Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Duminica ce program are Biblioteca V. A. Urechia Galati.Nu merge sa deschid site-ul si nu sstiu programul.
Scrieti-mi si mie niste filme de groaza! Care sa fie in adevaratul sens al cuvantului de groaza! Si daca s-ar putea sa fie cu tineri deastia cum ar fi un exemplu filmul Bestia care a fost ep Kanal D pe...? (mai mult)
Cine a inventat motorul termic cu ardere interna? Vreau mai multe detalii. Dau funda
Voi sunteti fotogenici? eu nema. si asta nu se trateaza. e naspa sa iesi aiurea in poze.
Cam cat se mai da unei bone pentru program scurt, de la 9 la 2?
Imi puteti spune si mie unde gasesc povestea, , Un om nacajit (forma literara necajit)" dar sa nu fie povestire ci naratiunea intreaga.Am cartea de Mihail Sadoveanu dar nu am aceasta poveste. P. S este...? (mai mult)
acum va rog sa nu radeti :))cat este 200 de euro?
Acum cateva zile o fata din lista de mess mi-a trimis un mesaj cu un link si eu am dat click pe moment nu s-a intamplat nimic dar am observat ca se trimit mesaje cu acelasi link celor din lista mea...? (mai mult)
Care e costul suplimentar pe minut, pentru reteaua Orange! Am vorbit 20 min. fara sa vad ca dfapt nu mai am minute:-J! Multumesc
Vreau ajutorul vostru in legatura cu scoala! Eu nu inteleg la matematica cum adica sa transformi in fractii zecimale? Si cum adica sa transformi in fractii ordinare? Cine imi poate explica? Dau fundita.Multumesc...? (mai mult)
Azi este filmul,, StarStuck,, (,, Intalnire cu un star). La ce ora? Dau fundita Mc mult :)
Buna TPU... de ceva vreme calculatorul meu sta 20 de minute deschis apoi se inchide singur. Oare ce se intampla? Ce pot face eu personal pentru. a impiedica sa-l duc la un service? dau fundita. :D
Stie cineva de unde pot downloada filmul Poker regizat de Sergu Nicolaescu?
Cum pun o mel pe profilu de hi5?
Dacă tot măsoară gradele termometrul, în situaţii extreme şi neavând alcoolmetrul la dispoziţie, nu am putea folosi instrumentul menţionat şi la verificarea pălincii?;))
Va rog frumos, ajutati-ma, adica spuneti-mi ce sa fac, va rog frumos. Ieri am primit un mesaj cu nu stiu ce foto:http://...com/ ceva de genul si mesajul il primisem de la prietena mea si noi atunci? (mai mult)
Care este saitul cu valori imobiliare in Bucuresti? Era ceva cu graficele valorice ale apartamentelor in bucuresti din asociatia notarilor publici. L-am vizionat dar nu mai stiu cum se chema ca ma...? (mai mult)
Cum se fac puncte pe Lockerz?
Imi spuneti si mie niste siteuri cu negative?:D
Ce se va intampla cu toti banii care nu o sa se ajunga sa se schimbe in euro cand o sa trebuiasca sa ne schimbam curency-ul? Stiu ca intrebarea s-ar putea sa se mai fi pus dar nu in modul asta :)
Bună, dragii mei. Mâine mă duc cu taty într-o incursiune la Galaţi( nu aceeaşi situaţie ca D-l Goe) şi vroiam să vă întreb cum se ajunge de la Real la Diverta. E faină librăria? Nu am mai...? (mai mult)
in cateva zile fac 16 ani si as dori un job pe timpul verii.In ce conditii pot gasi acest job? Sau mai exact pot gasi un loc de munca avand in vedere faptul ca sunt minora?
(Da, da stiu ca nu mai prea intru pe aici, TPU... si imi cer scuze) Am si eu inca o intrebare, detalii: Am un Husky Siberian Are blana alba cu putin crem se da mai mult spre maro Are ochi? (mai mult)
Dati-mi si mie niste subiecte cu evalori nationale
Ce sa fac daca mi se blocheaza status la mess :D:DD ma ajuta cineva urgent:D
Spuneti-mi va rog cum pot sa fac bani virtuali si pe ce site-uri?
