Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Salut exista vreun program care sa filmeze desktopu dar care cand ponesti un joc sa nu se vada pe jumatate de ecran daca da va rog dati-mi siteu de unde il downloadez
Am si eu o problema cu mancarea. De fapt intodeauna am avut. Problema mea e pe fond nervos. Mananc foarte incet, exagerat chiar. Daca mananc repede, am un sentiment de anxietate. Simt ca ma inec. Aproape...? (mai mult)
Spuneti-mi o persoana pe care ati vrea sa o vedeti daca ati putea sa va intoarceti in timp[o persoana din trecut, cineva cunoscut in lume]Raspuns cat mai urgent posibil:D
Enumeratzi-mi va rog cateva trupe din Japonia (genul"ciudatzi, coloratzi, trendsetteri si rock-eri)...
Ce parere aveti despre OTV si DDTV? Multumesc!
Dati-mi idei de id-uri pentru yahoo mess... pentru numele (catalin). Dar nu vreau COCALARISME de genul cata_superbarosanul sau mai stiu eu ce.
Plac o fata si nu stiu cum sa ii atrag atentia.Stie cineva ce as putea face sa ma placa si ea? mersi;)
Am si eu o problema:-s. Am fost de curand.adica de 1 mai in Bulgaria. intr-un hotel, nu pot da nume.am stat 4 nopti si 3 zile. cu parintii [am 14 ani] si. acolo erau niste animatoare. gen. fete din astea...? (mai mult)
Cum se comporta barbatii din zodia gemeni?
Cum fac sa aflu nr pe cosmote am sunat si la 133 si nu a mers am sunat si la 1234 si nici acolo nu mi-a dat nr ziceti-mi voi cum sa fac
Care sunt sansele pentru o persoana internata in spital cu cod al concediului medical 320 sa poata lucra in continuare intr-o funcie de conducere. Am inteles ca medicul de medicina muncii are un cuvant...? (mai mult)
Ce parere aveti despre farsele facute de Buzdugan si de altii? Sunt adervarate sau sunt trucate? Multumesc!
Stiti alte site-uri ca genul www.tpu.ro in limba romana? Multumesc!
Ce site-uri de dragoste, tehnologie, auto, cultura, geografie si hip-hop imi recomandati? Ce forumuri de dragoste, tehnologie, auto, cultura, geografie si hip-hop imi recomandati? In limba...? (mai mult)
Ce parere au baietii despre fete? Dar fetele despre baieti?:>Sa va vedem acum
Buna tuturor. Aveti careva blog? Eu il detin pe acesta: http://www.ochiul-realitatii.blogspot.com Daca aveti, va rog scrieti adresa in raspuns, vreau sa cunosc cat mai multi blogger'i si sa ne imprietenim. Multumesc...? (mai mult)
Daţi-mi vă rog frumos un sfat că nici nu mai ştiu cum să scap de complexul ăsta! Mama mea are multe cunoştinţe şi de fiecare dată când se întâlneşte cu vreo cunoscută este imposibil ca acea...? (mai mult)
De unde pot downloada Counter Strike? incerc de o ora sa il descarc si nu gasesc doar steamuri.
Cine are un site de facut poze wallpaper? De exemplu http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/vanessahudgens/vanessa_hudgens_4.jpg http://www.mymostwanted.com/gallery/data/1633/medium/vanessaannehudgens-dot-net_wallpaper001.jpg...? (mai mult)
Cum sa faci sa plangi la comanda? (adica asa cum fac actorii)
Recomandati-mi va rog un film trist, sa plang la el gen "A Walk To Remember":X
Cand apare cartea "Tunele 4 Closer"?
Plsss ma plictisesc si daca vreti dati-mi id vostru plsss a meu ii offdavid19
Ce sa fac sa nu mai fiu asa suparacioasa? :|
Cum demonstram ca un text e liric? nu e tema.
Ce credeti ca a vrut sa spuna Napoleon Bonaparte cand a spus ca "in dragoste singura victorie este fuga."?
Ce imi puteti spune despre: Regimul totalist? Regimul Comunist? Regimul Democratic? MS
Cum imi pot sterge o intrebare?
Am si eu o nelamurire.Am un prieten in Italia, care m-a rugat sa-l inscriu la seral, ca pana vine el in august se termina inscrierile si pierde anul, etc.Acum am aflat ca imi trebuie procura ca...? (mai mult)
Va uitati la emisiunea Comanda la mine de pe antena 1?(lunea 20:30?). Ce parere aveti despre aceasta emisiune?
Suntem in aceeiasi gasca, vorbim, radem, ma mai 'tachineaza' iar din joaca asta ma apuca de mana. Se aseaza langa mine, azi de exemplu am stat asa unul intr-altul, pe banca(eram cu gasca). Cand stau...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi "meseria e bratara de aur"
Cine imi spune ceva informati despre liceul sportiv din Baiamare, cate ore se fac pe zi, si cam ce ore se fac si ce ore nu se fac, si daca are liceul internat, dau fundita, va rog mult
De ce mi sa respins intrebarea "Cum sa imi conving mama sa ma lase sa imi iau BMX /sau sa imi ia ea BMX?" nu vad nimic obscen sau vulgar in ea.
Oare de ce criza nu ii afecteaza pe nemti? N-am auzit nimic despre nemti cum fac fata crizei... Un african, tocmai a ajuns in Germania. El se adreseaza primului întâlnit, spunându-i: Multumesc? (mai mult)
De ce uni baieti frumosi se "combina" cu fete uratele?
Din cate stiti cate clase sunt necesare pentru a putea lua permisul auto? Informativ!
Cum pot pune parola la calculator atunci cand in aprind? Imi puteti spune apoi cum o pot scoate? Ms.
De ce fiecare intrebare de pe TPU se termina cu un "dau funda"? de parca ne ajuta cu ceva. Eu de ex daca vad o intrebare care mi se pare interesanta intru sa rapsund chiar daca nu este specificat acest...? (mai mult)
Am nevoie de o comparatie intre IAS 16(Imobilizari corporale) si legislatia nationala.Si care este diferenta intre amortizarea contabila si cea fiscala.Multumesc.
Sunteti de acord cu afirmatia "A invidia inseamna a recunoaste ca esti inferior."?
Cum imi sterg contul de pe acest site?
a ajuns sa-mi fie scarba de tara noastra, cateodata ma gandesc ca daca as avea posibilitatea sa plec in strainatate nu m-as gandi de 2 ori, bineinteles sa am un loc de munca asigurat, e...? (mai mult)
Cum se calculeaza media generala pe semestru la clasa a 6 a?
Buna sunt Oana si am 21 de ani si am si eu o problema delicata.azi dimineata am mers la wc si in timp ce ma scremeam au inceput sa-mi curga picaturi mari de sange.imi poate spune si mie cineva ce sa fac...? (mai mult)
Hey allz :X vreau si eu un link cu rezultatele de la tezele cu subiect unic din 2008-2009 plzz :XX din bucuresti dau funda maaree:D;;)
Ce mancati cand aveti pofta de ceva dulce? :>
Am o problema majora.In clasa avem un coleg Ady V. foarte enervant.Deci cand i se pune pata pe cineva jigneste acea persoana sau o enerveaza sau o impinge sau da ca ghiolbanu. Da doar cu fetele se poarta...? (mai mult)
Desi sunt ortodox, este corect sa imi pun intrebarea, daca nu cumva existenta icoanelor si a picturilor bisericesti intra in conflict cu porunca a 2-a?
Cat de des va impartasiti in biserica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!