| Mihaela2023 a întrebat:

Din cauza la coronavirus am făcut pneumonie si tromboză venoasa, aveți idee dacă tromboza poate fi tratată? Si in cât timp mă pot vindeca?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dureaza intre 6 si 12 luni.

| MihaelaDart a răspuns:

Se vindeca daca si tu la randul tau urmezi tratamentul prescris de medic. Trebuie sa mergi lunar pentru verificarea INR-ului, sa nu consumi vitamina K care iti ingroasa sangele, sa porti ciorapi medicinali speciali.
Eu am avut tromboza venoasa profunda, am fost internata si in spital vreo saptamana, apoi tratament vreo 3-4 ani am luat, dupa care tromboza mea se vindecase complet, cu toate ca esti predispusa sa faci foarte usor daca nu ai grija de sanatatea ta. Mereu trebuie sa spui la medic/spital pentru orice consult ai merge sau de a lua si niste medicamente la farmacie, trebuie sa anunti ca in trecut ai avut tromboza. Cand vei vrea sa ramai insarcinata, la fel vei spune antecedentele tale, caci anumite medicamente duc spre tromboza.

Sanatate!

| romeo78 a răspuns:

Numai medicii prin controale medicale vă pot răspunde. Oricum nu stați acasă, nu căutați leacuri băbești, căci puteți muri. Nu o spun eu, o spun statisticile și medicii.

| hacktek a răspuns:

Dupa cum zicea si simpaticul Valeriu Gheorghita, mai fa-ti si un vaccin sigur si eficient, cum ar fi cel de la Astra-Zeneca, sa stii o treaba sigura cu trombozele.

P.S.: Textul de mai sus s-a dorit a fi un pamflet, rog tratati-l ca atare!

| GiuliaMariaaa a răspuns:

Între 6 și 12 luni.

Du-te la medic, ia-ți tratamentul și nu te trata cu leacuri băbești. Va fi bine!