Care sunt cărțile voastre preferate și de ce? Ce cărți credeți că merită citite?
Este corecta propozitia : "Si tu si el, nu aveti viata."? Dau FUNDA :)
Hei. As dori sa incep sa citesc, mai mult, faza e ca nu stiu ce, si nu am pe nimeni sa ma ghideze. Imi plac cartile interesante, dupa care pot ramane cu ceva in minte. Nu vreau raspunsuri gen 50 shades...? (mai mult)
Caut o carte/documentar despre zeii scandinavi(nordici) si culturile lor. FUNDA;)
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum: stie cineva cand apare cartea a 5a din seria Lux, adica Opposition? Stiu ca anul acesta, dar mai mult de atat nu stiu.
Ce carti interesante ar putea citi un copil de 10- 11 ani? Stiu ca depinde de gusturile fiecaruia asa ca m.am gandit sa va scriu ce carti mi.au placut: Aventurile lui Buratino (Cheita de aur), Gradina...? (mai mult)
Salut voi toti de pe TPU! Vreau si eu sa gasesc o carte in care personajul pincipal sa aiba cosuri, sa invete chestii pe parcurs, nu stiu, ceva de genul. Stiu ca e ciudat, dar in mai toate cartile ...? (mai mult)
Hey, TPU! Cine stie unde pot citi originalul, , Romeo si Julieta" de William Shakespeare. Am cautat si am gasit o varianta bilingv, una de 130 si ceva de pagini, si una de 62, pe care nu o mai gasesc....? (mai mult)
Hey! As avea si eu o mica intrebare: in cartea, , Suge- o, Ramona"(nu judecati =))) ) sunt niste coduri pe care trebuie sa le introduc ca sa vad anumite poze, cred, dar nu stiu unde. Daca stiti si ...? (mai mult)
Ati citit carti ale lui Neale Donald Walsch? Ce carti? Cum vi s-au parut?
Un eveniment memorabil din copilărie începând cu"cum am Învățat sa merg pe bicicletă:m-am uitat indarat/cu sfială,/și era cât pe aci/sa cad jos de mirare
Cum pot afla pe ce loc se afla cartea mea pe Wattpad?
Bună TPU a-și dori niște cărți interesante și creepy. !
Am postat de curând prima mea carte pe Wattpad si as dori sa ii dau un mic impuls pentru a strânge mai multe voturi si mai multi cititori. Stiu ca si cartea trebuie să merite, dar fiind nouă,...? (mai mult)
Vreau rime amuzante cu numele Alex
La teza de mate și romană nota 9 e bună, nu?
Vreau niste cărti 13-15ani dar nu cele clasice"Ciresarii"/"Amintiri din copilarie"/"Jules Verne"
Vreau niste cărti de 12 15 ani
Ce înseamnă să subliniezi gradul de interes a unei cărți și valoarea cărți?
Spuneti-mi si mie niste carti dragute pe wattpad
Vreau o urătura cu prostii, una doua. Dar fără înjurături.
De curand m- am apucat sa scriu o carte. Am scris ceva si vreau pareri! Spuneti- mi ce sa modific, daca va place sau nu, daca ați cumpara o asfel de carte ( inca nu e gata ) si cate stele ...? (mai mult)
Vreau niste RECK-URI ca sa inchid gura la niste prieteni! 1 funda!
Stie cineva daca a aparut Memomed 2017 si unde il pot gasi? Multumesc!
Ajutor! Nu stiu sa scriu! Ma puteti indruma spre un curs de a invata! Multumesc frumos si va doresc o seara placuta!
Ce parere aveti despre seria de carti Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Sunt mare a fană carților Harry Potter insa nu am apucat sa citesc toate volumele, îmi puteți spune dacă pană la sfarșit Harry și Draco devin prieteni?
Cine de aici are cont de Wattpad? Aruncati o rivire la noua mea carte https://www.wattpad.com/story/94760080-stories-for-every-soul
A citit cineva Sângele Sfânt și Sfântul Agraal, scrisă de Michael Baigent, Richard Leigh si Henry Lincoln? Ce părere aveți? Îmi puteți da o scurtă descriere? Aici țin să menționez că...? (mai mult)
A citit cineva Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii de psihologul Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Cat ati dat pe carte si de unde ati luat-o? V-a ajutat cartea?
Am o întrebare! Cum se numeste o Persoană care ajunge undeva pe nedrept? Adică, Acea persoana care are o functie buna, dar a ajuns acolo printr- un simplu fapt: Ca l- a pus un unchi director, etc. ...? (mai mult)
stie careva daca o sa apara vreodata a doua serie din Percy Jackson, heroes of Olympus?
Am terminat de citit "Demonii" de Dostoievski. Cei care ati citit-o,ce impresie v-a lasat, ce parere aveti despre carte?
Aveti cartea harry potter si copilul blestemat? Va rog frumos sa imi spuneti de spre ce e vorba sau faceti poze la cateva pagini si sa imi trimiteti pe Facebook.va rog! funda + vot!
Vreau si eu un nume pentru o carte cu povesti scurte. Dau funda celui mai bun.
Cand se scrie Trăii in loc de Trăi? Ex As Trăii o viata langa tine, e corect?
Hey! Ce parere aveti despre cartea, , 1001 de nopti"? Nu prea citesc in general pentru ca ma plictisesc repede, dar in clasa doamna de romana n- a citit putin din acea carte si mi s- a parut interesanta....? (mai mult)
Sa citesc sau nu "Romeo si Julieta"? Si de ce?
Ce parere aveti despre romanul 'Un veac de singuratate' scris de Gabriel Garcia Marquez?
Cum intelegeti citatul: "At every moment of our lives, we all have one foot in a fairy tale and the other in the abyss" Multumesc!
A citit cineva Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii de psihologul Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Cat ati dat pe carte si de unde ati luat-o? V-a placut cartea?
Scriu ceva și am nevoie de o interjecție. Pentru cineva care aruncă un bulgăre sau o piatră, ce fel de interjecții trebuie să folosesc. Mulțumesc
Ce carti psihologice imi recomandati? Am citi "Arta Seductiei" de Pera Novacovici si chiar mi-a placut. In stilul asta stiti ceva (sau carti de dezvoltare personala)?
Ce inseamna kawaii desu?
A citit cineva cartea QUO VADIS? Cum vi s-a părut? Eu consider ca o carte ideala, are de toate cate puțin.
Stie cineva vreun site de unde pot sa descarc cartea "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" de Jenny Han in format pdf? Am cautat pe scribd si nu este
De unde pot sa descarc cartea "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" de Jenny Han in format pdf?
Hey,TPU! As dori sa ma ajutati! Stiti cumva cantece din copilarie? Ca An-tan-te di-ze-ma-ne-pe...
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR. Stiti cumva unde pot gasi toate volumele intregi ale carti Vampire Diaries, online, in romana? Si va rog nu imi spuneti sa caut pe Scribd fiimdca acolo nu gasesc toate ...? (mai mult)
Aș vrea un site de pe care pot citi Moromeții volumul I, am mai găsit dar cu foarte multe greșeli! Dau funda. :3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.