Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot sa o conving pe mama mea sa ma lase in excursie pentru. 1 zi.Eu nu am note decat de 10, 9, 8, invat bine. Unii colegi de-ai mei au facut atatea prostii au note rele si ii mai lasa sa mearga.Eu...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de putin ajutor cu un banner in Photoshop pentru un blog culinar. Cine crede ca ar avea timp sa ma ajute va rog postati. E vorba de un banner simplut, pe un fundal verde,...? (mai mult)
Observand ca imi troznesc degetele foarte des mai multe persoane mi-au spus ca mai tarziu, in ani, imi vor tremura mainile, si ar fi bine sa nu mai fac asta, dar nu ma pot abtine. E adevarat? Eu cand...? (mai mult)
As avea si eu o mica intrebare sunt tunsa bob si as vrea sa ai dau o forma la par ma poate ajuta cineva. Multumesc
Salut un prieten mi-a spus ca a si-a facut cont pe TPU stiu ca parca exista o lista cu toti menbri cum il gasesc pe acest prieten?
Cam cati km sunt de la Giurgiu la Craiova si cam cate ore fac pana acolo? Va rog din suflet sa raspundeti! Multumesc mult :*.
Salut;)! imi puteti scrie o poezie despre poluarea pamantului?(la fizica)am nevoie pentru maine...va roog dau fundita:- *
La liceu reprezentam o tara si anume Belgia. Vreau si eu niste idei, cum am putea sa o reprezentam? (In afar de dansu' si imnu' traditional). Mersi.
Samsung corby est la orange? acum am un abonament de 3 euro(cel mai mic) si vreau sa imi iau telefonul tot pe abonament... unul ceva mai mare:) stiti cumva cat costa?
Am o mare nelamurire si as vrea daca se poate sa ma ajutati.deci [pentru cei care stau in Pascani]. se mai fac zilele orasului? o prietena mi-o sp ca a vazut ca primarul [Craciunescu] o spus la tv...? (mai mult)
care stie cumse numesctoate cele 7 carti cu Harry Potter si le-as vrea si in ordine.
Salut.Cine are cont pe Pay pal? La inscriere imi cere o taxa de 1.5 euro si dupa ce am platit-o imi spune ca voi primi un cod de 4 cifre.De unde fac rost de acest cod? Ma duc la bancad, ceva? Mentionez...? (mai mult)
Stie sa-mi spuna cineva in propritatea cui se afla aerul, lumina soarelui si apa marii?
De ce nu pot sa intru in contul meu de pe tpu.ro cu telefonul meu? Eu am un sony ericsson g502.
Am mai pus intrebarea aceasta, dar nu o mai gasesc, in fine, am un subwoofer de masina si as vrea sa stiu daca pot sa il conectez la calculator, ce-mi trebuie ca sa mearga? (http://www.kauf.ro/administrare/SBE-1243BP.jpg,...? (mai mult)
Cum definim functia de tehnician mecatonist, cu ce se ocupa?
Salut, as vrea sa stiu daca pot sa conectez subwooferul de la masina la calculator, ce-mi trebuie? (Sunt doua gauri unde legi mufele de la statie si inca doua care scrie c-am asa - 12 V/DC +).
as dori sa stiu daca vreau sa construiesc un garaj si imi va trebui autorizatie de constructie trebuie neaparat sa obtin si avizele de la (gaz curent, apa etc...)? pentru ca eu vreau doar o? (mai mult)
Becurile economice, cu lumina alba strica ochii? Adica, seara nu e normal sa ai lumina de ziua; ochiul e obisnuit cu lumina de lumnarae, sau lumina galbena. Ce stiti despre astea? Pot trece linistit...? (mai mult)
Becurile economice, cu lumina alba, strica ochii? Adica, seara nu e normal sa ai lumina de ziua; ochiul e obisnuit cu lumina de lumnare sau cu lumina galbena. Ce stiti despre astea? Pot trece linistit...? (mai mult)
In ce consta acest jos sims? Cei care jucati, cati ani aveti:-?
