| sereLOVE a întrebat:

Pentru Clujeni!

Stiti daca politistii se urca si in transportul comun, in special in tramvaie?
De asemenea cum sunt polițiștii pe aici? Abuzeaza de sitatie sau sunt decenti?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pot să-ți spun că nu e o regulă valabilă pentru Cluj sau orice alt oraș. Urcă și-n tramvaie peste tot in țară si unii abuzează de funcțiile lor iar altii sunt decenți și asta e valabil in toată tara

| Anonim a răspuns (pentru sierra1):

Sa stii ca difera de la judet la judet,, eu am fost repetat in mai multe judete si era unde misuna politia, m-au oprit si de 2 ori la interval de 10 minute., DAR intr-un alt judet n-a avut nimeni treaba.
In cluj nu stiu din pacate.

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

A fost o intâmplare (caz particular)