Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Care e artista/artistul vostru preferata/preferat?
As vrea sa-mi surprind iubitul la cateva zile cu cate o surpriza mica... ati facut astfel de gesturi?
La ce foloseste functia "Blocheaza utilizator" pe hi5?
Am privit lady gaga paparazzi, intr-un clip o arata cu par roz pe un cal alb cu buline iar in altul n-o arata De ce?
Ziceti-mi si mie cum pot pe IMVU sa sterg "Guest" din fata numelui. Am cautat la pagina mea web, la profil si cand am dat click pe "Remove Guest from name" da nu a dat nici un rezultat....? (mai mult)
Ce inseamna de fapt jb? Justin Bieber or Jonas Brothers?
Farmville cash fara bani stiti un mod functional si fara cheat engine? care va mers?
Am constatat ceva:noi cind trecem in nefiinta trebuie sa stim gramatica sau o gramatica mai (pragmatica)uitati-va la intrebarile mele si minunativa de mine si de alti puturosi care in loc sa puna tara pe...? (mai mult)
Aveti postere pe pereti? cu cine?
Cateodata nu inteleg adolescentii aceia "emo". Nu inteleg ce vor sa demonstreze ei prin frizuri ciudate sa fie inchisi in ei sau sa se taie pe maini... Se zice ca nu-s intelesi dar totusi ce vor sa dovedeasca?? (mai mult)
:D Cum se face un hyperlink?;;) Thx!
V-ati gasit prietenul/prietena cea mai buna? Cum?
Ce-mi puteti spune de balul bobocilor? dar de acel concurs de miss?:s.sunt boboaca si de.curiozitatea:)
Nu stiu cui sa ii dau fundita! http://www.TPU.ro/conversatii/daca-ghiciti-in-ce-retea-de-telefonie-mobila-sunt-eu-primiti-fundita/ am de ales intre ADIvreaFUNDITA si cezar.normal ar trebui sa i-o dau lu...? (mai mult)
De ce fetelor sunteti atrase de baieti mari duri care va fac in toate felurile si voi cu gurita voastra ziceti ca v-ati certat si ca v-a dat afara din casa dar totusi va intoarceti la ei? Cei buni si care...? (mai mult)
Aici se vede cultura Romanului avem toti intrebari la care nu avem raspunsul si cautam raspunsul la altii si daca raspund favorabil spunem ca avem dreptate nu,? mi-e rusine
De unde pot sa fac si eu rost de cheite pentru cercei, fimo, etc? materiale pentru confectionare bijuterii:D sunt din bucuresti si as vrea sa-mi spuneti un magazin.nu am incredere sa comand de pe net:Dmultumesc...? (mai mult)
Justin bieber lovit de o sticla de apa pe scena in mai multe variante =)) http://www.youtube.com/watch?v=FMRg11hQLds http://www.youtube.com/watch?v=9wO6bQd20KU http://www.youtube.com/watch?v=9wO6bQd20KU Ultima...? (mai mult)
Cine raspunde la intrebarea asta are un fluture, molie sau medali e ce vrea el:De ce DUMNEZEU ne adat doua urechi si o singura gura?
Natura ne a dat o singura metoda de comunicare gura. Dar si mainile sunt folosite, dar de surdomuti.Noi folosim degetele? De ce?
De ce socializeaza lumea pe astfel de site uri sunt singuri sau nu au tupeu sa vada omul in fata? Raspunde ti inteligentilor.
Am si eu o intrebare: cine este cu adevarat justin bieber, ma refer la personalitatea lui.acum numai de el dau pe orice site intru si sunt curioasa in aceasta privinta:-? am auzit ca este rasfatat, si...? (mai mult)
Cui ii place Zack ai Cody? Care este preferetul vostru? FUNDITSAAAAAAAA:*:*
Hey! Numele meu este Oana, am 13 ani si sunt din Iasi... Zau ca in ultimele zile nu mai am cu cine vorbi:| Cineva interesat? :)
de curand mi-am facut cont pe acest site pentru ca am nevoie de parerile voastre. il iubesc mult pe un baiat dar din cate observ el ma considera doar o prietena dar se comporta foarte frumos cu...? (mai mult)
Povesteste-mi ceva interesant. :)
De unde pot downloada concertu' lu michale jackson la bucuresti?
Cum intru in sims 2? mi l-am descarcat si imi arata tot cu creeaza caracter si nu stiu cum sa intru de adevaratelea in joc... apropo.imi puteti spune de unde pot descarca si sims 3?
Eu cu cine vorbesc in seara asta?
Unde pot gasi si eu subtitrarea in limba romana a filmului 2h37? Multumesc! :)
Hey stiti cumva mai multe site-uri romanesti de shuzi: Globe ' Etnies. din romania? in afara de bmxmagazin.ro si shop.u-man.ro ca nu mi-au placut modelele...sincer as vrea neaparat un model Globe: din? (mai mult)
Buna TPU...As vrea sa va caracterizati in cateva randuri.Despre voi.Cine sunteti, etc.Doresc sa va cunosc mai bine.Va prezint caracterizarea mea in cateva randuri.Eu ma numesc Diana, am 13 ani.Imi traiesc? (mai mult)
Ceva modele de diploma ca si aceasta:http://img402.imageshack.us/i/diplomao.png/ imi dati... da nu sa fie pentru mama ...ci pentru orice numai sa nu fie scrise. funda
Sfat pls: in ultima vreme am observat ca m-am schimbat foarte mult, in sensul ca a inceput sa "vorbeasca gura fara mine". am inceput sa barfesc, sa mint...si nu stiu chiar nu imi place sa fac aceste lucruri? (mai mult)
Vi se pare corect ca oamenii sa va judece daca ati gresit? Eu urasc persoanele care ma judeca. Nici macar nu ma cunosc foarte bine.
Ajutoooor. mi-a intrat un gandac in baie. Cu ce pot sa dau ca sa moare am dat cu deodorant si bunicamea a pus niste domestos urgent ajutooor...
Cum vedeti voi universul?
Credeti ca sfarsitul lumii se apropie avand in vedere societatea de astazi?
Imi spune si mie cineva verbele REGULATE in engleza? FUNDA celui mai bun rasp:)
Pot sa adaug prieteni la jocul Lady Popular? daca se poate, cum?:D
Va intreb: Exista oare vreun video care sa ma invete sa dansez pe muzica populara? SARBA mai exact. Pentru ca habar nu am, insa nici nu ma pasioneaza prea tare. Dar asa pentru cultura mea generala...? (mai mult)
Ce ati face daca ati castiga la loto?
Ce se da la admitere la Liceul Pedagogic din Bucuresti [Elena Cuza] :);;)? FUNDA!:P
Ce s-a dat la admitere la liceul pedagogic Elena Cuza din Bucuresti?;;)
Sa nu iti strici vederea. ce trebuie sa faci? adica atunci cand stai la PC sau TV cum poti sa te protejezi?
Ce multa lume obsedata de Justin Bieber!:)
Ce filme horror stiti? Cat mai multe ca vreau sa ma apuc sa vizionez acest gen de filme! Multumesc anticipat!
Stie cineva de unde pot lua gifuri dau funda.Multam.
Cine stie un site de muzica care afisaza data aparitiei(melodiei)? ex Anda adam -Nuj ce (21.08.2010) ceva de genu
Asteptati scoala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!