Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
De unde pot da fundita?:D
Il plac mult de tot.Problema e ca nu prea ne vdm.Sta mult seara pe mess dar nu-mi da decat un buzz si atat.Cum sa intru cu el in vorba fara sa creada ca-s disperata? fundita pentru cel mai bun sfat
Pe o scara de la 1 la 10, cam cat va place limba romana(materia)?
Cum se joaca popmundo? trebuie sa il downloadezi sau joci online?
Am postat si eu o intrebare ca anonim, sm cautat-o peste tot dar nu o gasesc nicaieri, stie cineva de ce?
Fiti atenti intr-o seara am visat ca stau in zapada si ma uitam linistit si fericit la cineva care fotografia peisaju alb si frumos care stie sa-mi spuna ce inseamna asta dar o ce inseamna cand visezi o...? (mai mult)
Hey eu vreau sa ma loghez pe siteul MileyWorld dar zice ca trebuie sa dai bani! E chiar adevarat? si trebuei sa dai bai avevarati? Si pe FooPets, cum se face FooDolars? {{Dau Fundit'zzza}}!
Stiti pe cineva care inchireaza un apartament sau o garsoniera in Constanta? Multumesc!
Pe ce vedeta v-ar placea sa-l/s-o aveti ca iubit/iubita?
As dori sa ma casatoresc curand, insa banii sunt o problema...intrebarea mea este: cum vedeti voi o nunta originala sau mai bine zis altfel(hainute, loc, biserica, invitati etc.)?
De care dintre baietii de la neata` va plc mai mult? de razvan sau de dani? si de ce?
Va place melodia?;;):> http://www.youtube.com/watch?v=8aF9_JtKhPc&feature=related fundita:>
Hi! Stiti cumva cand se fac inscrierile la liceu?
Cine stie melodia de aici : http://www.youtube.com/watch?v=wNOJGq27cwc?
Vreau si o porecle va rog :) cat mai multe si cat mai hazlii
Ce urat e afara :( La mine e cam frig si innorat :(( La voi cum e? Vreau sa fie iar cald ca acum o saptamanaaaa.Parca trebuia sa vina vara...:(
:D Ce faceti? Eu una de-abia astept vacanta! :)) M-am saturat de scoala, de trezit devreme etc. Voi vreti sa vina vacanta? :-> Cum aveti de gand sa va petreceti cele 3 luni de vara?
Incerc sa inteleg un lucru: care este motivul pentru care se inseala(fie ca este vorba de o aventura fie de o relatie mai indelungata)de ce daca cu totii stim ca e gresit o facem iar dupa ne asteptam ca...? (mai mult)
Cat costa o bratara de argint pentru baieti?
Mami vrea sa imi cumpere cartela de vodafone.Desi am de cosmote si orange. spuneti-mi ce sa fac sa imi cumpar.Care este mai favorabila cea de cosmote si orange sau de vodafone
Care va place mai mult sims 2 sau sims 3 si de ce?
Voi credeti in fantome? eu nu cred! sunt doar niste inventi deci nu exista fantome ce draq suntem atat de prosti sa credem ca exista cei de la discovery prea exagereaza, sunt trucaje asta poate face...? (mai mult)
Salutare cum pot face sa-mi mearga warcraft 3 dupa ce l-am nstalat ca-mi cere cd-key ca un preten are dar nu vrea sa-mi dea cica sunt doua programe dar sa sttiti ca vreau tot in intrebarea asta sa mai spun...? (mai mult)
Salut am descarcat metin2 gx private server l-am instalat dar dupa instalare am vrut sa intru in el si imi da o eroare.(The application failed to initialize ini properly (0xc0000135). Click on OK to terminate...? (mai mult)
Ce inseamna "bd" ca o fata la sfarsitul conversatiei mi-a zis asa nb:x:x.Deci?
Dar pana la urma urmelor exista si alte institutii internationale de unde Romania ar putea lua imprumuturi, nu doar FMI? de ce nu renuntam complet la FMI si ne orientam spre altele? probabil am plati o...? (mai mult)
Heyy am descarcat si eu un documentar de pe youtube si cand sa ma uit la el. l-am deschis in bs player si nu merge nici sunetul nici subitrarea si am cautat subtitrare pe net si i.am dat si la bs player...? (mai mult)
Stiti statusuri de copilarie? Vreau si eu cateva exemple va rog.
