Întrebare recomandată | sabin31 a întrebat:

Cum sa îmi impac parintii? Mama mea îmi zice ca ea nu vrea sa mai fie împreună cu tata iar eu vreau sa ii pun împreună înapoi pentru ca din tot circul asta eu sufăr..va rog ajutați-mă

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Părinții mei au divorțat când nici nu știam ce e ăla divorț și crede-mă o viață în care erau împreuna, nu era una ok nici pentru ei, nici pentru mine.
Suni foarte imatur, probabil ești micuț, oricum ar fi, asta nu e decizia ta. Așa cum s-a zis și mai sus, nu poți obliga niște oameni să fie împreună că așa vrei tu.
Suferi? Cu toții o facem din n motive, dar asta nu e ceva ce ar trebui schimbat, nu ține de tine. Vei putea oricum să te vezi cu ambii, dar separat și încet încet te vei obișnui cu asta. Tu de ce nu ești cu mine pentru că altfel sufăr eu? ( glumesc, nu stau cu minori laughing, dar e doar un exemplu, fix așa suni )

5 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Sabin, capul sus, prin ceea ce trec parintii tai acum, este o situatie nefavorabila si deloc placuta.

Nu-i poti "pune impreuna" stiu ca ti-ai dori asta, dar uneori cand doua persoane nu se mai iubesc, nu se mai poate face nimic. Evoluam si tindem sa alegem alte drumuri.

Tot ce poti face, este sa fii matur, sa fii alaturi de ei si sa-i sprijini in egala masura, iar tu sa inveti din experienta asta, ca atunci cand va sosii clipa de a deveni la randul tau parinte sa-ti alegi o partenera pe care sa o alegi cu grija, pentru a fi mama copiilor tai.

Dar va trebui ca in acele momente sa dai 110% din tine, sa o implinesti si sa o faci fericita, un zambest pe chipul unui femei rapeste frumusetea oricarui apus de soare!

Capul sus amice, totul va fi bine!

| Jassmina a răspuns:

Daca unul din ei a inselat si are deja pe altcineva in viata lui sau a ei, atunci divortul se va intampla indiferent de ce vrei tu.
Copii sufera pe moment, dar nu mai mult ca parintii care sunt inselati, de aceea au dreptul la o a doua sansa, unde pot fi si ei fericiti, cu altcineva.
Vei intelege asta cand esti mai mare, acum nu prea face mult sens pentru tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi lași să decidă ei fără sî te bagi. deoarece nu cunoști motivele oamenilor mari.

| batranulintelept77 a răspuns:

Nu ai nicio treabă în chestia asta. "din tor circul asta EU sufăr". Te-ai gândit că suferă și ei? Nu fii egoist. Vrei să ții 2 oamenii care se urăsc împreună doar de dragul tău?

| ClaneLinn a răspuns:

Gândește-te și la ei, decât să stea într-o relație toxică, în care nu se simt împliniți, mai bine se despart. Oricum, vei putea să îi vezi în continuare.