| Geass1 a întrebat:

Pot face vaccinul dacă sunt pe antibiotic sau ar trebui să mai aștept?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

E o imbecilitate amarata ca se iau antibiotice cand cineva face gripa, antibioticele ataca bacteriile NU VIRUSII
deci, in teorie nu ai nici pe dracu'
in practica, TREBUIE intrebat medicul de familie, e posibil ca tratamentul sa nu fie compatibil (antibioticele slabesc organismul si vaccinul il streseaza... destul de tare)

| Geass1 explică (pentru Zuzu1991):

Nu avusesem gripă, ci o infecție pentru care doctorul mi-a dat prescris și antibioticul printre altele. Am așteptat și m-am vaccinat după ceva timp, motivul pentru care nu am întrebat doctorul este anxietatea socială.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Intrebare asta se pune

1. unui medic, chiar si cel de familie?
2. pe un forum unde isi dau cu parerea toti agaricii fara cunostinte medicale?

Ce zici? 1 sau 2?

| Geass1 explică (pentru suntserios):

Am anxietate socială, nici măcar nu am putut să-mi întreb doctorul când mi-a prescris tratamentul... Abia am reușit să ajung acolo și să spun ce mă deranjează...

| Simpatik a răspuns:

Eu zic sa mai astepti cel putin pana termini antibioticul.
Dar noi nu suntem de specialitate.
Nu ai medic de familie, il poti suna si intreba acest aspect, e cel mai recomandat.

| gabicoo a răspuns:

Asteapta sa tremini tratamentul cu antibiotice! Dupa cateva zile de la terminarea tratamentului poti sa te duci la vaccin! Dar mai bine intreaba medicul!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat