Serialul Shadowhunter, se leaga cumva de cartile,, Instrumente Mortale,, scrise de Cassandra Clare?
Buna, spuneti cum este corect piatan sau pieptene? Baticuri sau batice?
Vreau si eu sa stiu ce carti se studiaza in calasa a9a la pedagogic? Va multumesc!
Ce carti mai cititi? Vreau idei :)
As dori sa stiu ce comentarii am de invatat pentru BAC la limba si literatura romana la profil REAL
Am comandat cartile "Fluturi" de Irina Binder. Credeti ca imi va parea rau?:)) Voua v-a facut o impresie pozitiva sau negativa?
Ati citit cartile "Fluturi" de Irina Binder? Ce impresie v-au facut? V-au placut?
Vreau niste scurte versuri cu numele Mircea.
Buna! Am o intrebare: Vreau sa ma transfer la un alt liceu pe clasa a 12- a, dar la acel liceu am aflat ca nu e clasa a 12- a ce se intampla daca merg sa imi depun transferul si nu exista clasa? Raspunsul...? (mai mult)
Stit vreun site de pe care pot descarca in PDF carti? De exemplu Miss Peregrine. O gasesc numai in engleza... Iar unele carti nu le gasesc deloc... Ati putea sa ma ajutati? Dau funda celui care...? (mai mult)
Unde gasesc teste de clasa a 7a la engleza rezolvate deja?
Din toata literatura romana, care este opera voastra favorita?
Trec clasa a 8-a si as vrea sa citesc niște cărți care sa ma ajute si la examen, dar sa fie si interesante.Va rogg!
Bună,ce cărți îmi recomandați, trec în clasa a 7-a și îmi plac cele cu suspans și aventură! Fundă
Care este lista cartilor din seria Outlander de Diana Gabaldon in romana? Stiu ca primele trei sunt Calatoarea, Talismanul si Cercul de piatra.
Bunăă. Vreau citate gen: My Kanye attitude would hurt your Drake feelings.
Cum se numeste propozitia adevarata daca propozitia falsa se numeste negativ
Care este ultima carte a seriei scrise de Steven King?
Hei, pentru cei care au citit "Fluturi striviți" de M. Anjelais, sunt câteva lucruri pe care nu le- am înțeles, și se îndreaptă în jurul lui Cadence. În primul rând, de ce îi plăcea așa...? (mai mult)
Cine are caietul de Limba si Literstura Romana de clasa a VII-a pentru vacanta de la editura Corint, rezolvat? (replay si vei primi Facebook meu să mi le dai)
Ati citit Jurnalul fericirii de Nicolae Steinhart? Si daca ati citit, ce impresia v-a lasat lecturarea acestei carti?
Vreau si eu exemple de sufixe si prefixe, dau funda.
Unde pot descărca cărți în format pdf?
A citit cineva cartea doctorului Sotirios Crotos :Ucenicul lui Iisus Hristos? V-a placut? Ce parere v-a facut?
A citit cineva cartile lui Paulo Coelho? Cum sunt? Care carte mi-o recomandați?
Hello! Știe cineva ce cărți trebuie citite în primul an de facultate la litere, specializarea literatură universală și comparată? Aș prefera o listă, dacă se poate. Mulțumesc. ~
Ce înseamnă a avea prejudicii?
Unde pot citi cartea "De vorba cu Emma" online? Îmi puteți da şi alte site-uri unde pot citi cărți?
De ce spune lumea ca Nilul este cel mai lung fluviu cand amazonul este? Amazonul are 6.992 iar nilul 6.853 conform wikipedia
Ati citit Alchimistul de Paulo Coelho? V-a placut? Ce parere aveti despre ea?
Daca cunosc o limba straina, ce trebuie sa fac ca sa devin traducator autrizat? Mersi.
Ma plictisesc.ce carte sa citesc? Sa fie palpitanta si sa ma tina cu sufletul la gura.
Ce carti care abordeaza spiritualitatea sau ocultul, scrise de Paulo Coelho recomandati? Am citit deja "Alchimistul", "Jurnalul unui mag" si "Zahyr".
Care sunt cărțile care v-au marcat și au schimbat ceva in voi? Ce cărți mi-ați recomanda? (Filozofie)
Cine ma poate ajuta? Unde pot gasi cartea "13 motive de ce" sau "Cele 13 motive" de Jay Asher.
Cine stie de unde pot cumpara cartea Vampiri din Morganville vol 9 vol 10 vol 11 vol 12 vol 13 vol 14 vol 15?
Carti asemanatoare cu "Dune" de Frank Herbert?
Cum este corect: Linkul sau link-ul?
Stie cineva unde pot gasi carti de Nick Vujicic?
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de autoarea Louise L.Hay sau alta carte ce este scrisa de aceasta doamna? Care? Cum este? V-a ajutat cartea?
Despre ce e vorba in cartea "Puterea" de Rhonda Byrne? A citit cineva?
"Sunt un spirit liber care niciodată nu a avut curajul să fie liber." Ce părere aveți despre acest citat? Dezvoltați- l cu ideile voastre, cu ceea ce credeți că înseamnă, cu ce vă transmite,...? (mai mult)
Mi- am adunat imaginatia, cat de putina- i ea si am pus- o pe foaie. Batranul isi odihnea zilele pe un scaun, pierdut in lumina monotona a ferestrei timpurii.Simplicitatea camerei era bantuitoare,...? (mai mult)
Ce reguli trebuie sa respect pentru a obtine certificat de membru sau acord pentru a merge la biblioteca sau pntru a imprunuta carti? La ce biblioteci pot sa merg in Bucuresti si in Brasov?
Intr o zi am sa merg la magazin sau o sa merg la magazin? Carw dintre aceste variante e corecta? Nu vr sa gresesc intr- un test.E ceva daca scriu si vorbesc cu am sa si nu cu o? Vr sa precizez ca sunt ...? (mai mult)
Nu o sa plang sau nu am sa plang? Cum e corect? O sa fie legat sau va fi legat? Nu inteleg? Sunt la fel?
Cum e corect? O sa merg sau Am sa merg o sa fiu bine sau Voi fi bine o sa fie ziua mea sau Va fi ziua mea
Ce inseamna inerție? Sau Perioadă De inerție?
Cum poate fi supranumit un tip care face doar lucruri de Ochii lumii?
As vrea si eu niste povesti de groaza. Nu conteaza daca sunt lungi sau scurte. PS- as vrea sa fie scrise de voi nu plagiate de pe undeva. Ce mai infricosatoare poveste primeste fundita Stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Hopoblade întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
samcost întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba