Cine imi poate da un cod webkinz nefolosit? adresa de email: puppyl25 va rog eu nu am:((:(
Neata TPU! Cel care imi da un cont de IMVU de fata cu case cu haine cu accesorii cu animale etc...primeste fundita dar sa aiba si bani multi contul! fundita :X:X
Ce program de filmat desktopul imi recomandati? Inafara de Camtasia, pentru ca il am deja si filmeaza sacadat. Vreau ceva usor de folosit, care sa inregistreze la calitate decenta, cu sunet si video...? (mai mult)
Cine poate sa im recomande un asemenea programm http://www.youtube.com/watch?v=O4fEEjP5bLc si sa fie gratuit daca sa poate
Buna TPU:). Sunt eleva in clasa a11ea la mate info(intensiv info) si am de rezolvat pana marti 11.01.2011 o problema la info careia nu-i dau de cap deloc si anume: "stocurile de caiete ale unui depozit...? (mai mult)
Sall all; )). Am si eu o intrebare legata de sims 3 late night (ma rog, late night am eu dar e si la cel normal); ). Deci a fost astazi de Sfantul Ion (ziua mea, ma cheama oana; )) ) si ne-am jucat pe...? (mai mult)
Sunt pasionata de handmade. Ma puteti ajuta cu idei noi?
Intrebare pentru. cei care stiu regulile in dans sportiv:La clasa Hobby este interzis machiajul? mersi anticipat:*
Vand hamster sirian, 5 lei. Este un baietel in varsta de trei luni. Oferta valabila pentru Bucuresti. Pentru detalii mail la devil_nykci@yahoo.com
as vrea sa adresez o intrebare mai ales jucatorilor experimentati de Metin2.Imi puteti da link de la servere private in romana sau mai bine engleza, fara hamachi si sa fie cat de cat ratele...? (mai mult)
Http://styleshopper.ro/blog/wp-content/uploads/2009/09/tunsoare-2009.jpg cum se face bretonu asta? adica cum as putea sa tund ca sa`mi iese asa mersi pentru raspunsuri dau funda:*
Pt cei care au Blackberry 9630 tour : Blackberry tou 9630 are rotița? care e mai misto blackberry tour 9630 sau blackberry bold 9000? mersi.
am si eu o intrebare am o catelusa, ce nume imi recomandati? funda:x
Cum se ingrijeste un animal in lady popular? fundita pentru cel mai explicit raspuns! Garantat!
am si eu o catelusa in varsta de 2 luni pe nume Miky. Este primul meu catel si nu am experienta in dresajul acesteia:D daca doriti puteti sa-mi spuneti si mie niste ponturi
FUNDA mi-am downloadat zoo tycoon 2 si zice sa descarc nu stiu ce [zoo tycoon 2[ma rog mai special ceva]]si am incercat sa-l descarc cu winrar si imi apare casuta cu ala de descarcat si dupa cateva clipe...? (mai mult)
Deci o porecla frumoasa la numele luminitza.Pana acum avea porecla mimy dar vreau sa-i gasesc alta.Ma puteti ajuta? Dau funda daca raspunsul vine macar in 30 min.
Vreau sa intreb ceva doar pentru cei care se priecep in domeniu...am un Nokia 5230 si un Nokia N97 Mini, am instalat aplicatia GDesk pe ambele dar nu stiu cum sa pun teme GDesk. Ma poate ajuta cineva?? (mai mult)
Am un porcusor de guineea si il iubesc mult.Acum il tin intr-un acvariu pe care l-am cumparat odata cu el prin iulie. Dar as vrea sa ii cumpar o cusca noua, mare si frumoasa. Dati niste linkuri de...? (mai mult)
Ce scopuri sunt la lvl 4 pe lady popular?
Cine joaca lady popular? eu ma numesc Alinu stiu99 va rogggg mult cine poate sa-mi dea vot sau cadou. spuneti cum va chemati ca sa va pot vedea. fundita la care imi da primul cadou ( sau vot in cazul de...? (mai mult)
Hei TPU vreau sa-mi fac metin asah ca vreau un sit bine da nu tutoit ca nu merge am incercat cine ma ajuta in legatura cu sit ii dau funda da il fac si gm daca e bun sit
In ceea ce priveste Facebook-ul, cum pot pune imagini la rubrica cu actori, carti, muzica preferata, etc? Dau fundytza... logic :)!
