500.000 dupa care nu te-ai mai putea atinge de un cent, pe ce i-ai cheltuii? http://www.muzica-sentimentala.com Funda pentru cel mai original raspuns
Bunaaa, cum sa incep am mancat ceva cam mult la masa si ma doare ingrozitor stomacul va rooogg ziceti-mi ceva o pastila sau cum sa stau ce sa fac sa nu ma mai doara asa de rau plzz...astept rasp urgent.? (mai mult)
Vreau un sfat. nu stiu ce sa fac. sa lupt pentru ceea ce imi doresc sau sa trm cu viata.:-? chestia e. ca de la o vreme nu mai stiu sa fac alceva decat sa plang.[amintesc am aproape 14 ani.:(]
Deci e cam complicat...eu cand ma rog la Dn-zeu seara a2a zi nu-mi prea merge bine, in sens ca ori iau o nota proasta, ori ma cert cu cineva.ciudat e, ca in zilele in care omit sa ma rog, imi merge? (mai mult)
Am o intrebare! In clasa la mine e o fata pe care o plac si cred ca ma place si ea pe mine dar cand vorbim nu prea stiu despre ce sa zic, in afara de "buna" si "ce mai faci" nu mai stiu nimic. Ce sa zic?...? (mai mult)
Aveti idei de porecle?
Sunt blonda si am ochii verzi. ce macheaj m`ar avantaja?!; x funndddDDDdda; x
Cum devii expert TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!