| SPECTOGRAFIE a întrebat:

Ce părere aveți de COVID-19? Credeți că a fost pornit cu intenție, o conspirație ceva de la marile puteri?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Conspiratie sa ce? In afara sa Bucuresti prostii ca au motive sa umple netul cu rahaturi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trecand peste faptul ca denota prostie afirmatia ta este si una care incrimineaza niste guverne si le acuza de genocid. O fapta foarta grava pentru care ar trebui sa ai niste dovezi inainte sa acuzi.

Dar tu asa in mintea ta, ti se pare ca guvernele alea care au vrut sa faca economie la 10.000 pensionari pierd acum miliarde de euro au facut o afacere buna cu teoria conspiratiei. Sau tu ai preluat de pe net ce ai gasit si tu, dar partea de gandire ai lasat onin urma.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nici o conspiratie, este un fact: este un virus al naibii de real si mortal, de care nu am scapat si nu stiu cand vom scapa, fiindca decimeza zeci de mii de oameni, pe zi.
Uite aici statistica globala:
https://www.worldometers.info/coronavirus/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spectrografie a fost meseria mea, 23 de ani. Răspunsul este nu. Imposibil.

Bula
| Bula a răspuns:

Virusul a fost manipulat de media si de politicieni (asemanator gripei aviare, pestei porcine etc.)
De cand exista lumea, epidemii au fost si vor fi. Totul depinde de comportamentul celor care se intalnesc cu ele.

| Adry05 a răspuns:

Cred că a scăpat dintr-un laborator fără intenție pentru că nu văd ce beneficii ar putea aduce.

| Wr3nch a răspuns:

Nu, dar la oameni le plac conspiratiile idioatelaughing

| Simpatik a răspuns:

Dupa cum o arata structura microscopia al acestui covid19, acesta pare sa fi fost modificat intr-un laborator, el arata ca SARS...si nu ca un coronavirus banal care da gripa sezoniera.
Pe de alta parte nu cunoatem detalii daca a scapat din greseala sau a fost voit aruncat in mediul inconjurator, cert este ca chinezii ar trebui sa fie trasi la raspundere, cei raspunzatori evident adica guvernul lor, laboratorul respectiv, toti cei implicati...pentru ca ce au facut ei se numesc crime impotriva umanitatii, ei trebuiesc "tratati" cu plutonul de executie precum capeteniile naziste!

| johnnny123 a răspuns (pentru Simpatik):

Ai facut tu analiza aia microscopica, sau de unde ai informatiile astea?

Nu de alta, dar eu nu am vazut nici o sursa de incredere care sa sustina ca virusul a fost modificat in laborator. Din contra, toate sursele serioase spun ca in mod clar nu a fost manipulat.

| Simpatik a răspuns (pentru johnnny123):

Da, am propriul laborator si ma cheama Dexter;)
https://www.throwbacks.com/......uch-me.gif

| johnnny123 a răspuns (pentru Simpatik):

Asa ma gandeam si eu... Numai ca nu te cheama Dexter, ci Dee Dee

| Simpatik a răspuns (pentru johnnny123):

Pe tine te cheama LAKE
si nu te mai baga in seama aiureawinking

| johnnny123 a răspuns (pentru Simpatik):

Nu stiu cine e LAKE si nici nu ma intereseaza suficient incat sa caut.

Dar este interesant ca atunci cand esti contrazisa raspunsul tau este "nu te mai baga in seama aiurea". Un om istet mi-ar fi explicat de ce ma insel si ar fi venit cu niste argumente.

| Anonim a răspuns (pentru johnnny123):

Pai nu are cum sa vina cu argumente o daca ce nu e adevărat, dar cum poate sa fie adevărat ce spune, te contrazici cu el, un om care se contrazice cu cineva o face doar pentru că știe că poate fii adevărat ce spune, pe prosti ii ignori. Nu te bagi in seama cu ei.

| Frank51 a răspuns:

Vi s-au excitat neuronii cand auziti povesti de la altii? Nu mai bine cautati voi mult si bine informatii? O sa va ajute sa deveniti niste oameni inteligenti si analitici.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

E absolut normal să existe o pandemie o dată la câțiva ani.

Răspuns utilizator avertizat
| aditimus a răspuns:

100%

| Alverto a răspuns:

Nu, trebuie sa ai ceva probleme mintale ca să crezi așa ceva, nu stau aici sa scriu sute de rânduri deoarece nu are rost, acesta a fost descoperit inca din 2003-2008, dar acum e doar "o nouă versiune" transformată, frățiilor exista în lume și alte probleme (Păduri întregi ard zilnic, Africa moare de foame, exista divorțuri etc și nu e deloc bine ce se întâmplă) Mă întreb oare ce se întâmpla dacă ar fi fost o epidemie zombii? De fapt 45% chiar așa zici că e, acum câteva zile am venit de la o expoziție F1, am venit și eu să îmi iau cate ceva, și ce să vezi nu mai era nimic, mă simțeam ca în The Walking Dead și eram singurul pământean happy Panica a creeat mai mulți decedați decât virusul in sine, acum ține doar de noi ca și mentalitate, cei care urmăresc non-valori (gen manele, vulpița) ei au fost principalii afectați deoarece nu știau ce să facă altceva decât să să uite la "Puterea Dragostei" rolling on the floor))) (glm) dar totuși