Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Am sims 2 si nu pot sa il deschid in calculator acolo spune ceva de genu "nu este destul spatiu pentru a se deschide" credeti ca daca iau un dvd il pot deschid acolo? dau fundita;;)
As vrea si eu o propozitie cu cuvantu "un" ca numeral cardinal marti dau test la romana si daca ne da de fcaut propozitii nu prea stiu ( mi-e sa nu le incurc cu articol nehotarat) fundita!
Ce alte pasari mai stiti unde ouale sunt clocite de femela si de mascul?
Vreau un rezumat pentru lecția nicusor de i al bratescu voinesti va rog repefe
Cine poate sa imi spuna un program care filmeaza screenu la calculator va rog am mare nevoie.
Buna imi poate spune cineva nr de telefon sau adresa unei fabrici de langa oradea care face sticlute din plastic(cu "tuica") pe care le dai invitailor la sfarsitul nunti... dau funda
Spuneti va rog cum pot dowlandoa driver pentru web cam model: Intex Night Vision IT-305 WC
Ce costuri ar trebui sa ai in vedere atunci cand comanzi online de la o companie internationala? Le livreaza ei pana in tara si de acolo preia posta romana? Sau cum se petrece totul? Se mai plateste ceva...? (mai mult)
Buna! am nevoie de niste programe de modificat poze online.ma poate ajuta cineva?
Unde se salvează imaginile care le faci cu "Print screen"?
Cu ce as putea sa sterg ecranul la laptop?
Help. Cum pot face o echipa în WWE RAW ultimate impact. Adică sa intre toți odată când am un meci 2 vs 2... Va rog Helping! Dau funda celui mai bun și folositor răspuns!
Buna! as vrea sa-mi fac cont pe photoshop dar cand sa il finalizez imi apare asta: Registration failed. You are not eligible to create a Photoshop.com account due to the Service Eligibility Requirements. ce...? (mai mult)
Sunt la profilul 'mate info intensiv info'. la ce dau bacul obligatoriu?;;)
Intrati aici putin: Http://solutiipc.ro/173/cum-se-sparge-o-parola-de-yahoo-messenger/ Intrebarea: Acel program are virusi, are sanse sa nu functioneze, mai exact cum, dupa ce dai cu ciocanul ala...? (mai mult)
OFER FUNDA! Imi puteti da mai multe detalii pentru Photo Scape? In principal vreau sa stiu daca pot: "decupa" parti din fotografie si le pot atasa la alta, daca pot sa fac corectii faciale(sa nu se mai...? (mai mult)
Windows 7 genuine Nod32 cu licenta 100% free? Windows 7 cu licenta? http://windows-ul.blogspot.com
Imi poate da cineva fisierele urmatoare originale nemodificate de la Metin 2? patch. txt, patch.add, patch.ver si unis000. dat din folderul principal Metin. Ca eu am luat niste fisiere dintr un asa zis...? (mai mult)
Imi apare asta in pc, : 62.212.203.115:62548 186.212.112.128:57100 109.96.19.237:33857 46.151.20.253:17299 92.63.32.66:41284 187.62.68.34:63222 79.103.133.118:19147 151.12.206.85:21705 84.237.224.178:23395 75.71.131.217:63456 59.97.120.173:64674 196.206.85.234:9506 151.49.89.169:1384
De ce nu pot vedea videoclipul creat in Windows Movie Maker? Codecuri am, trebuie altceva sau ce solutii stiti?
nu stiti cand se inchide patinoarul la Pitra Neamt?
