Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Voi cu ce va epilati inghinal?
Care este cel mai stupid lucru pe care l-ati vazut/auzit vreodata?
Hey! In curand va trebui sa merg intr-o excursie cu scoala, si excursia implica mult mers cu masina, iar eu am rau de masina ce as putea lua ca sa nu imi mai fie rau, de masina? inafaara de...? (mai mult)
De unde pot sa fac rost de subtritarea in limba romana la filmul "B-Girl"? Multumesc!
Este rau ca la 26 de ani sa fii noistalgic duypa lucruri cum ar fi muzica si toate celelalte lucruri care erau frumoase pe vremea cand eram copil? Este rau sa ai momente destul de fregvente de melancolie? De...? (mai mult)
Credeţi în apocalipsa?
Cum bagi muzica in card la lg kp501 cooki
Cum se numeste melodia : http://www.ask.com/bar?cu=youtube&page=1&qsrc=121&dm=all&ab=0&u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F&sg=XOaluWQGlhuwXNMTuhVAP1Kl40wfvWljBoQ0DfZtCQE%3D&tsp=1274280057319
Azi dimineaţă la emisiune Neaţa cu Răzvan şi Dani site-ul TPU a fost oarecum "promovat". Mie chiar mi s-au părut amuzante! Vă invit să vă uitaţi la următoarele filmuleţe:)): http://neata.antena1.ro/faze-tari/Scrisoare-anonima_2426.html http://neata.antena1.ro/faze-tari/Dintii-la-fete_2429.html...?
Care sunt codurile la dark orbit?
Buuna! Imi place de 2 baietii in acelasi timp( Alex si Roberto). Ii cunosc, imi plac de ei si ei ma plac si sentimentele mele nu sunt clare si nu mai stiu cu cine sa fiu.Parintii baietilor sunt prietenii...? (mai mult)
Cine stie cateva filme amuzante (gen "American pie")? Vreau sa ma uit la un film dar nu stiu la care :)
Sall! mai vreau sa dau niste ignor-uri dar imi sp ca lista de ignor e plina...intru in lista de ignor selectez toate id dau remove si dupa aia imi apart anumite id -uri ca si cum le-am dat add, stiti de? (mai mult)
Pica EURO, se destrama Uniunea Europeana, si ce mare branza nu inteleg? revenim la ce a fost inainte, fiecare cu aia...-siii, si moneda proprie? care-i problema?
Ce inseamna cuvantul wirdow?
Ce sa fac in timpul liber pe care il am dupa scoala in Viena? Studiez aici.
Ce programe sau coduri stiti pentru club penguin?
Cine a văzut emisiune de azi dimineaţă Răzvan şi Dani de la Antena1?:) Au "promovat" oarecum site-ul TPU. Aş dori să vă arăt 2 dintre filmuleţe. Mie chiar mi s-au părut amuzante! Vizionare plăcută!...? (mai mult)
Is ceva programe pentru miss bimbo?
Ma intreb oare care e media de varsta la utilizatori TPU
am copiat o archiva winrar de pe net si cand sa extrag dine a imi cere o parola, stiti cum pot scapa fara sa-mi mai arate sa scriu parola? este un program ceva?
Dupa religia crestina ortodoxa, a fi o mama purtatoare e un pacat? Multumesc!
Cum pot afla ip-ul unei persoane stiind doar adresa de messenger?
va rog care imi puteti spune cum pot sa sterg intrebarile mele de pe TPU?
Daca ati fi vedeta pentru o zi, ce vedeta ati fi si ce ati face in ziua respectiva? Cel mai interesant raspuns are FUNDITA!;)
Sal TPU. uite ce mi s-a intamplat, am primit un email de la yahoo si de la microsoft live in care imi zice ca am castigat o suma mare de bani, mi-au mai dat niste coduri si numere, un pin si un numar...? (mai mult)
as dori sa va intreb cum pot creea un site si de unde incep...la cel info cele mai clare si respicate dau funda;)
De unde pot da fundita?:D
Il plac mult de tot.Problema e ca nu prea ne vdm.Sta mult seara pe mess dar nu-mi da decat un buzz si atat.Cum sa intru cu el in vorba fara sa creada ca-s disperata? fundita pentru cel mai bun sfat
Pe o scara de la 1 la 10, cam cat va place limba romana(materia)?
Cum se joaca popmundo? trebuie sa il downloadezi sau joci online?
Am postat si eu o intrebare ca anonim, sm cautat-o peste tot dar nu o gasesc nicaieri, stie cineva de ce?
Fiti atenti intr-o seara am visat ca stau in zapada si ma uitam linistit si fericit la cineva care fotografia peisaju alb si frumos care stie sa-mi spuna ce inseamna asta dar o ce inseamna cand visezi o...? (mai mult)
Hey eu vreau sa ma loghez pe siteul MileyWorld dar zice ca trebuie sa dai bani! E chiar adevarat? si trebuei sa dai bai avevarati? Si pe FooPets, cum se face FooDolars? {{Dau Fundit'zzza}}!
Stiti pe cineva care inchireaza un apartament sau o garsoniera in Constanta? Multumesc!
Pe ce vedeta v-ar placea sa-l/s-o aveti ca iubit/iubita?
As dori sa ma casatoresc curand, insa banii sunt o problema...intrebarea mea este: cum vedeti voi o nunta originala sau mai bine zis altfel(hainute, loc, biserica, invitati etc.)?
De care dintre baietii de la neata` va plc mai mult? de razvan sau de dani? si de ce?
Va place melodia?;;):> http://www.youtube.com/watch?v=8aF9_JtKhPc&feature=related fundita:>
Hi! Stiti cumva cand se fac inscrierile la liceu?
Cine stie melodia de aici : http://www.youtube.com/watch?v=wNOJGq27cwc?
Vreau si o porecle va rog :) cat mai multe si cat mai hazlii
Ce urat e afara :( La mine e cam frig si innorat :(( La voi cum e? Vreau sa fie iar cald ca acum o saptamanaaaa.Parca trebuia sa vina vara...:(
:D Ce faceti? Eu una de-abia astept vacanta! :)) M-am saturat de scoala, de trezit devreme etc. Voi vreti sa vina vacanta? :-> Cum aveti de gand sa va petreceti cele 3 luni de vara?
Incerc sa inteleg un lucru: care este motivul pentru care se inseala(fie ca este vorba de o aventura fie de o relatie mai indelungata)de ce daca cu totii stim ca e gresit o facem iar dupa ne asteptam ca...? (mai mult)
Cat costa o bratara de argint pentru baieti?
Mami vrea sa imi cumpere cartela de vodafone.Desi am de cosmote si orange. spuneti-mi ce sa fac sa imi cumpar.Care este mai favorabila cea de cosmote si orange sau de vodafone
Care va place mai mult sims 2 sau sims 3 si de ce?
Voi credeti in fantome? eu nu cred! sunt doar niste inventi deci nu exista fantome ce draq suntem atat de prosti sa credem ca exista cei de la discovery prea exagereaza, sunt trucaje asta poate face...? (mai mult)
Salutare cum pot face sa-mi mearga warcraft 3 dupa ce l-am nstalat ca-mi cere cd-key ca un preten are dar nu vrea sa-mi dea cica sunt doua programe dar sa sttiti ca vreau tot in intrebarea asta sa mai spun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?