Salut, vin si eu cu o intrebare, am vrut si eu astazi sa joc samp si cand apas pe play imi zice "Cannot find 800x600x32 video mode" am incercat o gramada de metode sa il repar si tot degeaba, ce are...? (mai mult)
Salut, am un cont de league of legends de level 35, de fiecare data cand joc ori la ranked (solo) ori la normal draft pic in meciuri cu alti jucatori de levele super mari gen 100- 300, ar exista o...? (mai mult)
Cum repari un cd xbox one zgariat dau funda si paste fercit!????????
Va salut! Am o întrebare: cum pot schimba numărul de telefon de la autentificarea de la contul Youtube?
Ok, deci vreau sa ma las ( am folosit cuvintul "las" ptc probabil is dependent ) de jocul numit League of Legends. Aseara i- am dat mare pumn la al doilea monitor, saracu acum e spart. As vrea sa imi...? (mai mult)
Buna. Imi apare pe aplicatia Facebook si Messenger o eroare si nu ma lasa de cateva zile sa ma conectez pe aplicatii, doar de pe laptop. imi zice "a aparut o eroare neașteptata, te rugam sa incerci ...? (mai mult)
Mai stiti jocuri cum e OpenTTD?
Cum pot recupera video șterse de pe IPhone?
Cum pot da retur la abonamentul eMAG Genius dupa ce s-a taxat deja? Am uitat sa anulez abonamentul inainte sa se termine cele 3 luni de incercare gratuita
Mai exista Wild Ones?
Salut am cumparat doua dvd- uri cu nfs 2015 si payback dar in cutia de la nfs 2015 am serialul si 2 dvd- uri disc 1 si disc 2 iar in cutia lu payback am 3 dvd- uri disc 1 disc 2 si disc 3 impreuna cu serialul...? (mai mult)
Dacă cumpăr memorie externa la pc pot pune jocurile pe memoria externa pentru a le putea juca?
Salut. Se poate face un upgrade de ram laptopurilor Asus ZenBook 14 si Asus ZenBook 13?
Cum pot adăuga un serviciu Google?
Heyy, acum 2 zile am varsat fara sa vreau un pahar cu apa peste laptop.L- am curatat repede, si cand am vazut ca nu are nimic am continuat sa ma joc.Dar dupa 4 ore laptopul a dat blue screen si s- a oprit,...? (mai mult)
Cum pot să adaug un serviciul Youtube în contul Google.Îmi apare asta "Acest cont nu este eligibil încă pentru a folosi Youtube."
Cum pot adăuga un serviciu în contul Google?
Salut,nu mi-se aude radiou in cs 1.6 cum pot sa rezolv sa se auda dau funda
Salutare tuturor! Recent am văzut că Rockstar a scos Gta Trilogy. A fost senzație în clasa a 5a să mă întâlnesc cu Gta 3 prin 2009. Apoi am jucat Gta Vice City în 2010. În 2011 Gta San Andreas,...? (mai mult)
Am o intrebare. Cum se numeste acel sentiment cand pierzi legatura cu un prieten online? Adica nu v- ati certat sau chestii, dar persoana aceea e offline, rareori se mai logheaza si o vad online dar...? (mai mult)
Buna ziua, stiti care e site-ul oficial al celor de la Chillingo si o pagina de Faceboook daca au?
Caut Scripter Samp! Plătesc bine
Am nevoie de un scripter pe SA:MP pentru a crea un laucher. Plătesc bine
Am nevoie de o aplicație în care să găsesc jocuri pentru distribuția atenției. Ce îmi recomandați?
Salut TPU, joc pubg si am cupoane UC pe care le pot folosi peste câteva zile, altele peste o luna și ceva. De ce tocmai atunci le pot folosi? Mulțumesc dau funda!
Are careva cs merdiso ala vechi pe stick/medialfire/meganz? Il vreau si eu ca nu il gasesc pe site-uri dau funda
Salut, luna viitoare vreau sa imi cumpar o placa video insa nu stiu spre ce sa merg : GTX 1660 Super sau RTX 2060, procesorul il am i5 10400F.
Bună, îmi dați nume va rog de SMP ca vreau sa ma apuc de o serie de SMP și nu stiu ce nume sa ii pun la SMP.