Am cumparat un cititor de card pentru telefon.am incercat sa l folosesc si l am cuplat la laptop. a mers. apoi nu.si nu mai pot deschide nici fisierele de pe card de memorie cu telefonul.imi apare ceva...? (mai mult)
Pentru cei care au fost la concursul SMART, acest concurs, la matematica se da doar la algebra sau si la geometrie?
Intr-un document Excel, cum setez un mod de vizualizare care sa indice marginile paginilor imprimabile? La ce se refera asta?
De pe ce site pot descarca melodile cenzurate?
Spuneti-mi va rog daca se poate viziuna camera web de la pc pe un telefon mobil pentru a vedea persoanele care intra in casa de pe mobil. daca da cum?
In ce consta un examen pentru A1? ce probe se dau?
Vreau sa invit prieteni pe acest site, cum procedez ca inca nu am dibuit cum?
am si eu nevoie de niste sugestii cu privire la site-uri de unde pot lua vst-uri si sample-uri. multumesc anticipat!
Cine stie cum poti face puncte pe lockerz? va rog spuneti-mi si mie.multumesc
Povesti-mi si mie cum sta treaba cu bluetooth-ul pe calculator, pentru. ce stiku' ala? Stiku se introduce si in telefon? Sau e un fel de antena? Cat costa?
Buna am si eu o intrebare:am cont pe acest site si nu stiu cum sa imi adaug prieteni, vad ca marea majoritate au prieteni adaugatii, eu sunt noua pe aici dar deja incep sa fiu dependenta de acest site.imi...? (mai mult)
Stiti bluetooth pe calculator dar sa nu trebuiasca stick?
Ajutor:am primit un mesaj pe mess cînd eram offline, din greşeală după ce l-am citit îm închis din greşeală fereastra şi nu am reţinut cîteve date importante, cumaş pute să-l recitesc?
Statusuri sub poza la hi5? stiti? fundita
Este vreun program sa scoti banul la cs?:|
Cum sa ma folosesc de bluetooth pentru pc?
Daca mai demult m-a suparat cineva si l-am blocat acum pot sa-l deblochez(, un utilizator TPU?)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Am auzit de diverse teste pentru a-ti afla capacitatile, spre ce esti indreptat pentru a sti pentru ce domeniu sa optezi la facultate.Are cineva idee cum pot...? (mai mult)
Sal.Am și eu o întrebare : când spun,, în opinia mea, sunt de părere ca..." fac un pleonasm?
Salutare all cine imi da si mie un serial pentru windous vista home product va rog mult astept un raspuns
va rog sa ma ajutati cum pot sa-mi sterg id-ul de mess?
Se platesc taxe de scolarizare la buget, la universitatea Babes Bolyai din Cluj? ce reprezinta taxa de scolarizare?
De cine este tradusa Biblia ortodoxa? M-am uitat prin ea dar nu am gasit niciun nume, stiu ca neoprotestanti folosesc biblia de D.Cornilescu
Am vazut la niște colegi ca apar mereu online... Dar ei nici macar nu au pc-ul deschis! Exzista cumva vreun program anume? Sau cum fac acest lucru? Aștept un raspuns! Multumesc pentru raspunsuri? (mai mult)
Pe hi5 acelei persoane la care i-ai cerut prietenia are doua variante "Adauda ca prieten " si "Nu multumesc". Dar daca accea persoana iti da accept atuncia primesti prin mail ca aceea persoana care...? (mai mult)
Stiu ca suna c-am tampita intrebarea dar daca ati putea sa-mi raspundeti va rog, deci plac o fata si ea e indiferenta de mine, si am cunoscut-o cand m-au chemat baietii prin oras.Si sunt si un pic c-am...? (mai mult)
Vreau si eu o porecla…cv mai la moda: stresss, kid, sys…dau fundita…numele meu este Georgiana!
Stiu ca e cam tarziu sa pun intrebarea asta dar o pun...In serialu Dexter (pentru. aia care l-au vazut) la sfarsitu sezonului 4 Rita moare... Ce logica are, adica nu pre am inteles episodu, e doar un? (mai mult)
Cum este indicat o programare de televiziune? (de exemplu intre orele x si y este indicat film... intre orele a si b este indicat emisiune de...)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!