TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Sami4041
în 23 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut TPU am auzit pe la oameni de montura shefield pe lanseta pentru apa mai plina de alge etc, ce este montura asta si in ce consta, ajunge carpigul pe fundul apei?

2
Răspunde Raportează
Catlove33
în 23 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut grup, cateaua mea a fatat si nu stiu cu ce pot sa o hranesc. [ mancare de oameni ]

10
Răspunde Raportează
anonimuldepetpu
în 22 August 2023 | anonimuldepetpu întreabă:

Bună ziua! De curând tata a găsit un pui de vrabie și l- a adus acasă. E pui mic, are ceva pene și ochii deschiși. Nu prea ciripește. Îl am de două zile. Are un picior rup și nu știu cum să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Geo_Georgian_1984
în 22 August 2023 | Geo_Georgian_1984 întreabă:

Buna ziua, am doi hamsteri siberieni, o femela si puiul ei, in aceeasi cusca. De la o vreme femela a inceput sa si bata puiul fara oprire, i am separat dar nu stiu cum sa procedez in continuare. Mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruSAN
în 20 August 2023 | AlexandruSAN întreabă:

Salut, am o întrebare legată de râul Dâmbovița din Bucuresti, ai nevoie de permis de pescuit? Dacă da, cum se obține acesta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2023 |

Sunt lilieci cu rabie in Romania? Ies seara la alergat si mi-e frica sa nu ma muste/zgarie unul fara sa-mi dau seama si dupa sa-mi dea dedicatie preotul.

7
Răspunde Raportează
Syrten
în 20 August 2023 | Syrten întreabă:

Buna! Am un motanel de cateva luni si observ ca e rosu intre ochi, mai sus de nas, cat si pe picioarele din slate la genunchi, se scarpina si nu are par in zona respectiva. Ma gandesc sa nu aiba raie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2023 |

Ce mananca ursii? Am auzit ca la noi sunt 40% din ursii din Europa. Au ce manca saracii? Vazui video asta cu un om bun care da niste pane ursuletului...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Catlove33
în 19 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, grup am o mare problema. Pisicuta mea vomita si sta numai la litiera si din fundul ei ii curge o mazga ciudata si isi ridica fundul incontinuu, dar e mica, are 2 luni peste o saptamana face 3,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sami4041
în 18 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Cat este taxa pentru pescuit pe lacul Snagov?

6
Răspunde Raportează
Aleacn
în 17 August 2023 | Aleacn întreabă:

Este ok să lași canarii (rasa de papagali) masculi afară din colivie din cand in cand? Sau trebuie lăsați doar in colivie?

5
Răspunde Raportează
DanielAnd20
în 17 August 2023 | DanielAnd20 întreabă:

Dacă o cățea fara pedigree și un caine cu, fac căței. Au cum sa aibă pedigree

5
Răspunde Raportează
EuAdrian1233
în 16 August 2023 | EuAdrian1233 întreabă:

Salut. Doresc să învăț sa cant la chitară acasa, fara curs fizic, fara bani. Ideea este că YouTube ul si google sunt prea multe informații si intervine problema alegerii informatiei corecte. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
user16341827493288726481
în 15 August 2023 | user16341827493288726481 întreabă:

Buna, locuiesc foarte aproape de raul Moldova si vreau sa incep sa pescuiesc. Am mai pescuit pe diferite iazuri dar acolo poti da la spinning fedder etc. Eu sunt mai exact din Cotu Băii. Ce doresc sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gege12321v
în 15 August 2023 | gege12321v întreabă:

Bună, am o pisica în vârstă de 2 ani, are vreo 6 kg, i s- a umflat buza de jos și nu știu de ce. Faza este ca el mănâncă și toate insectele care întra în casa, nu știu cu ce sa ii dai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2023 |

Am o întrebare pentru cei care se pricep la pescuit, mi- am cumpart set de plumbi pluta etc.(am deja undita primita de la bunicu doar ca fara pluta si plumbi), sunt la inceput si vreau un sfat daca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PaunGheto
în 15 August 2023 | PaunGheto întreabă:

Salutare! Vreau pe data de 17- 18 august noaptea, sa ma duc la pescuit la Enisala, mai exact la lacul babadag daca nu ma insel.Am mai fost de doua ori, am dat cu: Lanseta:rama/porumb/vierme/+ popup ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MocanuLeonardo
în 14 August 2023 | MocanuLeonardo întreabă:

Am cumpărat o casa la țară si am gasit sub acoperis un cuib de porumbei domestici, au un ou. Stau zilnic 2 porumbei pe langa cuib. Ce sa fac cu ei ca nu vreau sa tin porumbei

6
Răspunde Raportează
AndreiDenis82881
în 13 August 2023 | AndreiDenis82881 întreabă:

Salut TPU, câinele meu are câteva căpușe pe ureche si nu o sa pot sa le scot pentru că o să fiu plecat până la finalul verii, poate păți ceva?