As avea nevoie de un mic sfat... ce spuneti? http://www.vivasdent.ro/images/bijuterii.png (bijuterie dentara) sa imi pun si eu? are cineva de pe aici? m-ar putea sfatui in vreun fel?
Din ce melodie fac parte aceste strofe: Cînd la geamuri se arată rîndunica sora lui, sabia îl face flaut în bătaia vîntului, pentru averea lui de stele poartă cel mai drept război, nici o forţă...? (mai mult)
Ati auzit de Michio Kaku? A scris "Fizica imposibilului" si cica in carte scrie ca mai incolo vom trece prin ziduri, o sa avem nave care merg mai repede ca viteza luminii, ca o sa mutam lucruri cu ajutoril...? (mai mult)
Am si eu o problema. una mai dificilaa... Discut cu O fata, pe care o plac si la fel si ea e multumita de mine(momentan). dar e chestia ca ea nu are decat 17 ani, parinti eii nu o lase sa discute cu vreun? (mai mult)
Peste 2 saptamani ma duc in Costanta sa imi i.au rochie de banchet. vreau ceva de genu baby doll... cine stie magazine unde as putea gasi rochii? dati-mi numele lor sau pe unde se afla multumesc. ? (mai mult)
Ce ne facem cu vremea asta urata?:( In niciun weekend nu pot sa ies si eu undeva sa ma relaxez ca ploua intr-una. Voi ce faceti cand vremea e nefavorabila?:D
Aceasta intrebare se adreseaza persoanelor mai inaintate in varsta...Cand erati adolescent, ati intrat vreodata intr-o depresie din cauza unei persoane iubite? Acum a fost? Acum daca va ganditi, radet? ? (mai mult)
Ati gasit persoana "perfecta" pentru voi? Va simtiti impliniti pe plan sentimental?
Ce ziceti de zodia fecioara? cum vi se par persoanele din aceasta zodie? cum vi se pare comportamentul fecioarelor? eu sunt fecioara si chiar sunt mandra de asta chiar daca toata lumea zice ca este o zodie...? (mai mult)
O intrebare simpla: Ce vreti, ce vreti voi de la viata?
Am si eu intrebare pentru cei a caror partenera/al caror partener e departe. Voi cum va descurcati? E cam greu cu relatiile astea la distanta.Eu st cu prietenul meu de un an de zile si nu ne-am mai...? (mai mult)
Ce radio ascultati? Multumesc!
Vreau id-uri false de vedete(adica id-uri care cineva se da drept vedeta)Va rog! XOXO! LOVE U! GUYS!
Buuna! Imi place de 2 baietii in acelasi timp( Alex si Roberto). Ii cunosc, imi plac de ei si ei ma plac si sentimentele mele nu sunt clare si nu mai stiu cu cine sa fiu.Parintii baietilor sunt prietenii...? (mai mult)
Cum trebuie un baiat (eu) am 12 ani sa faca sa se dea la fete? sau c :D?
Daca ati avea un singur glonte intr-un revolver, si ati avea ca misiune sa il folositi pe o persoana, oricare ar fi ea, pe cine ati alege? De ce?
Care e treaba cu greva profesorilor? sa ma lamureasca si pe mine cineva :D Chiar se poate ajunge pana la inghetarea anului? Si daca s-ar intampla asta eu tot nu inteleg de ce se razbuna pe noi? Ce vina...? (mai mult)
Cum pot sa aflu parola unei persoane pe yahoo? fara jigniri! dau fundita...
De ce se zice ca mustele mor la temperaturi scazute(toamna, iarna) si ele reapar in lunile calduroase? cum reapar asa dintr-o data daca ele s-a presupus ca au murit? n-am inteles niciodata cum vine asta...? (mai mult)
E mai rau sa fii prost analfabet sau prost cu carte?
Va mai amintiti de jocul Jazz Jackrabbit?:X Stau si imi amintesc cat ma mai jucam jocul acela cand eram mica.:X.Acum nu il mai am. ce parere aveti despre el?
Heloo TPU! am o intrebare cam dubioasa! cum puneti voi poze la comuri pe hi5? am vazut multe poze adaugate ca si comuri. cum se face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a