TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
  • 1081
SweetHeartGirl
în 8 Ianuarie 2011 | SweetHeartGirl întreabă:

Cine imi poate da un cod webkinz nefolosit? adresa de email: puppyl25 va rog eu nu am:((:(

3
Răspunde Raportează
DoDo
în 8 Ianuarie 2011 | DoDo întreabă:

Neata TPU! Cel care imi da un cont de IMVU de fata cu case cu haine cu accesorii cu animale etc...primeste fundita dar sa aiba si bani multi contul! fundita :X:X

2
Răspunde Raportează
Melody
în 8 Ianuarie 2011 | Melody întreabă:

Ce program de filmat desktopul imi recomandati? Inafara de Camtasia, pentru ca il am deja si filmeaza sacadat. Vreau ceva usor de folosit, care sa inregistreze la calitate decenta, cu sunet si video...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
paul1234
în 8 Ianuarie 2011 | paul1234 întreabă:

Cine poate sa im recomande un asemenea programm http://www.youtube.com/watch?v=O4fEEjP5bLc si sa fie gratuit daca sa poate

2
Răspunde Raportează
errordanna
în 7 Ianuarie 2011 | errordanna întreabă:

Buna TPU:). Sunt eleva in clasa a11ea la mate info(intensiv info) si am de rezolvat pana marti 11.01.2011 o problema la info careia nu-i dau de cap deloc si anume: "stocurile de caiete ale unui depozit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DanielaDumitrescu99
în 7 Ianuarie 2011 | DanielaDumitrescu99 întreabă:

Sall all; )). Am si eu o intrebare legata de sims 3 late night (ma rog, late night am eu dar e si la cel normal); ). Deci a fost astazi de Sfantul Ion (ziua mea, ma cheama oana; )) ) si ne-am jucat pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2011 |

Sunt pasionata de handmade. Ma puteti ajuta cu idei noi?

3
Răspunde Raportează
takeaway4love
în 7 Ianuarie 2011 | takeaway4love întreabă:

Intrebare pentru. cei care stiu regulile in dans sportiv:La clasa Hobby este interzis machiajul? mersi anticipat:*

3
Răspunde Raportează
ElectricChapel
în 7 Ianuarie 2011 | ElectricChapel întreabă:

Vand hamster sirian, 5 lei. Este un baietel in varsta de trei luni. Oferta valabila pentru Bucuresti. Pentru detalii mail la devil_nykci@yahoo.com

2
Răspunde Raportează
Mariya5
în 7 Ianuarie 2011 | Mariya5 întreabă:

as vrea sa adresez o intrebare mai ales jucatorilor experimentati de Metin2.Imi puteti da link de la servere private in romana sau mai bine engleza, fara hamachi si sa fie cat de cat ratele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alyna_8280
în 7 Ianuarie 2011 | Alyna_8280 întreabă:

Http://styleshopper.ro/blog/wp-content/uploads/2009/09/tunsoare-2009.jpg cum se face bretonu asta? adica cum as putea sa tund ca sa`mi iese asa mersi pentru raspunsuri dau funda:*

4
Răspunde Raportează
chr01
în 7 Ianuarie 2011 | chr01 întreabă:

Pt cei care au Blackberry 9630 tour : Blackberry tou 9630 are rotița? care e mai misto blackberry tour 9630 sau blackberry bold 9000? mersi.

1
Răspunde Raportează
alesia29
în 7 Ianuarie 2011 | alesia29 întreabă:

am si eu o intrebare am o catelusa, ce nume imi recomandati? funda:x

8
Răspunde Raportează
Dreamy
în 7 Ianuarie 2011 | Dreamy întreabă:

Cum se ingrijeste un animal in lady popular? fundita pentru cel mai explicit raspuns! Garantat!

1
Răspunde Raportează
xFaith
în 7 Ianuarie 2011 | xFaith întreabă:

am si eu o catelusa in varsta de 2 luni pe nume Miky. Este primul meu catel si nu am experienta in dresajul acesteia:D daca doriti puteti sa-mi spuneti si mie niste ponturi

4
Răspunde Raportează
cățelușa56
în 7 Ianuarie 2011 | cățelușa56 întreabă:

FUNDA mi-am downloadat zoo tycoon 2 si zice sa descarc nu stiu ce [zoo tycoon 2[ma rog mai special ceva]]si am incercat sa-l descarc cu winrar si imi apare casuta cu ala de descarcat si dupa cateva clipe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2011 |

Deci o porecla frumoasa la numele luminitza.Pana acum avea porecla mimy dar vreau sa-i gasesc alta.Ma puteti ajuta? Dau funda daca raspunsul vine macar in 30 min.

