TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Aleacn
în 5 Septembrie 2023 | Aleacn întreabă:

Este bine să ai două femele canari în aceeași colivie fără nici un mascul? Mă scuzați, altcumva nu știu cum să întreb

3
Răspunde Raportează
MotanelMikiBlada
în 3 Septembrie 2023 | MotanelMikiBlada întreabă:

Motanelului meu I s- a smuls complet o gheruta de la labuta din spate. Am fost la veterinar a primit un vaccin, antibiotic or 5 zile + pansament stomacal, spray disinfectant si pentru refacerea tesutului,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2023 |

Salut, am nevoie de putin ajutor, sunt pescar începător am iesit de cat de 5 6 ori la peste si vreau sa stiu cum se face înaintașul intre un damil mai subtire si firul principal, am vazut la alti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tudorr20173627818
în 2 Septembrie 2023 | Tudorr20173627818 întreabă:

Salut unde pot sa găsesc trabucuri backwoods in Craiova? mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Dgdgc
în 1 Septembrie 2023 | Dgdgc întreabă:

Am doua nimfe iar când am venit dintr- un concediu am văzut că una dintre ele avea ochii foarte umflați și fără puf acolo și o buba mare deasupra unui ochii era foarte slăbită. Am dus- o repede...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catlove33
în 29 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, la ce varsta catelusii isi deschid ochisorii? Si la ce varsta este in regula sa dau puii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2023 |

Voi ce ati alege, un pc de 2500lei sau o bicicleta electrica de 3000lei?

11
Răspunde Raportează
AlexiaTiran2992
în 28 August 2023 | AlexiaTiran2992 întreabă:

Bunaaa! Am o întrebare legată de animale. Oxitetracilina este bună și pentru viermișori la viței? Fata de la farmacie nu părea să știe mai nimic despre treaba asta. Țin să menționez că vițelul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anitta97
în 27 August 2023 | Anitta97 întreabă:

La ce vârsta ați castrat motanul? Al meu are 5 luni și doctorul mi- a spus sa mai aștept pana i se schimba toți dințișorii … dar a început sa își marcheze teritoriul prin casa, mai ales la...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Catlove33
în 27 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, pot sa spal puii de catelusi? {au purici}

4
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 27 August 2023 | Toni1p000 întreabă:

Salut, pisica mea are sub gura parul negru. El era alb și acum e negru.Ce ar putea fi? Mănâncă, se joaca, nu are nimic, dar acolo sub gura s- a înnegrit.Nu pot ajunge la veterinar, e pisica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
irisss11
în 26 August 2023 | irisss11 întreabă:

Buna! Broasca mea testoasa pe care am achizitionat-o ieri nu vrea sa manance deloc. Este vreo problema daca aceasta refuza mancatul pentru o zi?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2023 |

Unde gasesc revista Superligii? Ca tot caut abonament/pret per revista dar nu gasesc nicaeri sau sunt doar la chioscuri?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2023 |

Am nevoie de ceva sfaturi legate de un caine.Este o rasa mare are 1 an si deja este cat mine de înalt in 2 labe(eu avand 1.90)de la 6 luni a inceput sa devina foarte rau, a inceput să sară la mama la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 25 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut, stie cineva daca pe balta la Pleașa Prahova(pe cea cu retinere, balta 2) se prinde ceva la o partida de 24 de ore sau plec cu coada intre picioare?

3
Răspunde Raportează
Catlove33
în 25 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut grup, durata puricilor este de 6 luni [primavara si vara]. { a dica intreb daca toamna si iarna se ascund?}

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 August 2023 |

Stie cineva cum se numesc atat chestia aceea pusa pe capul pisicii pentru protectie ( as dori sa achizitionez una asemanatoare pentru caini ), cat si peria folosita pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Qook
în 24 August 2023 | Qook întreabă:

Hello, am nevoie de ajutor de la posesorii de pisici, am o pisica si un motan de aproape doi ani, și un pui de o luna și ceva, poate doua, toti trei au probleme cu ochii, curg și celui mic i se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sami4041
în 23 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut TPU am auzit pe la oameni de montura shefield pe lanseta pentru apa mai plina de alge etc, ce este montura asta si in ce consta, ajunge carpigul pe fundul apei?

