| Somdilo a întrebat:

Am devenit atât de trist și fara speranta de la un timp si chiar nu mai stiu ce sa fac.
Urmez un tratament cu Serlift de 4 luni, la inceput eram ok dar acum am inceput sa ma simt din nou nașpa.
Am 18 ani si sunt a 10-a, am avut niste probleme sa zic asa si n-am mai putut continua.
Prietenă nu am, inca sunt virgin...
An avut 2-3 relațiu, primul' sărut l-am avut dar degeaba, ma simt ca dracu.
Se pare că Depresia mea se reinstalează.
Nu prea stiu cum să ma bag in seama cu fetele.
Caut o relatie si nu gasesc, practic n-aș mai avea pentru ce sa trăiesc.
Părinții mei sunt niste persoane de tot rahatu, nu prea ma sprijină in ceea ce fac, este exclus faptul' ca imi dau bani și atât.
Ce să fac fraților? Ajutați-mă vă rog mult.

3 răspunsuri:
| Intum a răspuns:

Dacă îți concentrezi toată atenție pe ceea ce acum nu poți obține automat intri în depresie, iar la drept vorbind cu cât ești mai disperat cu atât te evită fetele mai mult. Sfatul meu axează-te pe un om, dezvoltă-te într-un domeniu care te atrage.

| Steregoi a răspuns:

Apuca-te sa scrii pe TPU despre argumente legate de existenta lui Dumnezeu. Asa iti dai drumul la minte si iti slobozesti mintea. happy

| WMoJoS2016 a răspuns:

Ai 18 ani, asta e un avantaj, gândește-te că peste puțin timp poți lua viața ta de la 0, sa te muti in alta parte fara ai tai,departe de oamenii pe care îi știai,sa fii altcineva într-un loc unde nu te cunoaște nimeni,daca vrei poți să pleci după liceu în străinătate sau in alt oraș din țară să îți faci o viață nouă departe de trecut dar o sa dureze mult timp până vei fi total refăcut dar o sa poti,daca nu îți place cum ești tu,încearcă să fi altul,cineva pe care îl respecți și urmeaza-i exemplul in mare parte.
Schimbați lookul și atitudinea daca nu îți place nimic la tine, felul de a vorbi, știu că e cam greu ce îți sugerez dar cu timpul vei fi un alt tu, unul care sa fie mândri de sine.
Poți să vorbești cu prietenii tai buni, cu persoanele cu care îți exprimi suferinta și vezi ce părere ar avea ei despre ce ar trebui sa faci, sau la un psiholog.