mi-a spus astazi un profesor ca profilele de mate-info iau vacanta pe 18 iunie. Am mai intrebat pe cineva.si a spus ca nu e nici o diferenta.toata lumea ia pe 11, mai putin...? (mai mult)
Cind este eurovizoinul? nu stiu ziua si ora. pe ce post tv este?
Vreau si eu sa ma loghez si introduc e-mailul si parola corecta, iar administratorul imi scrie ca e-mailul nu e valid si ca am comis o eroare la autentificare. Ce-ar trebui sa fac, ca am introdus...? (mai mult)
Imi apare pe facebook de fiecare data cand dau click sa intru pe profilul meu o fereastra in fata in care scrie: Link your profile to this Page? Fill out your profile by linking it to Pages "Sectiunile...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un program de editat videouri. Am nevoie de cateva efecte si neaparat de adaugarea unei subtitrari la video. Am nevoie de el cam in 3 zile, pentru un proiect important. Stiti un astfel...? (mai mult)
Cine stie cum pot vedea filmul predestinati de pe acasa tv pe calculator?
Cum poti sa iti ascunzi un jurnal secret foarte bine, fara sa fie la vedere?
Salut sunt un baiat in clasa a 8-a si trebuie ca sa intru la liceu si vreau sa spun ca problema mea este ca nu am buletin pentru ca nu a avut cine sa-mi faca, si as vrea ca sa va intreb pe cei care stiti...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum sa fac s pun o poza cu mine la comentariul unei poze de pe hi5 unei prietene :D
Cum o sa calatoriti in Bucuresti pe perioada grevei? Ati apela la o solutie de autostop urban, gen www.cumasina.net?
Cati oameni exista pe planeta Pamant?
Cam cit timp trebuie sastept sa-mi apara intrebarea pe pagina principala?
Imi spune si mie cineva cum se foloseste photoinstrument?
Cum trimit intrebari pe privat?:D
Cum imi pot curata monitorul? L-am stropit din greseala cu acuarele:d:)).
Am un scaun pentru calculator, cu sezutul din pvc, clasicul sacun care se invarte si se ridica hidraulic cu 4 picioare cu role, problema e ca stand mult la calculator, ma cam doare sezutul, Oare ce...? (mai mult)
Cine are cont pe netlog? cum pot sa-mi instalez aplicatii pe pagina, va rog amanuntit.
Ma puteti ajuta si pe mine, am de facut pentru la scoala un fel de fluturas care sa se numeasca "Avem dreptul la un ocean sanatos"... ce pot scrie si desena? fundita:)
Exista o piesa care zice cam asa you want smoke marijuana we have, you want cocaina we have two, sper ca am scris bine, o data am ascultat-o si nu o tin prea bine minte. E house, asta va spun sigur.Si...? (mai mult)
joi urmeaza sa merg la bucuresti pentru a-mi lua haine de banchet... vom merge mai multi colegi cu trenu, asa ca am si eu o intrebare : cum ajungi de la gara de nord pana la baneasa? cu ce autobuz? (mai mult)
:) Ce telefoane Nokia bune stiti? Adica sa aiba de toate(bluetooth, sa-i pot pune card de memorie, bateria sa tina mai mult, si sa arate bine)! O seara faina! :)
Cum sa fac un CV un model ceva cine stie va rog e urgent:(
Am nevoie de niste referate despre unitati de masura pentru timp. Unde as putea gasi? Nu vreau raspunsuri gen google. Dau fundita.
Cum se activeaza mms
Buna lume! Am o intrebare pentru cei care stau in Iasi...va rog imi spuneti si mie niste locuri unde as putea printa ceva in iasi...de preferabil in zona podu ros ca mie nu imi mai merge imprimanta si am? (mai mult)
Vreun program de facut teme pentru nokia 5800 stie cineva?
Vreau sa ma transfer la un alt liceu.In vacanta de vara as putea sa imi depun dosarul sau trebuie mai repede? Care e perioada pentru transferari?
Daca la un test sau o teza vezi un coleg care nu prea te intelegi cu el/te intelegi cu el il vezi ca are copiute si copie si la sfarsit cand iti va aduce teza/testul si ai luat o nota mai mica decat cel...? (mai mult)
Cine imi spune cum pot sa imi fac siteul. ro fara sa cumpar domeniu, dau fundita :X la cel care imi spune
De ce ma doare burta asa de des? Dupa ce ma doare burta iau Loperamid si imi trece, dar ziua viitoare tot ma doare.
as vrea si eu sfat...in curand este admiterea la liceu si in am cateva intrebari.Imi place romana, matematica(fac pregatire), chimia, geografia, istoria, franceza si un pic engleza.Nu stiu ce? (mai mult)
Am o pereche de manusi din imitatie de piele, luate la 27 ron(deci nu cred ca sunt de piele), din acelea cu degetele taiate, pentru sala. Probleme este ca imi transpira foarte mult palmele si miroase...? (mai mult)
De unde imi pot luau un telefon lg gw300 pe roz. dar sa fie la liber?
Stiti enciclopedii frumoase pentru clasa a - 3 -a?
Cum fac ca s-a inchis un topic ( o intrebare deja cu raspunsul potrivit si ajutator) pe acest site? :D
Vreau şi eu să-mi activez internetul pe telefon gratuit ( Vodafone ) Cum fac? Dar să nu mă coste nimic. :d
Ce sa fac ca sa ma tina logata mereu pe TPU? nu numai o zi...
Daca cunosti hi5 unei persoane poti afla adresa de mail?
Am pus un filmulet pe yotube si acum vreau sa il sterg se mai poate sterge? si daca da cum fac?:( dau steluta plzz Help:*
As avea o nelamurire...Pentru a pleca in America ce iti trebuie mai exact? (ma ref la acte, bani) Si daca din intamplare stie careva mai multe despre orasul Los Angeles, rog cu patos sa ma informeze si? (mai mult)
Cum masor tocul la incaltaminte? Adica de unde sa incep?:DPoate e o intrebare stupida:DDar vreau sa stiu sigur cati cm au tocurile unor sandale.Va rog spuneti-mi.
Dc se fac basici la, laba piciorului?
Am şi eu o micaă problemă. Aş vrea să-mi cumpăr telefonul LG GT 505. Vreau să ştiu dacă mai este pe stoc la Orange, deoarece vreau să mi-l iau la un preţ mai avantajos. Îmi poate spune...? (mai mult)
A fost cineva in Dragonul Rosu? Eu merg saptamana viitoare... ce parere aveti de preturi ...de marfa etc :D
Cum pot pune caciulita aceea de la litera "a"? Multumesc:)
Poti scoate cardul cu copia de buletin
Cum pot face sa dispara numele retelei(adica orange, cosmote) dupa display la un nokia 6080?
Bunaa! Am si eu o problema urgenta. Am avut o problema cu pc-ul si a trebuit sa il formatez azi dimineata. Mama avea pe desktop un document foarte important la care lucrase mult. Am citit pe net ca exista...? (mai mult)
Are ceva daca fumezi cand esti racit?
Sunt mai noua pe TPU si nu stiu de unde pot sa dau fundite ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!