Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Octombrie 2025 sunt:
Mi- am achiziționat de curând o consolă, dar am constat ca TV nu are iesire HDMI, iar consola mea necesită asa ceva, ce as putea sa fac in legatura cu asta? PS:Consoala se numeste xbox...? (mai mult)
cum sa configurez joysticul wifi la xbox 360? Dau fundița
Voi va jucati adopt me pe roblox? Eu da! Ce animale legendare aveti? Cine are cele mai multe primeste funda!
Pot ajunge la punctul N in GTA San Andreas? Si daca da, va rog spuneti-mi cum.
Am si eu o problema. Stăteam pe Youtube, pe laptop si in timp ce ascultam muzica, voiam sa intru pe wapp sa vad daca am vreun mesaj sau ceva si- mi apare mie ca- s offline, iar acum nu- mi merge...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 14 ani si am pe contul meu de PaySafe Card 100 de lei. Vreau să donez pe un anumit joc, mai exact Metin2 :)). Cum îi transfer banii de pe contul meu, cei 100 de lei Owner- ului? Dau...? (mai mult)
am o problema cu rularea gta 5. Laptop packard bell: Intel core 5 2520M @ 2. 50GHz, ram 4g ddr3 532.1 MHz, graphics #1 integrata Intel r HD Graphics 3000, ultimul update #2 dedicata...? (mai mult)
Daca ai un Ps4 si instalezi de pe Ps Store Fortnite ai nevoie de Ps Plus ca sa joci?
Pe PC cum se apara penalty-urile la FIFA 12? Ma refer cum setez butonul pe care il apas inainte de sageti?
Ce este mai convenabil, sa vinzi un laptop vechi integral sau pe piese?
Întrebare pentru fanii Pokemon go stiti cum as putea juca cu hack pe un Android 10?
Salut, imi puteti spune comanda pentru setarea vitezei pentru asasin? Stiu ca era amx_cvar si de aici nu mai stiu, va rog ajutati-ma.
Exista o metoda prin care poți să iei gratis nitro? (discord nitro). Fără sa plătesc, adică exista server sau ceva?
La viata mea am jucat diablo 2 ca disperatul pentru ca da... cumparat tot gen expansion si alte prostii. Mai ales pe aceasta criza stie cineva jocuri ca diablo gen sa vezi de sus si sa faci ...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru detinatorii de xbox, daca vreau sa imi fac abonament sa imi bag cardul pe xbox si sa imi faca abonament lunar pentru xbox gold live, cum se face plata lunara? Iti...? (mai mult)
Am nevoie de minim 4 persoane care joaca Valorant pe Ghallengermode Miercuri pe la 11:00
Hello, iubitii mei, am o intrebare pentru cei care le au cu tehnologia, ecranele, etc. =). Cum fac sa ma joc Pou online? Atiu ca mai nou se poate si n-am bani sa-mi cumpar pe Ifon. Dau fundiță
Buna ziua TPU, as vrea sa ma joc pou cu copilul meu online. Va rog. Puteti spune cum sa fac? Am incercat pe kizi.ro dar nu ma lasa ca imi zice ceva cu abloker, va rog ajutati-ma.
Mi- a dat o eroare la un joc(Terraria), eroarea e asa: No suitable graphics card found. Could not find a Direct3D device that supports the XNA Framework Reach profile. Verify that a suitable graphics...? (mai mult)
Un site pe care sa vand Skinuri de pe csgo pentru bani reali de preferat sa-i scot direct pe card... comision cat mai mic?
Ce jocuri pe calculator stiti care se joaca pe competitii, tournaments. Nu fotbal, ci ceva de strategie?
Stiti cum pot avea muuuulți robux? Am nevoie pentru contul meu, ma gandeam ca ma puteti ajuta
Salut, as dori sa îmi bag fortnite dar nu îmi merge epic games, de unde altundeva îl pot descarca?
Salut, am o problema la faceit la anti-cheat, imi zice ca trebuie sa dau la windows update si am dat si nu stiu ce sa fac.
Când eram mic am facut rost de un laptop care avea un joc asemănător cu cs 1.6 și era o harta cu Grecia cu piloane de la cladiri, cu zombi, are cineva vreo idee cum se numeste? Dau...? (mai mult)
De ce jocurile vechi de PC sunt mult mai ieftine decât cele de consolă?