2
Răspunde Raportează
Catlove33
în 23 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut grup, cateaua mea a fatat si nu stiu cu ce pot sa o hranesc. [ mancare de oameni ]

10
Răspunde Raportează
anonimuldepetpu
în 22 August 2023 | anonimuldepetpu întreabă:

Bună ziua! De curând tata a găsit un pui de vrabie și l- a adus acasă. E pui mic, are ceva pene și ochii deschiși. Nu prea ciripește. Îl am de două zile. Are un picior rup și nu știu cum să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Geo_Georgian_1984
în 22 August 2023 | Geo_Georgian_1984 întreabă:

Buna ziua, am doi hamsteri siberieni, o femela si puiul ei, in aceeasi cusca. De la o vreme femela a inceput sa si bata puiul fara oprire, i am separat dar nu stiu cum sa procedez in continuare. Mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruSAN
în 20 August 2023 | AlexandruSAN întreabă:

Salut, am o întrebare legată de râul Dâmbovița din Bucuresti, ai nevoie de permis de pescuit? Dacă da, cum se obține acesta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2023 |

Sunt lilieci cu rabie in Romania? Ies seara la alergat si mi-e frica sa nu ma muste/zgarie unul fara sa-mi dau seama si dupa sa-mi dea dedicatie preotul.

7
Răspunde Raportează
Syrten
în 20 August 2023 | Syrten întreabă:

Buna! Am un motanel de cateva luni si observ ca e rosu intre ochi, mai sus de nas, cat si pe picioarele din slate la genunchi, se scarpina si nu are par in zona respectiva. Ma gandesc sa nu aiba raie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2023 |

Ce mananca ursii? Am auzit ca la noi sunt 40% din ursii din Europa. Au ce manca saracii? Vazui video asta cu un om bun care da niste pane ursuletului...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Catlove33
în 19 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, grup am o mare problema. Pisicuta mea vomita si sta numai la litiera si din fundul ei ii curge o mazga ciudata si isi ridica fundul incontinuu, dar e mica, are 2 luni peste o saptamana face 3,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sami4041
în 18 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Cat este taxa pentru pescuit pe lacul Snagov?

6
Răspunde Raportează
Aleacn
în 17 August 2023 | Aleacn întreabă:

Este ok să lași canarii (rasa de papagali) masculi afară din colivie din cand in cand? Sau trebuie lăsați doar in colivie?

5
Răspunde Raportează
DanielAnd20
în 17 August 2023 | DanielAnd20 întreabă:

Dacă o cățea fara pedigree și un caine cu, fac căței. Au cum sa aibă pedigree

5
Răspunde Raportează
EuAdrian1233
în 16 August 2023 | EuAdrian1233 întreabă:

Salut. Doresc să învăț sa cant la chitară acasa, fara curs fizic, fara bani. Ideea este că YouTube ul si google sunt prea multe informații si intervine problema alegerii informatiei corecte. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
user16341827493288726481
în 15 August 2023 | user16341827493288726481 întreabă:

Buna, locuiesc foarte aproape de raul Moldova si vreau sa incep sa pescuiesc. Am mai pescuit pe diferite iazuri dar acolo poti da la spinning fedder etc. Eu sunt mai exact din Cotu Băii. Ce doresc sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gege12321v
în 15 August 2023 | gege12321v întreabă:

Bună, am o pisica în vârstă de 2 ani, are vreo 6 kg, i s- a umflat buza de jos și nu știu de ce. Faza este ca el mănâncă și toate insectele care întra în casa, nu știu cu ce sa ii dai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2023 |

Am o întrebare pentru cei care se pricep la pescuit, mi- am cumpart set de plumbi pluta etc.(am deja undita primita de la bunicu doar ca fara pluta si plumbi), sunt la inceput si vreau un sfat daca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PaunGheto
în 15 August 2023 | PaunGheto întreabă:

Salutare! Vreau pe data de 17- 18 august noaptea, sa ma duc la pescuit la Enisala, mai exact la lacul babadag daca nu ma insel.Am mai fost de doua ori, am dat cu: Lanseta:rama/porumb/vierme/+ popup ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MocanuLeonardo
în 14 August 2023 | MocanuLeonardo întreabă:

Am cumpărat o casa la țară si am gasit sub acoperis un cuib de porumbei domestici, au un ou. Stau zilnic 2 porumbei pe langa cuib. Ce sa fac cu ei ca nu vreau sa tin porumbei

6
Răspunde Raportează
AndreiDenis82881
în 13 August 2023 | AndreiDenis82881 întreabă:

Salut TPU, câinele meu are câteva căpușe pe ureche si nu o sa pot sa le scot pentru că o să fiu plecat până la finalul verii, poate păți ceva?

