TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1026
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
Bbianca
în 15 Martie 2011 | Bbianca întreabă:

Aveti idee daca exista vreun curs de dnb dance prin petrosani?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2011 |

O parere despre blogul meu :D http://myblog4fashion.blogspot.com/ Dau fundita, bineinteles :)

8
Răspunde Raportează
lsgsfh
în 15 Martie 2011 | lsgsfh întreabă:

Buna hei dati-mi si mie niste scuze care sa ii zic lu doamna ca sa nu merg la sport! va rog repede maine am sportul... cel mai rapid raspuns fundita! ( apropo sunt buna la actorie:d)

9
Răspunde Raportează
bestfully
în 15 Martie 2011 | bestfully întreabă:

O pisica se poate vindeca de la sine de scabie? Am o pisica care a avut asa ceva si aproape i-a trecut. Depinde de imunitatea pisicii?

2
Răspunde Raportează
denysuk25
în 15 Martie 2011 | denysuk25 întreabă:

Sall tuturor! Ce pot sa fac? Cainele meu de la tara este mare iar daca se ridica in 2 labe e mult mai mare decat mine si nu stiu ce sa fac sa nu se mai ridice pe mine dar totusi sa il mangai, sa mai rad...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pustiu_7769
în 15 Martie 2011 | pustiu_7769 întreabă:

Am şi eu o întrebare. Un motan.rasă persană. care sa înperecheat co maidaneză. Au făcut 2 pui. Oare sunt puii aşa de pretenţioşi ca şi o pisica persana in sine? Puii sunt pufoşi albii....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bogdan009
în 15 Martie 2011 | Bogdan009 întreabă:

Hei prieteni uni dintre voi cand fa-ti luat PC ati avut un joc in care era un copil care facea farse la un mos... puteti sa-mi spuneti cum se numeste jocul? (pentru uni va parea ciudat ce spun acum :))? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DaRlInGiLuSiOnS
în 15 Martie 2011 | DaRlInGiLuSiOnS întreabă:

Am o pisica siameza de un an care a stat la tara pana acum dar a fost tinuta in casa.Am o problema cu ea nu ma lasa sa-i fac baie cand simte apa sare si ma zgarie e foarte rea multe pers mi-au spus ca nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Usturoi
în 15 Martie 2011 | Usturoi întreabă:

ne vedem din nou! De data aceasta am o intrebare mai speciala.Imi poti spune si mie o catre(roman) gen Cei trei muschetari sau Singur pe lume, adica frantuzesti nu din astea romane si sa nu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Dacianna
în 15 Martie 2011 | Dacianna întreabă:

URGENT! pisicii mele ii curge un ochii are urechile rosii, limbutza ii frige ( crd ca are febra), nu prea mai mananca... Ce poate a aiba? si ce pot sa-i dau sa-i scada firbintela si s-o fac sa manance?? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Boomzz2012
în 15 Martie 2011 | Boomzz2012 întreabă:

Am un Bichon Bolognese de 3luni si as vrea sa-l obisnuiesc cu sgarda.Cum sa-l obisnuiesc? Nu vrea sa mearga cu ea. V rog ajutati-ma ce sa fac>? Mulumesc!

5
Răspunde Raportează
Șttefania
în 15 Martie 2011 | Șttefania întreabă:

De o saptamana incerc sa tot gasesc video pe youtube cu lese de caine ca de exemplu cineva sa arate lucrurile cainelui.As vrea savad modele de lese\zgarde. Fundaaa mare la cel care gaseste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
O?n?
în 15 Martie 2011 | O?n? întreabă:

As vrea sa adopt un caine Bichon Maltez sau Frise...Care imi doneaza si mie unul:X:x:X? Astept un raspuns>:D

4
Răspunde Raportează
b342
în 15 Martie 2011 | b342 întreabă:

Cum imi pot sterge un album la hi5? Multumesc! P. S.:Daca nu va suparati, pas cu pas.:D

1
Răspunde Raportează
RockaruL
în 15 Martie 2011 | RockaruL întreabă:

Ce parere aveti despre eutanasierea animalelor vagaboande?

16
Răspunde Raportează
AcidCuSange
în 15 Martie 2011 | AcidCuSange întreabă:

Dati-mi porecle frumoase pentru numele (sa nu fie de pitsi):Casandra, Simona, Larisa (ceva legat de bebe vreau aici), Doriana, Ionela, Roxana, Bianca.Si vreau sa fie ca un fel de alinte dar dragute....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dootzy
în 15 Martie 2011 | Dootzy întreabă:

Cateaua mea a fatat 15 pui.In timp, au crescut mari si au inceput sa latre si-i deranjeaza pe vecini si din aceasta cauza vor sa-i omoare pe toti inclusiv pe cateaua mea.Eu trebuie sa strang 40 de voturi,...? (mai mult)

92
Răspunde Raportează
stefi9325
în 15 Martie 2011 | stefi9325 întreabă:

Ce specie de pesti va place? (poza+denumirea stintifica, va rog) cui place aceeasi specie care-mi place si mie primeste funda(ma refer la pesti de companie!)