As putea sa ma joc gta 5 pe un xbox one s fara controller sau acumulator, ci doar cu mausul si tastatura? Dau funda
Salut! As vrea sa am cu cine juca pro clubs fifa 22. Am eu déjà un club AS CORCOVA RO sau pot intra in al tău.
Placa video gigabyte nVIDIA geforce gt 730 2gb GDDR5 64bit:salut! As putea pe placa asta sa rulez gta 5 fara nici o problema?
Imi poate face cineva un skin de minecraft dupa numele Fire_Tale si poza de la canalul asta de you tube https://www.youtube.com/channel/UCzjrAbzWZ1gPCz6zwvOq1LQ
Îmi poate recomanda cineva un joc online (preferabil gratis) pe care îl pot juca cu cei de pe telefon, nu contează dacă îl pot juca doar în lan?
Care joaca Hearthstone? Ma plictisesc de moarte si vreau oponenti pe masura :))) Need fresh blood! Care are chef de cateva 1v1 sa lase nick- ul mai jos si va dau add cand pot :) Dau funda primului om care...? (mai mult)
De ce cand vreau sa dau gift unui prieten ark survival evold imi zice ca a aparut o eroare neasteptata eu avand deja jocul cumparat?
Hei TPU! Ce parere aveti de site-ul ozone.ro? Sunt niste preturi la unele obiecte care par prea bune ca sa fie reale si ma gandesc sa nu fie un scam. Ce ziceti?
Salut TPU Am nevoie de ajutorul vostru Cred că mi- a fost spart contul de Google pentru că nu îmi mai merge parola care o aveam. Nu pot nici sa o resetez pentru că am un număr de telefon vechi ...? (mai mult)
Daca cumper un joc de pe Steam / Epic Games banii ajung la cei care au facut jocul?
Salutare! Am vazut pe ytb mai multe clipuri cu jocul rpg Raid Shadow Legends si am incercat sa fac si eu un cont bunicel, dar in cateva zile am observat ca e f greu la inceput si faci greu rost de eroi...? (mai mult)
Nu inteleg! daca am o placa video integrata,nu pot sa o schimb cu o placa video dedicata? sau sa am placa video integrata si sa pun si una dedicata, adica sa le am pe amandoua?
Salut, se poate trimite bani din PaySafeCard In PayPal?
Exista vreo camanda pe CS GO de bagat viata?
Cum fac sa intru pe live cu cineva pe tik tok? De exemplu cineva este live iar eu când intru pe acel live doresc sa ma alătur, ce trebuie sa fac?
Salut TPU, am nevoie de ajutor. Zilele astea ma gandeam la un joc vechi pe cd, pe care il jucam in a 2 a, despre un baiat cu parul cret si roscat spre portocaliu care se afla la gradina zoologica cand...? (mai mult)
Am cumparat un joc de pe google play si l- am instalat pe bluestacks ca nu mai am spatiu pe tableta desi am sters foarte multe aplicatii. Si la jocul asta de android jucat pe pc la un moment dat ma pune...? (mai mult)
Salut TPU, sunt un gamer destul de bun, doar ca încă nu am găsit o metoda de a face bani prin asta, adică am văzut tot felul de turnee ce au premii de 100- 200€ însă necesita bani pentru a ...? (mai mult)
Salut, ce carcasa cu airflow buna as putea lua pentru aceste componente: Procesor Intel i5 10500 Cooler CPU ARCTIC AC Freezer A32(e marisor) placa video nVIDIA gtx 1650, hard disk, placa de baza gygabiteb...? (mai mult)
Salutare tuturor! Acum de o vreme am început să jocul renumitul GTA IV (4). Deocamdată nu cunosc toate secretele acestui joc. Mă interesează cum pot deveni pasager într- un taxi! Știu că apăs ...? (mai mult)
Am o intrebare... Am cumpărat recent 2USD key după site-ul Kinguin. În inventar nu este nimic... La balance am 10lei și scrie la spendable...
Am un laptop Asus tuf gaming fx505dt, am pe el gtx 1650 cu un ryzen 7 3500 h, 16 ram si am o problema pe care nu pot sa o rezolv. In timp ce ma joc placa mea video scade de la 100% pana pe la >25% si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
lpavel întreabă:
danpopa777 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.