Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 16 Decembrie 2025 sunt:
Si baieti si fete, astept raspunsuri de la voi. Ce inseamna pentru voi sa iubesti? De ce atunci cand iubesti trebuie sa suferi asa mult? De ce nu putem fi fericiti alaturi de persoana iubita? De...? (mai mult)
am 12 ani si din clasa a V-a imi place de un baiet din clasa a7a care anul aceste si-au mutat clasa langa a mea vorbim in fiecare pauza ne mai tachinam dar il plac foarte mult ce sa fac? dau fundita...? (mai mult)
am si eu o problema.in urma cu cateva zile i-am facut unui tip o farsa destul de aiurea...acum el s-a prins ca sunt eu.cum sa fac sa imi cer scuze inkt sa mai putem pastra legatura?
Baiat frumos 21 de ani 1.73 ochii verzi par saten caut fata pentru relatie de lunga durata!
Salut tuturor, Ma puteti ajuta cu un lucru? As vrea sa stiu si eu dupa parerea voastra pe la cati ani sa-mi incep viata sexuala? App, am 14 ani.
Numai inteleg nimic. Azi vrea sa ma sapuneasca(cu zapada), dupa zice ca ii place de o colega. Nu stiu ce sa inteleg. Vorbeste cu mine, si ma ia in gluma. Cand cineva ii spune ca il plac, tace. Ce sa...? (mai mult)
Din nou probleme cu dragostea.Deci fostul prieten a spus ca inca ma mai place si nu numai mie ca si prietenei mele deci sunt sigura ca este adevarat si din gesturi din tot dar totusi nu suntem impreuna....? (mai mult)
TPU, am o problema :) Am chemat un prieten la mine, si cand sa plec, am sunat pe o prietena care are pneumonie, si prietenul meu m-a facut sa rad si s-a suparat tipa. dupa 10 min, mi-a dat mesaj cum...? (mai mult)
Baieti, ce vi se pare dragut/atragator la o fata? funda...[astept pareri si de la fete]
Offfff.As vrea sa va cer voua un sfa.Acum 4 zile un baiat m-a intrebat daca nu vreau sa umblu cu el acel baiat a mai fost iubitul meu si am zis nu stiu la inceput pana am vb cu mama mea ca sa vad ce zice...? (mai mult)
Buna ...imi place de un baiat si nu stiu cum sa fac sa ma combin cu el sau sa aflu daca ma place ma puteti ajuta? ca-i dau findita
Est un prost sau nu esti? si daca esti de ce esti? Scz de categorie
Ce sunt ienele si ce fac ele (in vrajitorie)?
Funda! :*Buna.Am o intrebare si va rog sa nu va bateti joc. Imi place de un baiat Si nu stiu daca ma place... Da cateva semne. Adica mereu unde sunt eu e si el. si se uita foarte insistent la minee... Nu? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Vreau niste sfaturi cum pot sa impresionez o fata!
Cine poate sa ma ajute si pe mine sa cuceresc o fata(sa-mi dea sfaturi)... daca se poate din propria experienta
Baieti de 12-13 ani pe aici?
Am o problema, sint indragostit de 2 fete, una imi zice ca sa mai asteptam si sa nu ne grabim, dar alta imi zice la tot pasul sint a ta si numai a ta, pupici etc si in plus ma intilnesc cu ele pe net,...? (mai mult)
De la citi ani v-ati inceput viata sexuala?
am cunoscut acum o luna un baiat ft de treaba cu care m-am intalnit de cateva ori[are 24 de ani, iar eu 18]. prima data el s-a gandit sa profite de mine si pe urma sa ma lase balta.si am ajuns intr-un...? (mai mult)
Nu stiu neaparat daca e inselat sau nu, dar sa va zic... Sunt impreuna cu el de 2 ani de zile. In acesti 2 ani el nu a avut incredere deloc in mine si nu pentru ca i-am dat motive pur si simplu nu a vrut.? (mai mult)
Cum credeti distanta importa intr-o relatie? (va rog scrieti parerea)
Heyyyy... Cum pot sa ii spun baiatului de care imi plc ca imi plc de el, vb cu el aproape in fiecare seara p` mess si cred ca ne-am intalnit o` data af cand eram cu fostul... Ieri seara a intrat pe mine? (mai mult)
Am O problema. Nu am luat anticonceptionalele din prima zi si le-am luat decat 15 zile pentru ca am pirdut folia si nu mai am bani acum sa imi iau altele. Asta inseamna ca imi vine ciclul mai...? (mai mult)
Am gasit pe net niste filme despre avort.Am ramas socata.Nu cu mult timp in urma am aflat de la mama ca si ea a facut 2 avorturi. Unul pana sa ma nasc eu, deoarece nu stia daca se va casatori cu tatal...? (mai mult)
Ziceam de acel amic care a zis unei fete ca eu cu el suntem impreuna si s-a cam aflat.Nu stiu cum sa'l intreb de ce m'a ales pe mine pentru ca mi'ar raspunde in gluma. Avea la status ceva de genul...? (mai mult)
Hey, ma puteti ajuta si pe mie: imi place de o fata si nu stiu daca sa ii zic sau nu, dati-mi pareri si cum ar fi trebui sa ii spun.
