Aveti idee daca exista vreun curs de dnb dance prin petrosani?
O parere despre blogul meu :D http://myblog4fashion.blogspot.com/ Dau fundita, bineinteles :)
Buna hei dati-mi si mie niste scuze care sa ii zic lu doamna ca sa nu merg la sport! va rog repede maine am sportul... cel mai rapid raspuns fundita! ( apropo sunt buna la actorie:d)
O pisica se poate vindeca de la sine de scabie? Am o pisica care a avut asa ceva si aproape i-a trecut. Depinde de imunitatea pisicii?
Sall tuturor! Ce pot sa fac? Cainele meu de la tara este mare iar daca se ridica in 2 labe e mult mai mare decat mine si nu stiu ce sa fac sa nu se mai ridice pe mine dar totusi sa il mangai, sa mai rad...? (mai mult)
Am şi eu o întrebare. Un motan.rasă persană. care sa înperecheat co maidaneză. Au făcut 2 pui. Oare sunt puii aşa de pretenţioşi ca şi o pisica persana in sine? Puii sunt pufoşi albii....? (mai mult)
Hei prieteni uni dintre voi cand fa-ti luat PC ati avut un joc in care era un copil care facea farse la un mos... puteti sa-mi spuneti cum se numeste jocul? (pentru uni va parea ciudat ce spun acum :))? (mai mult)
Am o pisica siameza de un an care a stat la tara pana acum dar a fost tinuta in casa.Am o problema cu ea nu ma lasa sa-i fac baie cand simte apa sare si ma zgarie e foarte rea multe pers mi-au spus ca nu...? (mai mult)
ne vedem din nou! De data aceasta am o intrebare mai speciala.Imi poti spune si mie o catre(roman) gen Cei trei muschetari sau Singur pe lume, adica frantuzesti nu din astea romane si sa nu...? (mai mult)
URGENT! pisicii mele ii curge un ochii are urechile rosii, limbutza ii frige ( crd ca are febra), nu prea mai mananca... Ce poate a aiba? si ce pot sa-i dau sa-i scada firbintela si s-o fac sa manance?? (mai mult)
Am un Bichon Bolognese de 3luni si as vrea sa-l obisnuiesc cu sgarda.Cum sa-l obisnuiesc? Nu vrea sa mearga cu ea. V rog ajutati-ma ce sa fac>? Mulumesc!
De o saptamana incerc sa tot gasesc video pe youtube cu lese de caine ca de exemplu cineva sa arate lucrurile cainelui.As vrea savad modele de lese\zgarde. Fundaaa mare la cel care gaseste...? (mai mult)
As vrea sa adopt un caine Bichon Maltez sau Frise...Care imi doneaza si mie unul:X:x:X? Astept un raspuns>:D
Cum imi pot sterge un album la hi5? Multumesc! P. S.:Daca nu va suparati, pas cu pas.:D
Ce parere aveti despre eutanasierea animalelor vagaboande?
Dati-mi porecle frumoase pentru numele (sa nu fie de pitsi):Casandra, Simona, Larisa (ceva legat de bebe vreau aici), Doriana, Ionela, Roxana, Bianca.Si vreau sa fie ca un fel de alinte dar dragute....? (mai mult)
Cateaua mea a fatat 15 pui.In timp, au crescut mari si au inceput sa latre si-i deranjeaza pe vecini si din aceasta cauza vor sa-i omoare pe toti inclusiv pe cateaua mea.Eu trebuie sa strang 40 de voturi,...? (mai mult)
Ce specie de pesti va place? (poza+denumirea stintifica, va rog) cui place aceeasi specie care-mi place si mie primeste funda(ma refer la pesti de companie!)
Cine credeti ca ar fi mai portivit pentru mine iubesc foaretree mult animele edar nuprea acum cum pentru ca la mine cand plec la scoala toate lumea pleaca si ramane singur si plange incontinu de la...? (mai mult)
As dori si eu sa adopt o pisicuta mica si NEAGRA sa aiba 3-4 saptamani maxim vreau sa o/il cresc de mic/a, nu e important de care rasa sau corcitura, oricare numai sa fie complet neagra Multumesc.
As dori si eu sa adopt un catel bichon, orice fel. Nu am posibilitatea sa cumpar unul.
