Sal TPU, sti cineva cum pot sa imi fac cont pe conQUIztador? dau funda!
Imi spuneti va rog de unde pot cumpara sau daca voi aveti veverite canadiene ( le mai zice si siberiene) care sa fie pui la un pret convanabil. Plizzzz, dau funda!
Am cateva intrebari: 1.Catelusa mea Sarah de 2 ani are putin rosu de unde incepe coada. Poate sa aiba ceva grav? 2.Cum iti dai seama daca o catelusa este gravida?(fara veterinar) Funda!
Hola my friend :-h! Deci o sa am un bichon maltez fata saptamana. viitoare si nu stiu ce nume o sa-i pun. Funda! P. S:nu vreau sa imi copiati toaaata lista de pe net pup
Buna ma numesc Andreea si am 2 caini amandoi sunt pui unu de 7-8 luni iar altul de 1 an cred si nu stiu cum sai dresez va rog ajutati-ma cand ii zic sa faca ceva nimic si nu invata deloc dau funda si vot...? (mai mult)
Vreau să ştiu şi eu despre hiene, în special despre femele. Aş mai dori să ştiu şi despre viermii laţi si despre râme. NU e pentru temă. Vreau să aflu şi eu mai multe.
Am doi caini, o fata si un baiat. Fata stie sa mearga in lesa dar baiatul nu vrea deloc merge 2 cm apoi sare si se zbate in lesa.Cum as putea sa il invat sa mearga si el in lesa?
Credeti ca o pisica poate sa pateasca ceva daca mananca paianjeni, gandaci si tot felul de insecte? FUNDA
De curand mi-am luat un ciobanesc german *o fata si un baiat * Ce nume sa le pun? Please help!
Buna am o nimfa(E baiat):))Am auzit ca atunci cand este plictisit isi smulge penele... Daca da, ce as putea sa-i cumpar(jucarii):D? In Mai face un an:DSi este galben cu alb. Iam luat un balasuar, sta? (mai mult)
Buna dragii mei! As avea nevoie de ajutorul vostru.Imi doresc foarte mult un catelus, dar problema e ca eu stau la bloc, intr'un apartament cu 2 camere...Nu vreau pechinez si nici un catel cu mult par.As? (mai mult)
In sfarsit mi-am luat un catelus :x Il puteti vedea pe blogul meu, undeva in dreapta mai jos : http://deedee5447.blogspot.com/ Ce nume sa ii pun?
Ce rasa de caine e ceea mai convenabila? fundita
Cum acomodezi un hamster pitic intr-o casa noua cu persoane noi? Pot scoate hamsterii pitici la plimbare si cand sunt afara (+)25 grade C? motivati raspunsul! fundita + vot!
Vreau sa adopt un iepuras.Are cineva:D?
Am un catel ciobanesc caucazian si are 2 luni.as vrea sa-i pun un nume dar nu stiu cam ce nume i s-ar potrivi.ps e fetita funda:X pentru cele mai interesante
Unde pot downloadez hair(par) pentru sims 3. dau funda
Am unu pui de caine ciobanesc caucazian. si nu stiu ce nume sa-i pun, dar sa nu fie ceva de genu caine mic. EX: sparki, barkli. vreau un nume pentru caini mari. mersi. funda pentru ceele mai frumoase. PS....? (mai mult)
Am 10 ani, si am prins un gustere.Cu ce-l hranesc? Si unde-l tin?
Cum se prind fazanii?:-/
Salutari! Pisica mea a fatat azi-noapte afara, nu in casa, unde i-am pregatit cutia cu carpe... Dimineata am iesit sa ma uit dupa ea, am strigat-o, dar nu raspunde... Intrebarea mea este : la cat timp? (mai mult)
Ziceti-mi niste detalii despre pitbull.Plsss. 1.Comportament 2.Hrana 3.Ingrijire 4... 5... vreau multe detalii!
Cat costa un cal de rasa in romania? nu dala cu caruta dala care pui sa pe el si il calaresti in romania dau funda pentru. ca imi doresc un cal:X
Daca ai 2 pisici si te muti, dupa ce ambele au crescut in aceasta casa, in caz ca vor fugii vor incerca sa se intoarca la vechea casa?
Cat costa taxa de curier de la crazy toys? vreau sa imi iau un iepure la 17, 99 lei...