1
Răspunde Raportează
andreutzaRBD
în 15 Martie 2011 | andreutzaRBD întreabă:

Cine credeti ca ar fi mai portivit pentru mine iubesc foaretree mult animele edar nuprea acum cum pentru ca la mine cand plec la scoala toate lumea pleaca si ramane singur si plange incontinu de la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RyanGeorge
în 15 Martie 2011 | RyanGeorge întreabă:

As dori si eu sa adopt o pisicuta mica si NEAGRA sa aiba 3-4 saptamani maxim vreau sa o/il cresc de mic/a, nu e important de care rasa sau corcitura, oricare numai sa fie complet neagra Multumesc.

5
Răspunde Raportează
MissYoyo
în 15 Martie 2011 | MissYoyo întreabă:

As dori si eu sa adopt un catel bichon, orice fel. Nu am posibilitatea sa cumpar unul.

2
Răspunde Raportează
Gothick666Boy
în 14 Martie 2011 | Gothick666Boy întreabă:

Atentie! vinde chitara electrica, strocaster, neagra, pentru: Harrd rock.Heavy metal.pret 350 lei.id:radu_monster1! cumaparatio conditii foarte bune... Pt detalii dati add

1
Răspunde Raportează
lordbogdan
în 14 Martie 2011 | lordbogdan întreabă:

Am un caras auriu de vreo 2 ani, am 5 betta(4 femele si 1 mascul) si ei se tot sperie de caras, tot fug de el, le apar dungi orizontale. Cum pot scapa de caras?, sau ce sa fac? Dau fundita...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
efrumoslamare
în 14 Martie 2011 | efrumoslamare întreabă:

Stie cineva cum se numeste acel model de puzzle intr-un fel de rama, cu multe patratele pe care trebuie sa le schimbi?

1
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 14 Martie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Sall! Cum fac un website/site? In afara de websiturile "Weebly","Piczo","Webs", NU prin html...etc Funda si Vot!

3
Răspunde Raportează
sweetlollypop
în 14 Martie 2011 | sweetlollypop întreabă:

Se ingrijeste usor o pisica in apartament? Imi recomandati vreo rasa sau o pisica normala? E usor de curatat litiera? As mai vrea niste sfaturi... FUNDITA! :*:*:x:X

3
Răspunde Raportează
adriana_3323
în 14 Martie 2011 | adriana_3323 întreabă:

Ce rasa freferi in afara de pudel?

6
Răspunde Raportează
mrclaust
în 14 Martie 2011 | mrclaust întreabă:

Care e diferența dintre pechinezul imperial și cel regal? (ma refer la aspect)

4
Răspunde Raportează
bestfully
în 14 Martie 2011 | bestfully întreabă:

Eu stau la curte. Am 2 pisici si au facut amandoua o boala molipsitoare de piele. Pielea de pe cap este foarte aspra, si de pe gat la fel. Si tot timpul se scarpina, incat au rani, cu sange. Si au pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2011 |

Intrebare pentru cine creste caini in casa : zgarie parchetul atunci cand merg? Zgarie usile sau jaluzelele? Fac multa galagie? Ce faceti cand plecati impreuna cu toti ai casei la cumparaturi sau intr-un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CurcubeulColorat
în 14 Martie 2011 | CurcubeulColorat întreabă:

As vrea si eu niste sugestii de nume pentru bichon alb (fetita). Dar nu vreau nume din astea banale si intalnite peste tot.As dori ceva mai deosebit. Ofer fundita celor mai multe!

11
Răspunde Raportează
Andre
în 14 Martie 2011 | Andre întreabă:

Care sunt hobby-urile voastree?

7
Răspunde Raportează
Any_6060
în 14 Martie 2011 | Any_6060 întreabă:

As vrea sa imi cumpar un bichon maltez cu pedegree dar problema este ca nu stiu de unde. Imi poate recomanda cineva o canisa buna? Pe internet sunt tot felul de anunturi, dar nu vreau sa imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
biuuu
în 14 Martie 2011 | biuuu întreabă:

Ziceti-mi va rog un program de vorbit ca si yahoo messenger. dar care sa mearga cu id-ul de la yahoo messenger.

5
Răspunde Raportează
Allecsandra27
în 14 Martie 2011 | Allecsandra27 întreabă:

Cine are bulldog francez sau mops? Am cateva intrebari despre aceste rase!

