| troleibuz a întrebat:

Credeti ca dupa ce se termina pandemia o sa apara facultati care o sa aiba toata activitatea online?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

De ce s-ar întâmpla asta? Cel târziu la anul în vară vom revenii la cursuri fizic.

| mastadont a răspuns:

Eu cred că da. Nu sunt șanse prea mari ca această pandemie să se termine până în septembrie așa că de la anul majoritatea vor fi nevoite să continue cursurile online. După terminarea pandemiei, în vreun an sau doi, o să fie unele care o să prefere să-și desfășoare activitatea online, cel puțin pentru studenții la ID.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil.
Deja exista persoane care locuiesc intr-o tara, si fac scoala/liceul/facultatea dintr-o alta tara. Si ei fac totul online, exact cum facem si noi acum din cauza virusului.

| edit28 a răspuns:

Vor aparea dar nu asa repede. In viitorul din 2030+ poate.

| iChristiaN47 a răspuns:

Probabilitatea de a se întâmpla asta este foarte mică, deoarece cel puţin până la jumătatea anului 2021 se va găsi un remediu asupra noului tip de coronavirus SURS-CoV-2.

Însă până la reînceperea cursurilor în ritm normal, desigur că se va continua cursurile online. Chiar şi înainte în România se putea face acest lucru şi nu doar la noi în ţară ci în majoritatea ţărilor europene.

După încheierea pandemiei nu cred că va exista o dorinţă așa de mare încăt să se pună bazele unei facultăţi doar pe cursurile online, există şanse însă sunt destul de mici.

| Drkurt01 a răspuns:

Sper ca nu. Toata chestia cu lectiile online mi s-a parut o porcarie.