Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Va rog frumos, am mare nevoie de un rezumat la Mesteru Manole.
Salut am instalat pe pc kaspersky 2011, am sters toate cheile din registru cu revo unisttaler pentru ca am vrut sa-l dezinstalez ca era perioada de proba am incercat cu programelul de dezinstalare de la...? (mai mult)
Stie careva cum pot trimite de pe calculator pe telefon gratis? Un fel de PC Bluetooth? Dau fundita
Cum aflu cate puncte Thank You am la Orange? :D am incercat la *100# da imi trebui parola si nu am :| help :D
Deci...am un video de pe YouTube de 720p.Si vreau sa-l fac de 1080p.Stiti vreun program care face asta?:|
Am intrat pe un site sa downloadez gta mamaia uita-ti siteul http://www.mamaiavice.iad.ro/. Am inttrat pe el am dat la download scris de mana, apoi am dat la download file fox. Am asteptat numaratoarea...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de aici http://www.youtube.com/watch?v=lDnamkeTfNk&feature=related
Un program care face filmarile MPEG4 player din filmari normale de pc
Buna!;)imi da si mie cineva poze cu decoratiuni handmade? primului care imi rasp.si e bine, dau fuuunda!:x
Cum fac in word 2007 cand numerotez paginile, vreau ca ultima pagina sa nu fie numerotata :) [nu fac alta pagina word separata :D ] Merci:) fundita:X
Sorry, sunt noua si am incercat sa dau cateva raspunsuri.Am iesit d p TPU si am intrat iar si mie nu imi arata ca am pus vreun raspuns. E normal?\
Nu va suparati stiti cunva un site unde pot trm msg internationale gratis? multumesc:)
Urgent! Imi trebuie istoria planorului si nu gasesc, imi dati, va rog?
vă place blogul? Va rog, imi puteti da follow, dureaza un minut, si daca va place...;;)... va rog frumos... multumesc anticipat :* http://tsh-stardoll.blogspot.com/
Cartea "Un veac de singuratate" de Gabriel Garcia Marquiz are film? daca da dati-mi si mie likul va rog mult...
Eu am un IPHONE 3GS si nu stiu cum pot sa fac sa-mi cumpar aplicatii care costa (paid) ma ajutati?
Buna TPU am sunphoto si am bagat cu cine e si reviste si cluburi si ceva de craciun dau funda
De unde pot lua si eu subtitrarea de la filmul "Beauty and the beast" (cel din 2010)?:) dau funda
Buna vreau sa merg la facultate la DREPT mai intai imi fac liceul la coafor daca se poate si apoi merg la Facultate la DREPT, bun ce vreau eu sa stiu e cu ce medie trebuie sa termin clasa a VIII pentru...? (mai mult)
Salut prieteni! Am o intrebare legata de o superstitie. Eram intr-un magazin atunci cand vanzatoarea despacheta niste marfa si a scapat jos o oglinda si a spart-o. Intrebarea este : am si eu ghinion daca...? (mai mult)
A auzit careva de compania Mert SA? Daca da cu ce se oupa?
Http://www.a1.ro/showbiz/funny/video-sex-nebun-in-narcisa-salbatica-136565.html cum se cheama melodia din filmulet? Si mai am o intrebare:Aseara Manuela a pierdut copilul pentru ca a facut sex in timpul...? (mai mult)
Salut, Cine are un cont de metin2Fun lvl 80+ va rog. dau fundita;)
Stiti cum pot seta calculatorul sa se deschida si sa se inchida singur la anumite ore din zi? Eu vreau sa folosesc mai multe scripturi si programe ca PC-ul sa faca anumite lucruri singur cand eu nu sunt...? (mai mult)
Ce program pot sa folosesc si eu ca sa unesc doua sau mai multe fimulete luate de pe youtube sa fie intr-o singura filmare?
Pentru cei care au telefon Samsung... nu aveti coduri de deblocare pentru jocuri? mentionez: Samsung M150
Am pus grau [care trebuia pus de Sf.Andrei] eu l-am pus de Sf.Nicolae.Stiu ca se spunea daca creste nu stiu cum sau daca e verde mai inchis insemna ceva.Stiti cumva? Pls fundita :-*:-*
Urgent! primul care imi raspunde la cele 2 intrebari dau funda :D FUNDOI 1. de la cate pahare de must te poti imbata? 2. cum poti sa-ti dai seama daca esti cat de cat beat? Pls urgent
Cum se extrage radacina patrata dintr-un numar?
Cum se sterge o intrebare?
La Burn Buddy de pe hi5 cum pot lua teren mai mare? trebuie sa am toate terenurile cumparate? Si la Farmerama pot lua curte mai mare? daca da cum? Multumesc [FUNDITA]
E bine cum gandesc eu? "Stau cu o fata doar daca sunt indragostit de ea"
am o poza cu prietenul meu zambind:) si am pus`o pe hi5:"> imi puteti da un status sa pun sub poza?
Buna! As avea o intrebare... Ce carti ar trebui sa citesc pentru clasa a 4 a?
A auzit careva de compania Mert SA?
Buna cand termin clasa a VIII vreau sa merg la scoala la DREPT vreau si eu sa stiu ce MEDIE trebuie sa am SI daca trebuie sa stiu limba ENGLEZA, daw fundita la cel mai bun raspuns. mersi mult
Anul asta clasa a7a mai da teza cu subiect unic? La romana ne zicea profesorul ca teza va fi in modelul tezei cu subiect unic. A zis sa cautam pe google sa vedem cum arata.Imi puteti da un link?
Help. vreau sa imi ziceti cum se transforma un nr. din baza 5 in baza 10
ce ati lua de Craciun celor apropiati(familiei)? ca eu nu stiu.:D Fundita!
Stie cineva de unde pot lua si eu cartea "Obiceiuri de nunta la cangurii schiopi" de Cornel Udrea.As vrea un site de unde o pot downloada, sau citi, sau undeva unde pot sa o comand de te net.Ms:D
Salutari, cum credeti ca o sa fie drumurile acum noaptea, ma refer la iesirea pe la Oradea sau pe la Satu -Mare.sunt din Jibou(salaj) si cineva vrea sa iasa din tara acum seara, si stiti si voi cum...? (mai mult)
Cum pot face daca am widows de lb engleza sa pun tastatura ca butoanele sa raspunda pe lb spaniola? va rog mult P. S leptopul e din spania si de aceea vreau sa il am pe aceasta limba la tastatura....? (mai mult)
Ofer funda celui ce imi recomanda cea mai super comedie, care a existat vreodata :)
Cum bag subtitrare la Vsc Player... cel mai explicit rasp funda
Imi plac jocurile shooter adica cele cu impuscaturi as vrea sa-mi recomandati un joc dar sa nu aive cerinte mari cam procesor 2.2 Ghz RAM: 1GB RAM Graphics: 128MB Video Card – Recommended cards include...? (mai mult)
Am o problema, este dezactivat active x din windows am incercat dar nu am reusit sa activez nu vad ce am scris dupa ce dau enter in messengernici ce a-mi scrie altcineva decat in bara jos dreapta cum pot...? (mai mult)
Cine poate sa-mi faca pastelul iarna dar sa fie bun pentru teza!
Salut.Stiti ceva siteuri unde pot sa pun anunturi cu produse de vanzare gratis in afara de okazii. funda:d
Buna daca descarc metin2 de pe metin2.ro are virusi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.