Ce vedeta ati vrea sa fiti pentru o zi?(O vedeta din America cum ar fi Hannah Montana, Demi Lovato, Selena Gomez etc.,. Dau funda sau ce o fi :))))))))
sunt intr-o situatie dificila si nu am bani.Am primit acum 2 saptamani un telefon NOKIA dar nu am cum sa-mi cumpar cartela de reincarcare.Ati face ceva bun si sa-mi cumparati o cartela si sa-mi trimiteti...? (mai mult)
Va implor ajutati-ma. Am nevoie de un comentariu referitor la Nunta gazelor din Calin(File din Poveste). Stiu ca nu am voie sa cer acest lucru, dar trebuie sa ma pregatesc la 3 olimpiade si nu mai am timp....? (mai mult)
Credeti ca e de incredere firma aceasta? http://telefonultau.eu/ pot sa cumpar un telefon sau nu? fiindca eu cred ca e de incredere
Spuneti'mi va rog abrivieri de genul: cf(ce faci), nb(noapte buna) mersi(merci ) thx (thanks) cmf (ce mai faci). well, astea sunt toate pe care le stiu. funda
Sall all. Vă rog eu mult, îmi daţi un "Imvu Hack"? Plzzz am căutat şi pe net plzz, nu-mi pasă dacă-i virus plzzzzz
Mynele TV 0764156803 rezolvare pe loc
Spuneti-mi si mie un sinonim pentru SCRÚPUL(Sentiment foarte dezvoltat al cinstei, al moralei, al corectitudinii, al datoriei, manifestat în acțiunile, în munca, în realizările cuiva)... vreau? (mai mult)
Sall. Dau cont pe metin 2 united Nemesis. este saman are lv 100 are magii vindecare (de evantai). Are evantai de lv 90 + 9 full stones are hwang + 4 are scut epic + 8.Papuci epici + 7 si in cont are 9kkk.il...? (mai mult)
Daca am cont pe vodafone trebuie sa platesc factura online sau nu se activeaza automat ea?
Cine stie unde gasesc rezultatele la olimpiada de matematica 12.03.2011 faza judeteana bistrita nasaud clasa a VI-a. Olimpiada sa desfasurat la scoala. gen. Stefan cel Mare. Multumesc!
Poate cineva sa-mi spuna daca as avea de unde sa cumpar din Romania, via Internet un emitator HDMI?
Fetelor spuneti-mi orice va place la baieti, scrieti mult si d-au funda!
De ceva timp am o problema cu laptopul. Poate cineva a mai avut o problema asemanatoare si poate sa ma ajute cu un sfat. Pur si simplu se opreste imaginea pentru cateva secunde si devine negru, dupa care...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie din ce filme sunt pozele? poza nr 1 http://postimage.org/image/22za5whac/ poza nr 2 http://postimage.org/image/22zbtfts4/ Dau fundita promit. Stiu ca actorul este...? (mai mult)
Imi spune cineva un joc online sau pc de wwe tlc? dau funtzita
Am o problemă cam gravă cu PC-ul. Mi s-au şters driverele din PC.Cine ştie ce pot face? Mulţumesc! Fundă.:o3
Ce profil trebuie sa faci la liceu pentru a da la facultatea de psihologie/kinetoterapie/medicina?
Ce poti face cu o bucatica de sulfat de cupru?[dau funda]
Cine vrea sv de metin? dati add me_valy_senzatzie sa negociem
Am instalat de 2 zile windows-ul si nu am sunet de loc pe calculator.Imi scrie "instal mixer device". Am incercat tot felul de draivere, de pe net de pe cd de la calculator si nimic.Va rog cine ma poate...? (mai mult)
Sunt noua pe acest sit si am pus o intrebare legata de sonorul la calculator imi puteti raspunde cu multumiri
Aveti idei de porecle gen rock si emo?
Credeti ca v-a venii sfarsitul lumii? daca da de ce? si cand? dar ce ar mai trebui sa faceti?
Cum pot sa fac un CD, care sa nu se poata copia de pe el? De ex. ard ceva pe el si altu cand il pune la el in calculator sa vada cei pe el, dar sa nu poata copia in calculator? Am vazut chestia asta cand...? (mai mult)
Cine ştie de ce nu merge sunetul la pc după două zile de la reinstalarea Win? precizez că am două plăci de sunet pe motherboard(una integrată şi cealaltă adăugată)? Mulţumesc.
Deci...Cat costa un virtual private server (VPS) si la ce te ajuta am inteles ca poti host servere sau ceva de genu dar cum se face vreau sa imi iau unul cam cat costa! Am nevoie sa fac local host fiindca? (mai mult)
Cum se numeste melodia de pe fundal de la minutul: 01:47? http://inpuiimei.a1.ro/faze-tari/Becali-legalizeaza-prostitutia_368.html
Spuneti-mi va rog cum pot sa fac un joc de genul Farmerama, Zoo mumba, Imvu, etc. Va fi destul de greu pentru ca nu stiu nici html si absolut nimic de genul acesta, deci va rog explicati-mi pas cu pas,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!