Gata, nu mai pot!:((:((! Sper ca aveti timp sa cititi "povestioara" mea: Azi bunicul meu a ost la cabana sa unde era acel dragut catel al meu cu care am avut avatar.Cand s-a intors l-am intrebat ce mai...? (mai mult)
vreau sa imi iau un bichon maltez cum credeti ca as putea sa ii conving pe parintii mei sa imi ia sau asa idei, unchimiu mi-a promis ca imi ia in vara da oricum na, niste idei ca sa ii conving. si...? (mai mult)
Cine imi poate spune jocuri de fete si site-uri. ~Multumesc anticipat.~
Hei de unde pot sa imi cumpar un paianjen Brachypelma Smithi?
Imi doresc foarte mult un caine iar parintii mei nu vor sa-mi cumpere:(. Zic mereu ca un caine face foarte mare dezordine, ca ii cade parul, ca nu e de tinut in casa etc. Cum as putea sa-mi conving parintii...? (mai mult)
Am o pisica. O am din vara si m`am atasat mult de ea. Ea sta afara, dar o mai las sa intre si in casa. M`am obisnuit asa. dar mama nu ma mai lasa sa o tin in casa sau pe langa mine. Zice ca e periculos....? (mai mult)
imi puteti spune catreva nume de pisici? funda!
Am nevoie de niste nume pentru un Crew de Parkour... daca nu stiti ce este parkour YouTube Repede! Cel mai bun. ia mult ravnita fundita |
In ce oras locueste Nini?
Hei TPU, As vrea sa stiu si eu ce desene as putea face? Funda pentru cele mai multe si bune ideei
Http://www.petitieonline.ro/petitie/romania_respectati_tratatele_internationale_referitoare_la_protectia_animalelor_implementati_legi_mai_severe_impotriva_abuzurilor_si_crimelor_comise_asupra_animalelor_-p32507045.html Semnați...? (mai mult)
Prietena mea vrea sa isi cumpere un catel si nu stie ce rasa. Imi spuneti niste rase de catei frumosi si nu prea mari? Fundoi al cel mai frumos :D
De ce da eroeii la barn buddy pe hi5?
Cine stie jocuri gen imvu, club penguin stardoll, e. t. c... cine da 10 jocuri fundita :):):):):):)
Hamsterul meu pitic s-a murdarit de ulei de floarea soarelui :( cum sa-l ajut sa se curete?
Cati ani traiesc ciorile? Eu stiam ca vreo 100 ani... dar sunt derutata pentru ca am cautat pe net si unele site-uri spuneau ba` ca 50 ba ca 80...nu mai stiu care este raspunsul corect?
Catelul meu este Metis-Terrier si face ca un lup de vreo juma de saptamana ce sa ii fac este foarte batran are vreo 7 ani in anii nostri...
As vrea sa stiu de unde sa fac rost de placaj pentru traforaj si care e cel mai bun. Daca exista si alte materiale ce se pot trafor(accesibile) va rog sa-mi spuneti.
Dati-mi sh mie un site de poker online pe net... sa nu trebuiasca sa dau download. dau fundita!;)
Am un animal de casa:o pisicuta.De fapt e un pui(are vreo jumatate de an). E o pisica de casa(nu e siameza, birmaneza etc)Dar ochii ii sunt tot albastri(nu s-au schimbat deloc). Oare asa va ramane mereu?...? (mai mult)
Aveti un program pe care se poate crea orice joc yugioh power of chaos?
TPU! Mi-am luat niste Cernit, dar e foarte tare si nu pot sa modelez deloc cu el, am incercat sa il inmoi dar cred ca mi-am rupt vreo 3 degete, si cateodata reusesc sa-l inmoi dar...? (mai mult)
Vrea cineva un cont nefolosit de Webkinz? Gratis.
Imi puteti spune ce Bishon este acesta? http://yoobaiatu.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=408936197&photoId=5471179398&ownerId=527839111 dau funda!
Va rog! Aveti un cod nefolosit de Hamster Mazin'? Imi da-ti si mie?
funda care imi da sh mie o invitatie de petrecere la webkinz pe mbostiog si cum faci sa iti verifici progresul daca ai toate alea completate?
De unde pot sa downlodez sims 2
Am un porcusor de guineea si as vrea sa ii cumpar o cusca mare...Stie cineva de unde pot lua una cu un pret care sa nu depaseasca 200lei?