Ce cadou erotic v-ar placea sa primiti de la Mos Craciun? Eu as vrea Chocolate Body Painting, ati incercat asa ceva pana acum? http://www.unica.ro/detalii/articole/ghid-cadouri-erotice-craciun-sex-shop-7891.html...? (mai mult)
Marimea penisului meu este de 14-15 cm in erectie...(am 14 ani) e bine?:d funda:p
De ce un baiat nu se gandeste de 10 ori inainte sa faca un pas in viata? adica inante sa inceapa o relatie?
De cate ori pe zi gandesti pervers?
Aseara, dupa ce am dat ignore cuiva mi'au aparut in lista o gramadaaa.pe semne m'a cautat pe invizibil., la unii le'am dat add.la unii nu.Doi din lista nu aveau poza la av in shimb aveau weeb si am data...? (mai mult)
Help me...please in ultimul timp nu prea mai dorm deloc, nu mai pot sa dorm mai deloc; ; asta de cand am probleme cu iubita (fosta iubita), ca nici eu nu mai stiu ce e acum dupa atatea ce s-au intamplat.? (mai mult)
Cum sa il fac sa regrete ca si-a batut joc de iubirea mea pentru el? Il iubesc, daca s-ar intoarce din nou la mine nu as putea sa refuz.Cum sa procedez? Dati-mi un sfat va rog frumos.
sper ca ma puteti ajuta...ieri pe DIVA channel am vazut un film, despre o fata blonda pe care o chema Dessi si lucra la un magazin cu pesti.Era blonda cu parul prins intr-o plasa si ochelari? (mai mult)
Salutari! Cum credeti ca poate fi sedus un baiat? daca se poate, chiar intamplari personale. fundita :)
Buna all Sunt nou pe TPU si sper ca am postat unde trebuie am o intrebare. de curand m=am indragostit de o fata, e frumoasa, isteata si daca e important e si cantareata, actorita.in fine...primele? (mai mult)
Hannah Montana Forever.era in episodul cand calul lui miley(blue jeans) era pe moarte(atunci cand lili a cazut de pe el sh el a fugit fiind muskat de un sarpe). era o melodie cand miley isi amintea de momentele...? (mai mult)
Buna din nou... un sfat va rog sunt cu prietena mea ne iubim etc ma rog decat ca am epuizat subiectle de discutie mai ales acum ca e vacanta... orkm avem un subiect inepuizabil noi:X:X:X dar nu stiu voi? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog? cunosc un baiat, in primele zile n care am iesit afara si era si se tot dadea la mine iar intr-o zi mi-a spus ca ma iubeste iar si eu il iubesc enorm de mult. dar acum 3 zile tot...? (mai mult)
Pur si simplu nu pot sa-l uit si stiu ca nu mai am vreo sansa la el :(( si cel mai tare ma doare indiferenta lui nu se gandeste si la sentimentele celuilalt ca o sal doara ce spune... pe mine ma doare? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi asa ceva in magazinele din Bucuresti? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=397155207& ownerId=513952426& photoId=5396306158 Nu trebuie neaparat...? (mai mult)
Baietilor, voi ce iubiti mai mult si nu puteti uita, o fata cu care v-ati culcat si ati avut momente frumoase sau o fata care nu v-a cedat? sincer... funda
Cum sa pot gasi o fata buna? ca nici una nu-i buna, mai ales pe vremea asta!
Hello TPU`...:d am o mare pb :-l hellllpp Fac 2 ani cu prietenu' si vreau sa-i ofer o noapte "speciala" :"> Aveti idee pe unde am putea:|? avand in vedere ca la mine si la el e exclus:|? Si cum mai? (mai mult)
Ce parere aveti de sexul in 3? Credeti taboo? Sau este ceva normal? Ati incercat sa faceti asta cu partenerul/a de viata?
Tu ai trecut printr-o despartire? Cum ai trecut peste?
O femeie poate iubi doi barbati deodata?
Vreau sa fiu penetrata de 3 barbati. Ce parere aveti? Am primit propunerea asta chiar ieri.
Hello! as avea nevoie de niste pareri si un pic ajutor cu ceva.De cateva saptamani la o colega de-a lui maicamia ii e tare drag de mine, mi-a cerut id'u sa vorbim si sa ne vedem intr-o zi.asta sa intampla...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Bianka27 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?