A mai cumparat cineva acest pc sau daca a mai cumparat de pe acest site? https://www.samwise.ro/cumpara/calculator- gaming- segotep- prime- intel- core- i5- 2400- 3- 1ghz- acer- q65h2- 10283...? (mai mult)
Recent am găsit pe Facebook un joc numit Avatar Life și mi- ar plăcea sa- l joc, însă nu- l pot instala deloc, deoarece acest joc nu este disponibil pentru țara mea, ce sa fac? Jucați și...? (mai mult)
stie cineva de unde as putea face rost de un forum, vreau sa il am eu personal ca sa il pun pe web hostul meu, daca poate cineva sa ma ajute sa imi dea un site de unde il pot lua sau ceva...? (mai mult)
Mă joc fortnite pe PC si ma scoate din meci cu o eroare ce îmi spune că m- a scos de la internet lag, VPN proxy, cheat... si nu am nici una din astea. Nu ma mai baga in nici un meci. Ce pot...? (mai mult)
Salut, astazi mi- a ajuns placa video xfx rx 460 4gb si am nevoie de alimentare separata, ce sursa sa cumpar pentru ca sursa pe care o am nu are alimentare separata. PS:placa de baza hewlett- packard...? (mai mult)
Dacă termin Shao Kahn Tower în Mortal Kombat Mobile, mi-l dă pe Shao Kahn Diamond?
Intrebare doar pentru cei care cunosc. Am descarcat GTA V, versiunea piratata. Este posibil sa instalez FiveM? Sau trebuie neaparat jocul original?
Ce jocuri cu dragi stiti? Dragonii sa fie cat mai realisti? Multumesc
Salut, am un pc slab windows 7, 1.5 gm ram cred, 1. 70ghz Voiam sa stiu daca imi merge minecraft macar la 40-30 fpsuri?
As dori niste jocuri pentru PS4 in doi jucatori. Am jucat FIFA 20 si Mortal kombat XL. As vrea ca jocurile sa nu fie de aventura, adica sa nu stau cu inca un jucator terminand o poveste. Vreau...? (mai mult)
imi puteti da si mie un server de samp gata facut?
Ma joc gta5 si am o problema. Atunci cand vreau sa conduc o masina(nu de fiecare data face chestia asta, adica ma pot juca linistit, dar intotdeauna am chestia asta in cap ca in orice moment poate sa...? (mai mult)
Buna, recent am cumparat un router mai bun si dupa cateva zile am inceput sa imi creeze ping mare pe toate jocurile, dar vad ca pe Youtube si pe aplicatii internetul merge normal. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Cum combini cel mai bine combo la hituri pentru sura si warr? Ma refer cum sa dai? 2 hit si skill sau 3 hit si skill sa folosesti la maxim abilitatea combo, nu inteleg exact la ce foloseste combo, daca...? (mai mult)
Se joacă cineva Zooba?
Pana ieri ma jucam fortnite, ieri i- am bagat windows- ul deoarece facea ceva figuri pc. iar acum daca dau pe fortnite mi se stinge monitorul si imi spune ca si cum cablul nu este conectat. Iar...? (mai mult)
Ce parere aveti? Ar fi ok un PC ca asta: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4281066/
Am un xbox 360 si de ceva timp cand il aprind nu mai merge. Din lumina verde cand il aprind se face rosie (toate patru partile, daca stiti sunt 4 parti de lumina in cercul ala)
Ar fi ok PC-ul asta? As vrea sa ma joc LoL, Minecraft modat, Fortnite si Valorant. https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4281106/ Sursa e ok sau imi trebuie una de 650W?
Am si eu cs de pe steam ca toata lumea si merge ok, dar cand intru in joc se blocheaza imaginea si ramane asa, jocul merge in continuare, atunci cand apas pe mouse ca sa trag se aude si la ...? (mai mult)
Buna seara/ziua/dimineata, am o problema, vreau si eu sa joc fortnite pe geforce now doar ca da eroare "your system doesn't meet the minimum requirements for streaming geforce now", how can i fix?",...? (mai mult)
Daca activez plata aia pe boosteroid de 0.10 centi de trei zile, apoi o dezactivez... si tot asa ma pot juca la infinit si platesc doar 3 eur lunar? Merge?
Un nume de gamer cu Ionuț? Ceva bun.
Salut tuturor, am o problema, am descărcat de curând gta iv pe laptop vreau sa spun laptopul meu e unul bunicel, are 6 gb ram 500 gb hard memory și 2.30 herzi sau cum se scrie oricum când îl instalez...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
TeodorPivot întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!