| AlexDorinel a întrebat:

Vor crește cazurile după 13 septembrie când începe scoala?

Știu ca vârful o sa fie undeva la începutul lui Octombrie.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
20 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Deja din 20 iulie au tot crescut, vor mai creste, ca vine lumea din concediu, etc.

| AlexDorinel explică (pentru Mosotti):

Azi au fost 2000 de cazuri, peste cele 1500 care zicea Gheorghiță ca vor fii la jumătatea lui Septembrie.

| relian a răspuns:

Care varf, varful de lance, la ce anume te referilaughing Ori varful vreunui munte ceva.E bun daca esti in vacanta la munte e bun, dai inainte ca e de bine laughing

| WisdomInTheDark a răspuns:

Chestia asta cu pandemia nu e chiar asa de serioasa pe cat pare dupa parerea mea. Prea se exagereaza. Nu e exclus ca sunt noi cazuri, dar parca e prea exagerat. Daca era sa fie chiar asa de serios pe cat se spune, atunci toata tara ar fi trebuit sa fie inca in izolatie, asa cum e in Australia, dar in schimb, ai voie sa iesi afara si chiar si prin magazine fara masca in anumite locuri, iar distantarea sociala e aproape inexistenta.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Până se termină pasta laughing

| relian a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Chestia e ca nr creste, ma refer al alora bolnavi, dar asta pentru ca se contorizeaza doara imbolnavirile nu si vindecarile laughing deci avem mii de bolnavi, dar ce aia asa stau tot timpul bolnavi?

Astia ori si prosti ori ne cred pe toti idioti laughing din alea mii poate toti sau vindecat deja, deci nu spune nimeni din 2 mii de exemplu cati sau vindecat, ei doara contorizeaza baga inainte, adauga la aia 2 mii inca 9 mii si tot asa, normal ca se aduna de la luna la luna, de la an la an laughing in cativa ani o sa avem 20 de milioane de bolnavi la o populatie de 16 milioane laughing aia da socoteala

| Lukasssz a răspuns:

Normal

| Vntulalb a răspuns:

Si de unde ma rog stii cand va fi varful? Esti clarvazator? Sau tu programezi bolile si pandemiile?

| AlexDorinel explică (pentru Vntulalb):

Pentru ca a crescut prea dintr o data fata de anul trecut. În decembrie deja vom uita de pandemie.

| Vntulalb a răspuns (pentru AlexDorinel):

Sigur ca au crescut. A venit lumea de la inghesuiala. Adica de la mare. Iar cluburile, terasele, barurile inca sunt pline. Eu abia astept sa se inchida. In zona mea a devenit "sic" o terasa. Si de atunci, e multa mizerie pe strada. Tinerii care o frecventeaza arunca tot la intamplare: ambalaje, butelii de aluminiu, pachete de tigari, pahare din plastic, uneori si surplusul de mancare.

| AlexDorinel explică (pentru Vntulalb):

Și dacă se închid toate astea, unde se duc economia după tine asa?

| Vntulalb a răspuns (pentru AlexDorinel):

Povestea cu economia e ca si cea cu drobul de sare.
Nu crasmele sustin economia ci productia. Avem productie?

| Feri5 a răspuns:

Exact! M-am mirat și eu când am văzut că nu era niciun caz, când barurile, cafenelele, jocurile sportive erau deschise, darămite când vine școala, toți zic că cresc cazurile, gata.
Expresia lui Câmpeanu: școlile se deschid primele și se închid ultimele este cât se poate de ironică. Nici măcar nu e așa cum spune el.
Deci rata de infectare e o și mai mare prostie. Dacă n-ar fi fost ratele astea, cum ar fi? Probabil ca la normal, părerea mea, însă ce să faci? Asta-i România!

| AlexDorinel explică (pentru Feri5):

Asta-i Romania?)))) În vest scolile au fost închise non stop.

Terminați cu "asta i Romania" ca în alte tari e si mai mare bătaie de joc.

| Anonim80l340000es2345786588 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Să știi de la mine, în vest nu au fost închise școlile non-stop.

| Feri5 a răspuns:

Jocurile olimpice, campionatele, petrecerile, nunțile se organizează fizic, la propriu. Dar școlile? Ce poți învăța în online, unde toți copiază? Care va fi viitorul nostru? Viitorul va fi format numai din oameni care nu știu practic mai nimic, absolut nimic. Au copiat și aia au și ajuns, datorită politicienilor, care nu mai știu cum să ia o decizie corectă.
Școala online și ratele de infectare să dispară pentru TOTDEAUNA!

| AlexDorinel explică (pentru Feri5):

Pai ce crezi ca în vest se respecta ca la noi? Acolo e înghesuială ca toți stau numa în orașe mari. Nu se respecta absolut deloc. Anglia are 40000 de cazuri la o populație de 60 milioane locuitori și Romania 2000 cazuri la 20 de milioane.

Trage singur o concluzie unde se respecta mai mult.

| Feri5 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu pune tu România cu alte țări din vest! Profesorii din alte țări au competențe la calculator, deci știu. De asemenea, toți copiii sunt echipați cu mijloace necesare.
La noi, băbile și moșnegii de abia mai știu cum să deschidă un calculator. Plus că sunt mulți copii care au pierdut mult. Motivul? Știi tu mai bine ca mine!

| Feri5 a răspuns:

Acum ăștia vor să ne facă șmecheri laughing
O țară de proști, inculți, oameni "cool". AlexDorinel e mare naționalist și...

Răspuns utilizator avertizat