Cum imi pot repara opera...sau ce pot face? Caci mereu imi apare un balon in care scrie:Opera Corrupt file:|
De ce toti cer " fundita "?! Cu ce va ajuta?! Eu daca stiu sa-l ajut pe respectivu', ii spun ca sa-l ajut, nu ca sa-mi dea el mie " fundita ". Deci, ce-i aia si de ce va omorati dupa atatea fundite?...? (mai mult)
Am si eu o intrebare,, ii drept ca daca ai un sait de unde descarca muzica, filme, video ect. api poti sa faci bani?
Buna eu termin anul acesta clasa 4 si doua mamici au zis sa facem un album din clasa 1 pana in prezent si acolo punem poze urari etc ati zice sa-l mai facem sau nu ori sa facem alt ceva doamna vrea sa facem...? (mai mult)
Cum imi recuperez parola de la un cont de pe youtube?
Azi la dansez pentru tine e ultima editie?
.. Pe TPU foarte multi dintre voi am auzit ca folositi Sampoane AVON. Intradevar, chiar este eficient? Dau fundita celor care imi spun si ingriendentele.
Cum vi se pare Germania? pentru o fata de 14 ani, ar merita sa stea acolo langa mama ei care are sot, casa si de toate? Sa faca scoala si sa isi traiasca viata mai departe. Va avea un viitor bun? Se...? (mai mult)
La ce site pot gasi si eu programul de spart parole yahoo messenger? Am nevoie foarte urgent! plsss!
Deci eu am avut un program mai performant cand deschideam pozele.Am avut programul Picasa si l-am sters pentru ca nu mai aveam nevoie de el.Programul performant care il avusem sa sters si el.Si acum imi...? (mai mult)
Deci ...am nevoie de un program cu care sa tai niste poze :D. ma puteti ajuta? :D
Imi puteti spune si mie un joc online frumos? mie imi plac jocurile gen : farm vill, pet society ...etc
Am o camera web ...chiar nu stiu cum se numeste, e microsoft. o am de un an, pana acum mergea, acum, cand intru pe ea se vede negru.de ce si cum pot sa o fac la loc? multumesc mult.paa:*
Am si eu o nelamurire! cineva mi-a dat ignore si as vrea sa stiu daca, in cazul in care reintroduc id-ul persoanei respective in lista mea, imi poate da accept, adica ma poate vedea? va intreb pentru...? (mai mult)
Se poate afla codul PUK al unei cartele vodafone daca nu ii stiu numarul?
Ce se mai aude de site-ul www.nod-32.ucoz.org?
Petrec foarte mult timp la calculator.Cum sa fac sa invat repede si eficint? Sa imi fac un progam sau ceva asemanator?
Va rog mult cine stie unde se pot face cursuri de informatica si calculatoare in Judetul Constanta, pentru Instalare si optimizare Windows XP, Vista, 7, asamblare si upgrading PC?
Vad pe www.cumasina.net o idee pentru traficul din Capitala. Credeti ca o solutie de partajare de masina ar rezolva problemele de trafic din Bucuresti?
Hey As vrea si eu sa stiu cum pot decoda un sony ericsson v640i dar free. Va rog sa explicati cat mai simplu in asa fel incat sa inteleaga oricine (poate mai foloseste cuiva intrebarea mea :D). Multumesc...? (mai mult)
Am descarcat un joc(pes08) si este arhivat, eu cand incerc sa il dezarhivez in D (care am 10GP liber) imi da eroare ca nu mai am memorie in C (eu in C am 1, 8 gb liber jocul are 3, 8 gb). Ce pot sa fac...? (mai mult)
Care imi zice si mie cum imi fac blogul cunoscut? acesta e http://woflz.wordpress.com/
Deci este un film "Lie to me" unde Dr.Lightman descopera minciunile etc dupa gesturile pe care le fac... as dori si eu un site pe unde scrie ce "mutra" ce inseamna
Cum a fost creat acest site? www.goagal.ro
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?