Aveti idee cam cat costa un pui de Saint Bernard? Multumesc anticipat!
Buna! Cu ce trebuie hranit un caine la varsta de un an, dar la varsta de 2? Fundha!:X
Buna! Cu ce trebuie hranit un catel cand e intre varsta de 1-12 luni? Fundha!:X
as vrea sa imi spuneti si mie cateva jocuri de strategie din alea cu razboaie, gen americani versus rusi sau din alea romani versus alte popoare, ceva gen red alert asa. Am un sistem configurat...? (mai mult)
Dece apare mereu cand fac cu programu Untitled ProShow1 un videoclip mereu la misloc cu galben si scrie ceva acolo nu pot sa fac sa dispara?
Cum pot sa-mi fac niste autoportrete reusite?(ma refer la poze). dati-mi va rog niste sfaturi. Daca aparatul foto pe care il am am un Nikon coolpix S3000 si are 12 megapixeli... Dau funda cele mai utile? (mai mult)
Am un papagal nimfa si are obiceiul de a`si rupe penele.Am crezut ca are purici si i-am luat un spray. i-am dat cu el si am observat ca nu isi mai rupe penele.doar isi curata penajul dar nu le rupea.Ai...? (mai mult)
Ce mesaj as putea sa scriu pe o cana?
Hello! as vrea parerea voastra... ziceti-mi si mie o coafura de revelion.am parul putin mai lung de la umeri si undulat la varfuri...+funda garantat;)
Dati-mi va rog niste site-uri cu trucuri cu carti (pentru incepatori) :)
Ce îi pot face câinelui meu să nu mai facă în casă?
. Funda. Cine are The Sims 2 Best of Business Collection? Unde il pot gasi ( Bucuresti :) )
Eu si niste fete am gasit 3 little catzei, oare ce sa facem sa ii ajutam :D? La noi nu avem posibilitatea sa ii tinem :-?
Ştiti jocuri de gen farmerama, zoomumba?:D.Scrieti.mi va rog.
Buna! M-am rugat de mama mea sa-mi i-a un catel si pana la urma am convins-o, dar nu ma pot convinge intre rasele de caini lup, husky, labrador sau ciao-ciao.Care este parerea voastra?
Sa pun in aplicare ideea : De fiecare data cand scriam in " jurnal " ( l-am pus intre ghilimele pentru ca nu era chiar un jurnal ) mama mi-l cerea sa vada ce am scris. M-am gandit sa scriu despre cat de...? (mai mult)
Am fifa 08 cand intru merge, dar pana dau " advance to game". Atunci se blocheaza si apare mesaj de eroare. Ce pot face ca sa mearga?
Cine stica care este a cincea cea mai desteapta rasa din lume? dau funda la raspunsul castigator.
Cate si ce vaccinuri se fac la un catel, cat costa fiecare dintre el?
Aceasta intrebare o adresez ceror care mi-au vazut intrebarile anterioare ( cea cu cum pot sa scap de durerea de gat si cea cu idee de mi-a venit sa scriu in " jurnal " )Mi-am pregatit un ceai cald cu miere...? (mai mult)
Stiti cumva cat costa un caine jack russell (pui). Dau funda, dar daca puteti sa imi spuneti si cate ceva despre el ar fi minunat.
Cum pot sa scriu pe TPU cu fetisoare ca pe messenger?
Am o pofta nebuna de ciocolata. Ce sa fac sa-mi treaca? mancai niste bomboane dar nu-mi trece
Ce diferenta are un varcolac de omu-lup?
Imi puteti da cateva sugestii despre cum as putea sa-mi imbrac domnisoara pe www.ladypopular.ro de revelion? cea mai buna tinuta primeste fundita!:D
Cum se comporta bichonul maltese?
Sall cum pot deveni mai bun la Counter-Strike in afara de antrenament?
Mai demult, cand a fatat cateaua mea(ciobanesc-mioritic) pentru prima oara, a facut 2 pui(o catea si un caine). Cateaua am dat-o unui vecin fara probleme, iar cainele unor rude. Cand au venit sa-l ia...? (mai mult)
Cum pot scapa de durerea de gat fara pastile sau siropuri? nu ma doare f tare dar mi-e frica sa nu fie mai rau dupa aia daca o las asa. funda si vot
Stiti cumva niste site-uri de pe care se pot adopta caini? Eu stiam unul era cu portocalui dar nu il mai gasesc. Funda!
:* Am o problema : de ziua mea mama mi-a spus ca imi ia o catelusa ( shih-tzu imi doream de mult si am mai rugat-o eu ). Anul trecut am avut acasa 2 zile tot o fetita shih-tzu de proba. Am ramas...? (mai mult)
Am un bichon havanese toy care de fiecare data cand este singuracasa sau in masina, este fleasca la gura pana la piept si nu stiu de ce... voi stiti... fundoiu'
Salutare dragilor, sunt tare noua pe aci, nu stiu care e treaba cu funfa/fundita, insa va intreb: imi poate face cineva o IMENSA bucurie sa imi dea la un pret modic sau sa imi doneze un pinscher pitic?...? (mai mult)
De unde sa iau comentariu in romana pentru pes 2011 si patch liga 1 pentru el fara sa-mi dea erori cand il extrag funda
Nijte idei de nume de catei dar masculi?
Daca aveti intamplari haioase cu cateii vostri spuneti-le aici funda la care ma face sa rad :-*:x
FUNDA! Cine joaca wolf quest va rog ziceti-mi si mie cum e ca abia maine pot sa mi-l downloadez [maine ajung in bucuresti]si totusi nu prea stiu daca sa mi-l downloadez vreau pareri sa mi-l downloadez sau...? (mai mult)
Cum intru pe parola cuiva? Repede! Unde dau?
Dau funda! Cat mai repede un raspuns va rog! Cum pot sa controlez animalul pe sims2pets daca il am pe playstation?
Cum pot sa-mi fac server de cs?
Vampir sau varcolac? zombie sau mumie? Rottweiler sau pitbull? Caine sau pisica? Siameza sau birmaneza?
Ce este un varcolac?
Buna` Ma gandeam sa imi iau un catel :x. Dar nu stiu ce rasa sa imi iau?! Va rog sa imi recomandati cateva :o3. Mentionez ca trebuie sa fie mik si eu satu in apartament. Merci :* [ dau funda]
as dori sa aflu daca stiti pe cineva sau daca aveti voi un cont membru pe club penguin pls nu vreau farse as vrea sa fiu membru macar pentru 10 minute. Dau funda pentru un ncont corect!
Daca un varcolac sa-r lupta cu un vampir, cu cine ati tine?
Pt cine are catel : puneti-i povestea aici. vreau sa vad cum l-ati luat, etc. de unde il aveti etc. nu uitati sa spuneti rasa. cea mai emontinanta poveste funda, celelalte vot. NU INVENTATI! :-*:x
Cine ar vrea sa fie prieten cu mine la jocul it girl dupa facebook?
. Funda. Cand ma joc sims imi apare o eroare destul de des si se inchide simsul. Aveti idee dc apare? Vi s-a intamplat si voua? Cum rezolv problema?
Mi-a venit o idee. De fiecare data cand scriam in " jurnal " ( l-am pus intre ghilimele pentru ca nu era chiar un jurnal ) mama mi-l cerea sa vada ce am scris. M-am gandit sa scriu despre cat de mult imi...? (mai mult)
Sall! Am downloadat o harta de cs de pe net. am intrat in cs si cand am dat acolo la New Game pe harti aceea harta pe care am tras-o de pe net nu era! Cum sa bag o harta de pe net in cs-ul meu ca sa mearga?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!