5
Răspunde Raportează
mihhaella777
în 13 August 2023 | mihhaella777 întreabă:

Buna! Am un motan de aproximativ un an, care este mereu plin de viata. Vineri seara s- a comportat perfect normal, iar a doua zi de dimineata nu s- a mai putut ridica de jos. Acum refuza sa manance sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NeagoeAndreeaTeodora
în 13 August 2023 | NeagoeAndreeaTeodora întreabă:

Hey tpu.La ora 11 si ceva seara, pisicuta mea de 11 saptamani a inceput sa vomite o spuma alba si Inca nu i- am facut vaccinul pe care trebuia sa l faca la 8 saptamani, Acela de 3 stadii.Nu stiu ce sa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Andrewq2010
în 12 August 2023 | Andrewq2010 întreabă:

Idei de nume pentru pisici băieți?

5
Răspunde Raportează
KiwiBanana1234
în 11 August 2023 | KiwiBanana1234 întreabă:

TPU ce nume de cățelușe Pudel Toy știți? Nu vreau sa fie prea lungi, și vreau sa se potrivească cu blana de culoarea APRICOT mersi????

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 10 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut, am si eu o lanseta pentru pescuit si tot ma contrazic cu cineva pe motiv ca de ce pescuiesc la mal cu pluta (5 metri distanta) cand ar trebui sa arunc in mijlocul bălții. Nu se poate pescui la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iulianaiuli78
în 10 August 2023 | Iulianaiuli78 întreabă:

Bună TPU, cainele meu a intră în casă din greșală si era plin de capause, dacă dau cu spray de muște în casă mor?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2023 |

Salut, am o intrebare legata de împerecherea la câini. Cățeaua mea de 10 luni care este de statura mica se tot "înodează" cum zic bătrânii cu cainele meu care are 2 ani si ceva.Eu stiam ca trebuie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
NoName2934
în 9 August 2023 | NoName2934 întreabă:

Salut! Vreau sa îmi iau un cățel de pe olx. Persoana respectiva care vinde cățelul nu este din judetul in care sunt eu.Cum se procedează? Trebuie sa ma duc eu dupa cățel sau mi-l aduce ea?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2023 |

Salut, de ce si de cine mai exact au fost create tarantulele si serpii? La ce ajuta cu adevarat aceste specii? Eu nu pot sa vad tarantulele cu parul ala mult pe ele si picioarele alea si ochii aia multi...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
raresuq111
în 8 August 2023 | raresuq111 întreabă:

Fratii mei spuneti, cat timp suge o pisicuta țâță de la mimicuța lui, cat timp bea lapte de la mama lui?

2
Răspunde Raportează
Lorenamaria307
în 6 August 2023 | Lorenamaria307 întreabă:

Buna ziua, am gasit o pasare pe jos care da din cioc usor, nu stiu sigur daca se poate suna la 112, inainte stiu ca se putea daca gaseam animale ranite in spatiu public, ce pot face?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2023 |

Bună tuturor, as dori sa cumpăr un pui de cățel beagle. In luna septembrie vom veni eu și soțul meu in concediu in Romania. De foarte mulți ani îndrăgesc rasa de căței beagle și am hotărât...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PaisanLaura
în 6 August 2023 | PaisanLaura întreabă:

Am 2 fetite(pui de pisica), mama schottish fold, tat british shorthair, una blue și una Alba, vreau sa le găsesc casute iubitoare și responsabile, nu vreau sa fac afaceri cu ele, costurile vaccinurilor,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mada859843
în 5 August 2023 | mada859843 întreabă:

Poti sa tii un iepuras intr-o garsoniera si sa nu miroasa?

2
Răspunde Raportează
king5151
în 5 August 2023 | king5151 întreabă:

Pot face față motanii cu vârste între 1 și 2 ani la o lupta 1v1 cu o vulpe?