5
Răspunde Raportează
mihhaella777
în 13 August 2023 | mihhaella777 întreabă:

Buna! Am un motan de aproximativ un an, care este mereu plin de viata. Vineri seara s- a comportat perfect normal, iar a doua zi de dimineata nu s- a mai putut ridica de jos. Acum refuza sa manance sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NeagoeAndreeaTeodora
în 13 August 2023 | NeagoeAndreeaTeodora întreabă:

Hey tpu.La ora 11 si ceva seara, pisicuta mea de 11 saptamani a inceput sa vomite o spuma alba si Inca nu i- am facut vaccinul pe care trebuia sa l faca la 8 saptamani, Acela de 3 stadii.Nu stiu ce sa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Andrewq2010
în 12 August 2023 | Andrewq2010 întreabă:

Idei de nume pentru pisici băieți?

5
Răspunde Raportează
KiwiBanana1234
în 11 August 2023 | KiwiBanana1234 întreabă:

TPU ce nume de cățelușe Pudel Toy știți? Nu vreau sa fie prea lungi, și vreau sa se potrivească cu blana de culoarea APRICOT mersi????

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 10 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut, am si eu o lanseta pentru pescuit si tot ma contrazic cu cineva pe motiv ca de ce pescuiesc la mal cu pluta (5 metri distanta) cand ar trebui sa arunc in mijlocul bălții. Nu se poate pescui la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iulianaiuli78
în 10 August 2023 | Iulianaiuli78 întreabă:

Bună TPU, cainele meu a intră în casă din greșală si era plin de capause, dacă dau cu spray de muște în casă mor?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2023 |

Salut, am o intrebare legata de împerecherea la câini. Cățeaua mea de 10 luni care este de statura mica se tot "înodează" cum zic bătrânii cu cainele meu care are 2 ani si ceva.Eu stiam ca trebuie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
NoName2934
în 9 August 2023 | NoName2934 întreabă:

Salut! Vreau sa îmi iau un cățel de pe olx. Persoana respectiva care vinde cățelul nu este din judetul in care sunt eu.Cum se procedează? Trebuie sa ma duc eu dupa cățel sau mi-l aduce ea?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2023 |

Salut, de ce si de cine mai exact au fost create tarantulele si serpii? La ce ajuta cu adevarat aceste specii? Eu nu pot sa vad tarantulele cu parul ala mult pe ele si picioarele alea si ochii aia multi...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
raresuq111
în 8 August 2023 | raresuq111 întreabă:

Fratii mei spuneti, cat timp suge o pisicuta țâță de la mimicuța lui, cat timp bea lapte de la mama lui?

2
Răspunde Raportează
Lorenamaria307
în 6 August 2023 | Lorenamaria307 întreabă:

Buna ziua, am gasit o pasare pe jos care da din cioc usor, nu stiu sigur daca se poate suna la 112, inainte stiu ca se putea daca gaseam animale ranite in spatiu public, ce pot face?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2023 |

Bună tuturor, as dori sa cumpăr un pui de cățel beagle. In luna septembrie vom veni eu și soțul meu in concediu in Romania. De foarte mulți ani îndrăgesc rasa de căței beagle și am hotărât...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PaisanLaura
în 6 August 2023 | PaisanLaura întreabă:

Am 2 fetite(pui de pisica), mama schottish fold, tat british shorthair, una blue și una Alba, vreau sa le găsesc casute iubitoare și responsabile, nu vreau sa fac afaceri cu ele, costurile vaccinurilor,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 18 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cică vapoarele dispar la orizont „de jos în sus" pentru că se duc după curbura Pământului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: când un vapor pare să fi dispărut de tot, dacă iei o cameră ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.629
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.665.020
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Friends

Friends

Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 652.090 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.396 Conversaţii