la ce numar trebuie sa sun ca sa aflu cat credit mai am pe o cartela de Vodafone? Funda!:D
Este cineva pe aici care ma poate ajuta cu o problema de informatica in Pascal? :D În fişierul numere. txt sunt memorate cel puţin 4 şi cel mult 90 de numere întregi cu cel mult patru cifre...? (mai mult)
Am un cont pe youtube foarte popular dar problema e ca nu stiu cum sa il fac VEVO! Stiti cum? Dau funda si vot!
stie cineva cand imi pot reinnoi contractul la abonament? trebuie sa primesc un mesaj d la cosmote. si atunci imi pot lua si alt telefon depinde de punctele p care le am platind si o suma daca mai...? (mai mult)
:Xvreau sa-mi spuna si mie cineva cum pot pune melodii de pe pc pe tel cu ajutorul cardului...nu ma pricep x_x.fundita.la cel mai rapid raspuns si mai folositor
Care este numele vostru cand da-ti un graf? la ce mai fain nume dau funda iar la restul voturi:)
Am un stick pe care mi l-a dat cineva si pe care scrie DataTraveler 4GB G3 si l-am bagat in unitatea centrala si nu apare nimic pe calculator. Nu stiu ce sa fac. Spuneti-mi si mie cum trebuie sa fac ca...? (mai mult)
Ce fel de gel de par stiti, care sa-l folosesti si sa ramie parul ud pe toata ziua, nu intarit, dar ud
Buna cine ma poate ajuta si me pine cu niste site-uri foarte bune pentru a invata germana...in cateva luni trebuie sa plec in germania si trebuie sa o invat foarte repede.nici nu mai trebuie sa zic ca? (mai mult)
Deci, cand deschid un fisier txt imi apare un scris "in chineza",, iar in document ar trebui sa scrie altceva, ce sa fac?
Cei din scoala 198 sau 163 Bucuresti stiti ID-ul lu Marius Deloreanu (profu de isto)?
Eu sunt in portugalia si as vrea sa scriu in romaneste si wendusul este in portugheza cum pot sa scriu cu pontuatie corecta si ortografic.
As vrea sa ma apuc de babylon 5! Am inteles ca sunt filme intercalate prin sezoane si episoade! Care-i oridinea corecta de vizionat, bninteles intr-o ordine cronologica!
Stie cineva cum se foloseste programul acela back track? Idul meu e lucirege daca cineva vrea sa-mi spuna cum se folososte... fundita celui mai detaliat raspuns!
Ce as putea face ca sa ma linistesc?
.. sunt cam noua in TPU si nu prea inteleg cum sa dau cuiva fundita. s. o. s! help plizz! dupa ce inteleg dau funda celui mai bun raspuns)) smile.
Ce sa fac ca sa imi apara poza si cand dau raspunsuri nu doar cand pun intrebarea pe TPU? help pls :)
Salut Am o intrebare! Trebuie sa plec in Ungaria, sunt minor si nu ma insoteste nimeni. Vreau sa plec cu autocarul sau cu trenul. Ce ar trebui sa fac sa pot sa ies din tara? Ce acte imi trebuie? ...? (mai mult)
Am o problema, am un mini laptop si vreau sa ii pun o imagine de fundal pe contul de google. Imi cere poza de 800 x 600 eu le iau 800 x 600, dar cand sa le pun imi zice ca unul din fisierele...? (mai mult)
Cine vrea ca acelei asazise "funde" sa i se zica panglica, pentru o funda este asa http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/22/33/01/110_F_22330108_zHq7N560mnomvpPKJ6KQJEpjLuN2IGK8.jpg&...? (mai mult)
Ce metode naturiste stiti pentru luciu si indreptarea parului, in acelasi timp sau daca nu exista, doar pentru indreptare., dar chiar sa il indrepte, nu vrajeli. Funda
De ce cand vreau sa pun un comentariu pe YouTube imi scrie asta:"Comment Pending Approval! "
Cine stie niste emoticon`uri ascunse? De ex :o3
Am un aparat foto digital BENQ si nu stiu ce am facut si am blocat camera si nu se mai deschid nici alea care protejeaza camera aia! Si m-am uitat pe certificatul de cumparare si a expirat garantie ce...? (mai mult)
Cum imi albesc dintii? Fara detartraj
Vreau sa raportez o greseala de exprimare de la televizor la cronica carcotasilor.Cum pot?
am o prietena care are 10 ani si tot se plange ca are sanii mici.Eu am zis sa mai astepte pentru. ca e timp si de asta dar nu vrea.Prin practicarea unui sport se obtin mai mari sau mancand mai mult,...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu un program:D vreau sa reduc o poza de la 1099 pixeli lungime şi 1580... vreau sa o aduc la 150 pixeli lungime şi 250 pixeli înălţime stie cineva un asemenea program?? (mai mult)
Cum pot sa fac o combinatie de cifre de la 1 la 90 sa vad toate combinatiile posibile si sa nu se repete numerele, cine imi poate spune?
Am o melodie si vreau sa o pun pe youtube dar nu o pot transfirma in mp3 (e facuta cu, cubase )si nu stiu cum sa fac va rog sa ma ajutati (FUNDA)
Stie cineva unde sa merg sa ma "angajez" ca distribuitor de pliante pe strada(de preferabil in Dambovita)? fundita:D
Daca intr-un mm3 de sange avem 5 milioane de hematii, atunci cate hematii avem in 6 litri? Raspuns urgent, funda. Daca se poate cu calcule. 1 litru- un decimetru cub.
Vreau si eu poze in grafitti cu numele diana fnd:>
Ce parere aveti despre compaia si serviciile cosmote? dar vodafone?
Ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum se ajunge la adresa : B-dul TIMIŞOARA nr. 94. Eu stau in Crangasi, ce transporturi in comun trebuie sa iau? Dau funda
am si eu o problea legata de facebook: unele poze de pe facebook se deschid iar altele nu (imi apare imaginea neagra fie se deschid numa' jumate ) dc?
Denumirea a doua vietuitoare aflate la sol funt :D
Stie cineva daca se mai fac plimbari cu barca sau cu vaporul in Herastrau? Nu am mai fost de cativa ani si am zis ca poate merg vara asta si mi-ar placea o mica plimbare cu vaporul sau cu barca. M-ar interesa...? (mai mult)
Neatsa(:| vreau status de plictiseala rapiiid fundita:x
SALL! ce valabilitate primesc daca transfer 2 euro pe o cartela cosmote?
Mi am cumparat de curand un aparat foto si nu stiu ce s-a intamplat de imi apare this card cannot be used nu mai merge cardul ce pot sa i fac?
Sunt in clasa a 7 -a si trebiue sa aranjam clasa celor din A 8 a. Diriginta ne-a zis sa si scriem ceva. Voi ce ati scris?
Care este cel mai bun Nero? va rog raspuns
Stiti episodul in care leana(din vacanta mare) scria o scrisoare catre fiul ei?
Cum scot parola de la un folder:))?
Cumpar masa de tenis noua sau second hand.id:ady_briliantu10
Am niste pantofi sport de panza din bubbac 100%, dar sunt mai rigizi, iar in spate mai sus unde sunt cusuti, din caoza frecarii imi provoaca rani(nu sunt bataturi). Nu sunt nici prea mari nici prea mici,...? (mai mult)
In ce categorie de localitati se incadreaza bacau? unda :D
Am nevoie de mesaje de ramas bun de la colegi ( termin a 8 a)... dau funda plssss
Vreau un site sau un program care sa ma ajute sa dau lumina unor poze care le-am facut noaptea. Stie cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!