Buna stiti unde se gasesc de vanzare catei bichon in vaslui as vrea unul! Nu conteaza pretul de fapt nu e neparata nevoie bichon dar sa fie alb si pufos alt fel nu ma lasa parinti:((. Va rog frumos. Funda+...? (mai mult)
2. Ce siteuri de modificat poze stiti?
1.Care emisun e va place:next top model sau burlacul?
vreau sa-mi fac un website si nu prea stiu despre ce sa-l fac... Va rog dati-mi idei!
M-am cam plictisit in fata calculatorului sau afara. VREAU CEVA NOU! As dori sa incep sa cant la chitara... mi se pare nu foarte greu, dar totusi risc sa o cumpar degeaba. Ati patit la fel ca mine? Mi-e? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta rasa de caini... nu mint, , nu este vopsit este Mastiff tibetan rosu http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-27Q_p2uS-mM/TYyCrRz-ZgI/AAAAAAAABF0/bDH9_W6NU30/s1600/red.jpg&? (mai mult)
Cum descopar care este femela la carasii de acvariu? Dau FUNDA si VOT! raspuns rapid
Recomandați-mi și mie o sală de forță în Ploiești cu tarife cât de cât rezonabile.
Acum sunt la tara. Pisoiul meu Misu, a venit astazi la ora 10:00 dimineata(el trebuia sa vina la 6:00), a stat 5 minute, a manct si a crut afara, asta este ciudat pentru ca el sta toata ziua...? (mai mult)
Am gasit ieri in padure un caine mare alb sincera sa fiu nu stiu ce rasa e si l-am aduc acasa, astazi cand il mangaiam pe cap am gasit o capusa de padure imensa, iar cand m-am mai uitat pe capul cainelui...? (mai mult)
Http://totul-despre-caini.com/p/un-nou-caine-in-viata-ta.html Pentru toti oamenii care vor caini si sa stie cum sa-i aleaga. ( eu am facut site-ul )
Hey.Este adevărat că un papagal, mai exact peruş nu poate trai fara pereche? Cam la ce preţ ajunge un peruş + tot ce-i mai trebuie şi anume: colivie, os de sepie :-@ mancare etc.MULŢUMESC! :)
Tocmai mi-am luat un bichon si nu stiu ce nume sa-i dau( e fetita). Idei va rog+ funda la cel mai frumos nume.
Catelusele cum raman insarcinate? Eu am o catelusa pe nume Sarah(este caine lup) si are 2 ani.Astazi a trecut un caine pe langa poarta si s-a atins cu botul de botul lui. Poate sa ramana insarcinata?:((...? (mai mult)
De unde pot descarca melodii cu tot cu videoclip
Am doi catei (o fetita si un baiat :X), se numesc Lusy si Roly iar fetita (Lusy) a inceput sa nu mai aiba chef de joaca, nu prea mai mananca, cand ma apropii de ea incepe sa maraie si sa plece...:(? (mai mult)
Hey! pe hi5 um se seteaza poza de abum,? merci mult, va pup pe toti! :*
Care este pretul unui catelus York Terrier? Stiu ca anul trecut pretul varia intre 1000-1500lei. Dar ma gandesc ca poate a mai scazut sau a mai crescut. Multumesc!
Daca ai fii o persoana miloasa si un caine te-ar alerga intr-o zi si a 2a zi sau peste cateva saptamani nu ar avea ce sa manance si ar sta in fata blocului/casei tale i-ai da?
Daca ai avea de ales intre un caine si o zi in o alta tara, ce ai alege?{sincer}
Unde as putea sa vad online dill mill gayye(intalnirea inimilor), episodele 155-156? funda si vot:X...am uitat sa specific...cu subtitrarea in romana
Cine stie comanda pentru gm la metin de king3 adica ala cu 1700 aparare, 125% semi om etc?
Ziceti-mi niste trucuri magice care sa uimesca lumea,, dar totusi simple,, perferabil o filmare sau,,,, stiti voi
In cateva luni imi voi lua un catel, rasa beagle. Vreau sa stiu cum se comporta?
am o pisicuta de 6 luni si am s-o dau maine. am sa-i dau tot ce are jucarii etc. in cat timp se va obisnui cu noua familie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?