Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Noiembrie 2025 sunt:
Salut, am un LG GM 360... daca il pun pe silentios si vreau sa filmez sau sa fac poze se aude cum fac sa nu se auda cand dau sa fac poze sau video funda
Am lovit o masina in parcare, cand am iesit de la Kaufland si cineva mi-a luat numarul :( Masina pe care o conduceam, este luata pe firma patronului tatalui meu.Eu de frica, am plecat speriata fara sa-mi...? (mai mult)
Am cont pe youtube, si mi-am uitat username-ul, as putea sa il recuperez? Daca da, cum? Dau funda:*
Eu cred ca daca in spania, italia, germania se mai si fura telefoane mobile, masini, mingi de fotbal si daca cei de acolo afla nu vin dupa tine inseamna ca au bani si isi permit altele. Eu cred asta...? (mai mult)
Km fac un video cu o melodie de fundal si poze sa vina una dupa alta? cu ce program? FUNDA!
Cati Hertzi sa pun la o rezolutie de 1280x1024? Funda!:) Apropo placa mea video are hertzi intre 60-75 :):)
Cum as putea sa ii conving pe ai mei sa imi cumpere un catel?:)! dau funda iar la restul vot!
Cati Hertzi sa pun la o rezolutie de 1280x1024? Funda!:)
Cum se numeste melodia de la 16:35 de la primul clip de aici http://filmeseriale.eu/burlacul-sezonul-2-episodul-6-film-online/
Hey! Am o problema. Nu mai pot raspunde la intrebari. Stie cineva care este cauza si cum as putea sa rezolv?
De ce au elefantii coada?
la intrebarea asta imi raspund doar fetele. Am ciclu, dar pe tampon am si niste cheaguri de sange! E normal sa fie asa? sau trebuie sa merg la un doctor?! multumesc!
Hey all...am si eu o intrebare.Am un laptop de 7 luni si azi am constatat ca bateria nu mai functioneaza.Cand am incercat sa il deschid acesta se inchidea la loc. Functioneaza doar cu acumulatorul conectat? (mai mult)
Cati lei inseamna 2 dolari?
De ce tinea Stefan cel Mare sabia in mana stanga?
Ce cuvant din limba romana de 8 litere, toata lumea in pronunta incorect?
De ce elevii trebuie sa aiba activitati extrascolare? va rog raspuns rapidd
care stiti cum se schimba numele in lista de mess la toti deodta.adica eu mi-am pus alt nume.si nu stiu cum sa il trimit tuturor.sa nu ii mai iau p rand. funda:*
Se poate partaja un folder oare care cu parola? daca da im puteti da si mie detalii funda mersi:*
Cum pot sa aflu pozitia matematica a unui sat? (grade latitudine, longitudine) FUNDA!
Explicati-mi si mie ce este skipe si cum pot sa il downloadez pe calculator. Pentru ce e bun skipe? sau cum il poti folosi funda:D multumesc
Cum fac si eu un cont pe youtub
Cum pot sa opresc antivirusu nod32 dar nu cu click dreapta jos langa ceas si diseible ci din alt loc va rog sa imi raspundeti cati mai multi.
Cine stie cum se numeste spitalul care este construit pe Insulele Palmier din Dubai! FUNDA:>
Spuneti-mi si mie repede va rog cum pot urmari si eu pe internet acum meciul cu romania de pe tvr1 fara sa instalez ceva sau nu stiu spuneti-mi si mie ajutati-ma dau funda!
Cine stie cum pot instala si folosi tv tuner sau alt program pentru a ma uita la tv pe calculator funda la primul raspuns folositor
Salutare, am vazut niste chesti ca pot afla parola de la mes prin alt id doar daca acel id pierdut este editat sa trimita parola pe alt id va rog frumos am mai pierdut id si l-am recuperat dupa celalalt...? (mai mult)
Când vreau să deschid Task Manager îmi zice: Task Manager has been disabled by your administrator. Pot s-o rezolv cumva? Multumesc anticipat.
Alegere grea. Care tel e mai recomandat? Nokia e52 sau n82? Tinand cont si si ca semnal?
Fetelor, la ce varsta ati purtat prima data tocuri? ce parere au avut parintii vostrii?
Cum imi pot sterge un cont de Hi5. acum mi se pare cea mai varzaretea de socialitate si m-am plictisit de cont. funda. xD
Cand este finala si pe ce post de la Roland Garros 2011 daca stie cineva mersi.
am o intrebare.cand intru pe un site si vreau sa vad niste poze imi apare: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /home7/inorasul/public_html/dinorasulmeu/pascani/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php...? (mai mult)
Mai, cat este 7 din 4%? Ca ma cert cu cineva la telefon! Multumesc! Dau funda la cei care ma aproba:))
Am un cont de ads sa imi scot bani din site www.ca lumea.tk si am o intrebare mai ciudata poate ati patit :-S... deci sunt de la sat si la google ads nu scrie de exemplu : provincie : timis / localitate? (mai mult)
Spuneti-mi we rog care stie cu ce prgram se fac programele de tip urmator de exemplu pentru odnoklassniki pui ok fara bani, daca pui loghinu si parola parola si loghinu se duce la acel care o...? (mai mult)
Am nevoie de niste idei despre un articol pentru o revista de biologie. Cam ce v.ar interesa sau v.ar stranii interesul? Multumesc:*
Sal unde gasesc jocuri free pentru ipod touch 8gb? daca ma poate ajuta cineva thx:D
Sal cum votez pe cineva pe TPU si la ce este bun votul in detaliu daca se poate tot ce stiti despre chestia cu votul multumesc...fonda!
Hi guys! Astia care se pricep la camere digitale si aparate foto, care credeti ca marca este mai buna Pentax sau Nikon? Am vazut ca amandoua sunt japoneze, dar cele de la pentax par putin mai scumpe.Astept...? (mai mult)
Help me... Vreau sa slabesc.Am auzit de o dieta cu lamai. In prima zi sucul de la o lamaie, a 2 a zi sucul a 2 a lamai si tot asa pana ajungi sa bei sucul a 7 lamai dupa care in a 8 a zi bei sucul a 7? (mai mult)
Funda! vr sa editez/sa fa c un video ce prog trebuie? FUMNDA
Care e diferenta dintre premiu special si premile I, II, III, ma refer in cadrul unui concurs? Multumesc
buna TPU. imi trebuie un meniu ce mananca francezii micul dejun pranzul desertul si cina si niste imagini cu francezi in timp ce mananca si la sfarsit ce le place francezilor ce fel...? (mai mult)
Hei TPU:*, am si eu o problema maare 8-| cu cardul de memorie de la telefon. Pana acum a mers sa bag fisiere pe el fara nici o problema, acum nu mai merge imi da eroare despre "write protected" si am...? (mai mult)
Am si eu un telefon modelul samsung c6625 si nu imi merge internetul si GPS-ul.Cum le setez, sunt pe cosmote si nu stiu cum sa le setez va rog ajutati-ma dau funda
As dori sa-mi bag si eu net dar la tara ca la oras am:)! Toate bune pana acum:))! Toata faza e ca la tara am decat antena Dolce! As dori sa-mi bag internet prin Romtelecom! As dori sa-mi ziceti si...? (mai mult)
Cum o chema pe nini?
As dori sa-mi fac un card pentru poker online si nu stiu care este cel mai recomandat sa-mi fac. As vrea sa stiu care este mai bun pentru acest domeniu, dintre Visa si Mastercard si la ce banca ar fi cel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
octav005 întreabă:
Ion1989 întreabă:
RaicuIleana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!