11
Răspunde Raportează
Vladys63
în 7 Ianuarie 2011 | Vladys63 întreabă:

Vreau sa intreb ceva doar pentru cei care se priecep in domeniu...am un Nokia 5230 si un Nokia N97 Mini, am instalat aplicatia GDesk pe ambele dar nu stiu cum sa pun teme GDesk. Ma poate ajuta cineva?? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Roby720
în 7 Ianuarie 2011 | Roby720 întreabă:

Am un porcusor de guineea si il iubesc mult.Acum il tin intr-un acvariu pe care l-am cumparat odata cu el prin iulie. Dar as vrea sa ii cumpar o cusca noua, mare si frumoasa. Dati niste linkuri de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aly359
în 7 Ianuarie 2011 | Aly359 întreabă:

Ce scopuri sunt la lvl 4 pe lady popular?

2
Răspunde Raportează
Aly359

Cine joaca lady popular? eu ma numesc Alinu stiu99 va rogggg mult cine poate sa-mi dea vot sau cadou. spuneti cum va chemati ca sa va pot vedea. fundita la care imi da primul cadou ( sau vot in cazul de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Saskee
în 7 Ianuarie 2011 | Saskee întreabă:

Hei TPU vreau sa-mi fac metin asah ca vreau un sit bine da nu tutoit ca nu merge am incercat cine ma ajuta in legatura cu sit ii dau funda da il fac si gm daca e bun sit

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2011 |

In ceea ce priveste Facebook-ul, cum pot pune imagini la rubrica cu actori, carti, muzica preferata, etc? Dau fundytza... logic :)!

2
Răspunde Raportează
คиค
în 7 Ianuarie 2011 | คиค întreabă:

Het, buna TPU! A citit cineva cartea "Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick? { http://shaukisbookcase.wordpress.com/2010/10/19/ingerul-noptii-de-becca-fitzpatrick-in-curand-la-litera/ } Eu am citit...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Aly359

As vrea sa stiu si eu scopurile pentru fiecare nivel la lady popular? fundita si 2 voturi :D

2
Răspunde Raportează
Aly359

Pe lady popular se dau diamante la 100 de zile dar se continua si la 200, 300, 400, etc de zile?

2
Răspunde Raportează
VLadGr
în 7 Ianuarie 2011 | VLadGr întreabă:

Cine joaca san andreas sa; mi spuna cumfolosesc cututiul de hitman sa injunghii?

2
Răspunde Raportează
Boomzz2012
în 7 Ianuarie 2011 | Boomzz2012 întreabă:

Cine are barbiegirls. eu am c sunt vip am o casa foarte mare! as vrea sa fac schimb! cine vrea sa imi lasa wun mesaj! dau 2 funde:D

3
Răspunde Raportează
Lucaci
în 7 Ianuarie 2011 | Lucaci întreabă:

Vreau si eu profilul lui Creatker.

6
Răspunde Raportează
justcriss
în 7 Ianuarie 2011 | justcriss întreabă:

De curand mi s-a fqt o oferta favoraila 2 milioane ( lei vechi) un pitbull amstaf.Si nu stiu e bun pretu? ce sa aleg femela ori mascul?

7
Răspunde Raportează
bibubibucilescutascescu
în 7 Ianuarie 2011 | bibubibucilescutascescu întreabă:

Spuneti-mi modele de laptop-uri care sa fie destul de performante.

7
Răspunde Raportează
MirunaIoana123
în 7 Ianuarie 2011 | MirunaIoana123 întreabă:

Hey! am auzit de curand de la un veterinar ca animalul de companie(mai degraba cainele) te apara si te iubeste si indrageste etc.nu pentru ca ii oferi afectiune, ci pentru ca tu il hranesti si ii faci...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DrugFree
în 7 Ianuarie 2011 | DrugFree întreabă:

Ce faceti TPU? Pun o intrebare : Imi dati informatii despre struti, si animale preistorice? Cine da cele mai multe ia funda cu 3 voturi

7
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 7 Ianuarie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Sall! De ce mi se misca FireFox-ul in reluare? de astazi mi se misca in reluare iesi imi mergea normal dar azi... Ce as putea face? Funda si Vot!