7
Răspunde Raportează
acestaesteunnume
în 14 Martie 2011 | acestaesteunnume întreabă:

Care este cel mai frumos alint pentru numele Andra? Funditssa:-*

12
Răspunde Raportează
stresat
în 13 Martie 2011 | stresat întreabă:

Exista in Galati un club unde se face skandenberg? Daca da, unde si cat costa?

1
Răspunde Raportează
Gothick666Boy
în 13 Martie 2011 | Gothick666Boy întreabă:

Cat costa un caine husky de la o luna in sus...alb de preferinta! Sau de unde as putea adopta?

5
Răspunde Raportează
dayana99_8949
în 13 Martie 2011 | dayana99_8949 întreabă:

Am o catelusa pechinez la sat si in primavara asta vrem sa o imperechem! Vrem cu un catelus pechinez foarte frumos dar partea proasta e ca sta in partea cealalta a satului! Cum ar trebui sa facem? Sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
duf
în 13 Martie 2011 | duf întreabă:

Are cineva pui golden labrador de vanzare? Daca da sa imi spuna aici pe TPU: cat costa cate luni are(de preferat peste 8 saptamani) Dar imi trimiteti aici ca sa nu dau emailul lu cineva necunoscut.

2
Răspunde Raportează
Gh0stSnyp3r
în 13 Martie 2011 | Gh0stSnyp3r întreabă:

Va anunt ca intrebarea asta e doar pentru rapperi sau cei care vor sa devina si sunt sigur pe ei ca vor reusi.Deci sa incep.Eu chiar as vrea sa devin rapper pentru ca sa pot sa ma exprim si cred...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
carpediem
în 13 Martie 2011 | carpediem întreabă:

Si oare exista God, Budha, Dumnezeu, etc? Eu am plans.http://www.ptroa.co.il/petition/

2
Răspunde Raportează
PikaRawrr
în 13 Martie 2011 | PikaRawrr întreabă:

Ce sunt MACARONS? Si din ce sunt facute?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2011 |

Intrebare pentru cine locuieste la bloc si are caine : Ei zgarie mobila? Daca da, li se pot taia unghiile? Pot fi dresati sa isi faca treburile intr-un anumit loc? Fac multa galagie? Multumesc.

4
Răspunde Raportează
RockaruL
în 13 Martie 2011 | RockaruL întreabă:

Care credeti ca este cel mai amuzant animal?

11
Răspunde Raportează
lovestory14
în 13 Martie 2011 | lovestory14 întreabă:

Buna TPU. Spuneti-mi si mie va rog niste jocuri de genul My Tribe SAU Virtual Familu.Va rog. Funada!:*

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2011 |

Ce catelus credeti ca e mai potrivit pentru bloc? Sa fie dulce si micut...

21
Răspunde Raportează
iri0906
în 13 Martie 2011 | iri0906 întreabă:

sper ca ma puteti ajuta. imi doresc de foarte mult timp un catel. un bichon maltez sau un yorkie terrier, dar mama si tata nu ma lasa.nu stiu cum ii pot convinge! ajutati-ma va roooooog

5
Răspunde Raportează
Șttefania
în 13 Martie 2011 | Șttefania întreabă:

Imi este asa de ciuda si asa de rusine cu oamenii din Romania. Caine din adaposturi si de pe strada mor de foame, de sete, de frig si voua va vine sa luati caine cu 10 milioane. Imi e mila de voi. Sincera...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
PinkySweety12
în 13 Martie 2011 | PinkySweety12 întreabă:

Mi-am cumparat un catel e asa de scump:X. E terrier yorkshire fetita si nu stiu ce nume sa ii pun.Help! Cele mai frumoase nume. Fundita:>

17
Răspunde Raportează
  • 1026
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • emilianaliminita1234567
    trimisă acum 19 ore

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Bogdănel119
    trimisă acum 21 ore

Bogdănel119 întreabă:

Salut! Acum o săptămână și ceva, pe trotinetă, am fost oprit de politie că vezi domne' am făcut stânga pe linia continuă(mai erau 2 metri până se întrerupea) și că n- am acordat prioritate...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • stiflers41
    trimisă acum 11 ore

stiflers41 întreabă:

Am probleme de performanta in pubg pe steam Stuttering, bottleneck ( se mai blocheaza imaginea din cand in cand pentru fractiune de secunda) Detin: Intel i5 14400 F Nvidia rtx 5060 Motherboard:...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 18 Ianuarie

DnIon întreabă:

Cind o sa intre moldova in europa ce parere aveti?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.029
  • Întrebări: 3.955.329
  • Răspunsuri: 17.671.507
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.375 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii