Cand si la ce ora este finala Eurovision? mersi anticipat
Cum pot sa-mi pun alt nume (sa-mi apara cand intru pe mess)adica sa numi apara id.ci sa-mi pun alt nume.plsss helllllppppppppppppp. urgent. fundita
Sall Am vazut ca majoritatea au blog asa ca am zis sa imi fac si eu unul mic. http://claudiu-info.tk/ nu prea gasisem ce sa scriu pe el, asa ca l-am facut cu ce stiu eu mai bine. Imagine. Nu...? (mai mult)
Poate că e cam stupidă întrebarea.Dar.astăzi la ce oră şi pe ce program e Eurovision? Nu mai ştiu de data trecută. Sau nu este azi? Date exacte vă rog.
Stiti de pe ce site pot citi carti?
Iubiti? Pe Cine?
Cum pot sa joc in retea fifa08 ca am incercat si nu pot imi trebuie ceva? va multumesc!
sunt din Timisoara si as vrea sa imi cumpar niste tricouri cu jucatori ( Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Henry, Fabregas etc ) da nu din bazar) sa fie original daca se poate
Ce inseamna semnele de pe corp aparute sub forma de litere? Am semne pe corp din nastere, iar acestea apar sub forma de litere. Vreau sa stiu ce inseamna asta.
Cine imi spune si mie mai pls multe animale pe cale de disparitie?
Cum poti sa iti faci temele fara sa mai fii plictisit, ci relaxat?
Voi ce rezolutie aveti la pc? Yo aveam 1024 cu 768 si se vedeam mai mic... dar acum nu stiu ce are si totul se vede mare, Iar daca schimb rezolutia ma dor ochii. C rezolutie e mai buna. Si ce pot face? (mai mult)
Pe ce data se deschid piscinele?(adica bazinele) ma intereseazaaa...va rog stiti? asa, cam pe ce data cu aproximare? din galati daca se poate
Stie cineva ce trebuie sa fac sa-mi vina factura Orange direct pe mail si sa nu mai vina in casuta postala? Multumesc anticipat.
La ce ora este "fenomenele stranii"?
Cum ajung expert TPU?
Vreau sa ma duc la pregatire la engleza din august. Puteti sa-mi spuneti si mie o plaja de tarife? Ca nu stiu cat se cere la engleza. Merci!
Ce trebuie facut ca sa devii expert TPU? (raspundeti doar cei care stiti exact, nu cei care doar banuiti)
stiti cumva daca pe 31 mai se mai tin probele de bac
Se mai fabrica masini cu motorul in spate?
Cand se foloseste DON'T si cand se foloseste AREN'T int-o propozitie in engleza? Pls, funda!
De unde pot lua niste informati pentru o compunere cu titlul Harnicia? Am nevioe de ea pana luni. Sunt pe cls 3. Multumesc anticipat.
Cum pot vedea disney channel online pe calculator? ajutati-ma va rog.
Ce rezolutie recomandati pentru un monitor(DAVIO) "tub" de 17 "? acum am probleme cu ochii din cauza lui
Imi puteti da niste nume de baieti caci vreau sa vad care ar fi cel mai frumos?(as vrea niste nume deosebite, speciale)Aveti si nume de fetita?
Buna ziua all.Am si eu o intrebare, se poate cumva transforma un joc pentru pc intrunul pentru play station 2, si daca da ce anume program imi trebuie va multumesc anticipat
Dati-mi mai multe informatii despre scriitorul nicolas sparks(am scris corect?)
Cum imi pot da seama daca sunt obsedata de ceva/cineva? ex:o carte, un film, o vedeta etc.
Cunoasteti persoane care au fost afectate de explozia de la cernobal?
Ce sunt acelea fundite si de unde pot sa daruiesc si eu?
Mai exista iubire? daca da care este marele secret al acestei minuni? mai exista iubire fara interes! dragoste pura nebazata pe sex?! am 19 ani si ink st virgina iar pana acum mi-a fost dovedit contrariul...? (mai mult)
Am o problema:atunci cind vreau sa fac login mi se scrie ca adresa e-mail nu e valida, si ca am comis o greseala la autentificare, chiar daca am introdus deja de vreo 10 ori e-mail-ul corect. Ce...? (mai mult)
Hi...sunt din iasi si am neaparata nevoie de niste scutiri... d unde fac rost? x_x
Am facut un server metin2 privat si dupa 10-15 minute ma scoate de ce ce pot sa ii fac sa nu mai ma scoata (serverul este creeat prin hamachi) Multumesc!
Cum pot invata mai repede lectiile de scoala?
Cine joaca triburile? Am si eu un sat si vreau sa imi fac cavaleria usoara si arcasi am construit toate cladirile cerute si in dreptul luptatorului scrie "unitate necercetata". Ce sa fac am deja toate resursele...? (mai mult)
M-am uitat pe site unde nu stiu unele lucruri, dar nu am gasit. La ce sunt folositoare punctele TPU?
Cum pot afla codul PUK?
deci am o problema ieri am fost de mi-am tuns un pic din par ca imi era tare ros la varfuri si am vazut antro revista una care avea breton si am zis sa ancerc si eu sa vad cum imi sta si mi-am facut...? (mai mult)
Exista 3 lucruri pe care Microsoft nu le poate explica: 1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de "CON". E ceva ciudat si inexplicabil!…La Microsoft,...? (mai mult)
Mi-am Facut Un Server de Metin2 Privat si as Dori sa stiu cum schimb preturile la negustoare etc... si cum bag iteme in ele. Multumesc Anticipat!
Deja a aparut samsung corby 2. nu pot posta filmuletul in care producatorul samsung spune ca sc 1 -varianta originala dispare. imi pare rau ca e un tel bun //chiar foarte bun. eu il am de 3 ani si sunt...? (mai mult)
Va rog un pronostic pentru finalul meciului CFR Cluj-Vaslui
O data ce am cumparat un bilet la blue air pe data de 19 iulie(spre ex) pot sa il anulez sau sa fac altceva ca sa pot pleca pe 19 iunie?
Cum Fac un Site Pt Serverul meu de metin2 care l-am facut?
Stiti vreun site in care poti sa faci blog-uri dar care sa aiba si forum-uri. Adica sa pot pune materiale pe el dar si sa fac un forum.
Lunea asta 31.05.2010. mergem la scoala?
Ce browsel imi sugerati cele mai tari primesc fundita
Sa-mi spuna si mie cine stie de unde pot sa downloadez un powerpoint?
Unde se gaseste in Satu Mare magazin sau un oc unde se cumpara aur? As vine ceva aur sa-mi platesc facturile.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?