Atentie! vinde chitara electrica, strocaster, neagra, pentru: Harrd rock.Heavy metal.pret 350 lei.id:radu_monster1! cumaparatio conditii foarte bune... Pt detalii dati add
Am un caras auriu de vreo 2 ani, am 5 betta(4 femele si 1 mascul) si ei se tot sperie de caras, tot fug de el, le apar dungi orizontale. Cum pot scapa de caras?, sau ce sa fac? Dau fundita...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste acel model de puzzle intr-un fel de rama, cu multe patratele pe care trebuie sa le schimbi?
Sall! Cum fac un website/site? In afara de websiturile "Weebly","Piczo","Webs", NU prin html...etc Funda si Vot!
Se ingrijeste usor o pisica in apartament? Imi recomandati vreo rasa sau o pisica normala? E usor de curatat litiera? As mai vrea niste sfaturi... FUNDITA! :*:*:x:X
Ce rasa freferi in afara de pudel?
Care e diferența dintre pechinezul imperial și cel regal? (ma refer la aspect)
Eu stau la curte. Am 2 pisici si au facut amandoua o boala molipsitoare de piele. Pielea de pe cap este foarte aspra, si de pe gat la fel. Si tot timpul se scarpina, incat au rani, cu sange. Si au pe...? (mai mult)
Intrebare pentru cine creste caini in casa : zgarie parchetul atunci cand merg? Zgarie usile sau jaluzelele? Fac multa galagie? Ce faceti cand plecati impreuna cu toti ai casei la cumparaturi sau intr-un...? (mai mult)
As vrea si eu niste sugestii de nume pentru bichon alb (fetita). Dar nu vreau nume din astea banale si intalnite peste tot.As dori ceva mai deosebit. Ofer fundita celor mai multe!
Care sunt hobby-urile voastree?
As vrea sa imi cumpar un bichon maltez cu pedegree dar problema este ca nu stiu de unde. Imi poate recomanda cineva o canisa buna? Pe internet sunt tot felul de anunturi, dar nu vreau sa imi...? (mai mult)
Ziceti-mi va rog un program de vorbit ca si yahoo messenger. dar care sa mearga cu id-ul de la yahoo messenger.
Cine are bulldog francez sau mops? Am cateva intrebari despre aceste rase!
Care este cel mai frumos alint pentru numele Andra? Funditssa:-*
Exista in Galati un club unde se face skandenberg? Daca da, unde si cat costa?
Cat costa un caine husky de la o luna in sus...alb de preferinta! Sau de unde as putea adopta?
Am o catelusa pechinez la sat si in primavara asta vrem sa o imperechem! Vrem cu un catelus pechinez foarte frumos dar partea proasta e ca sta in partea cealalta a satului! Cum ar trebui sa facem? Sa...? (mai mult)
Are cineva pui golden labrador de vanzare? Daca da sa imi spuna aici pe TPU: cat costa cate luni are(de preferat peste 8 saptamani) Dar imi trimiteti aici ca sa nu dau emailul lu cineva necunoscut.
Va anunt ca intrebarea asta e doar pentru rapperi sau cei care vor sa devina si sunt sigur pe ei ca vor reusi.Deci sa incep.Eu chiar as vrea sa devin rapper pentru ca sa pot sa ma exprim si cred...? (mai mult)
Si oare exista God, Budha, Dumnezeu, etc? Eu am plans.http://www.ptroa.co.il/petition/
Ce sunt MACARONS? Si din ce sunt facute?
Intrebare pentru cine locuieste la bloc si are caine : Ei zgarie mobila? Daca da, li se pot taia unghiile? Pot fi dresati sa isi faca treburile intr-un anumit loc? Fac multa galagie? Multumesc.
Care credeti ca este cel mai amuzant animal?
Buna TPU. Spuneti-mi si mie va rog niste jocuri de genul My Tribe SAU Virtual Familu.Va rog. Funada!:*
Ce catelus credeti ca e mai potrivit pentru bloc? Sa fie dulce si micut...
sper ca ma puteti ajuta. imi doresc de foarte mult timp un catel. un bichon maltez sau un yorkie terrier, dar mama si tata nu ma lasa.nu stiu cum ii pot convinge! ajutati-ma va roooooog
Imi este asa de ciuda si asa de rusine cu oamenii din Romania. Caine din adaposturi si de pe strada mor de foame, de sete, de frig si voua va vine sa luati caine cu 10 milioane. Imi e mila de voi. Sincera...? (mai mult)
Mi-am cumparat un catel e asa de scump:X. E terrier yorkshire fetita si nu stiu ce nume sa ii pun.Help! Cele mai frumoase nume. Fundita:>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!