7
Răspunde Raportează
Sylvye
în 7 Ianuarie 2011 | Sylvye întreabă:

Daca aveti un animal cum i-ati convins pe parinti sa va lase cu el in casa? Ai mei inca nu sunt de acurd cu un " pet "

7
Răspunde Raportează
RaresLow
în 7 Ianuarie 2011 | RaresLow întreabă:

Salut ma tot cert cu un prieten a cui caine e mai indeligent tinand cont ca eu am un Giobanesc German(Caine Lup) si el are un Rottwailer! ajutati-ma cu o parere

8
Răspunde Raportează
Șttefania
în 7 Ianuarie 2011 | Șttefania întreabă:

Care este cea mai buna rasa de bichon? Malteze Frise Havanese sau Bolonese? Cum se comporta intr-un apartament? PS: nu da-ti de pe google ca le'am citit pe toate, da-ti din propria experienta. Dau funda...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
florin_9274
în 7 Ianuarie 2011 | florin_9274 întreabă:

cumpar pui bichon sau husky.sunt din botosani

2
Răspunde Raportează
ralukamih
în 7 Ianuarie 2011 | ralukamih întreabă:

Cine imi poate dona si mie un pui de bichon?

3
Răspunde Raportează
MarinaMrn
în 7 Ianuarie 2011 | MarinaMrn întreabă:

Dati-mi si mie un cod de la webkinz nefolosit. dau fundite

7
Răspunde Raportează
Aleeeeeeee
în 7 Ianuarie 2011 | Aleeeeeeee întreabă:

Azi dimineata mi-a murit motanul :(( de atunci plang in continu. Nu mai pot... am mai avut o pisica si anul trecut a murit [ accident de masina ] s-a bagat la motorul masinii si i-a rupt un picior si topta? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
darkderek
în 7 Ianuarie 2011 | darkderek întreabă:

Are cineva logitech g25 daca da ce jocuri jucati? si cum dumnezeu pot sa-i fac ceva sa nu se mi au da ca un tractor l-am desfacut de catevaori dar... daca-at sti ce are in el mai bine ma lipsesc

3
Răspunde Raportează
GuessWho_8607
în 7 Ianuarie 2011 | GuessWho_8607 întreabă:

Vreau sa-mi cumpar un caine Chow Chow. Stau in Brasov, spuneti-mi si mie de unde as putea sa cumpar unu si cam cat ar costa. Nu conteaza ca nu e in apropiera Brasovului.

12
Răspunde Raportează
UnicornsAreLove
în 7 Ianuarie 2011 | UnicornsAreLove întreabă:

Vam mai vorbit de Coco.Sa va spun ce face mai nou! E foarte pofticioasa deci daca vede ca eu manac ceva vine la mine si da din cioc da eu ii dau si totusi tot aici se intoarce.Azi smecherie bucurie hoata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreutzaRBD
în 6 Ianuarie 2011 | andreutzaRBD întreabă:

Am cautat pe internet si am gasit mai multe preturi dar toate erau prea scumpe asa ca as dori un bichon martez sau frize sau ce o fii dar rasa pura pentru ca mama prietenei mele are astm si bichonul esti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Luiiizaa
în 6 Ianuarie 2011 | Luiiizaa întreabă:

Cum imi dezvat catelusul sa nu mai isi faca nevoile in casa!:D Va rog mult ajutati-maa! Dau funda +Vot Pentru cel mai original rasp!:X Multumesc!:X

6
Răspunde Raportează
nonny50
în 6 Ianuarie 2011 | nonny50 întreabă:

Dar despre Gareth Bale? ce parere aveti?

6
Răspunde Raportează
CosmiiX
în 6 Ianuarie 2011 | CosmiiX întreabă:

Hey. am un catsel:X Si am auzit ca daca ii dau paine sa manance surzeste:)) [sper sa nu fie asa@!] stiti daca e adevarat? si stiti ce ar trebui sa fac sa nu isi mai faca treburile in casa? Funda:X

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2011 |

Am si eu 2 perusi. Nu stiu daca ar fi recomandat pentru ei portocalele, merele, si painea ( uscata, sau proaspata ). Ce le pot da, si ce nu?

5
Răspunde Raportează
nonny50
în 6 Ianuarie 2011 | nonny50 întreabă:

Sall...baieti,ce parere aveti despre Aaron Lennon, mijlocasul dreapta al lui Tottenham?

5
Răspunde Raportează
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
  • 1081
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă acum 21 ore

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ce vă dă putere?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.992
  • Întrebări: 3.955.276
  • Răspunsuri: 17.671.083
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.120 Adolescenţi
  • 55.635 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii