Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva cum pot sa-mi sterg contul de pe okazii.ro?
am si eu o intrebare, la sims 2 se instaleaza toate pachetele (Sims 2 University, Sims 2 Nightlife etc) si se ataseaza la the sims 2 sau nu se pot atasa? daca da imi puteti explica si mie cum sa...? (mai mult)
Ce inaltime are Andreea Antonescu;;)?
Ati copiat la bac? cum a fost experienta bacalaureatului?
Cine e fan smiley? vreau si eu noutati ceva despre el sau ce melodie de-a lui va place cel mai mult... orice fundita:*
Ce ati face daca l-ati avea pe Justin Bieber in fata voastra?{cat mai multe pareri, pls}
Ce parere aveti despre fetele care poarta ochelari? foarte sincer...
As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari...? (mai mult)
E adevarat ca daca broasca depune ouale in apa exista riscul ca puii din ele sa moara? eu am o broasca testoasa si are apa la temperatura potrivita cu pietre si nisip chiar se poate intampla asa ceva?
Cum iti dai seama daca un om minte?
De ce nu-mi apare intrebarea?:(
Care e tara voastra preferata de pe fiecare continent? Dau si funda.
Niste tipuri de frizuri pentru par mediu? De preferat "freza ciufulita".
Cum sa nu ma mai scarpin, pentru ca am varsat de vant si daca ma scarpin raman cu semne. ziceti-mi niste metode sa nu ma mai scarpin...va rog Multumesc
Sunt fotbalist si fac parte dintr-o echipa cu multi "nebuni". Incerc sa ii calmez dar de cele mai multe ori nu imi iese. Pentru greselile lor platim noi ceilalti.Cum as putea sa ii potolesc? ...? (mai mult)
Cum a fost primul sarut?:) Cand s. a petrecut?:) Unde? Ce ai simtit? Cat a durat?(sec, min)
Ce inseamna tehe?
Buna am o intrebare care joaca browser-ul game "The Wrestling Game"? chiar daca n sunteti multi(macar 2 sa fiti)
Buna! Voi credeti in fantome?
Ce fata imi face cea mai frumoasa declaratie de dragoste ii ofer Raspuns si un :*din partea mea!:))
Ce va amuza cel mai tare?
Ar trebui anulat Vechiul testament? Sau Noul testament? Sunt chestii care nu concorda, dumnezeu spune sa-i iei viata celui care ucide, dar Iisus spune ca este mai bine sa ierti. V-as ramane profund indatorat...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un id. Puteti sa imi dati niste variante.Sa fie cu Andreea. Funda
Ce tari au iesit deja din criza?
Am o intrebare in legatura cu jocul Lady popular : cand vreau sa imi creez un cont, imi cere un cod promotional. Ce fel de cod trebuie scris acolo? :-?
Cum pot sa aduc mai multi prieteni pe lockerz ca sa fiu z-list? Cine vrea invitatie? Ma ajuta cineva?
Cui ii place de Sterling Knight?
Sal am primit si eu o broasca testoasa de balta si azi dimineata mi-a facut 11 oua ce masuri trebuie sa iau pentru a ajuta ca toate ouale sa imi dea cate un pui dragalas si sanatos? nu vreau sa se intample...? (mai mult)
Care sunt emisiunile voastre favorite?
E greu sa inveti sa canti la chitara?
cine a fost eliminat la nora pentru mama 4 aseara in 18 iunie?
Buna' Am nevoie de cele mai amuzante poezioare, nu conteaza de care., pot fi si de dragoste, important este sa fie scurte si la obiect.Cine imi spune cele mai multe va primi in dar fundita. Mersi anticipat...? (mai mult)
Ce inseamna hetero?
Ziceti niste filme de comedie si sa fie cat mai noi 2009-2010 sau de groaza tot aparute in 2009-2010 funda pentru cele mai bune raspunsuri.
Ce parere aveti despre aceasta criza?
Dau fuditza$$$$$$$$$$$$$$! Buna! Vreau si eu sa imi dati niste ideei, imi fac o noua adresa de mess si nu stiu ce porecle sa imi pun numele meu este Bianca Elena dar mai nimeni nu imi spune Bianca toti...? (mai mult)
As vrea sa va intreb cum se numeste si de cine e cantata melodia de la reclama cu orange prepay CEA CU CAINELE DUPA CARE ALEARGA ACEL BARBAT caci vreau sa o descarc!
Am o Interbare : Expertii De ce nu mai posteaza Intrebari... Uneori Intru pE site Si ZIc IAR nu e "nimic Interesant Pe TPU!" De ce? Pentru ca Unii expERTi...Nu mai posteaza Intrebari Asa ca... Partydul? (mai mult)
Am un mouse X7 pentru gaming, are butoanele laterale care, se presupune, ca ar trebui sa ma intoarca la 180 grade cand apas pe el... dar nu e asa. Cine stie ce trebuie sa scriu in consola, sau ceva? (mai mult)
Hey :d.sunt din suceava si as dori sa ma transfer la un liceu in bucuresti in clasa a 11 `a.as dori sa stiu daca acest lucru este posibil tinand cont ca am am avut nota scazuta la purtare din cauza absentelor....? (mai mult)
Uitati aici un numar de telefon care ma streseaza si nu stiu cine e iar cannd sun imi da ocupat.0758376152.Daca aflati cine e sau macar daca e fata sau baiat (in caz ca va raspunde)spuneti-mi si mie...? (mai mult)
Dc nu merge lady popular imi apare: Unknown column 'a.vacation_payed' in 'field list' at /home/vhosts/game.ladypopular/core/DataBase.class.php(137) on FriPMCESTE_CEST2010+02:00E
Heii.,.,. vreau si eu cat mai multe detalii despre liceul ion creanga.(stiinte ale naturii:D).
Re! Mi'am instalat windows'ul si nu am sunet. Am instalt Realtek Ac97 (il instalam si inainte si mergea). Totul e ok! imi arata ca sa instalat dar uneori apare ceva de genu"must install buss driver...? (mai mult)
Ce cantareti talentati din america mai sunt in afara de demi lovato, miley cyrus, jonas brother, ashley tisdale si selena gomez?
Cine doreste sa stie cum sa faca server privat Metin2, cum sa seteze nivelul maxim 127 la el, cum sa puna un NPC care da G, P, Cal, Nivel, cine vrea client metin2 modificat superb, monstri noi, ...? (mai mult)
Am 20 de ani si sunt studenta.As dori sa va intreb parerea voastra in legatura cu problema pe care o am. Dar vreau pareri serioase si sincere Am avut o relatie de 3 ani cu C. Am fost foarte fericiti...? (mai mult)
Cum credeti ca se poate trece cu usurinta peste mai multe dezamagiri(in general), sa uiti mai usor, si sa-ti schimbi modul de a vedea viata in acelasi timp? e greu sa vezi totu` numai in roz? ca mie...? (mai mult)
Am 14 ani si marimea penisului de 8 cm, eu cred ca este cam mic, dar astept si parerile voastre?
S-a deschissss water tineretului? /:) e adevarat sau e doar un zvon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?