Buna TPU:x maine imi iau pisica de fapt pui de pisica si as vrea daca aveti si voi sfaturi despre cum sa-l cresc si cum sa am mai bine grija de el, care e cel mai bun nisip pentru pisici:D si etc:x dar...? (mai mult)
As vrea sa stiu...am voie sa le fac baie la iepurasi? Cum? MERSY
Ce nume sa ii dau unei cateluse de ciobanesc german?[si sa nu credeti ca ii dau un nume gen Diavol, Canibal(si chesti de astea)]
FUNDA! Dati-mi va rog ceva idei ca sa imi schimb numele blogului. este un blog personal. Il puteti vizualiza daca doriti domnyka.blogspot.com.
Dati-mi si mie nume de melodii dance cele mai noi(2010-2011). Dau fundita pentru cele mai frumoase si multe
Dati-mi si mie un link de unde pot comanda cartea Geno si runa alba a soimuuide aur si a treia Geno si oglindarosie a adevarului. multumesc anticipat :*
Sunt din Alba Iulia si imi doresc foarte mult un yorkshire terrier toy! Daca stiti pe cineva care vinde sau chiar voi contactati-ma aici ...? (mai mult)
cum se schimba tipul de scris la nokia 5230?
Imi puteti recomanda carti bune si jocuri faine? Dau fundita la ala care scrie cel mai mult!
Aș dori să-mi recomandați o rasă de câine mare (nu vreau pufulete sau cum îi denumesc eu "pisici"), care să fie inteligent, loial, să nu fie blonăvicios, aspectuos cât de cât, să nu latre...? (mai mult)
Cum fac backflip?
Ce nume să pun unui mascul rottweiler?
Deci. o sa vi se para ca sunt proasta =]] dar chiar vreau sa aflu. ce este ala megapartis? :[[ nu am habar fundittaaa
Cei care sunt din Pitesti si au un catel bichon frise de 1 an si ceva si vor sa-l dea la imperechere cu o catelusa bichon frise sa ne lasa nr lui/ei de telefon pentru al putea contacta si pentru...? (mai mult)
Daca aveti cont pe desenatori.ro va rog votati desenul prietenei mele :), mai are nevoie de 1 vot... dar sa nu i spuneti nimic, Ms anticipat :) http://www. desenatori.ro/desen-1689885. htm
Cum poti invata un bichon sa nu mai faca caca si pipi in casa, sa faca afara?
Dimineata o vrabiuta Mia spus ca o sa intalnesc o steluta Si am intalni-to si mi-a spus "Primavara a sosit" A trecut o luna, Iar luna de pe cer mi-a spus Sa am incredere in tine ...? (mai mult)
Neata^^ Eu am un perus de vreo 2 saptamani.In primele zile, se ferea de mana mea atunci cand o bagam in cusca, ma ciupea, dar eu in luam la piept si ma jucam cu el, fara a-l lasa sa zboare(l-am lasat...? (mai mult)
pot sa-mi instalez placa video peste placa video sau trebuie sa-mi sterg placa video si dupa aceea sa o instalez din nou?
Primul meu comic cu animăluţe: http://i.imgur.com/U0uof.jpg
ce ziceti sa imi cumpar un papagal sau doi papagali? dau fundita
Salut ce fotoshop cunoashtetzi mai bun?
Am o intrebare pentru ce le trebuie haine bichonilor? Am vazut multi caini[in special bichon care au hainute] pentru ce le trebuie doar ca sa fie aranjati sau ce? Dati-mi si mie raspunsuri pls[si daca se...? (mai mult)
Fetelor, care va jucati miss bimbo?:) add cri_doolcika_girl te rog:-* cea care reuseste primeste funda^^
Cei din Buzau, vreau sa-mi spuneti adresa unui cabinet veterinar bun unde sa-mi castrez cateaua, si cat costa. Multumesc frumos :D
Cum este intarderul la MAN?
Cum as putea face o mini cascada? am pompa de pampa dar nu stiu cum sa o fac ce fel de pietre cum trebuie lipite cum este aceeasta cascada din film http://www.youtube.com/watch?v=GKtFoO168nM& feature=related...? (mai mult)
Care este citatul vostru preferat?:X
Eu nu inteleg ceva:cum adica funda?
Ce parere aveti voi despre animale? Cum credeti ca sunt tratate? Si cum credeti ca ar trebui tratate?
Spuneti-mi si mie cat e de la Satu Mare la Sibiu si de la Satu Mare in Resita? fundă
Cat timp tine pana fata un caine?(sunt nerabdatoare, de abia astept sa faca pui)
Pleazzee! Intratsi pe magikwebkinz. wordpress zilnik! Plzz... si lasatsi comm! Dau funda dupa o saptamana! Sa vad care intra ZILNIK si da CoMmM! :P
Ce nume sa-i pun la un catelus micut ci o pata neagra pe spate, labutzele incaltate cu blanita alba, varful boticutzului e alb si coditza neagra? Aaaaaaaa ai e grasutzzz rawww ...CUM SAI ZIC OARE?
Hei TPU, am si eu o intrebaree pentru cei care au catei. Ieri eram super bucuroasaa ca am un catelus, dar azi am fost cu el la veterinar si ia pus diagnosticul de Enterocolita. Ce puteti sa imi ziceti...? (mai mult)
Buna as dori si eu o coregrafie la lemonade mouth-breakthrough PLS repede! Funditta!
Bichonul havanez se increteste ...sau are parul drept?
Am nevoie de nişte status ` gen că ` în curând mă voi muta din ţară şi aş vrea ceva status gen " Nu voi uita niciodată de unde am plecat" ceva de genu ăsta;;) Vă rog`
Buna TPU.am si eu o intrebare.am 2 papagali un mascul si o femela, mereu cand le dau drumu sa zboare nu mai intra in cusca, trebui sa ii prind, cand se apropie cineva de ei se sperie foarte tare, numai...? (mai mult)
Care credeti ca e cel mai potrivit animal de companie?
Stiti cumva pe cineva din suceava cu un mascul de bichon maltez cam de 2 ani, pentru imperechiere
Am un bichon havanez de vreo 4 ani si ca niciodata e plin de purici si i-am facut baie dar degeaba.Acum parca s-au inmultit si se scarpina mereu nu pot sa il mai ajut sa scape de ei.Stie cineva vreo solutie...? (mai mult)
Motanul meu se comporta ciudat de 2 zile. Sta numai in cosuletul unde doarme. Cateodata mai pleaca dar vine inapoi. Si nu vrea sa manance nimic. Bea doar putin lapte cateodata si apa. Si isi tine ochii...? (mai mult)
Am mica intrebare care este usoara zic eu:D ...Cum se citeste "frise"? De la bichon frise deci bison si frise cum se mai citeste plz ajutor dau funda
Buna TPU:D...Am o pisica care are 4 pui dragalasi de 2 saptamani; din nefericire ei au racit un pic(stranuta si au la ochi puroi ). As dori sa stiu daca la puii atat de mici se poate da un tratament? (mai mult)
Hey! Eu imi voi lua un bichon frise:)...am citit multe despre ei dar as vrea sa stiu cat mai mult despre ei cei care aveti bichon stiti cum sa-l ingrijiti asa ca ajutati-ma si pe mine :). Va rog foarte? (mai mult)
deci am doi papagali si vreau sa stiu daca la papagali se face baie.
La bichon se increteste blana dupa 2 luni si jumate?
stie careva daca mai o sa fie in ca un sezon din The Vampire Diaries ca acum sa ajuns al sezonul 2 episodul 21 credeti ca o sa maI CONTINUE! DAU FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?