4
Răspunde Raportează
blackmambajdjfjfj
în 4 August 2023 | blackmambajdjfjfj întreabă:

Salutare TPU! Am o întrebare. Sunt destul de pasionat de insecte și în ultima vreme mi- am dorit să fac un fel de colecție. Problema e că nu știu ce metodă să folosesc pentru conservarea insectelor....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreeeaaaaa12
în 3 August 2023 | andreeeaaaaa12 întreabă:

Bună ziua! Am o catelusa, era plina de purici iar tatăl meu a spus sa o spălăm în apa cu tomosan. Stiu ca nu este bine, regret ca am făcut asta. Probabil a inghitit din apa aceea sau s- a lins ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
M?d?lina2011iulie
în 3 August 2023 | M?d?lina2011iulie întreabă:

Bună! Am găsit un pui de rândunică azi. Cu ce aș putea să îl hrănesc și la câte ore/minunte trebuie hrănit? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Zalenko
în 3 August 2023 | Zalenko întreabă:

Am niste motani mici (un an si 3 luni) si la un interval de 3- 4 zile ii alearga alt motan mult mai mare, cred ca are 4- 5 ani, aud busituri in usa de afara si cand ies eu ei se ascund, de ce se bat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Noname110
în 3 August 2023 | Noname110 întreabă:

Buna! Am fost zgariata in palma de o pisica maidaneza aproape pana la sânge, avea pana intr- un an de zile, m- am dus și m- am spălat cu apa și săpun după care am dezinfectat rana cu spirt. Întrebarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 2 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

Ce specii de tarantule recomandati pentru cineva fara experiență?

5
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 2 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

Ce fel de specii de tarantule sunt recomandate pentru a deveni animale de companie? Eventual ceva care sa nu muște, să nu fie veninos și să o pot lua în palma.

3
Răspunde Raportează
1012A
în 1 August 2023 | 1012A întreabă:

Salutare,stie cineva in Dambovita, o balta buna de pescuit cu o taxa mica de pescuit ex :100 lei 4-5 lansete sau 25 lei de lanseta? Dar balti salbatice, fara taxa doar de relaxare si pesti mici?

0
Răspunde primul Raportează
Larisamonica
în 1 August 2023 | Larisamonica întreabă:

Pisica mea sufla foarte greu și scoate un zgomot când sufla, ce poate fi? O avea ceva la plămâni?

6
Răspunde Raportează
mrGri
în 1 August 2023 | mrGri întreabă:

Stiu ca exista niste fluiere pentru caini pe care oamenii nici nu le aud dar cainii reactioneaza. Se poate face asta si cu o aplicatie pe telefon? Am gasit niste aplicatii dar nu stiu care e buna si nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Axotasthic
în 1 August 2023 | Axotasthic întreabă:

Buna Ziua! Oare sa intampla sa stie cineva daca exista vreun medic veterinar in Alba Iulia care are specializare si in animale exotice? Daca da, oare as putea sa ii aflu numele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Syrten
în 31 Iulie 2023 | Syrten întreabă:

Buna TPU! Am un pui de pisica, motanel si mereu cand merge la litiera sapa putin si miauna in acelasi timp, este normal? I- am dat pastiluta pentru deparazitare interna dar nu stiu de ce miauna asa,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert2k0455
în 30 Iulie 2023 | Robert2k0455 întreabă:

Salut, știe cineva dacă eu dețin un pitbull pe care îl am in curte tot timpul si am si o atenționare pe gard cu atenție câine rau si ar sari un hot in curte si câinele meu l- ar omorî, ce s- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Desh
în 29 Iulie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! De ce câinii și pisicile se urăsc? Și ce pot face ca să se înțeleagă?

9
Răspunde Raportează
CanteaAlex
în 29 Iulie 2023 | CanteaAlex întreabă:

Bună! Am o intrebare. Am cumparat aseară o nimfa, astăzi e a doua zi și nu vrea sa manance sau sa bea apa. El nu pare bolnav(are penele frumoase și are momente când tipa foarte puternic). Am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eliza310999L
în 29 Iulie 2023 | Eliza310999L întreabă:

De unde îmi pot lua un pui de Beagle. Din București Cunoaște-ți pe cineva? Am căutat pe publi olx nimic ok

2
Răspunde Raportează
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 20 ore

sebijr întreabă:

Aș fi vrut atinge părul unei fete din cap cu blândețe și finuț, și să o fi cunoscut să fi avut și eu o relație serioasă Pare pentru mine, un vis și o imaginație. Pare pentru mine, o...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • CelCareRamaneInUrma
    trimisă acum 15 ore

CelCareRamaneInUrma întreabă:

Se mai poate ca o persoana de 26 de ani care e inapta din punct de vedere social(socially awkward pe engleza)si cu un nivel ridicat de anxietate sa devina normala ca celelalte persoane? Nu prea pot sa ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • alesia234cazacu4
    trimisă acum 14 ore

alesia234cazacu4 întreabă:

Va rog pe cineva care crede ca poate sa ma ajute să-i transmit unei persoane un mesaj
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 15 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina vi se pare cea mai fiabila si ieftina la intretinere in 2025?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.280
  • Întrebări: 3.952.470
  • Răspunsuri: 17.650.001
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Piratii din Caraibe

Piratii din Caraibe

Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.979 Adolescenţi
  • 55.556 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.765 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.337 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.032 Conversaţii