Het, buna TPU! A citit cineva cartea "Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick? { http://shaukisbookcase.wordpress.com/2010/10/19/ingerul-noptii-de-becca-fitzpatrick-in-curand-la-litera/ } Eu am citit...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu scopurile pentru fiecare nivel la lady popular? fundita si 2 voturi :D
Pe lady popular se dau diamante la 100 de zile dar se continua si la 200, 300, 400, etc de zile?
Cine joaca san andreas sa; mi spuna cumfolosesc cututiul de hitman sa injunghii?
Cine are barbiegirls. eu am c sunt vip am o casa foarte mare! as vrea sa fac schimb! cine vrea sa imi lasa wun mesaj! dau 2 funde:D
Vreau si eu profilul lui Creatker.
De curand mi s-a fqt o oferta favoraila 2 milioane ( lei vechi) un pitbull amstaf.Si nu stiu e bun pretu? ce sa aleg femela ori mascul?
Spuneti-mi modele de laptop-uri care sa fie destul de performante.
Hey! am auzit de curand de la un veterinar ca animalul de companie(mai degraba cainele) te apara si te iubeste si indrageste etc.nu pentru ca ii oferi afectiune, ci pentru ca tu il hranesti si ii faci...? (mai mult)
Ce faceti TPU? Pun o intrebare : Imi dati informatii despre struti, si animale preistorice? Cine da cele mai multe ia funda cu 3 voturi
Sall! De ce mi se misca FireFox-ul in reluare? de astazi mi se misca in reluare iesi imi mergea normal dar azi... Ce as putea face? Funda si Vot!
Daca aveti un animal cum i-ati convins pe parinti sa va lase cu el in casa? Ai mei inca nu sunt de acurd cu un " pet "
Salut ma tot cert cu un prieten a cui caine e mai indeligent tinand cont ca eu am un Giobanesc German(Caine Lup) si el are un Rottwailer! ajutati-ma cu o parere
Care este cea mai buna rasa de bichon? Malteze Frise Havanese sau Bolonese? Cum se comporta intr-un apartament? PS: nu da-ti de pe google ca le'am citit pe toate, da-ti din propria experienta. Dau funda...? (mai mult)
cumpar pui bichon sau husky.sunt din botosani
Cine imi poate dona si mie un pui de bichon?
Dati-mi si mie un cod de la webkinz nefolosit. dau fundite
Azi dimineata mi-a murit motanul :(( de atunci plang in continu. Nu mai pot... am mai avut o pisica si anul trecut a murit [ accident de masina ] s-a bagat la motorul masinii si i-a rupt un picior si topta? (mai mult)
Are cineva logitech g25 daca da ce jocuri jucati? si cum dumnezeu pot sa-i fac ceva sa nu se mi au da ca un tractor l-am desfacut de catevaori dar... daca-at sti ce are in el mai bine ma lipsesc
Vreau sa-mi cumpar un caine Chow Chow. Stau in Brasov, spuneti-mi si mie de unde as putea sa cumpar unu si cam cat ar costa. Nu conteaza ca nu e in apropiera Brasovului.
Vam mai vorbit de Coco.Sa va spun ce face mai nou! E foarte pofticioasa deci daca vede ca eu manac ceva vine la mine si da din cioc da eu ii dau si totusi tot aici se intoarce.Azi smecherie bucurie hoata...? (mai mult)
Am cautat pe internet si am gasit mai multe preturi dar toate erau prea scumpe asa ca as dori un bichon martez sau frize sau ce o fii dar rasa pura pentru ca mama prietenei mele are astm si bichonul esti...? (mai mult)
Cum imi dezvat catelusul sa nu mai isi faca nevoile in casa!:D Va rog mult ajutati-maa! Dau funda +Vot Pentru cel mai original rasp!:X Multumesc!:X
Dar despre Gareth Bale? ce parere aveti?
Hey. am un catsel:X Si am auzit ca daca ii dau paine sa manance surzeste:)) [sper sa nu fie asa@!] stiti daca e adevarat? si stiti ce ar trebui sa fac sa nu isi mai faca treburile in casa? Funda:X
Am si eu 2 perusi. Nu stiu daca ar fi recomandat pentru ei portocalele, merele, si painea ( uscata, sau proaspata ). Ce le pot da, si ce nu?
Sall...baieti,ce parere aveti despre Aaron Lennon, mijlocasul dreapta al lui Tottenham?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!