Ce parere aveti despre acest dslr!=?= http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-fujifilm-finepix-hs10-black--pFinePixHS10blackEEID
E ceva uregnt! Catelusului meu (caniche) ii ghiortsie burta, si nu vrea sa manance (i-am dat si in gura, dar nu mananca ), ce sa fac? Va rog, 8 voturi+o funda! Ajutati-ma!
Cine stie pe animax serialu ala cu oameni nu animat in care se intamplau chesti ciudate si era o fata si in cantina o cazut neonu si era tipa posedata...
Am si eu o intrebare pentru voi daca locuiti in constanta ati putea sa imi recomandati un salon unte pot sa imi tund cainele (bichon havanez) si cam cat m-ar costa? Multumesc anticipat!
Am o problema mare. la vara tatal meu s-ar putea sa vina din spania si acolo am o pisica, iar aici am un porcusor de guineea, nu stau intr-o casa foarte mare. Ce as putea sa fac in afara sa renunt la...? (mai mult)
Mi-am cumparat un iphone decodat, am dat upgrade si nu a mai mers. l-am decoadat din nou am instalat cydia si am dat upgrade la tot ce trebuie numa cand am bagat Sim tot scrie Searching si nugaseste nimic...? (mai mult)
Buna, Majoritatea copiilor/adolescentilor spun ca urasc scoala. As vrea sa imi dati cateva exemple pentru care detestati scoala. Eu am curajul sa spun ca imi PLACE scoala. Ganditi-va un pic, fara...? (mai mult)
Sall`! Intrebarea mea este:As dori sa adopt un catel de rasa mica de preferat Bichon Maltese Baiat pui in bucuresti sector 3-4 nu prea sump. Unde pot gasi? P. S.:lasati-mi aici linkul si... Dar sa fie? (mai mult)
Vreau sa-mi trimiteti cate o chitara electrica(linkul)de la :Fender, Ibanez, B.C.Rich(Warbeast Trace T), Dean si Jackson. Primul raspuns primeste fundita si vot(restul doar vot).
Vreau sa imi iau un caine Amstaff Blue sa fie pui de vreo 2luni si sa nu fie scump, pana in 100E si sa fie rasa pura. Ma puteti ajuta?
Hamsterita mea a facut pui, cam 10, dar am ramas cu 4, dupa doua saptamani, ea fiind la prima nastere. Iar eu nu am scos masculul din cusca, ar fi trebuit? Masculul e mai grijuliu ca femela,...? (mai mult)
As dori si eu porecla eu sa ma descriu si voi cei care vreti va rog ganditi-va si spuneti-mi ce mi s-ar potrivi Personalitate: -Ochii: caprui -Fata : semiovala -Buzele: cea de jos parca are botox...? (mai mult)
Pentru fanii W.I.T.C.H: Hey TUP! Am o verisoara care are o colectie impresionanta de reviste si carti WITCH. Cine vrea sa le detina, sa o contacteze pe ID :pavelsandra@yahoo.com
Webkinz : ce lucru special primesc daca cumpar Domino Cat?
De ce nu pot gainile sa zboare, cine imi spune daca: O gaina fara picioare isi va dezvolta altceva, ca de exemplu sa zboare?,. rasp. detaliat /... funda:*
Am un caine si cred ca a mancat otrava pentru ca nu vrea sa manance si nici nu vine la mine cand il chem. Eu il tin si in curte posibil sa fi racit? Ce sa fac? ( mai mult cred ca a mancat otrava ) Funda....? (mai mult)
Unde gasesc jocuri cu Nini de pe Disney Channel?
Unde gasesc jocuri 3D dar nu de donwloadat pentru fete dar sa nu aiba crime?
stiti vreun site de unde pot dawnloada jocuri cu Beavis and Butt-Head? funda
Unde gasesc jocuri faine pentru fete dar nu de donwloadat?
Cine are gta 4 sa-mi dea si mie va rog vorbiti cu mine pe la messenger idul meu este adinaadi25 si controlatimi laptopu ca sa mi-l bagati va rog dati-mi buzz daca il bagati idul adinaadi25 plss controlatimil...? (mai mult)
Unde gasesc un joc 3D dar nu de donwloadat pentru. fete de 8-9 ani? UN RASPUNS BUN=FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!