|

Salut! Imi puteti da niste sfaturi cum sa imi fac o iubita? Am 15 ani.

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cauta persoane cu interese si pasiuni comune, te imprietenesti cu ele si dupa o anumita perioada ii impartasesti sentimentele tale persoanei respective. Ideea e ca totul porneste de la un buna, cel mai indicat la varsta ta e sa incerci sa iti cauti o prietena in mediul real, nu in mediul virtual. Mergi inainte si alege calitatea in defavoarea cantitatii.

| explică (pentru hamatevo):

Chestia e ca nu stiu sa vorbesc cu fetele...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kenz0r9836):

Discutand cu cat mai multe femei vei invata sa comunici foarte lejer cu ele. fii deosebit, remarca-te cu lucruri frumoase si-ti garantez ca oamenii te vor aprecia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Iubitele se "mananca" mai tarziu cu sex, dupa 17-18 ani, cand it creste si tie un penis, ca acum esti inca la stadiu de "cuc".
Pana atunci, fa-ti doar o prietena si iesiti la plimbare prin parc, pe strada, la cofetarie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iesi din casa. Vorbeste cu oamenii. Fi sociabil, ajutator, cu bun simt si o sa apara de nicaieri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa cum zic si ceilalti, iesi din casa, fi printre fete, colectiv de baieti, fete, iar daca esti atractiv vin ele la tine, te vei simti vizat, dorit, privit, iti vor da atentie, vei vedea imediat ca vrea, si tu atunci o sa vrei si tu, vine totu de la sine. In primul rand se vede la liceu daca esti atractiv sau nu, din tot liceul ala un baiat atractiv e imediat vizat de n fete si el simte, si daca e vizat acolo, e peste tot. Dar clar nu trebuie sa stai pe net doar, ci sa socializezi in real, du-te cu colegii, colegele la petreceri, la terasa, si vine si asta apoi, vei simti daca te place vreuna si apoi actionezi si tu, intri in vorba, o iei la plimbare si abia asteapta. Daca simti indiferenta e clar ca nu te place. Ca asa cum tu te uiti la una misto si aia simte, asa si ele fac la fel. Cand nu te uiti ce inseamna? Ca nu iti place.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mosotti):

Si daca nu esti atractiv?laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Informativul):

Daca nu esti atractiv ai cam pus-o! E ca si cum ai o masina de lux si nu ai combustibil (in cazu nostru fizicul), degeaba ai casetofon, boxe, dotari. Insa invers merge, daca ai cu ce sa o pornesti dar mai te lipsesti de una, de alta (in cazu nostru atitudine, comportament, vorbe, etc etc). Asa ca fizicul e proba eliminatorie, nu este insa si suficienta, dar daca nu este, atunci stai pe bara sau alegi ce ramane adica alea cu fizic mai redus care nu prea o sa-ti placa. Asta este adevarul! Cine zice ca nu, minte, am mai zis pe aici si altundeva. Toti nefrumosii su nefrumoasele zic ca nu cont frumusetea (pentru ca nu o au), doar frumosii si frumoasele zic ca da, mai sa fie. Pai daca nu conteaza, aia frumosii de ce stau doar cu frumosi? Si aia neatractivii de ce vor tot frumosi (chiar daca mint ca nuuuu)? Daca nu te atrage fizic cineva, nici nu mai vrei sa-l cunosti, nici nu sa-i mai stii ce mai are calitati, maxim stai de vb ca amic. Si iti zic eu ca unu sau una atractiva nu ajunge sa-si puna problema cum sa isi faca o iubita, vine de la sine, s-ar gandesc ele cum sa-l faca pe el sa le vrea. Deci intrebarea ta e "si daca nu am combustibil pentru masina? Dar am lux in ea..cu de toate".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mosotti):

Well riphappy ma dau pe invers poate am mai mult norocwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Informativul):

Mda, unii nu sunt atractivi pentru fete dar sunt pentru baieti si inca destul, dar daca nu se nimereste ca acela sa fie bi sau pe invers, degeaba, nu va beneficia de asta. Gluma ta bate si in serios pentru ca am fost in aceasta situatie, de aia am si regretat ca nu-s bi sau pe invers. Dar aia e, eu i-am explicat initiatorului ce si cum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează