Buna! cine stie din astea de mess... ex: Ai o intrebare pe care nu ai avut curajul sa mi-a zici? acum fa-ti curaj si...hai! Punemi o intrebare! ( sorry pentru cei cu brb si dnd)
Buna TPU Deci am nevoie de ceva urgent! :-t sper ca pot gasi aici ce imi trebuie Am nevoie de un cantec pentru majorete. Ne trebuie pana maine la ora 9. Un cantec pentru scoala noastra [scoala...? (mai mult)
Ce telefon este mai bun dintre LG GS290 Cookie Fresh si Samsung S3370? Am vazut multe pareri negative despre Cookie Fresh, dar inca nu ma pot hotari... poate ca cineva de aici stie mai multe?!
Care stiti sa imi spuenti programe funny pentru pc? sa ninga pe Pc sa alerge oi, caini etc. dau funda
De pe ce site pot descarca word 2007? urgent Funda!
Un dual core de 2, 6 ghz are in total 5, 2 ghz sau cum se calculeaza?
As vrea sa tin si eu post 2 sap(acum de pasti) si nu am inteles exact ce trebuie sa manac si ce nu trebuie sa manac. Puteti sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa manac si ce nu? Multumesc :*:D...? (mai mult)
Spuneti-mi un restaurant din cartierul Kowloon (China)Hong Kong sau din Hong Kong
Cum fac sa aflu cati mb internet mai am pe cartela frog sau cosmote (am extraoptiunea cu 250 mb internet) si nu stiu unde sa dau sa aflu cat mb mai am. Ma puteti ajuta? Dau funda si vot la restul....? (mai mult)
Grupul umoristic Brigada 2/3 a ajuns in semifinala?
Salut. Am si eu o problema cu instalarea windowsului... sistemul actual de operare este windows 7 dar am ramul de 512 si trebuie sa-l schimba am incercat sa bag un windows xp si imi intra in install si? (mai mult)
Dati-mi si mie detalii ce iti trebuie pentru a schimba buletinul la 18 ani, dati-mi exemple de documente...
Cine stie sa faca rame in photoshop help me si as vrea sa fie o parte taiata unde sa fie un fel de reflectie la filmul pe care il pun in ea
De ce nu pot deschide fisierle. vbs imi da o eroarea asta: windows Script Hose Script:c:/docoments and setting/Bogdan/decatop/testare. vbs Line: 1 Chiar:1 Error:Type mismatch: "nu stiu" Code:800A000D Source:Microsoft...? (mai mult)
Imi spune si mie va rog frumos cu trebuie sa fac un arbore genealogic? Trebuie sa-l fac incepand de la strabunici.(FUNDA)
Cum pot sa schimb optinuea de la vodafone cu 1000 sms/min in retea, 75 sms/min nationale si incea cu 10.000 sms/min in retea, 40 sms/min nationale. funda:D
Nu mai merge sunetul la pc ce sa fac am instalat driverul audio (de cand am windows-ul instalat) si nu e dat pe mut?
REFERAT: fleuris là où tu es né. despre Moldova
puteti sa-mi spuneti care este ortografia cuvintului n-are, s-a facut, dat-o.Pentru cel mai rapid raspuns si corect dau fundita.
Cum pot pune pe wikipedia date despre chestii?
Crema depilatoare VEET se poate folosi si sub brat? Si acolo jos? Si cam cat ar costa? Si cum trebuie folosit. cine foloseste imi zice si mie instructiunile.cand aplici crema sa nu fi taiata sau ceva...? (mai mult)
Cat costa cartus alb.negru si color? pentru inprimanta canon mp250 dau funda
Cum fac un blog. Dau funda
Ce as putea sa-i cumpar cadou iubitului prietenei mele? ( implineste 21 de ani) As vrea ca suma sa fie in jurul de 30 de lei. Multumesc anticipat:)
Cine imi poate spune jhi mie regulile dupa care citim in engleza?(funtita)
Ajutor mi-am spart ecranul la tel. si nu mai merge touch screen-ul. am un kingbond T518. daca schimb carcasa imi mai merge touch-ul?
De unde pot lua liceenta gratuita la prgramul A4 TECH PC Camera V
De unde pot cumpara spray paralizant sau ceva cu piper.etc? si cam cat ar cost.mentionez ca am aproape 19 ani :) fara o luna
Cu curajul e cacofgonie Rsp repede please.
Ce inseamna " multumesc anticipat "?
am nevoie de ajutorul vostru:am instalat un program de parolat folderele si mi-a umplut calculatorul de virusi! nu e asta, ca scap eu de ei, dar acum nu pot sa-l mai sterg(programul)...va rog ajutati-ma!? (mai mult)
Maslinele sunt fructe sau legume?
Nu stiti ce cuvant poate fi acela care daca il citesc sa ma gandesc doar la furnici? funda!
Imi dati si mie va rog frumos un link cu informatii despre sala polivalenta din braila?:>
Mai am un an si intru la liceu...stiti cumva daca se da admitere la liceul pe care il alex sau se intra tot pe examen? ast rasp va roog;;)
Cum pot trimite un folder prin e-mail?
Buna TPU as dori si eu daca se poate sa imi explicati care e treaba cu WinSCP?
Va rog spuneti-mi si mie care dintre aceste coolere de procesor nu are zgomot mare? : http://www.emag.ro/coolere_procesor/filter/tip-socket-v592,478-ig1644/last/f1
Nu pot vedea videourile pe youtube cand deschid un vid imi apare cu verde se aude... ceva apoi not responding am win 7 x64 si am ultimul flash player.folosesc chrome FUNDA VA ROG
Cum blur-ez sau ascund in Photoscape fetele oamenilor dintr-o poza fara sa blur-ez toata poza?
Cum se scaneaza?
Mi-am creat si eu un blog si asi dori sa il promovez dar nu stiu de unde sa incep, imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac. Am auzit ca exista site-uri special pentru asa ceva, care sunt free, stie...? (mai mult)
imi spuneti va rog ce acte sunt necesare la cumpararea unei locuinte (cu banii jos). Si ce acte trebuie sa cer de la proprietar, deoarece am o banuiala ca locuinta pe care o vinde acum de fapt...? (mai mult)
Salut.Se gaseste vreun cms cu care pot sa fac un site de socializare unde membrii sa se poata inscrie numai dupa ce s-au autentificat cu webcam? va multumesc anticipat.ps.am uitat ceva.platesc pentru.asa...? (mai mult)
Cu ce specii de pesti se impaca crapul romanesc?
Cum pot face sv de couter strike 1.6?
Am cumparat o cartela prepay Cosmote care m-a costat 25 de lei si se cheama Bonus 48e. Problema este ca respectiva cartela nu are deloc credit si cand doresc sa imi verific creditul imi zice sa introduc...? (mai mult)
Am nevoie de sfatul vostru.Sunt cls a 8. a, media generala pe toti anii` imi iese 8.45.si cred ca media de examen o sa fie 7.La ce profil mi-ati recomanda sa dau? Mentionez ca sunt din Fetesti, inf.nu...? (mai mult)
Ce sa fac la PC ca sa mearga mai rapid?
Hey. vreau sa incep un curs de aplicare unghii cu gel si as vrea sa stiu mai multe despre asta. daca vreti sa am ajutati cu niste sfaturi, poze, pareri etc. ce produse imi trebuie? dau fundita:D pup:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba